Aanbiedingen
Meest gekocht

Jerrycans

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Adblue jerrycan inhoud 20 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 20 liter van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. ..
  vanaf €71,39 Excl. BTW: €59,00
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 5 liter van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €26,56 Excl. BTW: €21,95
 • Jerrycan inhoud 10 liter
  Deze brandstof jerrycan met een inhoud van 10 liter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van een zware kwaliteit waardoor de jerrycan stootvast en zeer robuust is. De jerrycan wordt geleverd met een schenktuit voor het makkelijk ledigen van de jerrycan. Voldoet aan de eisen van : * Jerrycan * Inhoud 10 liter * Gewicht 0,82 kilo * Afmetingen 32,9 x 19,5 x 31,9 cm * Materiaal HDPE u kunt hier ook motorolie kopen&n..
  vanaf €26,62 Excl. BTW: €22,00
 • Jerrycan inhoud 5 liter
  Smeerolieonline bied u deze kunstof jerrycan met een inhoud van 5 liter aan. De jerrycan is voorzien van een handige afneembare schenktuit in de kleur geel. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Multi sleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Deze handige mulitsleutel van Heres plastic's aangeboden door smeerolieonline is van stevig plastic. De multisleutel is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN 61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €16,64 Excl. BTW: €13,75
 • Water jerrycan inhoud 15 liter
  Deze water jerrycan inhoud 15 litervan Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van hoge kwaliteit en zeer robuust. De jerrycan is voorzien van een aftapkraan en schenktuit. De maten van de jerrycan zijn :  L :  35,2 cm B : 17,5 cm H : 41,8 cm u kunt hier ook motorolie kopen    ..
  vanaf €36,30 Excl. BTW: €30,00

jerrycans | een jerrycan koop je online - smeerolieonline

Smeerolieonline bied u hier diverse jerrycans aan van Heres plastics ook kunt u hier diverse accessoires voor uw jerrycan kopen. Onder andere toepasbaar bij jerrycans van Stihl en Aspen.

 

 

 

Smeerolieonline.nl © 2018