Aanbiedingen
Meest gekocht

Alles voor banden

Alles voor banden

Smeerolieonline bied u hier diverse producten die met uw banden te maken hebben van onderhoud tot reparatie van uw band.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Banden reparatieset
  Met dit bandenreparatie setje van Tyre seals aangeboden door smeerolieonline kunt u kleine gaatjes in het profiel van uw autoband repareren. Het dicht niet alleen het gaatje tegen weglekken van lucht uit de band maar het isloleert ook de nylon inlaag van de staalgordel van de band tot gaatjes van 9mm. Het is vervaardigd van een mengsel van butyl rubber, elastomers, vulkanisatiemiddel, siliconen en vulcanisatie versnellers. Het bande..
  vanaf €67,16 Excl. BTW: €55,50
 • Banden reparatie spuitbus voor nood (500ml)
  Deze spuitbus tubeless sealant aangeboden door smeerolieonline voorkomt en repareert kleine gaatjes (tot 6mm). Het is bestand tegen temperaturen tot -26°C. De tubless sealant veroorzaakt geen chemische reactie en bevat roest- en corrosiewerende middelen. De tubless sealant is uitwasbaar waardoor de band dus nog gewoon gerepareerd kan worden. De spuitbus is bedoeld voor noodreparatie's en de band dient zo snel mogelijk ger..
  vanaf €21,61 Excl. BTW: €17,86
 • Bandenspanningsmeter - pomp michelin eurodainu
  Deze bandenspanningsmeter van michelin aangeboden door smeerolieonline pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband. Eigenschappen : Bandens..
  vanaf €85,91 Excl. BTW: €71,00
 • Bandenvet emmer 3,5 kilo
  Dit bandenvet aangeboden door smeerolieonline vereenvoudigt het monteren en de-monteren van de band om de velg. Het banden vet is het beste aan te brenegn met een zogeheten bokkenpoot kwast koop hier ook motorolie ..
  vanaf €39,33 Excl. BTW: €32,50
 • Markerings krijt voor banden
  Smeerolieonline bied u dit handige markeringskrijt aan speciaal voor het schrijven op auto en motorobanden. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €31,90 Excl. BTW: €26,36
 • Profielmeter klok APK RT 10
  Deze banden profielmeter aangeboden door smeerolieonline is onmisbaar bij het APK keuren van de auto. De profielmeter is 100% nauwkeurig en goedgekeurd voor APK keuringen. u kunt hier ook motorolie bestellen ..
  vanaf €68,97 Excl. BTW: €57,00
 • Slagmoersleutel
  Deze slagmoersleutel 9012SPC van Hazet aangeboden door smeerolieonline werkt op perslucht van een compressor. De slagmoersleutel wordt gebruikt voor het losmaken en vastzetten van wielmoeren. Het gewicht van de slagmoersleutel is maar 2,6 kilo en heeft een geisoleerde handgreep hierdoor is de slagmoersleutel zeer goed handelbaar.  voldoet aan de eisen van : * Max losmoment - 670 NM * Max aanhaalmoment - 610 NM * Aanbevolen ..
  vanaf €156,70 Excl. BTW: €129,50
 • Wielgewicht zink 30 gram 100 stuks
  Dit wielgewicht oftewel uitbalanceerlood van 25 gram per stuk kunt u met een hamer op de binnen rand van velgen monteren. en ook weer verwijderen met een tang. koop hier ook motorolie ..
  vanaf €49,31 Excl. BTW: €40,75
 • Banden reparatiekoord 100mm 50 stuks
  Deze banden reparatiekoorten van sealfix aangeboden door smeerolieonline zijn ontwikkeld om autobanden met kleine gaatjes op het loopvlak van de band te dichten. Om deze reparatiekoorden te gebruiken heeft u een reparatie setje nodig. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €36,24 Excl. BTW: €29,95
 • Uit balanceer lood 5 gram per stuk rol van 6 kilo
  Dit balanceer lood van 5 gram op een rol van 6 kilo aangeboden door smeerolieonline is makkelijk monteerbaar op de velg door dat het er eenvoudig op te plakken is. Voordat u het wiel gaat balanceren haal eerst het oude lood van de velg af, plak daarna het juiste gewicht op de juiste plek van de velg, dit word aangegeven door het balanceer apparaat. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €50,28 Excl. BTW: €41,55
Smeerolieonline.nl © 2017