Aanbiedingen
Meest gekocht

SAE 40

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Argos SAE 40 HP3C
    Deze reinigende monograde motorolie met een laag asgehalte is speciaal ontwikkeld voor etroit Diesel 2 takt motoren van de series 53, 71, 92 en 149, maar kan ook worden gebruikt voor smering van benzinemotoren en dieselmotoren met natuurlijke aanzuiging in warme klimaatomstandigheden, waarbij aan de API vereisten SE, SF, CC en CD-II voor motoroliën moet worden voldaan. Deze olie voldoet aan de 7SE270 specificatie van Detroit Diesel met ..
    vanaf €4,27 Excl. BTW: €3,53
  • MPM SAE 40 super singel grade
    Motorolie sae 40 super single grade mineraal speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden en uitermate geschikt voor stationaire motoren, industriële transmissies en voor hydraulische systemen. Voldoet aan de eisen van: * Motorolie * Super gingel grade * Sae40 * API SF/CC * CCMC G2/D1 productblad voor deze super singel grade motorolie sae 40 veiligheidsblad voor deze super singel grade motorolie sae 40 U ..
    vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47

Sae 40 motorolie 

SAE 40 motorolie voor scheepvaart motoren en stationair draaiende motoren van MPM international oil company leveren wij op elk adres van jachthaven tot aan een gewoon woonhuis in Nederland gratis en in België tegen een kleine vergoeding. Daarom is het handig om bij ons te bestellen.

Smeerolieonline.nl © 2019