Aanbiedingen
Meest gekocht

Werkplaats benodigdheden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Absorptie korrels olie 25 liter
  MPM multisorb absorptiekorrels olie zijn gefabriceerd uit speciale fossiele grondstoffen die gevormd zijn door onder andere algen, schelpdieren en dergelijke. Deze vloerkorrels absorberen zuren, logen, chemicaliën, brandstoffen, motorolie, en vele andere soorten olie, vetten, verven en lakken. De absorptiekorrels zijn snel en veilig in gebruik. Productblad voor deze absorptiekorrels olie Veiligheidsblad voor deze absorptiekor..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Afdichtring koper 8 x 12 x 1,0 - 20 stuks
  koperen afdichtring voor onder andere de carterplug of de versnellingsbakplug. Zijn verpakt per 20 stuks. ..
  vanaf €11,80 Excl. BTW: €9,75
 • Bandenvulmeter
  Deze bandenvulmeter pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband. Voldoet aan de eisen van : * Bandenspanningsmeter * Bar uitlezin..
  vanaf €85,91 Excl. BTW: €71,00
 • FA1 carterplug assortiment
  Dit assortiment aan carterpluggen en carterplugringen bestaat uit 48 carterplugen en carterplug ringen van de volgende maten: 2x m10,6 x m12, 12 x m14, 12 x m16, 4 x m8, 8x m22, 2 x m24, 2 x m26. En zijn te gebruiken bij onder andere de volgende merken : * Opel * Ford * Daewoo  * Daimler chrysler * Fiat * BMW * Peugeot * Citroen * Volvo * Audi * Seat * Skoda * VW * Jaguar * Mazda * Yoyota U kunt hier ook motoroli..
  vanaf €127,05 Excl. BTW: €105,00
 • Handvulpompset voor versnellingsbak en cardan
  Handvulpomp om versnellingsbakolie en / of cardan olie te verpompen naar de versnellingsbak of het cardan. De handvulpomp is voorzien van een 5 liter reservoir, vulslang, kraan en adaptor. In de kunststof casettekoffer zitten nog eens 11 adapters die te gebruiken zijn voor de meest voorkomende voertuigen. Kortom een handige pomp om zonder te knoeien de vesnellingsbak of het cardan te vullen met de juiste olie. ..
  vanaf €149,98 Excl. BTW: €123,95
 • M-safe handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden met vetten en vloeistoffen waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen als dit met blote handen gedaan zou worden. De handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen is flexibel en voorzien van een PU coating. Verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. De handschoen voldoet aan de vorm EN388 (4131). Gebruik deze ..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Deze maatbeker heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's staffel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €32,49 Excl. BTW: €26,85
 • Olie schenkkan inhoud 5 liter
  Deze olie schenkkan heeft een inhoud van 5 liter. De olie schenkkan heeft een afsluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof. Voldoet aan de eisen van: * Olie schenkkan * Inh..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Onderdelenreiniger
  Met deze complete installatie kunt u eenvoudig en snel uw onderdelen schoon maken, er kan een 60 liter vat onder gezet worden. De werk hoogte is 75 cm de onderdelenreiniger is uitgevoerd met een pomp, slang, kwast en schakelaar met een snoer en stekker. De lengte van de onderdelen reiniger is 71 cm en de breedte 50 cm. De onderdelen reiniger is hamerslag blauw gecoat. ..
  vanaf €514,25 Excl. BTW: €425,00
 • Slangkapstok diepte 102 mm verchroomd
  Deze slangkapstok is om aan de muur te bevestigen. Na montage aan de muur hangt u eenvoudig uw slangen op en liggen ze niet meer op de werkvloer. De slangkapstok kan gebruikt worden voor alle soorten flexibele slangen. Afmetingen : * 280 mm breed * 140 mm hoog * 102 mm diep inwendig ..
  vanaf €51,43 Excl. BTW: €42,50
 • Slangkapstok diepte 125 mm verchroomd
  Deze slangkapstok is om aan de muur te bevestigen. Na montage aan de muur hangt u eenvoudig uw slangen op en liggen ze niet meer op de werkvloer. De slangkapstok kan gebruikt worden voor alle soorten flexibele slangen. Afmetingen : * 450 mm breed * 270 mm hoog * 125 mm diep inwendig ..
  vanaf €66,55 Excl. BTW: €55,00
 • Startbooster 12-24V 3000 AMP
  Deze startbooster kunt u gebruiken voor 12 en 24 volt accu's. Als de accu leeg is kunt u met behulp van deze krachtige startbooster de auto of vracht auto toch starten. Koop hier ook koelvloeistof ..
  vanaf €422,29 Excl. BTW: €349,00
 • Startkabel
  Deze startkabel zit in een handige opbergtas. Ideaal voor het starten van lichte tot middel zware personen auto's. Lengte van deze startkabels 3,5 meter, dikte 35 mm en te gebruiken voor 12 volt en 24 volt. Koop hier ook uw motorolie  ..
  vanaf €78,83 Excl. BTW: €65,15
 • Verrijdbare olie opvangbak
  Deze verrijdbare olie opvangbak is voorzien van een neerklapbare opvangschaal zodat er ook olie afgetapt kan worden onder lagere voertuigen. De gemonteerde opvangschaal is voorzien van een anti spat zeef. De inhoud van de opvangschaal is 14 liter. De verrijdbare olieopvangbak is voorzien van een opvang reserervoir met een maximum capaciteit van 65 liter. De inhoud van het reservoir kan in de gaten gehouden worden door middel van een kij..
  vanaf €701,80 Excl. BTW: €580,00
 • Remontluchter op perslucht
  Mobiele remontluchter met 3 kamers teneinde rem en koppelingssystemen te ontluchten en/of te verversen. Tevens voor remsystemen die uitgevoerd zijn met ABS met maximaal 1 bar. De druk op de oliekamer is instelbaar en wordt middels een manometer aangeven. De remontluchter heeft een tankinhoud van 5 liter. De perslucht voorraad kamer maakt het mogelijk om de rem ontluchter unit overal mee naar toe te nemen. In enkele minuten kan één persoon een..
  vanaf €480,98 Excl. BTW: €397,50

Werkplaats inrichting

In deze categorie bied smeerolieonline u diverse apparatuur aan voor het verwerken van de door ons aangeboden smeerproducten. het aanbod is zeer diverse en voor vele doeleinden. 

Smeerolieonline.nl © 2021