Aanbiedingen
Meest gekocht

Remvloeistof

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Remvloeistof dot 3
  Mpm remvloeistof dot 3 is voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen en koppelingsystemen voorzien van trommelremmen of schijfremmen en waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type dot voorschrijven. U kunt deze remvloeistof ook gebruiken voor motorfietsen en gewone fietsen als daar remolie dot 3 van toepasing is op de remmen. Voldoet aan de eisen van : * Remolie * Remvloeistof * FMVSS 116 * DOT 3 ..
  vanaf €3,96 Excl. BTW: €3,27
 • Remvloeistof dot 4
  Bosch remvloeistof DOT 4 is geschikt voor recentere voertuigen. Bosch remolie biedt een hoog kookpunt wat resulteerd in een betere veiligheid. Tevens is deze remolie mengbaar met andere remvloeistoffen na sae J 1703 alsmede FMVSS 571.116. Deze remolie van Bosch voldoet aan alle voorschriften van constructeurs van remmen en bied zelfs nog een smerende en corrosie beschermende werking. Voldoet aan de eisen van : * Remolie dot 4 * R..
  vanaf €9,44 Excl. BTW: €7,80
 • Remvloeistof dot 4
  Argos remvloeistof dot 4 is bestemd voor hydraulische remsystemen. De samenstelling van de remolie biedt een hoge chemische stabiliteit, een uitstekende weerstand tegen residuvorming, een zeer goede oxidatiestabiliteit, en is compatibel met alle materialen binnen het remcircuit. Deze remvloeistof dot 4 is geschikt voor alle hydraulische remcircuits, voor zowel trommelremmen als schijfremmen, waarbij de fabrikant een ..
  vanaf €4,05 Excl. BTW: €3,35
 • Remvloeistof dot 4
  MPM remvloeistof dot 4 is voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen en koppelingsystemen voorzien van trommelremmen of schijfremmen en waarvoor constructeurs een remolie van type DOT 4 voorschrijven. Deze remvloeistof is universeel toepasbaar bij diverse auto's, fietsen en andere voertuigen. 205 liter vat prijs op aanvraag. Voldoet aan de eisen van :  * Remolie * Remvloeistof * FMVSS DOT-4..
  vanaf €4,28 Excl. BTW: €3,54
 • Remvloeistof dot 4 LV
  Argos remvloeistof dot 4 LV is een speciale hoogwaardige remolie van het hoogste dot 4 niveau. De prestaties van deze remvloeistof met extreem lage viscositeit is uitstekend voor gebruik bij lage temperaturen. De remvloeistof heeft superieure geavanceerde technologieën voor het gebruik bij een remcombinatie in lijn met een extreem lage viscositeit. De basisolie van het systeem garandeert een veilige toepassing voor a..
  vanaf €4,84 Excl. BTW: €4,00
 • Remvloeistof dot 4+ LV
  MPM remvloeistof dot 4 LV synthetisch is voor het gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type DOT 4+ Low Viscosity voorschrijven. Deze remolie is uitermate geschikt voor remsystemen met ESP systemen en ABS systemen waar een lage viscositeit remvloeistof wordt vereist 205 liter vat prijs op aanvraag. Voldoet aan de eisen van : * Remvloeistof dot4 lv * Remolie dot4 l..
  vanaf €5,40 Excl. BTW: €4,46
 • Remvloeistof dot 5.1
  MPM remvloeistof dot 5.1 is voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type DOT 5.1 voorschrijven. Deze remvloeistof is uitermate geschikt voor remsystemen met ESP systemen en ABS systemen. Remvloeistof dot 5.1 is een synthetische remolie. 205 liter vat prijs op aanvraag. Voldoet aan de eisen van: * Remolie dot 5.1 * Remvloeistof dot 5.1 * Dot 5.1 * FM..
  vanaf €5,23 Excl. BTW: €4,32
 • Remvloeistof ENV6
  Bosch remvloeistof ENV 6 kan in plaats van om de gebruikelijke 2 jaar, slechts elke 3 jaar ververst worden. De remvloeistof ENV6 gaat niet alleen langer mee, het heeft ook een hoger kookpunt van 185 graden met deze waarden heeft de remolie ENV6  een hoger kookpunt dan de huidige DOT4 en DOT4 remvloeistoffen. Het hoge kookpunt van ENV6 verlaagt de kans op dampbelvorming en fading tot 50 procent. Het heeft een lagere viscositeit en het smee..
  vanaf €15,73 Excl. BTW: €13,00
 • Remontluchter op perslucht
  Mobiele remontluchter met 3 kamers teneinde rem en koppelingssystemen te ontluchten en/of te verversen. Tevens voor remsystemen die uitgevoerd zijn met ABS met maximaal 1 bar. De druk op de oliekamer is instelbaar en wordt middels een manometer aangeven. De remontluchter heeft een tankinhoud van 5 liter. De perslucht voorraad kamer maakt het mogelijk om de rem ontluchter unit overal mee naar toe te nemen. In enkele minuten kan één persoon een..
  vanaf €480,98 Excl. BTW: €397,50

Remvloeistof 

De remvloeistof aangeboden door smeerolieonline van MPM international oil company, Argos oil,en Bosch zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen en koppelingsystemen voorzien van trommelremmen of schijfremmen. Remolie zorgt ervoor dat de remmen werken zodra je het rempedaal intrapt. 

Smeerolieonline.nl © 2021