Aanbiedingen
Meest gekocht

Boten olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Buitenboordmotor 4 takt motorolie 25w40 fc-w
  MPM buitenboordmotor 4 takt motorolie 25w40 fc-w Buitenboordmotor 4 takt motorolie 25w40 fc-w is een motorolie gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze viertakt motorolie 25w40 uitermate geschikt voor het gebruik in binnenboord motoren en in hoogtoerige en zwaarbel..
  vanaf €4,39 Excl. BTW: €3,63
 • Buitenboordmotor motorolie 10w30
  MPM buitenboordmotor motorolie 10w30 Buitenboordmotor motorolie 10w30 is een 4 takt buitenboord motorolie en gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze 4takt buitenboord motorolie 10w30 uitermate geschikt voor het gebruik in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboord motor..
  vanaf €4,20 Excl. BTW: €3,47
 • Buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP
  MPM 4 takt buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP 4 takt buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP FC-W 4heeft een goede bescherming tegen slijtage onder zware omstandigheden en deze buitenboordmotor motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in moderne 4 takt watergekoelde binnenboord motoren en buitenboord motoren. Deze buitenboordmotor motorolie10w40 voldoet aan de nieuwste eisen vastgelegd door de NMMA.  Voldoet a..
  vanaf €4,39 Excl. BTW: €3,63
 • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
  MPM buitenboordmotor versnellingsbakolie De high performance buitenboordmotor versnellingsbakolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan z drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De high performance versnellingsbakolie w..
  vanaf €9,39 Excl. BTW: €7,76
 • Koelvloeistof mpg voor toilet en drinkwater systemen van de boot of camper
  MPM Koelvloeistof mpg voor toilet en drinkwater systemen van de boot of camper Deze silicaatvrije mono propylene glycol koelvloeistof biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminiumlegeringen en metaallegeringen. De koevloeistof is niet giftig, en is een  milieuvriendelijke product. De koelvloeistof wordt onder andere gebruikt in boten en campers tegen bevriezing van inboord motoren, drinkwatersystemen ..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Motorboot motorolie 15w40
  MPM motorboot motorolie 15w40  Deze universele motorboot motorolie multigrade 15w40 is speciaal geschikt voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzinemotoren en dieselmotoren in de scheepvaart al dan niet turbo opgeladen. Voldoet aan de eisen van : * 15w40 * Scheepvaart motoren * Allison C4 * API CG-4 * CAT TO-2 * Cummins * DAF * Deutz * Lister * MAN M 271 * MB-Approval 228.1 * Volvo VDS pr..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • Motorboot motorolie 15w40 HPE
  MPM motorboot motorolie 15w40 HPE Deze hoogwaardige motorboot motorolie hpe 15w40 is een multigrade diesel scheepvaart motorolie. Motorolie 15w40 HPE is speciaal ontwikkeld voor de smering van snellopende scheepvaartmotoren werkend onder zware omstandigheden en onder alle weerssituaties. De hoge kwaliteit basisoliën in combinatie met superieure additieven die deze motorolie biedt draagt bij aan een verlengd..
  vanaf €3,87 Excl. BTW: €3,20
 • Motorboot motorolie SAE 30 singel grade fc-w
  MPM motorboot motorolie sae 30 singel grade fc-w Deze motorboot motorolie sae 30 fc-w singel grade is een minerale scheepvaart motorolie en ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden. Afhankelijk van de voorschrift van de fabrikant wordt deze scheepvaartmotorolie sae 30 gebruikt in scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Deze scheepvaart olie wordt ook voorgeschreven in scheepskeerkoppelingen m..
  vanaf €2,89 Excl. BTW: €2,39
 • Motorboot stuur olie
  MPM motorboot stuur olie Motorboot stuur olie is een paraffinische olie met een hoge viscositeitsindex voor een optimaal functioneren van hydraulische systemen bij sterk wisselende temperaturen. Deze stuur olie biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, heeft een goede filtratie en snelle ontluchting waardoor minder kans op schuimvorming. De steering oil is volledig compatibel met afdichtende materialen zoal..
  vanaf €2,99 Excl. BTW: €2,47
 • Motorboot trim en stuur olie
  MPM motorboot trim en stuur olie Motorboot rim en stuurolie is een premium hydraulische vloeistof welke uitermate geschikt is voor trim en stuursystemen. Deze scheepvaart trim en stuurolie biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en de kans op schuimvorming. Het is volledig mengbaar met alle hydraulische vloeistoffen van dit type en beschermt tevens de slangen en afdichtingen. productb..
  vanaf €7,09 Excl. BTW: €5,86
 • Motorboot versnellingsbakolie reverse clutch
  MPM motorboot versnellingsbakolie reverse clutch Deze scheepvaart versnellingsbakolie revers clutch is een minerale versnellingsbakolie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van: * Caterpillar TO-2 * Allison c3/c4 * Dexron II-D * ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C productb..
  vanaf €4,20 Excl. BTW: €3,47
 • Motorolie sae 40 detroit diesel
  MPM motorolie sae 40 detroit diesel Scheepvaart motorolie sae 40 detroit diesel 2 Stroke speciaal ontwikkeld voor gebruik in 2 takt detroit scheeps dieselmotoren welke draaien onder zware omstandigheden met een sulfaatas limiet specificatie van 0,8%. Dit type motorolie sea 40 wordt afgeraden bij gebruik van brandstof met een hoger zwavelgehalte dan 0,5%. Deze scheepvaart motorolie wordt onder andere gebruikt in de tweetakt detro..
  vanaf €4,01 Excl. BTW: €3,31
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Schroefaskokervet
  MPM schroefaskokervet Schroefaskokervet is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eisen van : ​ * Smeerv..
  vanaf €4,68 Excl. BTW: €3,87
 • Staartstuk olie
  MPM staartstuk olie Staartstuk olie is een minerale tandwielolie met EP 'extreme pressure' eigenschappen welke een optimale bescherming van de tandflanken biedt. Deze scheepvaart staartstuk olie is speciaal bestemd voor in tandwielkast overbrengingen van mechanische koppelingen en haakse overbrengingen zoals bijvoorbeeld in het staartstuk van een buitenboordmotor. Bekijk hier hoe u de staartstukolie vervangt. Voldoet aan de eisen van :..
  vanaf €4,53 Excl. BTW: €3,74
 • Vetpatroon met schroefaskokervet
  MPM Vetpatroon met schroefaskokervet Schroefaskokervet in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Het vet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Vetpatronen met schroefaskokervet zijn ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. ..
  vanaf €6,61 Excl. BTW: €5,46

Smeerolieonline biedt u een assortiment smeermiddelen aan van MPM international oil voor de pleziervaart en beroeps scheepvaart. In deze categorie vind u een groot aantal verschillende soorten smeermiddelen zoals motorolie, 2takt olie en schroefaskoker smeervet. De producten voor de pleziervaart en beroepsscheepvaart voldoen aan de eisen van diverse fabrikanten van scheeps motoren.

 

Smeerolieonline.nl © 2018