Aanbiedingen
Meest gekocht

Toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dop kraan voor 20 liter jerrycan
  MPM dop kraan voor 20 liter jerrycan De dop kraan is van PVC en geschikt voor 20 liter jerrycans. Deze dopkraan is te gebruiken voor motorolie en nagenoeg alle andere soorten olie en vloeistoffen. De aansluitmaat van deze dopkraan is 2" Voldoet aan de eisen van : * Dop kraan * 2" * Pvc uitvoering * 20 liter jerrycan * Artikelnummer E9004 klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing u kunt..
  vanaf €5,74 Excl. BTW: €4,74
 • Handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  M-safe handschoenen Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen van veten en vloeistfoffen als dit met blote handen gedaan zou worden. DE handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen isflexibel en voorzien van een PU coating verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. de handschoen voldoet aan de vorm EN388 (4131). u kunt ..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Hevelpomp handbediend geschikt voor olie tot SAE 240
  Ecodora handbediende hevelpomp Deze hevelpomp handbediend heeft een dubbel werkende functie. De handbediende hevelpomp is voorzien van een telescopische zuigbuis en een slang met gebogen uitloop en afsluiter. De handbediende hevelpomp is te gebruiken voor olie tot sae240 en te gerbuiken voor het vullen van versnellingsbakken en cardans. De opbrengst van deze pomp is 100-220 gram per slag en geschikt voor 50 tot 220 liter vaten. u kunt ..
  vanaf €102,85 Excl. BTW: €85,00
 • Jerrycan inhoud 5 liter
  Heres plastics jerrycan inhoud 5 liter De jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een handige afneembare schenktuit. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort.   u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Heres plastics maatbeker 5 liter Deze maatbeker heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's stafel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €32,49 Excl. BTW: €26,85
 • Multisleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Heres plastic multisleutel Deze handige mulitsleutel van stevig plastic is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN 61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €15,73 Excl. BTW: €13,00
 • Olie opslag container inhoud 5 liter inclusief deksel
  Plus equipment olie opslag container Deze olie opslag container inclusief deksel is multifunctioneel. De olie opslag container heeft een wijde hals zodat deze snel te vullen is en eenvoudig schoon te maken. De container heeft een inhoud van 5 liter en is vervaardigd van transparant kunststof en voorzien van een handige schaalverdeling, Het deksel heeft een uitschenk voorziening met een grote uitstroom opening. koop hier ook motorolie ..
  vanaf €67,76 Excl. BTW: €56,00
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Heres plastics olie opvangbak Deze handige olie opvangbak voor motorolie en ander vloeistoffen heeft een inhoud van 6 liter. De olie opvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u heel gemakkelijk de olie in het afgewerkte olievat kan schenken.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €25,95 Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan inhoud 5 liter
  Heres plastics olie schenkkan Deze olie schenkkan heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof     * Olie sch..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Papieren trechter
  MPM papieren trechter Deze papieren trechters zijn gemakkelijk om te gebruiken bij het bijvullen van alle vloeistoffen waaronder motorolie en koelvloeistof. De papieren olietrechter is opvouwbaar en dus handig te bewaren in de kofferbak van uw automobiel. Als u onderweg bijvoorbeeld uw motorolie wilt bijvullen kunt u deze papieren olie trechter gebruiken zodat u niet morst op het motoroblok. De papieren olie trech..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Tapkraan met druk knop aansluitng din 51 (2 stuks)
  Heres plastics tapkraan din 51 Deze tapkraan met druk knop om de schenk opening te openen is geschikt voor jerry can's met een aansluiting van 51 mm.   ..
  vanaf €27,77 Excl. BTW: €22,95
 • Tapkraan met een schroefdraad aansluiting 3/4" voor 60 en 200 liter vaten.
  Heres plastics tapkraan voor 60 en 200 liter vaten Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van PVC en heeft een  3/4" (buitendraad) aansluiting. Deze vatkraan is te gebruiken voor 60 en 205 liter vaten, is geschikt voor nagenoeg alle vloeistoffen.  Voldoet aan de eisen van :  * Tapkraan * PVC *Aansluiting 3/4"   u kunt hier ook motorolie kopen     ..
  vanaf €4,05 Excl. BTW: €3,35
 • Tapkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch bsp schroefdraad
  Heres plastics tapkraan 2 inch bsp Deze tapkraan heeft een BSP fijne schroefdraad van 2 inch en is geschikt voor 60 tot en met 210 liter vaten.     ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Tapkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch tri sure schroefdraad
  Heres plastics tapkraan 2 inch tri sure Deze tapkraan voor 60 en 200 liter vaten heeft een tri sure grove schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Trechter vierkant met zeefje
  Heres plastics vierkante trechter met zeefje Deze trechter vierkant heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van zware kwaliteit en vervaardigd van PE materiaal. Er wordt stand..
  vanaf €26,50 Excl. BTW: €21,90

Smeerolieonline.nl heeft ook diverse artikelen die u kunt gebruiken om onze producten eenvoudiger te kunnen gebruiken.

Smeerolieonline.nl © 2019