Aanbiedingen
Meest gekocht

Reinigingsmiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Airco reiniger
  Wijnn's airco reiniger Airco reiniger verwijdert vetaanslag, stof en overig vuil uit de airconditioning verdamper. Het verwijdert tevens slechte geuren en nicotine reuk in het airco systeem van uw auto. Het laat na behandeling van het airco systeem een aangename geur achter. Een jaarlijkse behandeling van de airco is aan te raden. Voldoet aan de eisen van :  * Airco reiniger * Nen-en 13623 * Nen-en 1040 * Nen-en 12..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Anti spat spray lassen
  MPM anti spat spray lassen Anti spat spray lassen is ontwikkeld voor het reinigen en schoonhouden van de branderkop. Tevens bied deze anti spat spray bescherming van het te lassen werkstuk het beschermt namelijk tegen spetters en vonken. Deze anti spat spray lassen zit in een handige spuitbus met een inhoud van 400 ml.  productblad voor deze anti spat spray lassen veiligheidsblad voor deze anti spat lasspray U kunt hier ..
  vanaf €6,95 Excl. BTW: €5,74
 • Automatische versnellingsbak reiniger
  MPM automatische versnellingsbak reiniger Automatische versnellingsbak reiniger wordt gebruikt voor het spoelen en reinigen van de inwendige componenten van de automatische transmissie. Deze automatische versnellingsbak reiniger heeft een zeer effectieve reinigende eigenschap: verminderd en verwijderd slibopbouw en ontstopt de oliekanalen en lamellen in de automatische transmissie. Dit product is mengbaar met alle transmissievloeistoffen. ..
  vanaf €11,10 Excl. BTW: €9,17
 • Benzine injector reiniger
  PM bezine injector reiniger Benzine injector reiniger reinigt en voorkomt afzetting in het gehele injectie systeem van de brandstof motor. Het lost vernis, gom, hars en andere lakachtige verbindingen op in het gehele brandstofsysteem. Deze injector reiniger reinigt de injectoren zeer grondig waardoor een uitstekend sproeibeeld onstaat. De injector reiniger geeft een bescherming aan de inlaatkleppen, uitlaatkl..
  vanaf €15,25 Excl. BTW: €12,60
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Benzine injector reiniger
  Wynn's benzine injector reiniger Benzine injector reiniger houd de benzine verstuivers schoon en reinigt ze. Het voorkomt een slechte koude start en onregelmatig lopen van de motor. Deze benzine injector reiniger smeert tevens de pomp, verstuivers, de kleppen en het bovenste gedeelte van de motor. De injector cleaner kan aan alle soorten benzine worden toegevoegd. Gebruiksaanwijzing : U dient de benzine injector reiniger a..
  vanaf €18,94 Excl. BTW: €15,65
 • Benzine systeem reiniger
  MPM benzine systeem reiniger Benzine systeem reiniger reinigt het complete brandstofsysteem van de benzine motor. Dit betekent dat ook de brandstofinjectoren, carburateur(s) en kleppen gereinigd worden. Deze benzine systeem reiniger is toepasbaar voor alle benzine motoren met injectoren of carburateur(s) draaiend op loodhoudende benzine of loodvrije benzine. Tevens is de bezine systeem reiniger geschikt voor gebruik in voertuigen uitgerus..
  vanaf €8,43 Excl. BTW: €6,97
 • Carburateur reiniger 400 ml
  MPM carburateur reiniger Deze carburateur reiniger is speciaal ontwikkeld om kool, gom en vernis uit de carburateur te verwijderen. De carburateur reiniger helpt tegen onrustig stationair draaien en afslaan van de motor en reinigt de automatische choke. Carburateur reiniger is bij voorkeur te gebruiken bij een draaiende motor. productblad voor deze  carburateur reiniger in spuitbus veiligheidsblad voor deze carburateur reini..
  vanaf €6,95 Excl. BTW: €5,74
 • Carburateur reiniger motor
  Wynn's carburateur reiniger Deze carburateur reiniger is een reinigingsproduct in handige spuitbus om vuil en neerslag in het inlaatspruitstuk en op de zichtbare carburatoronderdelen te verwijderen zonder dat de carburateur verwijdert dient te worden. De inhoud van de spuitbus is 500 ML. Om de carburateur te reinigen dient u het luchtfilter te verwijderen zodat er de carburatuer cleaner in de carburateur gespoten kan worden. Dit dient te ..
