Aanbiedingen
Meest gekocht

Ruitensproeiervloeistof

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ruitontdooier spray
  MPM ruitontdooier spray helpt bevroren ramen snel te ontdooien en voorkomt opnieuw opvriezen. Gebruiksaanwijzing: Gelijkmatig aanbrengen en even laten inwerken tot het ijs verdwenen is. Ter voorkoming van opnieuw aanvriezen, de ruitontdooier pas verwijderen als de auto op temperatuur is. Productblad voor deze ruitontdooier Veiligheidsblad voor deze ruitontdooier Koop hier ook uw ruitensproeiervloeistof..
  vanaf €5,06 Excl. BTW: €4,18
 • Winter ruitensproeier antivries geconcentreerd
  MPM milieuvriendelijke ruitensproeier antivries geconcentreerd voorkomt het bevriezen van het ruitensproei systeem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. Deze ruitensproeiervloeistof geconcentreerd is veilig voor poly carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is deze ruitensproeiervloeistof niet corrosief, niet schadelijk of irriterend, w..
  vanaf €1,29 Excl. BTW: €1,07
 • Winter ruitensproeier antivries kant en klaar -22 graden
  MPM milieuvriendelijke ruitensproeierantivries kant en klaar -22C voorkomt bevriezing tot -22C. Deze ruitensproeier antievries voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter.  Deze ruitensproeiervloeistof kant en klaar voor gebruik tot -22C is veilig voor poly carbonaat, ruiten, rubber en lakken. Deze ruitensproeier..
  vanaf €0,92 Excl. BTW: €0,76
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Winter ruitensproeiervloeistof kant en klaar -20C
  Argos krachtige ruitensproeier antivries kant en klaar -20C is kant en klaar voor gebruik. De ruitensproeier vloeistof is onschadelijk voor autolakken en polycarbonaten.  Voldoet aan de eisen van : * Uitstekende reinigende werking * Betrouwbare vorstbescherming * Aangename geur * Biologische grondstoffen * Op basis van ethanol Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15 °C  kg/m3 - 963-967 *..
  vanaf €1,78 Excl. BTW: €1,47
 • Winterset voor de auto 4 delen
  MPM wintersetje bestaat uit een flacon ruitontdooier, 0,5 liter ruitensproeier antivries, ijskrabber voor de ruiten en een condens doekje. Veiligheidsblad voor dit wintersetje U kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €14,52 Excl. BTW: €12,00
 • Zomer ruitensproeiervloeistof geconcentreerd
  MPM zomer ruitensproeiervloeistof geconcentreerd dient verdund te worden. De ruitensproeiervloeistof zomer is de optimale vulling voor het ruitensproeiervloeistof reservoir in de lente, zomer en herfst. Deze ruitensproeiervloeistof concentrate verwijdert aanslag en insecten van de voorruit en zorgt voor beter zicht. Deze ruitensproeiervloeistof dient voor gebruik verdund te worden met 4 tot 6 delen water. Deze ruitensproeiervloeist..
  vanaf €0,99 Excl. BTW: €0,82
 • Zomer ruitensproeiervloeistof kant en klaar
  MPM ruitensproeiervloeistof kant en klaar is direct klaar voor gebruik. Deze ruitensproeiervloeistof is de optimale vulling voor het ruitensproeiervloeistof reservoir in de lente, zomer en herfst. Deze ruitensproeiervloeistof verwijdert aanslag en insecten van de voorruit en zorgt voor beter zicht. Let op deze ruitensproeiervloeistof is niet geschikt voor gebruik tijdens vorst.   Productblad voor deze ruitensproe..
  vanaf €0,56 Excl. BTW: €0,46
 • Winter ruitensproeier antivries concentreerd
  Argos ruitensproeier antivries concentraat is opgebouwd met een speciale formulering van antivries. De ruitensproeiervloeistof voorkomt bevriezing van het volledige ruitensproeiersysteem. Deze ruitensproeiervloeistof geconcentreerd is tevens een zeer effectief reinigingsmiddel voor ruiten en autolampen. Hierbij verwijderd de ruitensproeivloeistof vet en vuil. Voldoet aan de eisen van : * Uitstekende reinigende ..
  vanaf €1,96 Excl. BTW: €1,62

Ruitensproeiervloeistof

Smeerolieonline heeft diverse ruitensproeiervloeistofen in het assortiment van MPM international oil company en Argos oil. Tevens hebben wij spuitflacons om de ruit te ontdooien.

Gebruik van ruitensproeiervloeistof :

Ruitensproeiervloeistof voor de zomer is roze van kleur en verkrijgbaar voor direct gebruik u kunt de can direct in het ruitensproeiervloeistof reservoir van de auto ledigen. Deze ruitensproeiervloeistof voor de zomer is ook geconcenteerd verkrijgbaar dit dient u eerst te mengen met water voor u het in het ruitensproeiervloeistof reservoir doet.
Ruitensproeiervloeistof voor de winter bevat vorstbeveiligende toevoegingen en is blauw van kleur hier geld tevens dat de ruitensproeiervloeistof die voor direct gebruik is gelijk in het ruitensproeiervloeistof reservoir geledigd kan worden.
Deze ruitensproeiervloeistof voor de winter is ook geconcentreerd verkrijgbaar en dient tevens eerst gemengd te worden met water.
Voor de juiste mengverhoudingen van de ruitensproeiervloeistof geconcentreerd raadpleegt u de verpakking.

Waarom bij ons ruitensproeiervloeistof kopen :

Smeerolieonline biedt voordelige ruitensproeiervloeistof aan in kleine flessen en grotere verpakkingen zoals vaten voor scherpe prijzen en snel geleverd. Wij leveren het op de locatie die u wilt bij bedrijf of particulier in Nederland en België. 

Smeerolieonline.nl © 2021