Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeervet

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Schroefaskokervet
  MPM schroefaskokervet is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Zoals het smeren van de schroefassen en als doorsmeervet voor de glij- en kogellagers aan boord. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waa..
  vanaf €5,30 Excl. BTW: €4,38
 • Smeervet callith grease ep2
  Argos smeervet callith grease ep2 is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium lithium zeepverdikker. Smeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP-additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Smeervet callith grease ep2 is ontwikkeld voor applicati..
  vanaf €5,15 Excl. BTW: €4,26
 • Smeervet ep2 mos2 grease
  MPM smeervet ep2 mos2 grease is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeermiddel verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het smeervet door buitensporige temperatuurstijging. Voldoet aan de eisen van : ​ * Smeervet * Smeermiddel..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Smeervet ep2 multipurpose grease
  MPM smeervet Ep2 multipurpose grease is universeel toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Smeervet * Smeermiddel * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 Typische standaard analyse : * Basisolie..
  vanaf €5,54 Excl. BTW: €4,58
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Smeervet graphite grease ep2
  Argos smeervet graphite grease ep2 is een multi purpose lithium smeervet met anticorrosie, antioxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Smeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit smeervet grapith grease ep2 wordt toegepast in het transport voor chassiss..
  vanaf €5,15 Excl. BTW: €4,26
 • Smeervet heavy duty grease
  MPM smeervet heavy duty grease is een hoog presterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeervet zorgen voor een stabiele smeeroliefilm zelfs onder de meest zware belastende omstandigheden. ..
  vanaf €8,78 Excl. BTW: €7,26
 • Smeervet lithium calcium grease ep2
  MPM smeervet lithium calcium grease ep2 is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogelkoppelingen en kruiskoppelingen. Dit smeervet litium cacium grease ep2 vermindert het aantal nasmeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van : * Smeervet ep2 * A..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Smeervet lithium complex ep 2-3
  MPM smeervet lithium complex ep 2-3 blauw van kleur is een hoog presterend heavy duty smeermiddel voor een verlengde service. Het smeervet is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit minerale basisolie in combinatie met ep additieven en geeft een superieure hechting. Dit smeervet geeft een hoge weerstand tegen water en zeer goede anti slijtage eigenschappen. De hoge stabiliteit van dit vet biedt een uitmuntende bescherming tegen ro..
  vanaf €9,67 Excl. BTW: €7,99
 • Smeervet lithium complex grease ep2
  MPM smeervet lithium complex grease ep2 is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit smeermiddel maakt het mogelijk om dit smeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Voldoet aan de eisen van : * Smeervet * Smeermiddel * Ar..
  vanaf €7,64 Excl. BTW: €6,31
 • Smeervet multi grease ep2
  Argos smeervet multigrease ep2 extreme druk is een breed inzetbaar lithium ep 2 smeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease ep2 heeft uitstekende ep eigenschappen en last dragende ..
  vanaf €4,16 Excl. BTW: €3,44
 • Smeervet teflon ptfe grease
  Argos smeervet teflon ptfe grease is een lithium complex smeervet op basis van minerale olie, voorzien van ep, aw en anti corrosie additieven. Door toevoeging van ptfe biedt dit smeervet ptfe grease noodsmerings eigenschappen, zonder gebruik van zwarte vaste smeerstoffen. Dit voorkomt ontstaan van zwarte verontreinigingen. Smeervet ptfe grease wordt ingezet voor de smering van glijlagers en wentellagers met een maxim..
  vanaf €5,60 Excl. BTW: €4,63
 • Smeervet thermo grease green
  Argos smeervet thermo grease green is een breed inzetbaar lithium complex vet op basis van hoogwaardige minerale olie met een zorgvuldig geselecteerd additievenpakket. Hierdoor zijn de thermische- en mechanische stabiliteit uitstekend en biedt dit smeervet supreme thermo grease goede roestwerende eigenschappen, oxidatiebestendigheid en extreme pressure eigenschappen. Dit smeervet thermo grease green wordt gebruikt voor de smering v..
  vanaf €5,59 Excl. BTW: €4,62
 • Teflon ptfe grease ep2
  MPM smeervet teflon ptfe grease ep2 is een waterafstotend teflon smeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaalindustrie en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie, de personenauto sector en bedrijfswagen sector. Dit Teflon PTFE white gre..
  vanaf €9,96 Excl. BTW: €8,23

Smeervet

Smeerolieonline kan u diverse soorten ep2 smeervetten leveren van MPM international oil company, dit varieert van multipurpose grease ep2 smeervet tot teflon smeervet. 

Smeerolieonline.nl © 2021