Aanbiedingen
Meest gekocht

Hydraulische olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Lds fluid citroën
  Deze zeer hoogwaardige LDS fluid van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in hydraulische systemen van onder andere Citroën C5 en C6 personenauto's uitgerust met hydractive 3 veersystemen. Tevens aanbevolen als stuurbekrachtigingsolie voor Citroën en Peugeot. Voldoet aan de eisen van: * LDS Fluid * Artikel nummer 2600 * C5 * C6 * Hydractive 3 veersystemen * Stuurbekrachtigingsol..
  vanaf €9,14 Excl. BTW: €7,55
 • Hydraulische olie 15
  Deze hydraulische olie 15 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie hvi15 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydraulische olie hvi 15 mag nie..
  vanaf €3,03 Excl. BTW: €2,50
 • Hydraulische olie 22
  Deze hydraulische olie 22 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzet machines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie hvi 22 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydraulische olie hvi 22 mag niet w..
  vanaf €3,03 Excl. BTW: €2,50
 • Hydraulische olie 32
  Deze hydraulische olie 32 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie 32 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydraulische olie 32  mag niet wo..
  vanaf €2,83 Excl. BTW: €2,34
 • Hydraulische olie 32 biologisch
  Deze hydraulische olie 32 biologisch afbreekbaar van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige biologisch afbreekbare hydraulische olie op basis van synthetische esters en geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Deze hydraulische olie heeft een zeer brede toepasbaarheid  in verschillende sectoren zoals land  en tuinbouw, scheepvaart en grondverzet. Door de biologische afbreekbaarheid kan d..
  vanaf €6,96 Excl. BTW: €5,75
 • Hydraulische olie 32 zink vrij
  De Hydraulische olie 32 zink vrij van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hydraulischeolie 32 met een van de modernste zinkvrije additieven technologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie zink vrij, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het wa..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie 46
  Deze hydraulische olie 46 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie HVI 46 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Belangrijk: Deze hydraulischeolie hvi46 mag niet word..
  vanaf €2,83 Excl. BTW: €2,34
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Hydraulische olie 46 biologisch
  Deze hydraulische olie 46 biologisch afbreekbaar van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige biologisch afbreekbare hydraulische olie 46 op basis van synthetische esters en geschikt voor de smering van hydraulische systemen. Deze hydraulische olie is zeer breed toepasbaar in verschillende sectoren zoals land- en tuinbouw, scheepvaart en grondverzet. Door de biologische afbreekbaarheid van deze hydraulische olie 46 biol..
  vanaf €6,96 Excl. BTW: €5,75
 • Hydraulische olie 46 zink vrij
  De hydraulische olie 46 zink vrij van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hydraulische olie 46 met een van de modernste zink vrije additieventechnologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie 46, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag om het water te..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie 68
  Deze hydraulische olie 68 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie 68 zeer geschikt voor circulatie smering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machine smering. Belangrijk: Deze hydraulische olie 68 mag niet worden..
  vanaf €2,83 Excl. BTW: €2,34
 • Hydraulische olie 68 zink vrij
  Deze hydraulische olie 68 zink vrij van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een hydraulische olie 68 met een van de modernste zinkvrije additieventechnologie. Door de strenge selectie van de basisoliën en het gebruik van zinkvrije antislijtage additieven biedt deze hydraulische olie, ongeacht de belasting van de installatie, een uitstekende bescherming tegen veroudering. De temperatuur in hydraulische systemen is te laag..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie hlp 5
  Deze hydraulische olie 5 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en voor vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Tevens is deze hydraulische olie 5 zeer geschikt voor circulatiesmering (met uitzondering van turbines), voor vacuümpompen en algemene machinesmering.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulisch..
  vanaf €5,36 Excl. BTW: €4,43
 • Hydraulische olie hlp 10
  Deze hydraulische olie 10 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste hydraulische systemen en voor vaste installaties die onder hoge druk en groot temperatuurbereik moeten werken. Ook is deze hydraulische olie zeer geschikt voor circulatiesmering met uitzondering van turbines, voor vacuümpompen en algemene machinesmering. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliekolie * HLP 10 * AFN..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie hlp 100
  Deze minerale hydraulische olie 100 van MPM aangeboden door smeerolieonline is voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie HLP 100 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie HLP 100 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliek olie ..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie hlp 150
  Deze minerale hydraulische olie 150 van MPM aangeboden door smeerolieonline is voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. De hydraulische olie 150 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie HLP 150 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van :  * Hydraulische olie  * Hydrau..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie hlp 220
