Aanbiedingen
Meest gekocht

Toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Dopkraan voor motorolie en andere vloeistoffen in 20 liter verpakkingen
  De dopkraan van MPM international oil company aangeboden door smeerolieonline is van PVC en geschikt voor 20 liter jerrycans. Deze dopkraan is te gebruiken voor motorolie en nagenoeg alle andere soorten olie en vloeistoffen. De aansluitmaat van deze dopkraan is 2" * Dopkraan * 2" * Pvc uitvoering * 20 liter jerrycan * Artikelnummer E9001 klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing u kunt hie..
  vanaf €5,99 Excl. BTW: €4,95
 • Handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen van M-safe aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen van veten en vloeistfoffen als dit met blote handen gedaan zou worden. DE handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen isflexibel en voorzien van een PU coating verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. de handschoen voldoet aan de vorm EN38..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Hevelpomp handbediend geschikt voor olie tot SAE 240
  Deze hevelpomp handbediend van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van het merk Ecodora en heeft een dubbel werkende functie. De handbediende hevelpomp is voorzien van een telescopische zuigbuis en een slang met gebogen uitloop en afsluiter. De handbediende hevelpomp is te gebruiken voor olie tot sae240 en te gerbuiken voor het vullen van versnellingsbakken en cardans. De opbrengst van deze pomp is 100-220 gram per slag en gesc..
  vanaf €102,85 Excl. BTW: €85,00
 • Jerrycan inhoud 5 liter
  Smeerolieonline bied u deze kunstof jerrycan met een inhoud van 5 liter aan. De jerrycan is voorzien van een handige afneembare schenktuit in de kleur geel. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Deze maatbeker van Heres plastic's aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's stafel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €32,49 Excl. BTW: €26,85
 • Multi sleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Deze handige mulitsleutel van Heres plastic's aangeboden door smeerolieonline is van stevig plastic. De multisleutel is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN 61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €16,64 Excl. BTW: €13,75
 • Olie opslag container inhoud 5 liter inclusief deksel
  Deze olie opslag container inclusief deksel van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is multifunctioneel. De olie opslag container heeft een wijde hals zodat deze snel te vullen is en eenvoudig schoon te maken. De container heeft een inhoud van 5 liter en is vervaardigd van transparant kunststof en voorzien van een handige schaalverdeling, Het deksel heeft een uitschenk voorziening met een grote uitstroom opening. koop hier..
  vanaf €67,76 Excl. BTW: €56,00
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Deze handige olie opvangbak voor motorolie en ander vloeistoffen van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 6 liter. De olie opvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u heel gemakkelijk de olie in het afgwerkte olie vat kan schenken.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €25,95 Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan 5 liter inhoud
  Deze olie schenkkan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olie schenkkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof * Olie ..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Papieren trechter
  Deze papieren trechter van MPM aangeboden door smeerolieonline zijn gemakkelijk om te gebruiken bij het bijvullen van alle vloeistoffen waaronder motorolie en koelvloeistof. De papieren olietrechter is opvouwbaar en dus handig te bewaren in de kofferbak van uw automobiel. Als u onderweg bijvoorbeeld uw motorolie wilt bijvullen kunt u deze papieren olie trechter gebruiken zodat u niet morst op het motoroblok. De papie..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Papierrol 3 laags
  Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. DE rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. eigenschappen : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Tapkraan met druk knop aansluitng 51 mm (2 stuks)
  Deze tapkraan druk knop van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline. Deze tapkraan met druk knop om de schenk opening te openen is geschikt voor jerry can's met een aansluiting van 51 mm.   ..
  vanaf €27,77 Excl. BTW: €22,95
 • Tapkraan met een schroefdraad aansluiting 3/4" voor 60 en 200 liter vaten.
  Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van PVC en heeft een  3/4" (buitendraad) aansluiting. Deze vatkraan is te gebruiken voor 60 en 205 liter vaten, is geschikt voor nagenoeg alle vloeistoffen.  Voldoet aan de eisen van :  * Tapkraan * PVC *Aansluiting 3/4"   u kunt hier ook motorolie kopen     ..
  vanaf €4,05 Excl. BTW: €3,35
 • Tapkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch bsp schroefdraad
  Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een BSP fijne schroefdraad van 2 inch.     ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Tapkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch tri sure schroefdraad
  Deze tapkraan voor 60 en 200 liter vaten van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een tri sure grove schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Trechter vierkant
  Deze trechter vierkant van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. Voor de tuit kunt u het meegleverde filterte plaatsen. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van ..
  vanaf €26,50 Excl. BTW: €21,90

Smeerolieonline.nl heeft ook diverse artikelen die u kunt gebruiken om onze producten eenvoudiger te kunnen gebruiken.

Smeerolieonline.nl © 2018