Aanbiedingen
Meest gekocht

Schenktuiten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AdBlue schenktuit met extra lange hals voor gebruik op conventionele jerrycan
  AdBlue schenktuit met een extra lange hals voor gebruik op een jerrycan met adblue met een aansluiting van 45mm (din45). Deze adblue vuller is speciaal ontworpen voor het afvullen van AdBlue vanuit een standaard stapelbare of niet-stapelbare jerrycan. Door de extra lengte van de schenktuit en de  40 graden bocht in het ontwerp van de schenktuit is de jerrycan eenvoudig te ledigen hij geeft een hoog gebruiksgemak bij personenauto's. ..
  vanaf €21,18 Excl. BTW: €17,50
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 45 mm
  Deze buigzame schenktuit is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. Voldoet aan de eisen van: * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 U kunt hier ook adblue kopen ..
  vanaf €14,82 Excl. BTW: €12,25
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 61 mm
  Deze schenktuit buigzaam heeft een lengte van 39 cm. De schenktuit past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liters jerrycans met een aansluiting van 61 mm. De schenktuit past in ieder geval op de 20 liter jerrycans van Stihl motomix en de 25 liter jerrycans van Aspen. Deze schenktuit voldoet aan de eisen: * Schenktuit  * Buigzaam * Lengte 39 CM U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €14,22 Excl. BTW: €11,75
 • Schenktuit flexibel met dop
  Deze schenktuit flexibel klein heeft een handige afsluitdop. De schenktuit heeft tevens een beluchter waardoor de jerrycan sneller en probleemloos te legen is. Deze schenktuit flexibel met dop past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerrycans met een aansluiting van 61 mm. U kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €6,66 Excl. BTW: €5,50
 • Schenktuit groot aansluiting van 61 mm
  Deze schenktuit groot voor jerrycans heeft een extra grote schenktuit met een opening van 3 cm. Tevens heeft deze schenktuit een afsluitdop en de mogelijkheid om de schenktuit te bewaren in de jerrycan tijdens transport. Aansluitmaat 61 milimeter. Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit  * Lengte 10,5 cm * Doorsnee opening: 3 cm * Afsluitbaar * DIN 61 U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €15,13 Excl. BTW: €12,50
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 61 mm
  Deze schenktuit groot met een aansluiting van 61 mm voor jerrycan's is uitgerust met een aparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 61 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste ibc's.  Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 61 * Doorsnee opening 3 cm U kunt hier ook diverse spuitbussen kopen ..
  vanaf €8,71 Excl. BTW: €7,20
 • Schenktuit uitschuifbaar fexibel met dop aansluiting 51 mm
  Flexibele schenktuit uitschuifbaar 20 tot 40 cm voor jerrycans met een DIN 51 opening. Het uiteinde van de schenktuit heeft een diamter van 19mm. De schenktuit is bestand tegen oliën, zuren en brandstoffen. De DIN 51 ( 51 MM) aansluitingen worden voornamelijk gebruikt bij jerrycans met een inhoud van 10 en 20 liter.     ..
  vanaf €14,52 Excl. BTW: €12,00
 • Schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop aansluiting 61 mm
  Deze schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop kunt u in lengte verstellen van 20 cm tot 40 cm en is tevens te verbuigen naar alle gewenste kanten. De aansluitmaat van deze schenktuit is 61 mm. De schenktuit past op 20 liter en 25 liter jerrycans van Stihl, Motomix en 25 liter Aspen jerrycans. Verder is deze schenktuit te gebruiken voor vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerrycans en ibc's. De schenktuit is bestand tegen oliën, zuren ..
  vanaf €14,52 Excl. BTW: €12,00

Een schenktuit koop je bij smeerolieonline 

Een schenktuit is erg handig om zonder knoeien een vloeistof uit een jerrycan te gieten. wij bieden u verschillende schenktuiten aan. Waaronder een flexibele schenktuit, schenktuit met dop en een schenktuit met ontluchting.

Waarom een schenktuit kopen bij smeerolieonline :

Wij hebben de grootste keuze schenktuiten die u maar kunt bedenken. Wij leveren de schenktuiten aan particulieren en bedrijven tegen de scherpste prijzen en uiteraard zonder verzendkosten in Nederland. Dus kijk snel bij ons assortiment voor de schenktuit die u nodig heeft voor uw jerrycan. 

Smeerolieonline.nl © 2020