Aanbiedingen
Meest gekocht

Jerrycans

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Adblue jerrycan inhoud 10 liter
  HERES PLASTICS ADBLUE JERRYCAN INHOUD 10 LITER Deze adblue jerrycan met een inhoud van 10 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. ..
  vanaf €28,06 Excl. BTW: €23,19
 • Adblue jerrycan inhoud 20 liter
  Heres plastics adblue jerrycan inhoud 20 liter Deze adblue jerrycan met een inhoud van 20 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE.   ..
  vanaf €39,02 Excl. BTW: €32,25
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Heres plastics Adblue jerrycan inhoud 5 liter Deze adblue jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €22,32 Excl. BTW: €18,45
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Jerrycan inhoud 10 liter
  Heres plastics jerrycan inhoud 10 liter Deze brandstof jerrycan met een inhoud van 10 liter is van een zware kwaliteit waardoor de jerrycan stootvast en zeer robuust is. De jerrycan wordt geleverd met een schenktuit voor het makkelijk ledigen van de jerrycan. Voldoet aan de eisen van : * Jerrycan * Inhoud 10 liter * Gewicht 0,82 kilo * Afmetingen 32,9 x 19,5 x 31,9 cm * Materiaal HDPE u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €26,62 Excl. BTW: €22,00
 • Jerrycan inhoud 5 liter
  Heres plastics jerrycan inhoud 5 liter De jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een handige afneembare schenktuit. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort.   u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Multisleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Heres plastic multisleutel Deze handige mulitsleutel van stevig plastic is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN 61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €12,10 Excl. BTW: €10,00
 • Oliewissel jerrycan inhoud 7 liter
  Heres plastics olieverwissel jerrycan. Deze handige olieverwissel jerrycan is makkelijk als u zelf de motorolie ververst thuis van uw voertuig en of andere vloeistof wilt verwisselen. De jerrycan is voorzien van een deksel op de brede kant van de jerrycan waar u de olie of andere vloeistof in opvangt, het deksel is weer eenvoudig af te sluiten en uiteraard vloeistof dicht. Op de boven zijde zit een schroefdop waardoor u de jerrycan w..
  vanaf €39,33 Excl. BTW: €32,50
 • Water jerrycan inhoud 15 liter
  Heres plastics water jerrycan inhoud 15 liter Deze water jerrycan met een inhoud 15 liter is van hoge kwaliteit en zeer robuust. De jerrycan is voorzien van een aftapkraan en schenktuit. De maten van de jerrycan zijn :  L :  35,2 cm B : 17,5 cm H : 41,8 cm u kunt hier ook motorolie kopen    ..
  vanaf €36,30 Excl. BTW: €30,00

jerrycans | een jerrycan koop je online - smeerolieonline

Smeerolieonline bied u hier diverse jerrycans aan van Heres plastics ook kunt u hier diverse accessoires voor uw jerrycan kopen. Onder andere toepasbaar bij jerrycans van Stihl en Aspen.

 

 

 

Smeerolieonline.nl © 2018