Aanbiedingen
Meest gekocht

Vloeibare pakking

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vloeibare pakking grijs
  De MPM premium vloeibare pakking grijs aangeboden door smeerolieonline is azijnzuur vrij en heeft een uitstekende oliebestendigheid en is speciaal ontworpen voor carterpannen en carterdeksels o.a. getest bij Porsche. Tevens geschikt als vervangende pakking op motoronderdelen zoals o.a transmissiedeksel, kleppendeksel, differentiëlen en waterpomp. Met een temperatuurs bestendigheid tot 250 °C en een uitstekend hechtende eigensc..
  vanaf €17,59 Excl. BTW: €14,54
 • Vloeibare pakking rood
  De door smeerolieonline aageboden vloeibare pakking rood van MPM is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuurs bestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap van deze vloeibare pakking kan het..
  vanaf €16,32 Excl. BTW: €13,49
 • Vloeibare pakking zwart
  De door smeerolieonline aangeboden vloeibare pakking zwart van MPM is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuurs bestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap kan het op vele ondergronde..
  vanaf €15,67 Excl. BTW: €12,95

Smeerolieonline bied u vloeibare pakking aan van MPM international oil company deze vloeibare pakking heeft tal van afdichtings mogelijkheden voor diverse motor componenten.

Smeerolieonline.nl © 2018