Aanbiedingen
Meest gekocht

Scheepvaart

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 4 takt motorolie 25w40 fc-w
  MPM motorolie 25w40 4 takt Binnenboord  en buitenboordmotor 4 takt motorolie 25w40 fc-w is een 4 takt motorolie 25w40 gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze viertakt motorolie 25w40 uitermate geschikt voor het gebruik in binnenboord motoren als in hoogtoerig..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
 • Buitenboordmotor motorolie 10w30
  De buitenboordmotor motorolie 10w30 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een viertakt buitenboord motorolie en is gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze 4takt buitenboord motorolie 10w30 uitermate geschikt voor het gebruik in hoogtoerige en zwaarbelaste b..
  vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
 • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
  De high performance buitenboordmotor versnellingsbakolie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan z drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De high performance versnellingsbakolie wordt aanbevolen in 'high speed en high power..
  vanaf €9,01 Excl. BTW: €7,45
 • Motorolie 15w40
  Deze universele motorolie multigrade 15w40 voor de scheepvaart motoren van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal geschikt voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzinemotoren en dieselmotoren in de scheepvaart al dan niet turbo opgeladen. Voldoet aan de eisen van : * 15w40 * Scheepvaart motoren * Allison C4 * API CG-4 * CAT TO-2 * Cummins * DAF * Deutz * Lister * MAN M 271 * MB-Approval 228.1 ..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Motorolie 15w40 HPE
  Deze hoogwaardige motorolie mineraal hpe 15w40 is een multigrade diesel scheepvaart motorolie van MPM aangeboden door smeerolieonline. De scheepvaart motorolie 15w40 HPE is speciaal ontwikkeld voor de smering van snellopende scheepvaartmotoren werkend onder zware omstandigheden en onder alle weerssituaties. De hoge kwaliteit basisoliën, in combinatie met superieure additieven, die deze motorolie 15w40 biedt draagt ..
  vanaf €3,71 Excl. BTW: €3,07
 • Motorolie sae 30 singel grade fc-w
  Deze scheepvaart motorolie sae 30 fc-w singel grade van MPM aangeboden door smeerolieonline is een minerale scheepvaart motorolie sae 30 ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden. Afhankelijk van de voorschrift van de fabrikant wordt deze scheepvaartmotorolie sae30 gebruikt in scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Deze scheepvaart olie wordt ook voorgeschreven in scheepskeerkoppelingen met grot..
  vanaf €2,77 Excl. BTW: €2,29
 • Motorolie sae 40 detroit diesel
  De scheepvaart motorolie sae 40 detroit diesel 2Stroke van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in 2takt detroit scheeps dieselmotoren welke draaien onder zware omstandigheden met een sulfaatas limiet specificatie van 0,8%. Dit type motorolie sea40 wordt afgeraden bij gebruik van brandstof met een hoger zwavelgehalte dan 0,5%. Deze scheepvaart motorolie sae 40 wordt onder andere gebruikt in de..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Scheepvaart stuurolie
  Deze scheepvaart stuurolie van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een paraffinische olie met een hoge viscositeitsindex voor een optimaal functioneren van hydraulische systemen bij sterk wisselende temperaturen. Deze stuurolie biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, heeft een goede filtratie en snelle ontluchting waardoor minder kans op schuimvorming. De stuurolie is volledig compatibel met afdicht..
  vanaf €2,87 Excl. BTW: €2,37
 • Staartstuk olie
  MPM staartstuk olie Staartstuk olie is een minerale tandwielolie met EP 'extreme pressure' eigenschappen welke een optimale bescherming van de tandflanken biedt. Deze scheepvaart staartstuk olie is speciaal bestemd voor in tandwielkast overbrengingen van mechanische koppelingen en haakse overbrengingen zoals bijvoorbeeld in het staartstuk van een buitenboordmotor. Voldoet aan de eisen van : * Sae90 * Staartstuk olie * Artik..
  vanaf €4,34 Excl. BTW: €3,59
 • Versnellingsbakolie reverse clutch
  Deze scheepvaart versnellingsbakolie revers clutch van MPM aangeboden door smeerolieonline is een minerale olie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van: * Caterpillar TO-2 * Allison c3/c4 * Dexron II-D * ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C productblad voor deze versnell..
  vanaf €4,03 Excl. BTW: €3,33
 • Buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP
  MPM buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP Deze pleziervaart FC-W 4 takt buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP heeft een goede bescherming tegen slijtage onder zware omstandigheden en deze buitenboordmotor motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in moderne 4 takt watergekoelde binnenboord motoren en buitenboord motoren. Deze buitenboordmotor motorolie10w40 voldoet aan de nieuwste eisen vastgelegd door de NMMA.&nbs..
  vanaf €4,22 Excl. BTW: €3,49
 • Scheepvaart trim en stuur olie
  Deze scheepvaart trim en stuurolie van MPM  wordt aageboden door smeerolieonline omdat deze trimolie en stuurolie een premium hydraulischeolie is welke uitermate geschikt is voor trim en stuursystemen. Deze trim en stuurolie  biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en de kans op schuimvorming. Het is volledig mengbaar met alle hydraulische vloeistoffen van dit type en beschermt te..
  vanaf €6,80 Excl. BTW: €5,62
 • Schroefaskokervet
  Dit schroefaskokervet MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Dit schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eis..
  vanaf €4,78 Excl. BTW: €3,95

Smeerolieonline biedt u een assortiment smeermiddelen aan van MPM international oil company en Argos oil voor de pleziervaart en beroeps scheepvaart. In deze categorie vind u een groot aantal verschillende soorten smeermiddelen zoals motorolie, 2takt olie en schroefaskoker meervet. De producten voor de pleziervaart en beroepsscheepvaart voldoen aan de eisen van diverse fabrikanten van scheeps motoren.

 

Smeerolieonline.nl © 2018