Aanbiedingen
Meest gekocht

Adblue benodigdheden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Adblue
  Deze Adblue wordt in het SCR systeem van vrachtwagens en tractoren toegepast om de uitstoot van stikstofoxiden uit het uitlaatsysteem te verminderen. Ad blue is geen brandstof of brandstof addief. Adblue wordt appart gebruikt in een apparte speciale brandstof tank van zware voertuigen. Voldoet aan de eisen van : * Adblue * 32,5% waterhoudende ureum oplossing * SCR systeem * Niet giftig * Niet ontvlambaar * ISO 22241 veilig..
  vanaf €28,98 Excl. BTW: €23,95
 • Adblue cds koppeling voor het aansluiten van een ibc op de pomp
  Heres plastics adblue cds koppeling Deze CDS koppeling is eenvoudig aan te sluiten op een ibc, kunststof vat of drum. Het vereenvoudigd het ledigen van deze verpakkingen. De CDS koppeling is te gebruiken in combinatie met een aanzuigbuis. Tussen de CDS koppeling en de aanzuigbuis is een lekvrijeverbinding. De slangaansluiting aan de bovenzijde is 1 inch BSP (buiten) schroefdraad. Deze CDS koppeling voorkomt dat er blootstelling ..
  vanaf €66,55 Excl. BTW: €55,00
 • ADblue cds/sec aanzuigbuis
  Heres plastics cds/sec aanzuigbuis voor adblue Deze CDS/SEC aanzuigbuis voor Adblue is geschikt voor het oppompen van adblue vanuit een ibc. De lengte van de zuigbuis is 103 centimeter Er wordt aangeraden om de dopkraan voor ibc's er bij te kopen voor het eenvoudig aansluiten op de ibc met adblue. voldoet aan de eisen van : * Aanzuigbuis adblue * Cds/sec  * Afdichting EPDM u kunt hier ook koelvloeistof kopen..
  vanaf €52,64 Excl. BTW: €43,50
 • Adblue jerrycan inhoud 10 liter
  HERES PLASTICS ADBLUE JERRYCAN INHOUD 10 LITER Deze adblue jerrycan met een inhoud van 10 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. ..
  vanaf €28,06 Excl. BTW: €23,19
 • Adblue jerrycan inhoud 20 liter
  Heres plastics adblue jerrycan inhoud 20 liter Deze adblue jerrycan met een inhoud van 20 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE.   ..
  vanaf €39,02 Excl. BTW: €32,25
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Heres plastics Adblue jerrycan inhoud 5 liter Deze adblue jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €22,32 Excl. BTW: €18,45
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • ADblue pompset 230 volt compleet
  Heres plastics adblue pompset compleet Deze complete Adblue pompset is voor de montage op een IBC voorzien van Adblue. De pomset bestaat uit : * 230 volt AdBlue pomp opbrengst 40 liter per minuut maximaal. * RVS AdBlue tankpistool automatisch afslaand. * Digitale vloeistof meter * Zuigslang lengte 1,5 meter * Persslang lengte 6 meter * SEC aansluit adapter  * Houder voor het bevestigen van de pompset aan de zijkant van de IBC ..
  vanaf €671,55 Excl. BTW: €555,00
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 45 mm
  Heres plastics buigzame schenktuit 45 mm Deze buigzame schenktuit is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. Voldoet aan de eisen van * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 u kunt hier ook adblue kopen ..
  vanaf €12,46 Excl. BTW: €10,30
 • Adblue pistoolkraan met automatische afslag
  Adblue pistoolkraan Deze pistoolkraan met automatische afslag van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor het tanken van adblue. De handle is vergendelbaar, het pistool heeft een doorstroomcapaciteit van maximaal 60 liter per minuut. De aansluiting van de pistoolkraan is een 19 milimeter slangpilaar. koop hier ook uw adblue ..
  vanaf €354,12 Excl. BTW: €292,66
 • IBC adapter din61 met slangtule 3/4 inch
  Deze IBC adapter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een aansluiting van DIN61 binnendraad en een slangpilaar van 3/4 inch. De adapter wordt aanbevolen voor het gebruik van IBS's met adblue. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €24,62 Excl. BTW: €20,35
 • Pistoolkraan voor ADblue niet afslaand
  Deze pistoolkraan van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline is speciaal vervaardigd voor het tanken van adblue. De slangaansluiting is 1 inch binnendraad de diameter van de nozzle is 19 milimeter.  u kunt hier ook doorsmeervet kopen ..
  vanaf €60,50 Excl. BTW: €50,00
 • IBC dop dn150 /160/7 + G2 BSP opening
  Deze IBC dop kraan van Heres plastics aangeboden door smeeolieonline is te gebruiken om van bovenaf adblue aan te zuigen vanuit een ibc. De dopkraan is ideaal om de adblue aanzuigbuis te monter op een IBC. voldoet aan de eisen van : * Dopkraan * DN150 * 160 X 7 * ​G2 bsp opening * 2 inch bsp binnendraad u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €14,22 Excl. BTW: €11,75

Smeerolieonline bied u hier diverse equipment van Here's plastics aan om Adblue op te slaan en te verpompen vanuit een ibc of andere opslag van Adblue. Tevens kunt hier adblue kopen.

Smeerolieonline.nl © 2018