Aanbiedingen
Meest gekocht

Adblue benodigdheden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Adblue
  Deze Adblue wordt in het SCR systeem van vrachtwagens en tractoren toegepast om de uitstoot van stikstofoxiden uit het uitlaatsysteem te verminderen. Ad blue is geen brandstof of brandstof addief. Adblue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32. Dit is een 32,5% oplossing van ureum in gedemiliseerd water. Adblue wordt apart gebruikt in een aparte speciale brandstof tank van zware voertuigen, zodat deze voertuigen schoner rijd..
  vanaf €28,98 Excl. BTW: €23,95
 • ADblue cds/sec aanzuigbuis
  Deze CDS/SEC aanzuigbuis voor Adblue is geschikt voor het oppompen van adblue vanuit een ibc. De lengte van de zuigbuis is 103 centimeter er wordt aangeraden om de dopkraan voor ibc's er bij te kopen voor het eenvoudig aansluiten op de ibc met adblue. Voldoet aan de eisen van : * Aanzuigbuis adblue * Cds/sec  * Afdichting EPDM U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €43,56 Excl. BTW: €36,00
 • Adblue jerrycan inhoud 10 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 10 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. Voldoet aan de eisen van: * Inhoud 10 liter * HPDE materiaal * Schenktuit 20 mm * Afneembare schenktuit * Artikel nummer HP6005   ..
  vanaf €24,20 Excl. BTW: €20,00
 • Adblue jerrycan inhoud 20 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 20 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 20 mm. De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. Voldoet aan de eisen van: * Inhoud 20 liter * HPDE materiaal * Schenktuit 20 MM * Afneembare schenktuit * Artikel nummer HP6006 ..
  vanaf €28,44 Excl. BTW: €23,50
 • Adblue jerrycan inhoud 5 liter
  Deze adblue jerrycan met een inhoud van 5 liter is voorzien van een afneembare schenktuit die in de jerrycan kan worden opgeborgen. De diameter van de uitloop van de schenktuit is 2 cm, de lengte van de schenktuit is 23 cm De jerrycan is vervaardigd van het materiaal HPDE. Voldoet aan de eisen van: * Inhoud 5 liter * HPDE materiaal * Schenktuit 20 mm * Afneembare schenktuit * Artikel nummer: HP6004 U kunt hier ook moto..
  vanaf €21,18 Excl. BTW: €17,50
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Adblue pistoolkraan met automatische afslag
  Deze pistoolkraan met automatische afslag is geschikt voor het tanken van adblue. De hendel is vergendelbaar. Het pistool heeft een doorstroomcapaciteit van maximaal 60 liter per minuut. De aansluiting van de pistoolkraan is een 19 milimeter slangpilaar. Koop hier ook uw adblue ..
  vanaf €354,12 Excl. BTW: €292,66
 • AdBlue schenktuit met extra lange hals voor gebruik op conventionele jerrycan
  AdBlue schenktuit met een extra lange hals voor gebruik op een jerrycan met adblue met een aansluiting van 45mm (din45). Deze adblue vuller is speciaal ontworpen voor het afvullen van AdBlue vanuit een standaard stapelbare of niet-stapelbare jerrycan. Door de extra lengte van de schenktuit en de  40 graden bocht in het ontwerp van de schenktuit is de jerrycan eenvoudig te ledigen hij geeft een hoog gebruiksgemak bij personenauto's. ..
  vanaf €21,18 Excl. BTW: €17,50
 • Hevelpomp handmatig
  Deze hevelpomp handmatig voor 60 tot en met 210 liter stalen vaten is uitgerust met 2 inch BSP aansluiting. De vatpomp is voorzien van telescopische aanzuigbuis. De hevelpomp geeft 0,33 liter per slag en circa 20 liter per minuut. De hevelpomp is vervaardigd van versterkt polypropeen en roestvrij staal de diverse afdichtingen van FKM (Viton). ​ De hevelpomp is geschikt voor o.a.: AdBlue, diesel, antivries, olie, water. ..
  vanaf €43,56 Excl. BTW: €36,00
 • Schenktuit buigzaam aansluiting 45 mm
  Deze buigzame schenktuit is te gebruiken voor jerrycans met een aansluiting van 45 milimeter. De lengte van de schenktuit is 39 centimter en is ideaal voor het gebruik op 10 liter jerrycans ad blue. Voldoet aan de eisen van: * Schenktuit * Buigzaam * DIN 45 U kunt hier ook adblue kopen ..
  vanaf €14,82 Excl. BTW: €12,25
 • IBC adapter din61 met slangtule 3/4 inch
  Deze IBC adapter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een aansluiting van DIN61 binnendraad en een slangpilaar van 3/4 inch. De adapter wordt aanbevolen voor het gebruik van IBS's met adblue. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €24,62 Excl. BTW: €20,35
 • IBC dop dn150 /160/7 + G2 BSP opening
  Deze IBC dop kraan is te gebruiken om van bovenaf adblue aan te zuigen vanuit een ibc. De dopkraan is ideaal om de adblue aanzuigbuis te monteren op een IBC. Voldoet aan de eisen van : * Dopkraan * DN150 * 160 X 7 * ​G2 bsp opening * 2 inch bsp binnendraad U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €18,15 Excl. BTW: €15,00

Adblue equipment

Smeerolieonline bied u hier diverse equipment van Heres plastic's aan om Adblue op te slaan en te verpompen vanuit een ibc of andere opslag van Adblue. Tevens kunt hier adblue kopen.

Smeerolieonline.nl © 2020