Aanbiedingen
Meest gekocht

5w40 Motorolie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 5w40 volledig (premium) synthetisch
  Deze door smeerolieonline aangeboden volledig (premium) synthetische motorolie 5w40 van MPM is de meest courante universele volledig synthetische motorolie 5w40 van top kwaliteit. En is speciaal ontwikkeld voor moderne benzine- en dieselmotoren in personenauto's en bestelwagens, de motorolie 5w40 voldoet aan de eisen van alle vooraanstaande automobielfabrikanten. Voldoet aan de eisen van: * Motorolie * 5w40 * ACEA A3/B4 * API SN / CF ..
  vanaf €3,06 Excl. BTW: €2,53
 • Motorolie 5w40 volledig (premium) synthetisch c3
  Deze volledig synthetische motorolie 5w40 c3 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor BMW- en Mercedes Benz-motoren. Deze motorolie 5w40 voldoet aan de gestelde eisen BMW Longlife-04 en Mercedes Benz Longlife 229.51. Deze motorolie 5w40 c3 is ook geschikt voor Euro-4-motoren volgens de ACEA C3-standaard. Deze motorolie 5w40 c3 wordt aanbevolen voor alle benzine- en dieselmotoren die zijn voorzien van de laatste uitl..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
 • Motorolie 5w40 C3 volledig (premium) synthetisch LS
  Deze volledig synthetische high-performance motorolie 5w40 C3 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline voldoet door zijn speciale samenstelling van additieven aan de strenge eisen van vele OEM's specificaties. Deze motorolie 5w40 C3 is een Mid SAPS-olie (gehalte van sulfaat as, fosfor en zwavel) die beantwoordt aan de Euro 4- en Euro 5- normen. De motorolie 5w40 C3 biedt betrouwbare bescherming van nabehandelingssystemen en roetfilters. Met..
  vanaf €3,90 Excl. BTW: €3,22
 • Motorolie 5w40 volledig (premium) synthetisch
  Deze moderne en universele brandstofbesparende volledig synthetsiche motorolie 5w40 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline kan gebruikt worden in benzine en dieselmotoren van auto’s die de hoogste prestaties vereisen. Deze volledig synthetische motorolie 5w40 is toepasbaar bij personenauto’s die een turbo hebben en/of directe brandstofinspuiting. De motorolie 5w40 maakt lange verversingsintervallen mogelijk. De motorolie 5w40 voldoet aan ..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • Motorolie 5w40 volledig (premium) synthetisch Plus
  Deze uiterst moderne motorolie 5w40 plus van Argos olie aangeboden door smeerolieoline is een synthetische, brandstof besparende en universele motorolie 5w40 plus gebaseerd op speciaal geselecteerde synthetische basisoliën met een hoge viscositeitindex. Deze leveren de motorolie 5w40 een uitstekende dunvloeibaarheid bij lage temperaturen, een zeer lage weerstand tijdens starten, een uitzonderlijke sterke antislijtage en een ze..
  vanaf €3,69 Excl. BTW: €3,05

5w40 van MPM international oil company en Argos oil mogen zich met deze 5w40 oliën tot de topmerken rekenen als het gaat om kwaliteit. De prijs echter ligt een stuk lager. Op deze manier smeert u niet alleen de motor maar ook nog eens uw portemonee. 

5w40 voor een langere levensduur van uw motor

Wanneer u de motorolie van MPM international of Argos gebruikt kunt u er zeker van zijn dat u alles doet om de levensduur van de motor te verlengen. Deze 5w40 reinigt de motor van binnenuit en zorgt ervoor dat de levensduur van de motor aanzienlijk wordt verlengt. 

Met 5w40 van smeerolieonline bent u verzekerd van kwaliteit

Mocht u twijfelen over de juiste keuze dan helpen wij u graag verder. U kunt ons altijd emailen of bellen en wij geven u direct een passend advies. Gaat het om een auto waar u de olie voor nodig heeft dan kunt u ook gebruik maken van de kenteken checker voor het bepalen welke olie er het best bij u past. 

Andere viscositeiten

Heeft u een andere viscositeit nodig zoals 5w30 of 10w40 dan kunt u deze terug vinden in het linker submenu. 

Smeerolieonline.nl © 2018