  Deze minerale hydraulische olie 220 van MPM aangeboden door smeerolieonline is voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. De hydraulische olie HLP 220 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie HLP 220 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie  * Hydrauliekolie * ..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Hydraulische olie hlp 32
  Deze minerale hydraulische olie 32 van MPM aangeboden door smeerolieonline is voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie HLP 32 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie HLP 32 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliek..
  vanaf €2,65 Excl. BTW: €2,19
 • Hydraulische olie hlp 46
  Deze minerale hydraulische olie 46 van MPM aangeboden door smeerolieonline is voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie hlp 46 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie 46 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken.  Voldoet aan de eisen : * Hydraulische olie * Hydrauliekol..
  vanaf €2,65 Excl. BTW: €2,19
 • Hydraulische olie hlp 68
  Deze minerale hydraulische olie 68 van MPM aangeboden door smeerolieonline is voor een zeer uitgebreid toepassingsgebied. Deze hydraulische olie 68 is geschikt voor een wijde range hydraulische apparatuur en industrieel materieel. De hydraulische olie 68 beschikt over een additievenpakket welke de corrosie, schuimvorming en slijtage tot een minimum beperken. Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliekoli..
  vanaf €2,65 Excl. BTW: €2,19
 • Hydraulische olie hvd 15
  Hydraulische olie HVD 15 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is samengesteld op basis van minerale olieën met een viscositeitsindex (VI) van hoger dan 15. De hydraulische olie hvd 15 bevat oxidatie en corrosie inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie in de hydraulische olie hvd 15 van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens b..
  vanaf €3,24 Excl. BTW: €2,68
 • Hydraulische olie hvd 22
  Deze hoogwaardige hydraulische olie hvd 22 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydraulische olie hvd 22 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hy..
  vanaf €3,25 Excl. BTW: €2,69
 • Hydraulische olie hvd 32
  Deze hoogwaardige hydraulische olie hvd 32 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydraulische olie hvd 32 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydrauli..
  vanaf €2,95 Excl. BTW: €2,44
 • Hydraulische olie hvd 46
  Deze hoogwaardige hydraulische olie hvd 46 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydraulsiche olie hvd 46 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * HV..
  vanaf €2,98 Excl. BTW: €2,46
 • Hydraulische olie hvd 68
  Deze hydraulische olie hvd 68 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie. De hydraulische olie hvd 68 bevat oxidatie- en corrosie inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydraulische olie h..
  vanaf €3,03 Excl. BTW: €2,50
 • Hydraulische olie L 220
  Deze hydraulische olie L220 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is gebaseerd op geraffineerde minerale hydraulische olie van hoge kwaliteit. De hydraulische olie is versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. de hydraulische olie L220 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de fil..
  vanaf €3,61 Excl. BTW: €2,98
 • Hydraulische olie L 68
  Deze hydraulische olie L68 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is gebaseerd op een geraffineerde minerale olie van hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L68 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie-eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydraulische olie ..
  vanaf €3,59 Excl. BTW: €2,97
 • Hydraulische olie L10
  Deze hydraulische olie L10 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is gebaseerd op geraffineerde minerale olie van hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L10 is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydraulische olie..
  vanaf €3,59 Excl. BTW: €2,97
 • Hydraulische olie L32
  Deze hydraulische olie L32 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is gebaseerd op een geraffineerde mineraleolie van hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L32  is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie-eisen voor nagenoeg alle hydraulische sys..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • Hydraulische olie L46
  Deze hydraulische olie L46 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is gebaseerd op geraffineerde mineraleolie van hoge kwaliteit, versterkt met een gestabiliseerde additieven pakket. Deze hydraulische olie L46  is samengesteld voor hoog belaste hydraulische systemen, waarbij zeer goede antislijtage eigenschappen noodzakelijk zijn en die beantwoorden aan de filtratie-eisen voor nagenoeg alle hydraulische systemen. Hydraulische olie..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Hydraulische olie LUX HV 32
  Deze hydraulische olie lux hv 32 aangeboden door smeerolieonline van Argos oil is een hydraulische detergerende vloeistof op basis van minerale olie met een viscositeitsindex (VI) hoger dan 150. De hydraulische olie lux hv 32 bevat oxidatie en corrosieinhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tij..
  vanaf €3,64 Excl. BTW: €3,01
 • Krik olie
  Deze krik olie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulische manuele en elektriche krikken die onder hoge druk en of een groot temperatuurbereik moeten werken. Voldoet aan de eisen van : * Krikolie * DIN 51524 part 3 * ISO 6743-4 HV productblad voor deze krikolie hvi 68  veiligheidsblad voor deze krikolie hvi 68 u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €9,14 Excl. BTW: €7,55
 • Niveau regel vloeistof mercedes
  Deze volledig synthetische niveau regel vloeistof van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in het niveau regeling systeem van Mercedes Benz personenwagens. Voldoet aan de eisen van: * MB-Approval 344.0 productblad voor deze niveau regel vloeistof veiligheidsblad voor deze niveau regel vloeistof u kunt hier ook motorolie kopen  ..
  vanaf €7,88 Excl. BTW: €6,51

