Aanbiedingen
Meest gekocht

Vloeibare Pakking

Vloeibare Pakking

Smeerolieonline bied u vloeibare pakking aan van MPM international oil company deze vloeibare pakking heeft tal van afdichtings mogelijkheden voor diverse motor componenten.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vloeibare pakking black (pressure pack)
  De door smeerolieonline aangeboden vloeibare pakking black van MPM is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuursbestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap kan het op vele ondergronden zoal..
  vanaf €15,67 Excl. BTW: €12,95
 • Vloeibare pakking grey (pressure pack)
  De MPM premium vloeibare pakking aangeboden door smeerolieonline is Oxime Neutrale (azijnzuur vrij) Sealant heeft een uitstekende oliebestendigheid en is speciaal ontworpen voor Carterpannen en carterdeksels o.a. getest bij Porsche. Tevens geschikt als vervangende pakking op motoronderdelen zoals o.a transmissiedeksel, kleppendeksel, differentiëlen en waterpomp. Met een temperatuurs- bestendigheid tot 250 °C en een uitstekend hecht..
  vanaf €17,59 Excl. BTW: €14,54
 • Vloeibare pakking red (pressure pack)
  De door smeerolieonline aageboden  vloeibare pakking rood van MPM is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuursbestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap van dez evloeibare pakking ka..
  vanaf €16,32 Excl. BTW: €13,49
Smeerolieonline.nl © 2017