Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeervet

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Smeervet callith grease ep2
  Dit smeervet callith grease ep2 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium-lithium zeepverdikker. Doorsmeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP-additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Sm..
  vanaf €6,36 Excl. BTW: €5,26
 • Smeervet ep2 lithium calcium grease
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeervet ep2 lithium calcium grease  van MPM is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit smeervet ep2 vermindert het aantal na smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van : * S..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Smeervet graphite grease ep2
  Dit smeervet graphite grease ep2 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een multi purpose lithium smeervet met anti-corrosie, anti-oxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Smeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit smeervet grapith g..
  vanaf €4,89 Excl. BTW: €4,04
 • Smeervet heavy duty grease
  Het smeervet heavy duty grease aangeboden door smeerolieonline van MPM is een hoog presterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeervet zorgen voor een stabiele smeeroliefilm zelfs onder de..
  vanaf €7,93 Excl. BTW: €6,55
 • Smeervet lithium complex ep 2-3
  Dit smeervet lithium complex ep 2 3 blauw van kleur van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoog presterend heavy duty smeermiddel voor een verlengde service. Het smeervet is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit minerale basisolie in combinatie met ep additieven geeft een superieure hechting.  Dit smeervet geeft een hoge weerstand tegen water en zeer goede anti slijtage eigenschappen. De hoge stabiliteit van dit vet bied..
  vanaf €8,65 Excl. BTW: €7,15
 • Smeervet lithium complex grease ep2
  Dit smeervet lithium complex grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit smeermiddel  maakt het mogelijk om dit smeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Voldoet aan de ..
  vanaf €6,88 Excl. BTW: €5,69
 • Smeervet mos2 grease ep2
  Dit smeervet mos2 grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeermiddek verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het smeervet door buitensporige temperatuurstijging. Voldoe..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Smeervet multigrease ep2
  Dit smeervet multigrease ep2 extreme druk van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een breed inzetbaar lithium ep -vet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease EP-2 heeft ui..
  vanaf €5,40 Excl. BTW: €4,46
 • Smeervet multipurpose grease ep2
  Dit universeel toepasbaar smeervet multipurpose grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Smeervet * Smeermiddel * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 productblad..
  vanaf €5,00 Excl. BTW: €4,13
 • Smeervet teflon ptfe grease
  Dit smeervet teflon ptfe grease van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een lithium complex smeervet op basis van minerale olie, voorzien van ep, aw en anti-corrosie additieven. Door toevoeging van ptfe biedt dit smeervet ptfe grease noodsmerings eigenschappen, zonder gebruik van zwarte vaste smeerstoffen. Dit voorkomt ontstaan van zwarte verontreinigingen. Smeervet ptfe grease wordt ingezet voor de smering ..
  vanaf €4,84 Excl. BTW: €4,00
 • Smeervet teflon ptfe grease ep2
  Dit smeervet teflon ptfe grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een waterafstotend teflon smeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaalindustrie en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de personenauto sector e..
  vanaf €8,98 Excl. BTW: €7,42
 • Smeervet thermo grease green
  Dit smeervet thermo grease green van Argos olie is een breed inzetbaar lithium complex vet op basis van hoogwaardige minerale olie met een zorgvuldig geselecteerd additievenpakket. Hierdoor zijn de thermische- en mechanische stabiliteit uitstekend en biedt dit smeervet supreme thermo grease goede roestwerende eigenschappen, oxidatiebestendigheid en extreme pressure eigenschappen. Dit smeervet thermo grease green wordt gebruikt..
  vanaf €5,32 Excl. BTW: €4,40
 • Schroefaskokervet
  Dit schroefaskokervet MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Dit schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eis..
  vanaf €4,78 Excl. BTW: €3,95

EP2 smeervet

Smeerolieonline kan u diverse soorten ep2 smeervetten leveren van MPM international oil company, dit varieert van multipurpose grease ep2 smeervet tot teflon smeervet. 

Smeerolieonline.nl © 2018