Hydraulische olie voor industrie, landbouw, grondverzet of transport | Smeerolieonline

Bij smeerolieonlie kunt u diverse soorten hydraulische olie kopen. Wij bieden u hydraulische olie aan van de merken MPM international oil company en Argos oil. De Hydraulische olie is er in diverse kwaliteiten en in verschillende viscositeiten. De hydraulische olie wordt gebruikt voor hydraustatische systemen van grondverzet materiaal en landbouw machines en diverse industrielële machines. Sommige hydraulsiche olieën zijn geschikt voor de automobielen van citroen, peugeot en mercedes benz. Wij bieden u ook hydraulischeolie aan op biologisch afbreekbare basis, deze hydraulische olie is op basis van synthetische esters.

Eigenschappen van hydraulische olie :

De aangeboden hydraulische olie voldoet aan bepaalde eigenschappen afhankelijk van het gebruik lees daarom de omschrijving bij de hydraulische olie zorgvuldig. De eigenschappen van hydraulische olie zijn voornamelijk de viscositiet, stolpunt, kookpunt, samendrukbaarheid en vlampunt. Tevens bevat het specifieke eigenschappen om corrosie te voorkomen bij de materialen waarmee het in contact komt. De door ons aangeboden hydraulische olie beschermt het hydraulische systeem tegen snellere slijtage van onderdelen van het hydraulische systeem door het uitstekende additieven pakket wat de hydraulische olie bevat.

Waarom hydraulische olie bij ons bestellen ?

Smeerolieonline heeft een zeer uitgebreid aanbod van diverse viscositeiten hydraulische olie daarom zult u bij ons bijna altijd de juiste soort hydraulische olie vinden. Wij leveren de hydraulischhe olie in diverse verpakkingen door heel Nedeland en België, op rekening en zonder verzend kosten uiteraard. Tevens is ons prijs kwaliteit verhouding in perfecte balans.

Smeerolieonline.nl © 2018