Aanbiedingen
Meest gekocht

Hydraulische olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • MPM hlp 100
  Minerale hydraulische olie hlp 100 voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydrauliekolie HLP 100 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliek olie * HLP 100 * DIN 51524/Part 2/HLP Typische standaard..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM hlp 150
  Minerale hydraulische olie hlp 150 voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. De hydraulische olie is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie hlp 150 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van :  * Hydraulische olie  * Hydrauliek olie * HLP 150 * DIN ..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM hlp 220
  Minerale hydraulische olie hlp 220 voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. De hydraulische olie hlp 220 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydrauliek olie hlp 220 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie  * Hydrauliekolie * HLP 220 * DIN 51524/Part 2/HLP T..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM hlp 32
  Minerale hydraulische olie hlp 32 voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydrauliekolie hlp 32 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie hlp 32 * Hydrauliekolie * DIN 51524 Part 2, HLP* HLP 32 ..
  vanaf €2,78 Excl. BTW: €2,30
 • MPM hlp 46
  Minerale hydraulische olie 46 voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie hlp 46 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydrauliek olie 46 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken.  Voldoet aan de eisen : * Hydraulische olie * Hydrauliekolie * HLP 46 * DIN 51524 Part 2, HLP  Typ..
  vanaf €2,78 Excl. BTW: €2,30
 • MPM hlp 68
  Minerale hydraulische olie hlp 68 voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydrauliekolie hlp 68 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliekolie * HLP 68 * DIN 51524 Part 2, HLP  Typis..
  vanaf €2,78 Excl. BTW: €2,30
 • MPM hvi 32
  Hydraulische olie hvi 32 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie 32 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydrauliekolie 32 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzilverde..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • MPM hvi 32 biologisch afbreekbaar
  Hydraulische olie hvi 32 biologisch afbreekbaar is een hoogwaardige biologisch afbreekbare hydrauliek olie op basis van synthetische esters en geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Deze hydraulische olie heeft een zeer brede toepasbaarheid  in verschillende sectoren zoals land- en tuinbouw, scheepvaart en grondverzet. Door de biologische afbreekbaarheid kan deze hydraulische olie ook worden toegepast daar waar lekkage..
  vanaf €7,32 Excl. BTW: €6,05
 • MPM hvi 32 zink vrij
  Hydraulische olie 32 zink vrij is een van de modernste zinkvrije additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydrauliekolie 32 zink vrij, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daarom zorgt de goede filtreerbaarheid van wat..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM hvi 46
  Hydraulische olie hvi 46 speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydrauliek olie HVI 46 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), van vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydrauliekolie hvi46 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzilv..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • MPM hvi 46 biologisch afbreekbaar
  Hydraulische olie hvi 46 biologisch afbreekbaar is een hoogwaardige biologisch afbreekbare hydraulische olie 46 op basis van synthetische esters en geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Deze hydraulische olie is zeer breed toepasbaar in verschillende sectoren zoals land- en tuinbouw, scheepvaart en grondverzet. Door de biologische afbreekbaarheid van deze hydrauliekolie 46 biologisch afbreekbaar kan ook worden toegepast da..
  vanaf €7,32 Excl. BTW: €6,05
 • MPM hvi 46 zink vrij
  Hydraulische olie 46 zink vrij behoort tot een van de modernste zink vrije hydrauliek olieën met de beste additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie 46, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daarom zor..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM hvi 68
  Hydraulische olie hvi 68 speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydrauliek olie 68 zeer geschikt voor circulatie smering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machine smering. Belangrijk: Deze hydraulische olie 68 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzilv..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • MPM hvi 68 zink vrij
  Hydraulische olie 68 zink vrij behoort tot een van de modernste zinkvrije hydrauliek olieën met een superieure additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydrauliek olie ongeacht de belasting van de installatie een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te doen verdampen daarom ..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM krik olie
  Deze krik olie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulische manuele en elektriche krikken die onder hoge druk en of een groot temperatuurbereik moeten werken. Voldoet aan de eisen van :   * Krikolie * DIN 51524 part 3 * ISO 6743-4 HV productblad voor deze krikolie hvi 68  veiligheidsblad voor deze krikolie hvi 68 U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €9,66 Excl. BTW: €7,98
 • MPM lds fluid Citroën
  Deze zeer hoogwaardige LDS fluid is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in hydraulische systemen van onder andere Citroën C5 en C6 personenauto's uitgerust met hydroactive 3 veersystemen. Tevens aanbevolen als stuurbekrachtigingsolie voor Citroën en Peugeot. Voldoet aan de eisen van: * LDS Fluid * Artikel nummer 2600 * C5 * C6 * Hydractive 3 veersystemen * Stuurbekrachtigingsolie * PSA S71 2710 Typische standaa..
  vanaf €9,81 Excl. BTW: €8,11
 • MPM niveau regel vloeistof
