PM smeermiddel

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bandenvet in emmer 3,5 kilo
  Bandenvet 3,5 kilo Dit bandenvet in emmer van 3,5 kilo vereenvoudigt het monteren en demonteren van de band om de velg. Het bandenvet is het beste aan te brengen met een zogeheten bokkenpoot kwast. Koop hier ook uw andere banden producten ..
  €39,33
  Excl. BTW: €32,50
 • Benzine injector reiniger
  PM bezine injector reiniger Benzine injector reiniger reinigt en voorkomt afzetting in het gehele injectie systeem van de brandstof motor. Het lost vernis, gom, hars en andere lakachtige verbindingen op in het gehele brandstofsysteem. Deze injector reiniger reinigt de injectoren zeer grondig waardoor een uitstekend sproeibeeld onstaat. De injector reiniger geeft een bescherming aan de inlaatkleppen, uitlaatkl..
  €15,25
  Excl. BTW: €12,60
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Diesel injector cleaner
  PM diesel injector reiniger Diesel injector reiniger verwijdert vuilafzetting in verstuivers en brandstofpompen van diesel motoren. De diesel injector reiniger reinigt het complete brandstof systeem, voorkomt corrosievorming en verlaagt het brandstof verbruik. Eigenschappen : * Werkt preventief bij regelmatig gebruik * Vermindert de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen * Verbetert de verbranding     ..
  €13,13
  Excl. BTW: €10,85
 • PM Diesel roetfilter reiniger
  PM diesel roetfilter reiniger Alle moderne auto’s met een dieselmotor hebben een roetfilter. Dit filter vangt alle roet uit de motor op. Na verloop van tijd raakt het filter vol. Door te regeneren( de motor zorgt ervoor dat dit roet tijdens het rijden of zware belasting van de motor verbrand wordt).  Veel auto’s rijden echter veel  korte ritjes waardoor de motoren nauwelijks worden gebruikt. Hierdoor komt de motor vaak niet aan regen..
  €22,39
  Excl. BTW: €18,50
 • Keramische montage pasta
  PM keramische montage pasta Deze keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad verbindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voor het monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. Voldoet aan de eisen van * PM *..
  €23,60
  Excl. BTW: €19,50
Smeerolieonline.nl © 2019