  vanaf €21,30 Excl. BTW: €17,60
 • Ceramic engine protector
  MPM ceramic engine protector Ceramic engine protector is een superieur multifunctioneel motorolie additief. De ceramic engine protector is ontwikkeld om te presteren onder de meest extreme omstandigheden. De hoge mate van hechting in de ceramic engine protector resulteert in een ongeëvenaarde keramische coating laag op de meest kritische en slijtage gevoelige onderdelen van de motor zoals klepstoters lagerschalen en zuigerveren. De cerami..
  vanaf €24,89 Excl. BTW: €20,57
 • Contactspray 400 ml
  MPM contactspray Deze hoogwaardige contactspray is een reiniger en beschermer op basis van minerale olie welke bescherming biedt tegen corrosie en vocht. MPM Contactspray is ontwikkeld voor bescherming van alle elektrische contacten en bekabelingen, kabelschoenen, aansluitingen en zekeringen.   productblad voor deze contactspray in spuitbus veiligheidsblad voor deze contactspray in spuitbus   Koop hier oo..
  vanaf €6,95 Excl. BTW: €5,74
 • Diesel injector cleaner
  PM diesel injector reiniger Diesel injector reiniger verwijdert vuilafzetting in verstuivers en brandstofpompen van diesel motoren. De diesel injector reiniger reinigt het complete brandstof systeem, voorkomt corrosievorming en verlaagt het brandstof verbruik. Eigenschappen : * Werkt preventief bij regelmatig gebruik * Vermindert de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen * Verbetert de verbranding     ..
  vanaf €13,13 Excl. BTW: €10,85
 • Diesel injector reiniger
  Wijnn's diesel injector reiniger Diesel injector reiniger verbetert en optimaliseerd de verbranding van diesel motoren. Gebruik Wijnn's diesel injector cleaner als de motor slecht start of als er overmatige diesel rook is. Ook toe te passen om de brandstofpomp en verstuivers te reinigen. veiligheidsblad voor deze diesel reiniger U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €17,85 Excl. BTW: €14,75
 • Diesel systeem reiniger
  MPM diesel systeem reiniger Diesel systeem reiniger reinigt het volledige brandstofsysteem inclusief de injectoren. Behandeling met deze diesel systeem reiniger voegt tevens een cetaanbooster en additieven toe voor het smeren van de dieselbrandstofpomp. Deze diesel systeem reiniger is te gebruiken bij alle dieselmotoren inclusief common-rail motoren al dan niet voorzien van een turbo, draaiend op normaal of laagzwavelige dieselb..
  vanaf €8,54 Excl. BTW: €7,06
 • EGR reiniger
  MPM egr reiniger Deze professionele egr reiniger is een uniek hoogwaardig product voor het reinigen en verwijderen van verontreinigingen en neerslag welke zich bevinden in de luchtinlaat, EGR systeem en turbo. Oliën, harsen, lakafzetting en koolafzetting worden met een minimale inspanning snel opgelost. Deze egr reiniger is geschikt voor alle benzine, diesel en LPG motoren al dan niet voorzien van een turbo.  Gebruiksaanwijzing : ..
  vanaf €13,66 Excl. BTW: €11,29
 • Garagevloer reiniger
  Kenotek garagevloer reiniger Deze garagevloer reiniger is uitstekend geschikt voor het reinigen van garagevloeren. Deze garagevloer reiniger heeft een sterk ontvettende werking. Het te reinigen oppervlak benevelen met deze garagevloer reiniger daarna het oppervlak nat maken met water. Vervolgens het oppervlak waar de garagevloer reiniger is aangebracht flink schrobben. Na het schrobben de garagevloer droog trekken met een wisser. Het kan ..
  vanaf €98,62 Excl. BTW: €81,50
 • Hydraulische klepstoter reiniger
  Wynn's hydraulische klepstoter reiniger Hydraulische klepstoter reiniger reinigt de hydraulische klepstoters en maakt ze los. U dient de hydraulische klepstoter reiniger toe te voegen aan de motorolie. De hydraulische klepstoter reiniger dempt tevens het geluid van het kleppenmechanisme. Het geeft een antislijtage laag en geeft extra bescherming aan de klepstoters. De hydraulische klepstoter reiniger kan gebruikt worden voor dieselmotoren..
