Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeervetten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Schroefaskokervet
  MPM schroefaskokervet is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Zoals het smeren van de schroefassen en als doorsmeervet voor de glij- en kogellagers aan boord. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waa..
  vanaf €5,30 Excl. BTW: €4,38
 • Schroefkoker vetpatroon met multigrease ep2 smeervet
  Argos smeervet multigrease ep2 extreme druk is een breed inzetbaar lithium ep 2 smeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease ep2 heeft uitstekende ep eigenschappen en last dragende capaciteit, is ..
  vanaf €5,42 Excl. BTW: €4,48
 • Smeervet callith grease ep2
  Argos smeervet callith grease ep2 is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium lithium zeepverdikker. Smeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP-additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Smeervet callith grease ep2 is ontwikkeld voor applicati..
  vanaf €5,15 Excl. BTW: €4,26
 • Smeervet ep2 mos2 grease
  MPM smeervet ep2 mos2 grease is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeermiddel verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het smeervet door buitensporige temperatuurstijging. Voldoet aan de eisen van : ​ * Smeervet * Smeermiddel..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Smeervet ep2 multipurpose grease
  MPM smeervet Ep2 multipurpose grease is universeel toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Smeervet * Smeermiddel * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 Typische standaard analyse : * Basisolie..
  vanaf €5,54 Excl. BTW: €4,58
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Smeervet graphite grease ep2
  Argos smeervet graphite grease ep2 is een multi purpose lithium smeervet met anticorrosie, antioxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Smeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit smeervet grapith grease ep2 wordt toegepast in het transport voor chassiss..
  vanaf €5,15 Excl. BTW: €4,26
 • Smeervet heavy duty grease
  MPM smeervet heavy duty grease is een hoog presterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeervet zorgen voor een stabiele smeeroliefilm zelfs onder de meest zware belastende omstandigheden. ..
  vanaf €8,78 Excl. BTW: €7,26
 • Smeervet lithium calcium grease ep2
  MPM smeervet lithium calcium grease ep2 is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogelkoppelingen en kruiskoppelingen. Dit smeervet litium cacium grease ep2 vermindert het aantal nasmeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van : * Smeervet ep2 * A..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Smeervet lithium complex ep 2-3
  MPM smeervet lithium complex ep 2-3 blauw van kleur is een hoog presterend heavy duty smeermiddel voor een verlengde service. Het smeervet is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit minerale basisolie in combinatie met ep additieven en geeft een superieure hechting. Dit smeervet geeft een hoge weerstand tegen water en zeer goede anti slijtage eigenschappen. De hoge stabiliteit van dit vet biedt een uitmuntende bescherming tegen ro..
  vanaf €9,67 Excl. BTW: €7,99
 • Smeervet lithium complex grease ep2
  MPM smeervet lithium complex grease ep2 is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit smeermiddel maakt het mogelijk om dit smeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Voldoet aan de eisen van : * Smeervet * Smeermiddel * Ar..
  vanaf €7,64 Excl. BTW: €6,31
 • Smeervet lithium grease ep 0
  MPM vet lithium grease ep0 voor centraal doorsmeersystemen is speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde smeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachines, grondverzetmaterieel en vrachtwagens en voor de meeste industriële toepassingen. ​Voldoet aan de eisen van: * Centraal doorsmeersysteem vet * EP-0 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XC8FB0 * KPOH-30 Productblad voor dit centraald..
  vanaf €6,00 Excl. BTW: €4,96
 • Smeervet lithium grease ep 00/000
  MPM vet voor centrale smering lithium grease ep 00 ep000 is speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde smeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachines, grondverzetmaterieel en vrachtwagens en voor de meeste industriële toepassingen. Voldoet aan de eisen van: * Doorsmeervet ​* Smeervet * EP 00/000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XC8FB00 * KPOOH-30 Productblad voor dit centraal door..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Smeervet multi grease ep2
  Argos smeervet multigrease ep2 extreme druk is een breed inzetbaar lithium ep 2 smeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease ep2 heeft uitstekende ep eigenschappen en last dragende ..
