Aanbiedingen
Meest gekocht

Sneeuwscooter olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Sneeuwscooter motorolie 0w40 4 takt ester
    MPM volledig premium synthetische 4-takt sneeuwscooter motorolie SAE 0w40 motorolie is ontwikkeld met een speciale formule op basis van ester en geeft een hoogwaardige bescherming tegen motorslijtage en -frictie. Deze voor de startmotorkoppeling geschikte motorolie heeft een superieure koude start en aanloopsmeering bij extreme koude weersomstandigheden. De sneeuwscooter motorolie 0w40 wordt aanbevolen voor motoren en transmissies&n..
    vanaf €7,24 Excl. BTW: €5,98
  • Sneeuwscooter 2 takt olie
    Deze speciale olie van MPM voor sneeuwscooters is een hoogwaardige, synthetische 2-takt motorolie op basis van synthetische ester voor injectie- en pre-mixsystemen (EFI of DFI). Deze formule is ontworpen om continu bescherming te bieden tegen de ophoping van koolstofresten. De motor en bougie blijven schoon, waardoor een snelle en betrouwbare start wordt gegarandeerd, zelfs bij lage temperaturen. Geschikt voor gebruik in 2-takt sneeuwscooter..
    vanaf €8,37 Excl. BTW: €6,92

Sneeuwscooter olie

In ons assortiment sneeuwscooter olie treft u 2 producten aan voor de snowmobile: 2 takt en een 4takt olie van het merk MPM international oil company.

Smeerolieonline.nl © 2021