Aanbiedingen
Meest gekocht

Stuurbekrachtiging olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Stuurbekrachtiging olie Honda
  MPM volledig synthetische stuurbekrachtiging olie voor honda met zijn zeer hoge viscositeitsindex is speciaal ontwikkeld voor alle stuurbekrachtiging systemen van Honda. De hoogwaardige detergerende additieven zorgen voor een optimale performance. Power Steering Fluid Honda is speciaal ontwikkeld voor Honda en derhalve niet geschikt voor andere merken. Voldoet aan de eisen van : * Stuurbekrachtiging olie * Honda PSF-S ..
  vanaf €9,85 Excl. BTW: €8,14
 • Stuurbekrachtiging olie Mercedes
  MPM volledig premium synthetische stuurbekrachtiging olie Mercedes is speciaal ontwikkeld voor mercedes personenauto's waar een MB 345.0 wordt voorgeschreven. Voldoet aan de eisen van: * Stuurbekrachtiging olie * Mercedes  * MB-Approval 345.0 Productblad voor deze stuurbekrachtiging olie Mercedes Veiligheidsblad voor deze stuurbekrachtiging olie Mercedes U kunt hier ook koelvlo..
  vanaf €8,20 Excl. BTW: €6,78
 • Stuurbekrachtiging olie SHVI
  MPM volledig premium synthetische SHVI stuurbekrachtigingsolie speciaal ontwikkeld voor gebruik in stuurbekrachtigingen, schokdempers, hydropneumatische veringen, stabiliteits- en tractiesystemen, electrisch hydraulische cabriodak systemen en centrale vergendelingen. Voor alle type motorvoertuigen Voldoet aan de eisen van : * Stuurbekrachtiging olie * SHVI * Schokdempers * Hydropneumatische vering * Centrale vergrendelingen * Cabr..
  vanaf €8,46 Excl. BTW: €6,99
 • Stuurbekrachtiging olie synthetisch
  Argos stuurbekrachtiging olie met een zeer hoge viscositeitsindex en een buitengewoon goede oxidatiestabiliteit, tevens heeft deze stuurbekrachtigingsolie eigenschappen die roestvorming en schuimvorming tegen gaan. De olie is voorzien van een uniek wrijving verlagend additief die de slijtage verminderd en de geluidsproductie van de hydraulische pomp verlaagd. Tevens heeft deze vloeistof uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen. is geschikt..
  vanaf €6,80 Excl. BTW: €5,62

Stuurbekrachtiging olie 

Smeerolieonline bied u hier speciaal ontwikkelde stuurbekrachtiging olie aan van MPM international oil company en Argos voor diverse automobielen.

Functie stuurbekrachtiging olie :

Stuurbekrachtiging olie zorgt ervoor dat u uw stuurwiel kan draaien zonder kracht te hoeven zetten de naam zegt het eigenlijk al. Als de stuurbekrachtigingsolie ook wel power steering olie/fluid genoemd onder het aangegeven niveau zit gaat het sturen zwaarder of met horten en stoten ook kan de stuurbekrachtiging pomp rare geluiden maken. Het kan zijn dat u dan eenvoudig wat stuurbekrachtigingsolie moet bijvullen of er is een lekkage. Bij lekkage ga direct naar de werkplaats en laat het repareren. Bij alleen bijvullen kunt u hier 1 liter stuurbekrachtigingsolie kopen voor een goede prijs en snelle en bovendien gratis levering per post.nl. 

Smeerolieonline.nl © 2021