PM smeermiddel

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bandenvet in emmer 3,5 kilo
  Dit bandenvet in emmer van 3,5 kilo vereenvoudigt het monteren en demonteren van de band om de velg. Het bandenvet is het beste aan te brengen met een zogeheten bokkenpoot kwast. koop hier ook motorolie ..
  €39,33
  Excl. BTW: €32,50
 • Benzine injector reiniger
  PM bezine injector reiniger Benzine injector reiniger reinigt en voorkomt afzetting in het gehele injectie systeem van de brandstof motor, het lost vernis, gom, hars en andere lakachtige verbindingen op in hte gehele brandstofsysteem. Deze injector reiniger reinigt de injectoren zeer grondig waardoor een uitstekend sproeibeeld onstaat. De injector reiniger geeft een bescherming aan de inlaatkleppen, uitlaatkleppen en v..
  €15,25
  Excl. BTW: €12,60
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Diesel injector cleaner
  PM diesel injector reiniger Diesel injector reiniger verwijdert vuilafzetting in verstuivers en brandstofpompen van diesel motoren. De diesel injector reiniger reinigt het complete brandstof systeem, voorkomt corrosievorming en verlaagt het brandstof verbruik. Eigenschappen : * Werkt preventief bij regelmatig gebruik * Vermindert de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen * Verbetert de verbranding     ..
  €13,13
  Excl. BTW: €10,85
 • Diesel roetfilter reiniger
  PM diesel roetfilter reiniger Diesel roetfilter reiniger reinigt en regenereert het roetfilter van diesel auto's. Deze roetfilterreinger is uiterst snel en effectief en regeneert en reinigd het roetfilter zonder demontage. eigenschappen en toepassing : * verlaagt de roetbelasting * verlaagt de verbrandings temeratuur * vergroot de levensduur van het filter * Herstelt het motorvermogen * 500 ml op een tank inh..
  €22,39
  Excl. BTW: €18,50
 • Keramische montage pasta 200 ML
  PM keramische montage pasta Deze keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad vebindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voorhet monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. voldoet aan de eisen van * PM * K..
  €23,60
  Excl. BTW: €19,50
Smeerolieonline.nl © 2019