Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen en toebehoren

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aanzetstuk voor vetspuit met 4 klauwtjes
  Plus equipment aanzetstuk voor vetspuit Dit aanzetstuk om de vetspuit aan te sluiten op de vetnippel van Plus equipment heeft 4 klauwtjes 14 milimeter. De aansluiting is 1/8" binnen draad bsp. Het aanzetstuk is toepasbaar voor diverse handvetspuiten en doorsmeerpistolen.  U koopt hier ook vetpatronen.   ..
  vanaf €18,15 Excl. BTW: €15,00
 • M-safe handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden met vetten en vloeistoffen waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen als dit met blote handen gedaan zou worden. De handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen is flexibel en voorzien van een PU coating. Verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. De handschoen voldoet aan de vorm EN388 (4131). Gebruik deze ..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Verrijdbaar doorsmeer systeem compleet
  Plus equipment verrijdbaar doorsmeer systeem Dit verrijdbare doorsmeer systeem is voorzien van een handpomp, slang met afsluitkraan, en uitloop met 4 klauws aanzetstuk, deksel en vetvolgplaat. De buitenmaat die gebruikt kan worden van het vetblik is tussen de rond 270 mm en 330 mm. De drumdolly is voorzien van 2 vaste wielen. U kunt hier ook doorsmeervet kopen ..
  vanaf €266,20 Excl. BTW: €220,00
 • Verrijdbare pneumatische vetpomp voor 20 tot 30 kilo blikken smeervet
  Ecodora verrijdbare pneumatische vetpomp Deze verrijdbare vetpomp is toepasbaar op een 20 tot 30 kilo vat/blik. Het is uitgevoerd met een pneumatische pomp, slang, en smeerpistool pistool met rechte swivel, 30 cm slang en aanzetstuk. Voldoet aan de eisen van : * Pneumatische pomp 50:1  * Verrijdbaar onderstel met 2 wielen. * Deksel Ø 300 -350 mm. * Vetvolgplaat Ø 300 -330 mm. * A..
  vanaf €544,50 Excl. BTW: €450,00
 • Vetspuit 1 hand bedienbaar
  Vetspuit 1 hand bedienbaar Deze vetspuit 1 hand bedienbaar is uiteraard met 1 hand te bedienen zodat u met de andere hand de slang op de vetnippel kunt houden. De vetspuit is geschikt voor vetpatronen met een inhoud van 480cc en kan tevens gevuld worden met los vet. De vetspuit is voorzien van een flexibele slang, een aanzetstuk met 3 klauwtjes en een aansluiting voor een vulnippel. U kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €78,05 Excl. BTW: €64,50
 • Vetspuit 1 hand bedienbaar met starre rechte uitloop
  Vetspuit 1 hand bedienbaar met starre rechte uitloop Deze eenhandige bedienbare vetspuit is geschikt voor vetpatronen en los vet. De vetspuit heeft een starre rechte uitloop en is voorzien van een aanzetstuk met 4 klauwtjes. De slangaansluitng is 1/8" bsp binnendraad, tevens is de vetspuit voorzien van een ontluchtingsnippel en een aansluiting voor een vulnippel om de vetspuit te vullen met los vet. U kunt hier ook vetpatrone..
  vanaf €42,35 Excl. BTW: €35,00
 • Vetspuit handbediend
  Vetspuit handbediend Deze handbediende schaarvetspuit is geschikt voor 400 gram patronen. Deze handbediende schaarvetspuit heeft een schroefdraad 1/8 NPT. U kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €37,81 Excl. BTW: €31,25
 • Vetspuit handbediend compleet
  Plus equipment handbediende schaarvetspuit Deze handbediende schaarvetspuit van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor zowel vetpatronen als los vet. De handvetspuit wordt geleverd met starre gebogen uitloop en een flexibele slang met een lengte van 30 cm. De aansluitsluitslang is 1/8" BSP binnendraad. De aanzetstukken zijn voorzien van 4 klauwtjes. De handvetspuit is uitgerust met een rubberen handgreep. Als extr..
  vanaf €36,30 Excl. BTW: €30,00
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Vetspuit op accu
  Vetspuit op accu Deze vetspuit op accu werkt op stroom doormidel van een accu van 14,4 volt handvetspuit is geschikt voor vetpatronen met een inhoud van 480cc en heeft twee standen om het vet af te geven een stand voor groot volume of een stand voor hoge druk. Op de handvetspuit zit een cyclus indicator voor de vetafgifte. De grootste afgifte die de handvetspuit kan geven is 240 gram per minuut De handvetspuit wordt geleverd met e..
  vanaf €502,15 Excl. BTW: €415,00
 • Vetspuit vul apparaat handbediend
  Vetspuit vul apparaat handbediend Deze vetspuit vul apparaat handbediend is geschikt voor vetemmers met een gewicht van 20 tot 25 kilo. De handbiedende pomp wordt geleverd inclusief een deksel en een volgplaat. Specificatie's : * Deksel inwendig 310mm rond * Volgplaat 290mm rond u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €248,05 Excl. BTW: €205,00
 • Vetvulpomp voor ep0 smeervet
  Vetvulpomp voor ep0 smeervet Deze vetvulpomp voor ep0 smeermiddel is handbediend en te gebruiken voor het vullen van het reservoir van het centraal doorsmeer systeem van vrachtwagens grondverzet machine's en industrieële machine's. De vetvulpomp is te gebruiken voor vet emmers met een inhoud van 18 tot 25 kilo waarvan de diameter inwendig tussen de 265- 310 mm bedraagt. De vetvolgplaat heeft een diameter van 260 - 298 mm. De pomp is voorz..
  vanaf €260,15 Excl. BTW: €215,00

Toebehoren 

Smeerolieonline heeft ook diverse artikelen die handig zijn bij het verwerken van het door ons aangeboden doorsmeervet. Het is equipment voor de groot verpakkingen alsmede voor de vetpatronen.

Smeerolieonline.nl © 2019