Aanbiedingen
Meest gekocht

Werkplaats inrichting

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Absorptiekorrels
    MPM absorptiekorrels Deze multisorb absorptiekorrels zijn gefabriceerd uit speciale fossiele grondstoffen die gevormd zijn door onder andere algen, schelpdieren en dergelijke. Deze vloerkorrels absorberen zuren, logen, chemicaliën, brandstoffen, motorolie, en vele andere soortenolie, vetten, verven en lakken snel en veilig.   productblad voor deze absorptiekorrels veiligheidsblad voor deze absorptiekorrels  ..
  vanaf €13,24 Excl. BTW: €10,94
 • Bandenprofielmeter apk rt 10
  Deze bandenprofielmeter apk rt 10 aangeboden door smeerolieonline is onmisbaar bij het APK keuren van de auto. De profielmeter is 100% nauwkeurig en goedgekeurd voor APK keuringen. u kunt hier ook motorolie bestellen ..
  vanaf €68,97 Excl. BTW: €57,00
 • Bandenspanningsmeter
  Deze bandenspanningsmeter van michelin pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband.   Eigenschappen :   * Bandenspannings..
  vanaf €85,91 Excl. BTW: €71,00
 • Brandstof afzuig apparaat
  Dit brandstof afzuig apparaat van plus equipment aangeboden door smeerolieonline is uitgevoerd in roestvrij staal en is geschikt voor het afzuigen en opslaan van diesel en benzine. Het afzuig apparaat is voorzien van 2 grote wielen, diverse slangen en afzuigzondes. U kunt hiermee brandstof afzuigen tot 40 liter en na de onderhoudswerkzaamheden aan de brandstoftank deze weer vullen met de diesel of benzine. Er komen hierhij geen schadelijke dampen..
  vanaf €913,55 Excl. BTW: €755,00
 • Carterplug assortiment
  Dit assortiment aan carterpluggen en carterplugringen van fa1 aangeboden door smeerolieonline bestaat uit 48 carterplugen en carterplug ringen van de volgende maten : 2x m10,6 x m12, 12 x m14, 12 x m16, 4 x m8, 8x m22, 2 x m24, 2 x m26. En zijn te gebruiken bij onder andere de volgende merken : * Opel * Ford * Daewoo  * Daimler chrysler * Fiat * BMW * Peugeot * Citroen * Volvo * Audi * Seat * Skoda * VW * Jaguar * Mazda ..
  vanaf €127,05 Excl. BTW: €105,00
 • Drumdolly voor 100 tot 200 liter vaten
  Deze handige drumdolly van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is voorzien van 3 zwenkwielen een handige kleminrichting om de vaten vast te zetten en een reminrichting. De drumdolly is te gebruiken voor het handig verrollen van 100-200 liter vaten. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €169,40 Excl. BTW: €140,00
 • Handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen van M-safe aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen van veten en vloeistfoffen als dit met blote handen gedaan zou worden. DE handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen isflexibel en voorzien van een PU coating verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. de handschoen voldoet aan de vorm EN38..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Hevelpomp handbediend geschikt voor motorolie en diesel olie
  Deze hevelpomp handbediend van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van metaal en heeft een gebogen uitloop die draaibaar is tegen het lekken na het pompen. De hevelpomp heeft een opbrengst van 0,45 liter per volledige slag. De hevelpomp is eenvoudig aan te sluiten met een 2" bondelring en voorzien van een telscopische zuigbuis die te gebruiken is voor vaten met een inhoud van 50 tot en met 205 liter.  u kunt h..
  vanaf €25,41 Excl. BTW: €21,00
 • Hevelpomp handbediend geschikt voor olie tot SAE 240
  Deze hevelpomp handbediend van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van het merk Ecodora en heeft een dubbel werkende functie. De handbediende hevelpomp is voorzien van een telescopische zuigbuis en een slang met gebogen uitloop en afsluiter. De handbediende hevelpomp is te gebruiken voor olie tot sae240 en te gerbuiken voor het vullen van versnellingsbakken en cardans. De opbrengst van deze pomp is 100-220 gram per slag en gesc..
  vanaf €102,85 Excl. BTW: €85,00
