Aanbiedingen
Meest gekocht

Schenktuit

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 45 mm
  Heres plastics buigzame schenktuit 45 mm Deze buigzame schenktuit is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. Voldoet aan de eisen van * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 u kunt hier ook adblue kopen ..
  vanaf €12,46 Excl. BTW: €10,30
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 61 mm
  Hers plastics schenktuit buigzaam 61 MM  Deze schenktuit buigzaam heeft een lengte van 39 cm. De schenktuit past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liters jerrycans met een aansluiting van 61 mm. De schenktuit past in ieder geval op de 20 liter jerrycans van Stihl mototmix en de  25 liter jerrycans van Aspen. * Schenktuit  * Buigzaam * lengte 39 CM   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €11,86 Excl. BTW: €9,80
 • Schenktuit flexibel
  Heres plastics schenktuit flexibel Deze schenktuit flexibel heeft een lengte van 40 centimeter uit een stuk. De aansluitng voor op de jerrycan of bag in box is 40 milimeter en heeft inwendig schroefdraad. Deze schenktuit is te gebruiken voor de meeste jerrycans met een inhoud van 2 tot 10 liter. De diameter van de uitloop is 18,5 milimeter. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Schenktuit flexibel met dop
  Heres plastics schenktuit flexibel met dop Deze schenktuit flexibel klein met dop heeft een handige afsluitdop. De schenktuit heeft tevens een ontluchting waardoor de jerrycan sneller en probleemloos te legen is. Deze schenktuit past op vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerrycans met een aansluiting van 61 mm.   u kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €5,08 Excl. BTW: €4,20
 • Schenktuit groot aansluiting van 61 mm
  Heres plastics schenktuit groot Deze schenktuit groot voor jerrycans  heeft een extra grote schentuit met een opening van 3 cm. Tevens heeft deze schenktuit een afsluitdop en de mogelijkheid om de schenktuit te bwearen in de jerrycan tijdens transport. Aansluitmaat 61 milimeter. Voldoet aan de eisen van : * Schenktuit  * Lengte 10,5 cm * Doorsnee opening: 3 cm * Afsluitbaar * DIN 61 u kun thier ook motorolie kopen ..
  vanaf €15,43 Excl. BTW: €12,75
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 51 mm
  Heres plastics schenktuit din 51 Deze grote schenktuit voor jerycan's is uitgerust met een apparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 51 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste jerrycan's  voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 61 * Doorsnee  opening 3 cm koop hier ook handzeep   ..
  vanaf €10,29 Excl. BTW: €8,50
 • Schenktuit groot met ontluchting aansluiting 61 mm
  Heres plastics schenktuit groot din 61 Deze schenktuit groot met een aansluitng van 61 mm voor jerycan's van Heres plastic aangeboden door smeerolieonline is uitgerust met een apparte ontluchting waardoor u de jerrycan snel kan ledigen. De dopmaat van deze schenktuit is 61 mm en de schenktuit kan aangesloten worden op de meeste ibc's.  voldoet aan de eisen van : * Schenktuit groot * DIN 61 * Doorsnee  opening 3 cm u k..
  vanaf €10,29 Excl. BTW: €8,50
 • Schenktuit uitschuifbaar fexibel met dop aansluiting 61 mm
  Heres plastics schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop Deze schenktuit uitschuifbaar flexibel met dop kunt u in lengte verstellen van 20 cm tot 40 cm en is tevens te verbuigen naar alle gewenste kanten. De aansluitmaat van deze schenktuit is 61 mm. De schenktuit past op 20 liter en 25 liter jerrycans van Stihl, Motomix en 25 liter Aspen jerrycans. Verder is deze schenktuit te gebruiken voor vrijwel alle 20, 25 en 30 liter jerr..
  vanaf €15,13 Excl. BTW: €12,50

schenktuit | een schenktuit koop je bij smeerolieonline 

Een schenktuit is erg handig om zonder knoeien een vloeistof uit een jerrycan te gieten. wij bieden u verschillende schenktuiten aan een waaronder flexibele schenktuit, schenktuit met dop en een schenktuit met ontluchting.

waarom een schenktuit kopen bij smeerolieonline :

Wij hebben de grootste keuze schenktuiten die u maar kunt bedenken. Wij leveren de schenktuiten aan particulieren en bedrijven tegen de scherpste prijzen en uiteraard zonder verzendkosten in nederland. Dus kijk snel bij ons assortiment voor de schenktuit die u nodig heeft voor uw jerrycan. 

Smeerolieonline.nl © 2018