Aanbiedingen
Meest gekocht

Scheepvaart

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4 takt motorolie 25w40 fc-w
  MPM 4 takt motorolie 25w40 Binnenboordmotor en buitenboordmotor 4 takt motorolie 25w40 fc-w is een 4 takt motorolie gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze viertakt motorolie 25w40 uitermate geschikt voor het gebruik in binnenboord motoren als in hoogtoerige ..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
 • Buitenboordmotor motorolie 10w30
  MPM buitenboordmotor motorolie 10w30 Buitenboordmotor motorolie 10w30 is een 4 takt buitenboord motorolie en gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze 4takt buitenboord motorolie 10w30 uitermate geschikt voor het gebruik in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboord motoren..
  vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
 • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
  MPM buitenboordmotor versnellingsbakolie De high performance buitenboordmotor versnellingsbakolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan z drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De high performance versnellingsbakolie w..
  vanaf €9,01 Excl. BTW: €7,45
 • Motorolie 15w40
  MPM motorolie 15w40 scheepvaart Deze universele motorolie multigrade 15w40 voor de scheepvaart is speciaal geschikt voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzinemotoren en dieselmotoren in de scheepvaart al dan niet turbo opgeladen. Voldoet aan de eisen van : * 15w40 * Scheepvaart motoren * Allison C4 * API CG-4 * CAT TO-2 * Cummins * DAF * Deutz * Lister * MAN M 271 * MB-Approval 228.1 * Volvo VDS pr..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Motorolie 15w40 HPE
  MPM motorolie 15w40 HPE Deze hoogwaardige motorolie mineraal hpe 15w40 is een multigrade diesel scheepvaart motorolie. De scheepvaart motorolie 15w40 HPE is speciaal ontwikkeld voor de smering van snellopende scheepvaartmotoren werkend onder zware omstandigheden en onder alle weerssituaties. De hoge kwaliteit basisoliën, in combinatie met superieure additieven, die deze motorolie 15w40 biedt draagt bij aan een verlengde olieve..
  vanaf €3,71 Excl. BTW: €3,07
 • Motorolie SAE 30 singel grade fc-w
  MPM motorolie sae 30 singel grade fc-w Deze scheepvaart motorolie sae 30 fc-w singel grade van MPM aangeboden door smeerolieonline is een minerale scheepvaart motorolie sae 30 ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden. Afhankelijk van de voorschrift van de fabrikant wordt deze scheepvaartmotorolie sae30 gebruikt in scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Deze scheepvaart olie wordt ook voorges..
  vanaf €2,77 Excl. BTW: €2,29
 • Motorolie sae 40 detroit diesel
  MPM motorolie sae 40 detroit diesel Scheepvaart motorolie sae 40 detroit diesel 2 Stroke speciaal ontwikkeld voor gebruik in 2 takt detroit scheeps dieselmotoren welke draaien onder zware omstandigheden met een sulfaatas limiet specificatie van 0,8%. Dit type motorolie sea 40 wordt afgeraden bij gebruik van brandstof met een hoger zwavelgehalte dan 0,5%. Deze scheepvaart motorolie sae 40 wordt onder andere gebruikt in de tweetak..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Scheepvaart stuurolie
  MPM scheepvaart stuurolie Scheepvaart stuurolie is een paraffinische olie met een hoge viscositeitsindex voor een optimaal functioneren van hydraulische systemen bij sterk wisselende temperaturen. Deze stuurolie biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, heeft een goede filtratie en snelle ontluchting waardoor minder kans op schuimvorming. De stuurolie is volledig compatibel met afdichtende materialen zoals ..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Staartstuk olie
  MPM staartstuk olie Staartstuk olie is een minerale tandwielolie met EP 'extreme pressure' eigenschappen welke een optimale bescherming van de tandflanken biedt. Deze scheepvaart staartstuk olie is speciaal bestemd voor in tandwielkast overbrengingen van mechanische koppelingen en haakse overbrengingen zoals bijvoorbeeld in het staartstuk van een buitenboordmotor. Voldoet aan de eisen van : * Sae90 * Staartstuk olie * Artik..
  vanaf €4,34 Excl. BTW: €3,59
 • Versnellingsbakolie reverse clutch
  MPM versnellingsbakolie reverse clutch Deze scheepvaart versnellingsbakolie revers clutch is een minerale versnellingsbakolie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van: * Caterpillar TO-2 * Allison c3/c4 * Dexron II-D * ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C productblad v..
  vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
 • Buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP
  MPM 4 takt buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP 4 takt buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP FC-W 4heeft een goede bescherming tegen slijtage onder zware omstandigheden en deze buitenboordmotor motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in moderne 4 takt watergekoelde binnenboord motoren en buitenboord motoren. Deze buitenboordmotor motorolie10w40 voldoet aan de nieuwste eisen vastgelegd door de NMMA.  Voldoet a..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
 • Schroefaskokervet
  MPM schroefaskokervet Schroefaskokervet is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Dit schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eisen van : ​ * Sm..
  vanaf €4,78 Excl. BTW: €3,95
 • Trim en stuur olie boot
  MPM stuur en trim olie boot Scheepvaart trim en stuurolie is een premium hydraulische vloeistof welke uitermate geschikt is voor trim en stuursystemen. Deze trim en stuurolie  biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en de kans op schuimvorming. Het is volledig mengbaar met alle hydraulische vloeistoffen van dit type en beschermt tevens de slangen en afdichtingen. productblad..
  vanaf €6,80 Excl. BTW: €5,62

Smeerolieonline biedt u een assortiment smeermiddelen aan van MPM international oil company en Argos oil voor de pleziervaart en beroeps scheepvaart. In deze categorie vind u een groot aantal verschillende soorten smeermiddelen zoals motorolie, 2takt olie en schroefaskoker meervet. De producten voor de pleziervaart en beroepsscheepvaart voldoen aan de eisen van diverse fabrikanten van scheeps motoren.

 

Smeerolieonline.nl © 2018