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Deze maatbeker van Heres plastic's aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's stafel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €32,49 Excl. BTW: €26,85
 • Olie opslag container inhoud 5 liter inclusief deksel
  Deze olie opslag container inclusief deksel van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is multifunctioneel. De olie opslag container heeft een wijde hals zodat deze snel te vullen is en eenvoudig schoon te maken. De container heeft een inhoud van 5 liter en is vervaardigd van transparant kunststof en voorzien van een handige schaalverdeling, Het deksel heeft een uitschenk voorziening met een grote uitstroom opening. koop hier..
  vanaf €67,76 Excl. BTW: €56,00
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Deze handige olie opvangbak voor motorolie en ander vloeistoffen van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 6 liter. De olie opvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u heel gemakkelijk de olie in het afgwerkte olie vat kan schenken.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €25,95 Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan 5 liter inhoud
  Deze olie schenkkan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof * Olie ..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Met deze roterende luchtspuit aangeboden door smeerolieonline van Kenotek maakt u envoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €168,19 Excl. BTW: €139,00
 • Start booster 12-24V 3000AMP
  Deze start booster aangeboden door smeerolieonline kunt u gebruiken voor 12 en 24 volt accu's. koop hier ook koelvloeistof ..
  vanaf €422,29 Excl. BTW: €349,00
 • Startkabel
  Deze startkabel2 aangeboden door smeerolieonline zit in een handige opbergtas. Ideaal voor het starten van lichte tot middel zware personen auto's. Lenget van deze startkabels 3,5 meter dikte 35mm en te gebruiken voor 12 volt en 24 volt. koop hier ook uw motorolie  ..
  vanaf €78,83 Excl. BTW: €65,15
 • Vacuumpomp
  Deze kunststof handbedinde vacuumpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is een handig afzuigapparaat voor diesel, olie koel- en remvloeistof. De vacuümpomp wordt geleverd inclusief - 3 flexibele sondes (4 en 8 mm). De vacuümpomp heeft een opslag capaciteit van 9 liter. u kunt hier ook remolie kopen ..
  vanaf €144,60 Excl. BTW: €119,50
 • Vatenbok voor 3 x 60 liter vat
  Deze vatenbok voor 3 60 liter vaten van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van gegalvaniseerd ijzer. De vatenbok is tevens stapelbaar en geschikt voor het liggend plaatsen van 60 liter drums of vaten op een vatenlekbak. De afmetingen van de vatenbok zijn 450 mm hoog en 1180 mm breed. u kunt hier ook vaten koelvloeistof kopen ..
  vanaf €169,40 Excl. BTW: €140,00
 • Vatenlekbak van polyethyleen voor 1 vat
  Deze vatenlekbak van polyethyleen van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline heeft een opvang capaciteit van 55 liter. De vatenlekbak is voorzien van een verwijderbaar rooster zodat hij schoongemaakt kan worden. er zijn geen lasnaden aanwezig zodat de vatenlekbak gegarandeerd lekvrij is. Voldoet aan de eisen van : * Vatenlekbak * Vloeistof dicht * Lengte 77 cm  * Breedte 77 cm * Hoogte 17 cm * Inhoud 55 liter u kunt hie..
  vanaf €133,10 Excl. BTW: €110,00
 • Vatenlekbak van polyethyleen voor 4 vaten
  Deze vatenlekbak van polyethyleen van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline heeft een opvang capaciteit van 240 liter. De vatenlekbak is voorzien van een verwijderbaar rooster zodat hij schoongemaakt kan worden. er zijn geen lasnaden aanwezig zodat de vatenlekbak gegarandeerd lekvrij is. Voldoet aan de eisen van : * Vatenlekbak * Vloeistof dicht * Lengte 140 cm * Breedte 140 cm * Hoogte 27 cm * Inhoud 240 lite ..
  vanaf €435,60 Excl. BTW: €360,00

In deze categorie bied smeerolieonline u diverse apparatuur aan voor het verwerken van de door ons aangeboden smeerproducten. het aanbod is zeer diverse en voor vele doeleinden.

Smeerolieonline.nl © 2018