Aanbiedingen
Meest gekocht

5w50

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • MPM 5w50
    Motorolie 5w50 volledig premium synthetisch is een hoogwaardige motorolie die is ontwikkeld voor de perfecte smering van hoogbelaste benzinemotoren en dieselmotoren met veel vermogen al dan niet voorzien van een turbocompressor. De formulatie van de motorolie 5w50 biedt een uitstekende bescherming tegen wrijving en zorgt voor een superieure smeeroliefilm bij hoge toerentallen. Voldoet aan de eisen van : * Motorolie  * 5..
    vanaf €4,37 Excl. BTW: €3,61
  • MPM 5w50 racing JASO ma2
    Motorfiets motorolie 5w50 volledig premium synthetisch voor viertakt motorfietsen is speciaal ontwikkeld voor optimale smering van high performance lucht en watergekoelde 4takt motorfiets motoren waaraan de allerhoogste eisen worden gesteld. Deze motorfiets motorolie 5w50 is uitermate geschikt voor zeer hoge toerentallen en hoge belastingen en is ook geschikt voor smering van versnellingsbakken met een even..
    vanaf €6,16 Excl. BTW: €5,09

5w50 koop je online bij de oliehandel - Smeerolieonline

Smeerolieonline bied u hier motorolie 5w50 volledig synthetisch aan in diverse verpakkingen. De 5w50 is speciaal voor motoren waar van veel geeist word qua vermogen en prestaties. De motorolie is een typisch product voor de vrachtwagen sector dus voor bedrijfsmatig gebruik van motoren. U kunt als bedrijf op rekening kopen bij ons kies hiervoor de optie achteraf betalen.

 

Smeerolieonline.nl © 2019