Aanbiedingen
Meest gekocht

ADblue appratuur

ADblue appratuur

Smeerolieonline bied u hier diverse equipment van Here's plastics aan om ADblue op te slaan en te verpompen vanuit een ibc of andere opslag van ADbue. Tevens kunt hier adblue kopen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • ADblue solution air 1
  Deze Adblue aangeboden door smeerolieonline wordt in het SCR systeem van vrachtwagens en tractoren toegepast om de uitstoot van stikstofoxiden uit het uitlaatsysteem te verminderen. Ad blue is geen brandstof of brandstof addief. Adblue wordt appart gebruikt in een apparte speciale brandstof tank van zware voertuigen. * Adblue * 32,5% waterhoudende ureum oplossing * SCR systeem * Niet giftig * Niet ontvlambaar * ISO 22241 veilighei..
  vanaf €28,98 Excl. BTW: €23,95
 • ADblue cds koppeling voor het aansluiten van een ibc op de pomp
  Deze CDS koppeling van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is eenvoudig aan te sluiten op een ibc, kunststof vat of drum. Het vereenvoudigd het ledigen van deze verpakkingen. De CDS koppeling is te gebruiken in combinatie met een aanzuigbuis. Tussen de CDS koppeling en de aanzuigbuis is een lekvrijeverbinding. De slangaansluiting aan de bovenzijde is 1 inch BSP (buiten) schroefdraad. Deze CDS koppeling voorkomt dat er bloots..
  vanaf €66,55 Excl. BTW: €55,00
 • ADblue cds/sec aanzuigbuis
  Deze CDS/SEC aanzuigbuis voor ADblue van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor het oppompen van adblue vanuit een ibc. De lengte van de zuigbuis is 103 centimeter Er wordt aangeraden om de dopkraan voor ibc's er bij te kopen voor het eenvoudig aansluiten op de ibc met adblue. voldoet aan de eisen van : * Aanzuigbuis adblue * Cds/sec  * Afdichting EPDM u kunt hier ook koelvloeistof kopen &..
  vanaf €52,64 Excl. BTW: €43,50
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Deze adblue jerrycan van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter en is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €26,56 Excl. BTW: €21,95
 • IBC adapter din61 met slangtule 3/4 inch
  Deze IBC adapter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een aansluiting van DIN61 binnendraad en een slangpilaar van 3/4 inch. De adapter wordt aanbevolen voor het gebruik van IBS's met adblue. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €24,62 Excl. BTW: €20,35
 • IBC dop dn150 /160/7 + G2 BSP opening
  Deze IBC dop kraan van Heres plastics aangeboden door smeeolieonline is te gebruiken om van bovenaf adblue aan te zuigen vanuit een ibc. De dopkraan is ideaal om de adblue aanzuigbuis te monter op een IBC. voldoet aan de eisen van : * Dopkraan * DN150 * 160 X 7 * ​G2 bsp opening * 2 inch bsp binnendraad u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €14,22 Excl. BTW: €11,75
 • pistool met automatishe afslag voor adbleu
  Deze pistoolkraan met automatische afslag van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor het tanken van adblue. De handle is vergendelbaar, het pistool heeft een doorstroomcapaciteit van maximaal 60 liter per minuut. De aansluiting van de pistoolkraan is een 19 milimeter slangpilaar. koop hier ook uw adblue ..
  vanaf €354,12 Excl. BTW: €292,66
 • ADblue pompset 230 volt compleet
  Deze complete AdBlue pompset van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is voor de montage op een IBC Adblue. De pomset bestaat uit : * 230 volt AdBlue pomp opbrengst 40 liter per minuut maximaal. * RVS AdBlue tankpistool automatisch afslaand. * Digitale vloeistof meter * Zuigslang lengte 1,5 meter * Persslang lengte 6 meter * SEC aansluit adapter  * Houder voor het bevestigen van de pompset aan de zijkant van de IBC ..
  vanaf €671,55 Excl. BTW: €555,00
 • Tankpistool voor ADblue
  Deze pistoolkraan van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is speciaal vervaardigd voor het tanken van adblue. De slangaansluiting is 1 inch binnendraad de diameter van de nozzle is 19 milimeter.  u kunt hier ook doorsmeervet kopen ..
  vanaf €60,50 Excl. BTW: €50,00
 • Schenktuit buigzaam voor jerrycans met een aansluiting van 45 mm
  Deze buigzame schenktuit van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. voldoet aan de eisen van * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 u kunt hier ook adblue kopen ..
  vanaf €12,46 Excl. BTW: €10,30
Smeerolieonline.nl © 2017