Aanbiedingen
Meest gekocht

Banden reparatie en onderhoud

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Autobanden reparatieset
  Met deze complete autobanden reparatieset kunt u kleine gaatjes in het profiel van uw autoband repareren. Het dicht niet alleen het gaatje tegen weglekken van lucht uit de band maar het isoleert ook de nylon inlaag van de staalgordel van de band tot gaatjes van 9mm. Het is vervaardigd van een mengsel van butyl rubber, elastomers, vulkanisatiemiddel, siliconen en vulcanisatie versnellers. De autobanden reparatieset bestaat u..
  vanaf €87,24 Excl. BTW: €72,10
 • Balanceerlood 5 gram
  Het balanceerlood van 5 gram op een rol van 6 kilo is makkelijk monteerbaar op de velg door dat het er eenvoudig op te plakken is. Voordat u het wiel gaat balanceren haal eerst het oude lood van de velg af, plak daarna het juiste gewicht op de juiste plek van de velg, dit word aangegeven door het balanceer apparaat. U kunt hier ook velgenreiniger kopen ..
  vanaf €50,28 Excl. BTW: €41,55
 • Balanceerlood zink 30 gram
  Dit balanceerlood zink van 30 gram per stuk kunt u met een hamer op de binnen rand van velgen monteren. Je kan het balanceerlood ook weer verwijderen met een tang. Koop hier ook uw banden markeringskrijt om de juiste plek voor het lood te markeren. ..
  vanaf €49,31 Excl. BTW: €40,75
 • Banden markeringskrijt
  Dit handige markeringskrijt is speciaal voor het schrijven op auto en motorbanden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld bij het plaatsen van balanceer lood precies de juiste plaats aanduiden  Koop hier ook uw andere banden producten. ..
  vanaf €31,90 Excl. BTW: €26,36
 • Bandenprofiel diepte meter
  De bandenprofiel diepte meter type RT10 is uitgevoerd als klokmodel. De bandenprofieldieptemeter is geschikt voor banden van personenwagens, caravans en normale aanhangers. De duidelijke afleesbare klok heeft een meetbereik van 0-10 mm. De profielmeter kan voor APK keuringen gebruikt worden maar ook om zelf de  de diepte van het profiel van de banden te controleren.   ..
  vanaf €58,69 Excl. BTW: €48,50
 • Bandenreparatie prop 50 stuks
  Deze banden reparatieset prop is speciaal ontwikkeld om autobanden met kleine gaatjes op het loopvlak van de band te dichten. De afmetingen van de prop zijn 100 mm. Om deze reparatiekoorden te gebruiken heeft u een reparatie setje nodig. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €36,24 Excl. BTW: €29,95
 • Bandenvet in emmer
  Dit bandenvet in emmer van 3,5 kilo vereenvoudigt het monteren en demonteren van de band om de velg. Het bandenvet is het beste aan te brengen met een zogeheten bokkenpoot kwast. Koop hier ook uw andere banden producten ..
  vanaf €41,75 Excl. BTW: €34,50
 • Bandenvulmeter
  Deze bandenvulmeter pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband. Voldoet aan de eisen van : * Bandenspanningsmeter * Bar uitlezin..
  vanaf €85,91 Excl. BTW: €71,00
 • Hazet slagmoersleutel
  Deze slagmoersleutel 9012SPC werkt op perslucht van een compressor. De slagmoersleutel wordt gebruikt voor het losmaken en vastzetten van wielmoeren. Het gewicht van de slagmoersleutel is maar 2,6 kilo en heeft een geisoleerde handgreep hierdoor is de slagmoersleutel zeer goed handelbaar.  Voldoet aan de eisen van : * Max losmoment - 670 NM * Max aanhaalmoment - 610 NM * Aanbevolen aanhaalmoment - 610 NM * Aanbevolen aanha..
  vanaf €156,70 Excl. BTW: €129,50
 • Lekke band spuitbus
  Deze noodreparatie in spuitbus voor banden is voor tubeless banden en voorkomt en repareert kleine gaatjes (tot 6mm). Het is bestand tegen temperaturen tot -26°C. De tubless sealant veroorzaakt geen chemische reactie en bevat roest- en corrosiewerende middelen. De tubless sealant is uitwasbaar waardoor de band dus nog gewoon gerepareerd kan worden. De spuitbus is bedoeld voor noodreparatie's en de band dient zo snel mogelijk gerepareerd te worden..
  vanaf €21,61 Excl. BTW: €17,86
 • Pompstok voor auto en truck banden
  De pompstok sluit de luchtweg automatisch af als het aangesloten wordt aan een ventiel om te voorkomen dat lucht uit de band kan ontsnappen voordat u bent begonnen met het oppompen van de band van de auto of truck. De pompstok sluit u aan op een compressor door middel van de slangpilaar koppeling die u koppelt aan de slang van de compressor. De pompstok is ook te gebruiken voor landbouwvoertuigen ..
  vanaf €68,97 Excl. BTW: €57,00

Banden

Smeerolieonline biedt u hier diverse producten die met uw banden te maken hebben van onderhoud tot reparatie van uw band.

Smeerolieonline.nl © 2020