Aanbiedingen
Meest gekocht

Toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aanzetstuk voor vetspuit met 4 klauwtjes
  Dit aanzetstuk om de vetspuit aan te sluiten op de vetnippel van Plus equipment  heeft 4 klauwtjes 14 milimeter. De aansluiting is 1/8" binnen draad bsp. het aanzetsuk is toepasbaar voor diverse handvetspuiten en doorsmeerpistolen.  u koopt hier ook vetpatronen.   ..
  vanaf €18,15 Excl. BTW: €15,00
 • Handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen van M-safe aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen van veten en vloeistfoffen als dit met blote handen gedaan zou worden. DE handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen isflexibel en voorzien van een PU coating verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. de handschoen voldoet aan de vorm EN38..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Papierrol 3 laags
  Deze papierrol 3 laags pluisvrij van Kenotek is een supersterk verlijmd papier. De papierrol is 3 laags en pluisvrij en ideaal voor een intensieve reiniging. DE rol bevat 1000 vellen en is 36 centimeter breed. eigenschappen : * 3 laags * 1000 vel * 36 cm breed * 1000 vellen u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €59,29 Excl. BTW: €49,00
 • Vetspuit 1 hand bedienbaar met starre rechte uitloop
  Deze eenhandig bedienbare vetspuit van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor vetpatronen en los vet. De vetspuit heeft een starre rechte uitloop en is voorzien van een aanzetstuk met 4 klauwtjes. De slangaansluitng is 1/8" bsp binnendraad, tevens is de vetspuit voorzien van een ontluchtingsnippel en een aansluiting voor een vulnippel om de vetspuit te vullen met los vet. u kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €42,35 Excl. BTW: €35,00
 • Vetspuit handbediend
  Deze handbediende schaarvetspuit aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor 400 gram patronen. Deze handbediende schaarvetspuit heeft een schroefdraad 1/8 NPT. u kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €37,81 Excl. BTW: €31,25
 • Vetspuit handbediend compleet
  Deze handbediende schaarvetspuit van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor zowel vetpatronen als los vet. De handvestpuit wordt geleverd met starre gebogen uitloop en een flexibele slang met een lengte van 30 cm. De aansluitsluitslang is 1/8" BSP binnendraad. De aanzetstukken zijn voorzien van 4 klauwtjes. De handvetspuit is uitgerust met een rubberen handgreep. Als extra is er een aansluitng gemonteerd voor een vul..
  vanaf €36,30 Excl. BTW: €30,00
 • Vetspuit vul apparaat handbediend
  Deze vetspuit vul apparaat handbediend van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor vetemmers met een gewicht van 20 tot 25 kilo. De handbiedende pomp wordt geleverd inclusief een dekesel en een volgplaat. specificatie's : * deksel inwendig 310mm rond * volgplaat 290mm rond u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €77,44 Excl. BTW: €64,00
 • Vetspuit 1 hand bedienbaar
  Deze vetspuit 1 hand bedienbaar van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is met 1 hand te bedienen zodat u met de andere hand de slang op de vetnippel kunt houden. De vetspuit is geschikt voor vetpatronen met een inhoud van 480cc en kan tevens gevult worden met los vet. De vetspuit is voorzien van een flexibele slang, een aanzetstuk met 3 klauwtjes en een aansluiting voor een vulnippel. u kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €78,05 Excl. BTW: €64,50
 • Vetspuit op accu
  Deze vetspuit op accu werkt op stroom doormidel van een accu van 14,4 volt en is van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline, de handvetspuit is geschikt voor vetpatronen met een inhoud van 480cc en heeft twee standen om het vet af te geven een stand voor groot volume of een stand voor hoge druk. Op de handvetspuit zit een cyclus indicator voor de vetafgifte. De grootste afgifte die de handvetspuit kan geven is 240 gram per ..
  vanaf €502,15 Excl. BTW: €415,00
 • Vetvulpomp voor ep0 smeermiddel
  Deze vetvulpomp voor ep0 smeermiddel handbediend van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is te gegruiken voor het vullen van het reservoir van het centraal doorsmeer systeem van vrachtwagens grondverzet machine's en industrieële machine's. De vetvulpomp is te gebruiken voor vet emmers met een inhoud van 18 tot 25 kilo waarvan de diameter inwendig tussen de 265- 310 mm bedraagt. De vetvolgplaat heeft een diameter van 260 - 298 mm. ..
  vanaf €260,15 Excl. BTW: €215,00
 • Verrijdbaar doorsmeer systeemcompleet
  Dit verrijdbare doorsmeer systeem compleet van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is voorzien van een handpomp, slang met afsluitkraan, en uitloop met 4 klauws aanzetstuk, deksel en vetvolgplaat. De buitenmaat die gebruikt kan worden van het vetblik is tussen de rond 270 mm en 330 mm. De drumdolly is voorzien van 2 vaste wielen. u kunt hier ook doorsmeervet kopen ..
  vanaf €266,20 Excl. BTW: €220,00

Smeerolieonline heeft ook diverse artikelen die handig zijn bij het verwerken van het door ons aangeboden doorsmeervet. Het is equipment is voor de groot verpakkingen alsmede voor de vetpatronen.

 

Smeerolieonline.nl © 2018