  vanaf €16,72 Excl. BTW: €13,82
 • Interieur reiniger multi D
  Kenotek interieur reiniger multi D Interieur reiniger multi D is krachtig en universeel toepasbaar. Het verwijdert moeiteloos nicotine aanslag, inktvlekken, olievlekken en andere vieze vlekken. De multi d reinigt snel, streeploos en geeft de gereinigde oppervlakken een mooie glans. De interieurreinger laat na het reinigen een aangename geur achter van pompelmoes parfum. Let op de interieur reiniger mag niet gebruikt worden op warme opperv..
  vanaf €2,93 Excl. BTW: €2,42
 • Inwendige motorblok reiniger
  MPM inwendige motorblok reiniger Het motorblok inwendig reinigen dat doe je met inwendige motorblok reiniger. Dit is een olie detergerende (schoonmakend) formulatie en zorgt voor het verwijderen van slib en vuil opbouw alsmede het bevorderen van minder olieverbruik. De engine flush helpt bij het herstellen van brandstofverbruik, het verhogen van het rendement en verminderen van uitstoot van benzine- en dieselmotoren. Deze engine..
  vanaf €7,99 Excl. BTW: €6,60
 • Octaan booster
  MPM octaan booster Octaan booster is ontwikkeld om het octaangetal van de brandstof met 2 tot 4 punten te verhogen. De octaan booster is toepasbaar bij alle benzine motoren met injectoren of carburateur(s) draaiend op loodhoudende benzine of loodvrije benzine. Octaan booster is geschikt voor gebruik in voertuigen uitgerust met katalysator.  De octaan booster heeft de onderstaande eigenschappen :  * Verhoogt het octaangetal..
  vanaf €8,54 Excl. BTW: €7,06
 • P3X Vloerreiniger 7,5 kilo
  P3X vloerreiniger P3X vloerreiniger is een ideaal schoonmaak middel voor uw garagevloer. Met P3X garagevloerreiniger voorkomt u het schrobben van de garagevloer met zeep. P3X vloerreiniger verwijdert onder andere rubberresten en diverse resten van vloeistoffen zoals motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistof, brandstofresten en alle andere smeerolievlekken. Gebruiks aanwijzing bij : * lichte verontreiniging   : 1 maatbe..
  vanaf €61,35 Excl. BTW: €50,70
 • PM Diesel roetfilter reiniger
  PM diesel roetfilter reiniger Alle moderne auto’s met een dieselmotor hebben een roetfilter. Dit filter vangt alle roet uit de motor op. Na verloop van tijd raakt het filter vol. Door te regeneren( de motor zorgt ervoor dat dit roet tijdens het rijden of zware belasting van de motor verbrand wordt).  Veel auto’s rijden echter veel  korte ritjes waardoor de motoren nauwelijks worden gebruikt. Hierdoor komt de motor vaak niet aan regen..
  vanaf €22,39 Excl. BTW: €18,50
 • Radiateur reiniger
  MPM radiateur reiniger De radiateur en koelsysteem reiniger wordt gebruikt voor het reinigen en verwijderen van vervuiling in het complete koelsysteem. Deze radiateur reiniger is geschikt voor radiateuren en koelsystemen van alle benzine, diesel en lpg motoren met radiateuren die gemaakt zijn van aluminium, kunststof of staal. Het product is uitstekend mengbaar met water, koelvloeistof en conventionele antivries. ..
  vanaf €7,38 Excl. BTW: €6,10
 • Remmenreiniger
  MPM remmenreiniger De remmenreiniger is een zeer sterke reiniger en ontvetter voor uiteenlopende doeleinden. Deze remmen reiniger is bovenal uitermate geschikt voor het verwijderen van remvloeistof, vet, vuil en olie van remonderdelen.   productblad voor deze remmenreiniger veiligheidsblad voor deze remmenreiniger U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €3,15 Excl. BTW: €2,60
 • Remmenreiniger 500ml
  MPM remreiniger  Deze rem reiniger in spuitbus is een zeer sterke reiniger en ontvetter voor uiteenlopende doeleinden. Smeerolieonline beveelt deze remmenreiniger aan omdat deze remmenreiniger uitermate geschikt is voor het verwijderen van remvloeistof, vet, vuil en olie van rem onderdelen. productblad voor deze  remreiniger in spuitbus veiligheidsblad voor deze remreiniger in spuitbus  Best..
