Aanbiedingen
Meest gekocht

Vloeibare pakking

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • MPM vloeibare pakking grijs
  De vloeibare pakking grijs is azijnzuur vrij en heeft een uitstekende olie bestendigheid en is speciaal ontworpen voor carterpannen en carterdeksels o.a. getest bij Porsche. Tevens geschikt als vervangende pakking op motoronderdelen zoals o.a transmissiedeksel, kleppendeksel, differentiëlen en waterpomp. Met een temperatuur bestendigheid tot 250 °C en een uitstekend hechtende eigenschap kan het, ook zonder primer, perfect op vele o..
  vanaf €20,55 Excl. BTW: €16,98
 • MPM vloeibare pakking rood
  De vloeibare pakking rood is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuurs bestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap van deze vloeibare pakking kan het op vele ondergronden zoals geanodiseer..
  vanaf €20,16 Excl. BTW: €16,66
 • MPM vloeibare pakking zwart
  De vloeibare pakking zwart is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuurs bestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap kan het op vele ondergronden zoals geanodiseerd aluminium, glas, epoxy en polyeste..
  vanaf €20,16 Excl. BTW: €16,66

Vloeibare pakking geleverd binnen 48 uur zonder verzendkosten 

Smeerolieonline bied u vloeibare pakking aan van MPM international oil company. Deze vloeibare pakking heeft tal van afdichtings mogelijkheden voor diverse motor componenten.

Functie vloeibare pakking :

Vloeibare pakking zorgt ervoor dat alle oneffenheden tussen 2 op elkaar te monteren onderdelen gedicht worden hierdoor krijgt u geen lekkage van diverse soorten vloeistoffen waaronder motorolie. Vloeibare pakking is dus eigenlijk een afdichtings pasta en is bij ons te verkrijgen in diverse soorten met ieder zijn eigen toepassing. 

 

 

Smeerolieonline.nl © 2019