  Deze volledig synthetische niveau regel vloeistof is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in het niveau regeling systeem van Mercedes Benz personenwagens. Voldoet aan de eisen van: * MB-Approval 344.0 productblad voor deze niveau regel vloeistof veiligheidsblad voor deze niveau regel vloeistof U kunt hier ook motorolie kopen  ..
  vanaf €8,37 Excl. BTW: €6,92
 • Argos 22 zinkvrij
  Hydraulische olie S22 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S22 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lagers en..
  vanaf €2,86 Excl. BTW: €2,36
 • Argos hvd 100
  Hydraulische olie HVD 100 is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een viscositeitsindex van 100. De hydraulsiche olie 100 bevat oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit van de hydraulische olie hvd 100 tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydraulische olie vert..
  vanaf €3,25 Excl. BTW: €2,69
 • Argos hvd 15
  Hydraulische olie HVD 15 is speciaal samengesteld op basis van minerale olieën met een viscositeitsindex (VI) hoger dan 15. De hydraulische olie hvd 15 bevat oxidatie en corrosie inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie in de hydraulische olie hvd 15 van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydraulie..
  vanaf €2,88 Excl. BTW: €2,38
 • Argos hvd 22
  Hydraulische olie hvd 22 is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge druk en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydrauliek olie hvd 22 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliek olie * HVD 22 * ISO 11158 HV, 6743-4 HV ​ * HVL..
  vanaf €2,81 Excl. BTW: €2,32
 • Argos hvd 32
  Hoogwaardige hydraulische olie hvd 32 is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydrauliek olie hvd 32 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliekolie * HVD 32 * ISO 11158 HV, 674..
  vanaf €2,54 Excl. BTW: €2,10
 • Argos hvd 46
  Hydraulische olie hvd 46 is uitermate geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydrauliek olie hvd 46 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * HVD 46 * ISO 11158 HV, 6743-4 HV ​ * HVLP volgens DIN 51524 pa..
  vanaf €2,55 Excl. BTW: €2,11
 • Argos hvd 68
  De hydraulische olie hvd 68 bevat oxidatie- en corrosie inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydrauliek olie hvd 68 vertoont een uitstekende corrosie- en slijtagebescherming, alsmede een uitstekende thermische, oxidatieve stabiliteit en scheidt snel van waterverontr..
  vanaf €2,61 Excl. BTW: €2,16
 • Argos L 22
  Hydraulische olie L 22 gebaseerd op geraffineerde minerale olie van zeer hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydrauliek olie L 22 is tevens geschikt voor andere toepass..
  vanaf €2,49 Excl. BTW: €2,06
 • Argos L 220
  Hydraulische olie L 220 is gebaseerd op een  geraffineerde minerale hydraulische olie van hoge kwaliteit. De hydraulische olie is versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. De hydrauliek olie L 220 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie eisen voor nagenoeg alle hydraulis..
  vanaf €3,73 Excl. BTW: €3,08
 • Argos L 32
  Hydraulische olie L 32 gebaseerd op een geraffineerde minerale olie van uitmuntend hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L 32 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie-eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydraulische olie L 32 is tev..
  vanaf €2,42 Excl. BTW: €2,00
 • Argos L 46
  Hydraulische olie L 46 is gebaseerd op geraffineerde minerale olie van hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L 46 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie-eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydrauliekolie L 46 is tevens geschikt voor andere toepassingsgebi..
  vanaf €2,48 Excl. BTW: €2,05
 • Argos L 68
  Hydraulische olie L 68 gebaseerd op een geraffineerde minerale olie van hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L 68 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydrauliek olie L 68 is tevens geschikt voor andere toepassingsgebiede..
  vanaf €2,54 Excl. BTW: €2,10
 • Argos lux hv 32
  Hydraulische olie lux hv 32  is een detergerende vloeistof op basis van minerale olie met een viscositeitsindex (VI) hoger dan 150. De hydraulische olie lux hv 32 bevat oxidatie en corrosie inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydrauliek olie lux hv 3..
  vanaf €3,73 Excl. BTW: €3,08
 • Argos olie L 10
  Hydraulische olie L 10 gebaseerd op geraffineerde minerale olie van zeer hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L 10 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydrauliek olie L 10 is tevens geschikt voor andere toepass..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • MPM hlp 10
  Hydraulische olie hlp 10 speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen en voor vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie 10 zeer geschikt voor circulatiesmering met uitzondering van turbines, voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliekolie * HLP 10 * AFNOR NF E 48-603 HM / NF E 48-690 / NF E 48..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • MPM hlp 5
  Hydraulische olie hlp 5 speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en voor vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Tevens is deze hydrauliek olie 5 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie  * Hydrauliekolie  * H..
  vanaf €5,64 Excl. BTW: €4,66
 • MPM hvi 15
  Hydraulische olie hvi 15 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie hvi15 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydraulische olie hvi 15 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzilv..
  vanaf €3,18 Excl. BTW: €2,63
 • MPM hvi 22
  Hydraulische olie hvi 22 is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzet machines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie hvi 22 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydrauliekolie hvi 22 mag niet worden gebruikt in systemen waarin verzilve..
  vanaf €3,18 Excl. BTW: €2,63
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Hydraulische olie | Smeerolieonline

