Aanbiedingen
Meest gekocht

Vet voor centrale smeersystemen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Smeervet lithium grease ep 0
  MPM vet lithium grease ep0 voor centraal doorsmeersystemen is speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde smeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachines, grondverzetmaterieel en vrachtwagens en voor de meeste industriële toepassingen. ​Voldoet aan de eisen van: * Centraal doorsmeersysteem vet * EP-0 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XC8FB0 * KPOH-30 Productblad voor dit centraald..
  vanaf €6,00 Excl. BTW: €4,96
 • Smeervet lithium grease ep 00/000
  MPM vet voor centrale smering lithium grease ep 00 ep000 is speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde smeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachines, grondverzetmaterieel en vrachtwagens en voor de meeste industriële toepassingen. Voldoet aan de eisen van: * Doorsmeervet ​* Smeervet * EP 00/000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XC8FB00 * KPOOH-30 Productblad voor dit centraal door..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Smeervet multigrease ep0
  Argos vet voor centrale smering multigrease ep0 is een multi purpose lithium vet met extreme pressure" eigenschappen. Het smeervet is geschikt voor de smering van zwaarbelaste wentellagers en glijlagers in onder andere grondverzetmachines, tractoren, hijskranen, lieren, vrachtwagens en diverse graafwerktuigen. Dit centraal smeervet multigrease ep0 zorgt voor een uitstekende rolstabiliteit, lange intervallen tussen smeerbeurten. De ..
  vanaf €4,40 Excl. BTW: €3,64
 • Smeervet multigrease ep00
  Argos vet multigrease ep00 voor centrale smeersystemen is een breed inzetbaar lithium EP centraal doorsmeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit doorsmeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid. De hoogwaardige grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het centraal doorsmeersysteem smeervet en te smeren onderdelen. multigrease ep-00 is goed verpompbaar in centrale sme..
  vanaf €4,28 Excl. BTW: €3,54

Vet voor centrale smeersystemen

Smeerolieonline kan u diverse soorten lithium EP-00 en EP-00/0000 smeervet van MPM international oil company en Argos oil leveren, deze smeermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde doorsmeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachine's , grondverzetmaterieël en vrachtwagens en alsmede vooor industrieële toepassingen.

Smeerolieonline.nl © 2020