Aanbiedingen
Meest gekocht

Alles voor banden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Autobanden reparatieset
  Autobanden reparatieset Met deze complete autobanden reparatieset kunt u kleine gaatjes in het profiel van uw autoband repareren. Het dicht niet alleen het gaatje tegen weglekken van lucht uit de band maar het isloleert ook de nylon inlaag van de staalgordel van de band tot gaatjes van 9mm. Het is vervaardigd van een mengsel van butyl rubber, elastomers, vulkanisatiemiddel, siliconen en vulcanisatie versnellers. De autobanden..
  vanaf €87,24 Excl. BTW: €72,10
 • Balanceerlood 5 gram
  Balanceerlood Het balanceerlood van 5 gram op een rol van 6 kilo is makkelijk monteerbaar op de velg door dat het er eenvoudig op te plakken is. Voordat u het wiel gaat balanceren haal eerst het oude lood van de velg af, plak daarna het juiste gewicht op de juiste plek van de velg, dit word aangegeven door het balanceer apparaat.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €50,28 Excl. BTW: €41,55
 • Balanceerlood zink 30 gram
  Balanceerlood zink 30 gram Dit balanceerlood zink van 30 gram per stuk kunt u met een hamer op de binnen rand van velgen monteren. en ook weer verwijderen met een tang. koop hier ook motorolie ..
  vanaf €49,31 Excl. BTW: €40,75
 • Banden markeringskrijt
  Ditt handige markeringskrijt is speciaal voor het schrijven op auto en motorbanden. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €31,90 Excl. BTW: €26,36
 • Bandenprofielmeter
  Bandenprofielmeter Deze bandenprofielmeter apk rt 10 is onmisbaar bij het APK keuren van de auto. De profielmeter is 100% nauwkeurig en goedgekeurd voor APK keuringen. u kunt hier ook motorolie bestellen ..
  vanaf €68,97 Excl. BTW: €57,00
 • Bandenreparatieset prop 50 stuks
  Sealfix bandenreparatieset prop Deze banden reparatieset prop is speiaal ontwikkeld om autobanden met kleine gaatjes op het loopvlak van de band te dichten. De afmetingen van de prop zijn 100 mm. Om deze reparatiekoorden te gebruiken heeft u een reparatie setje nodig. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €36,24 Excl. BTW: €29,95
 • Bandenspanningsmeter
  Michelin bandenspanningsmeter Deze bandenspanningsmeter pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband. Voldoet aan de eisen van : *..
  vanaf €85,91 Excl. BTW: €71,00
 • Bandenvet in emmer 3,5 kilo
  Dit bandenvet in emmer van 3,5 kilo vereenvoudigt het monteren en demonteren van de band om de velg. Het bandenvet is het beste aan te brengen met een zogeheten bokkenpoot kwast. koop hier ook motorolie ..
  vanaf €39,33 Excl. BTW: €32,50
 • Slagmoersleutel
  Hazet slagmoersleutel Deze slagmoersleutel 9012SPC  werkt op perslucht van een compressor. De slagmoersleutel wordt gebruikt voor het losmaken en vastzetten van wielmoeren. Het gewicht van de slagmoersleutel is maar 2,6 kilo en heeft een geisoleerde handgreep hierdoor is de slagmoersleutel zeer goed handelbaar.  voldoet aan de eisen van : * Max losmoment - 670 NM * Max aanhaalmoment - 610 NM * Aanbevolen aanhaalmome..
  vanaf €156,70 Excl. BTW: €129,50
 • Spuitbus lekke band
  Deze noodreparatie in spuitbus voor banden is voor tubeless banden en voorkomt en repareert kleine gaatjes (tot 6mm). Het is bestand tegen temperaturen tot -26°C. De tubless sealant veroorzaakt geen chemische reactie en bevat roest- en corrosiewerende middelen. De tubless sealant is uitwasbaar waardoor de band dus nog gewoon gerepareerd kan worden. De spuitbus is bedoeld voor noodreparatie's en de band dient zo snel mogelijk gereparerd te worden ..
  vanaf €21,61 Excl. BTW: €17,86
 • Tyre dressing
  Kenotek tyre dressing pro Tyre dressing of ook wel genoemd banden verzorgingsmiddel verfraait het aanzicht van de band het geeft de band zijn zwarte kleur terug. Tyre dressing zorgt ook ervoor dat de band water afstotend en vuil afstotend wordt. Tyre dressing kan niet alleen gebruikt worden voor banden maar ook voor andere kunsstof onderdelen van de auto. Tyre dressing mag niet gebruikt worden voor het stuur, pedalen en loopvlakken v..
  vanaf €8,98 Excl. BTW: €7,42

Smeerolieonline bied u hier diverse producten die met uw banden te maken hebben van onderhoud tot reparatie van uw band.

Smeerolieonline.nl © 2019