Aanbiedingen
Meest gekocht

Trechter

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Oliedrum trechter schroefbaar met deksel
  Deze oliedrum trechter schroefbaar met deksel van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline kan vastgeschroefd worden op een oliedrum. De aansluitng is 2 inch bsp dit is de opening van 60 en 205 liter vaten, en S56x4 tri sure dit is de aanluiting voor kunststof vaten. De trechter is voorzien van een deksel en heeft een boven diamteter van 25 cm. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €41,75 Excl. BTW: €34,50
 • Papieren trechter
  Deze papieren trechter van MPM aangeboden door smeerolieonline zijn gemakkelijk om te gebruiken bij het bijvullen van alle vloeistoffen waaronder motorolie en koelvloeistof. De papieren olietrechter is opvouwbaar en dus handig te bewaren in de kofferbak van uw automobiel. Als u onderweg bijvoorbeeld uw motorolie wilt bijvullen kunt u deze papieren olie trechter gebruiken zodat u niet morst op het motoroblok. De papie..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Trechter afsluitbaar
  Deze trechter afsluitbaar van Heres platsics aangeboden door smeerolieonline is aan de boven en onderkant afsluitbaar. De boven diameter van de trechter is 22 cm. Deze trechter is te gebruiken bij alle soorten vloeistoffen  u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €15,31 Excl. BTW: €12,65
 • Trechter met flexibele tuit
  Deze trechter met flexibele tuit van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een handige flexibele tuit waardoor u gemakkelijk diverse vloeisotffen bij kunt vullen waaronder motorolie. De inhoud van de trechter is 1,2 liter. De diamter van de trechter is 16 centimeter. De trechter zelf is vervaardigd van HPDE materiaal en de tuit van LPDE materiaal u kunt u hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €16,94 Excl. BTW: €14,00
 • Trechter met schroefaansluiting
  Deze trechter met schroefaansluitng van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline kan gemonteerd op een jerrycan met een aansluiting van 61 mm hij is voorzien van een uitneembare zeef. Deze trechter zorgt ervoor dat de trechter niet meer uit de jerrycan valt als er product ingetapt word. De boven diameter is rond en 25 cm. u kunt hier ook versnellingsbakolie kopen ..
  vanaf €41,14 Excl. BTW: €34,00
 • Trechter rond
  Deze ronde trechter van Heres plastics aangeboden door smeeorlieonline heeft een inhoud van 10 liter. De trechter is bestand tegen olieën, zuren en brandstoffen. De trecher is stevig en robuust. De boven diameter van de trechter is 35 centimeter. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €33,28 Excl. BTW: €27,50
 • Trechter vierkant
  Deze trechter vierkant van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. Voor de tuit kunt u het meegleverde filterte plaatsen. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van ..
  vanaf €26,50 Excl. BTW: €21,90

trechters voor motorolie | smeerolieonline snel geleverd

Smeerolieonline bied u hier een assortiment trechters aan van Here plastics voor diverse toepassingen en in verschilende type's 

Waarom eeen trechter bij smeerolieonline kopen :

Wij bieden u trechters aan in diverse soorten en maten van een ronde trechter tot een vierkante trechter. De trechter koopt u bij ons tegen de meest gunstige prijs, snel geleverd, eenvoudig afgerekend en gratis verstuurd naar u. Kortom alle service die u maar wenst.

 

 

Smeerolieonline.nl © 2018