  vanaf €1,75 Excl. BTW: €1,45
 • Roetfilter reiniger
  MPM roetfilter reiniger Deze roetfilter reiniger en regenerator is een organo metallic dieselbrandstof additief ontwikkeld om gebruikt te worden als een katalysator voor de regeneratie van het roetfilter. Deze roetfilter reiniger verlaagt de verbrandingstemperatuur van het roet welke is verzameld in het roetfilter waardoor het filter regeneratieproces wordt geoptimaliseerd. De unieke samenstelling van deze roetfil..
  vanaf €11,10 Excl. BTW: €9,17
 • RVS reiniger spuitbus 400 ML
  Motip RVS reiniger Deze rvs reiniger van Motip aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de speciale samenstelling van deze rvs reiniger, wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Rvs reiniger is corrosieerend en herstelt en intensiveert de glans. De rvs reiniger is gebruiksvriendel..
  vanaf €15,43 Excl. BTW: €12,75
 • Stuurbekrachtiging reiniger
  Wijnn's stuurbekrachtigings systeem reiniger Power steering flush is een reingingsmiddel voor het stuurbekrachtiging systeem van voertuigen. het verwijdert vuil uit het stuurbekrachtiging systeem en verbetert de werking van het sturen en verminder of voorkomt geluiden bij het sturen. Deze stuurbekrachtigings systeem reiniger is alleen te gebruiken met een spoelmachine die hiervoor bestemt is. Helaas is deze niet bij ons te huur of te koop. ..
  vanaf €33,88 Excl. BTW: €28,00
 • Textile cleaner
  Kenotek Textile cleaner Textile cleaner van Kenotek is een geconcentreerd product voor een diepe reiniging van auto bekleding en meubelen. Textiel cleaner kunt u gebruiken voor het reinigen van kleurvaste bekleding, tapijt, textiel, kunstof, leder en andere oppervlakte met zeer hardnekkige vlekken. De textiel reiniger kunt u eventueel aanbrengen door verneveling. Laat het product 15 min. inwerken en daarna kunt u het oppervlakte even..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Universele reiniger spuitbus 500 ML
  Motip universele reiniger Deze universele reiniger van Motip aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en ontvetten van onderdelen die bestaan uit behandeld en onbehandeld metaal. Tevens is deze universele reiniger te gebruiken bij diverse soorten kunststof. Dit product in spuitbus heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Deze universele reiniger is niet corrosief en niet geleidend. De u..
  vanaf €11,50 Excl. BTW: €9,50
 • Vrachtwagen shampoo
  MPM vrachtwagen shampoo Deze vrachtwagen shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens, trucks en andere zware voertuigen. De vrachtwagen shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof. Ook is deze truckshampoo geschikt voor gebruik in borstel wasmachines. Eigenschappen : * Weekt olie los * Weekt vet los * Weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en ..
  vanaf €3,15 Excl. BTW: €2,60
 • Citrus cleaner spuitbus
  Motip Citrus reiniger Deze citrus reiniger van Motip aangeboden door smeerolieonline is speciaal voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, etiketten, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal. Tevens is deze citrus cleaner toepasbaar bij hout, steen en diverse soorten kunststof. Citrus reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Deze citrus reiniger heeft een..
  vanaf €16,88 Excl. BTW: €13,95

Reinigingsmiddelen

In de automotive sector kunnen diverse onderdelen of systemen van automobielen storingen en problemen geven. Om dit eventueel te kunnen oplossen zijn er diverse reinigingsmiddelen op de markt ieder met een specifiek doel. 

Welk reinigingsmiddel heb ik nodig :

Wij hebben voor u dit op een rijtje gezet zodat u het makkelijk kunt vinden of u nu uw brandstof systeem of uw motor inwendig wil reinigen of de vloer van uw werkplaats reinigen wil smeerolieonline heeft het allemaal tegen reële prijzen. 
 

Smeerolieonline.nl © 2019