Bij smeerolieonlie kunt u diverse soorten hydraulische olie kopen. Wij bieden u hydraulische olie aan van de merken MPM international oil company en Argos oil. De Hydraulische olie is er in diverse kwaliteiten en in verschillende viscositeiten. De hydraulische olie wordt gebruikt voor hydraustatische systemen van grondverzet materiaal en landbouw machines en diverse industrieële machines. Sommige hydraulsiche olieën zijn geschikt voor de automobielen van citroen, peugeot en mercedes benz. Wij bieden u ook hydraulische olie aan op biologisch afbreekbare basis, deze hydraulische olie is op basis van synthetische esters.

Eigenschappen van hydraulische olie :

De aangeboden hydrauliek olie voldoet aan bepaalde eigenschappen afhankelijk van het gebruik lees daarom de omschrijving bij de hydraulische olie zorgvuldig. De eigenschappen van hydraulische olie zijn voornamelijk de viscositiet, stolpunt, kookpunt, samendrukbaarheid en vlampunt. Tevens bevat het specifieke eigenschappen om corrosie te voorkomen bij de materialen waarmee het in contact komt. De door ons aangeboden hydraulische olie beschermt het hydraulische systeem tegen snellere slijtage van onderdelen van het hydraulische systeem door het uitstekende additieven pakket wat de hydraulische olie bevat.

Waarom hydraulische olie bij ons bestellen ?

Smeerolieonline heeft een zeer uitgebreid aanbod van diverse viscositeiten hydrauliek olie daarom zult u bij ons bijna altijd de juiste soort hydraulische olie vinden. Wij leveren de hydraulische olie in diverse verpakkingen door heel Nedeland en België, op rekening en zonder verzend kosten uiteraard. Tevens is ons prijs kwaliteit verhouding in perfecte balans.

Smeerolieonline.nl © 2020