  vanaf €4,16 Excl. BTW: €3,44
 • Smeervet teflon ptfe grease
  Argos smeervet teflon ptfe grease is een lithium complex smeervet op basis van minerale olie, voorzien van ep, aw en anti corrosie additieven. Door toevoeging van ptfe biedt dit smeervet ptfe grease noodsmerings eigenschappen, zonder gebruik van zwarte vaste smeerstoffen. Dit voorkomt ontstaan van zwarte verontreinigingen. Smeervet ptfe grease wordt ingezet voor de smering van glijlagers en wentellagers met een maxim..
  vanaf €5,60 Excl. BTW: €4,63
 • Smeervet thermo grease green
  Argos smeervet thermo grease green is een breed inzetbaar lithium complex vet op basis van hoogwaardige minerale olie met een zorgvuldig geselecteerd additievenpakket. Hierdoor zijn de thermische- en mechanische stabiliteit uitstekend en biedt dit smeervet supreme thermo grease goede roestwerende eigenschappen, oxidatiebestendigheid en extreme pressure eigenschappen. Dit smeervet thermo grease green wordt gebruikt voor de smering v..
  vanaf €5,59 Excl. BTW: €4,62
 • Teflon ptfe grease ep2
  MPM smeervet teflon ptfe grease ep2 is een waterafstotend teflon smeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaalindustrie en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie, de personenauto sector en bedrijfswagen sector. Dit Teflon PTFE white gre..
  vanaf €9,96 Excl. BTW: €8,23
 • Vaseline acid free
  MPM zuurvrije industriële vaseline is speciaal ontwikkeld voor de smering en bescherming van gereedschappen en mechanische onderdelen zoals draadstangen, mantels, kogellagers, tandwerk en kettingen. Deze vaseline is uitermate geschikt voor schuifdakgeleiders, motorkap-, koffer- en deursloten, schanieren, accupolen en beweegbare mechanische onderdelen. Deze vaseline is niet geschikt voor medische doeleinden. productblad voor deze vaseline&nb..
  vanaf €13,94 Excl. BTW: €11,52
 • Vetpatroon met calith grease ep2 smeervet
  Argos smeervet callith grease ep2 is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium lithium zeepverdikker. Smeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Smeervet callith grease ep2 is ontwikkeld voor applicaties die onderhevig zi..
  vanaf €4,34 Excl. BTW: €3,59
 • Vetpatroon met heavy duty grease smeervet
  MPM smeervet heavy duty grease in vetpatroon is een hoog presterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeermiddel in vetpatronen zorgen voor een stabiele smeeroliefilm zelfs onder ..
  vanaf €7,80 Excl. BTW: €6,45
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Vetpatroon met lithium calcium grease ep2 smeervet
  MPM smeervet lithium calcium grease ep2 in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogelkoppelingen en kruiskoppelingen. Dit smeervet vermindert het aantal na smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van: * Smeermiddelen * Smeervet ..
  vanaf €7,83 Excl. BTW: €6,47
 • Vetpatroon met lithium complex grease ep2 smeervet
  MPM smeervet lithium complex grease ep2 in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit doorsmeervet maakt het mogelijk om dit doorsmeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Voldoet aan de eisen van: * Smeermidde..
  vanaf €8,51 Excl. BTW: €7,03
 • Vetpatroon met mos2 grease ep2 smeervet
  MPM smeervet mos2 grease ep2 in vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelings snelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeervet verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het doorsmeervet door buitensporige temperatuurstijging. Voldoet aan de eisen van : * Sm..
  vanaf €6,53 Excl. BTW: €5,40
 • Vetpatroon met multipurpose ep2 smeervet
  MPM smeervet multipurpose EP2 in vetpatroon is een universeel toepasbaar smeervet en speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van : * Smeermiddel * Smeervet * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 Typische standaard ana..
  vanaf €5,02 Excl. BTW: €4,15
 • Vetpatroon met ptfe (teflon) grease ep2 smeervet
  MPM smeervet ptfe grease (teflon) in vetpatronen is een waterafstotend teflon doorsmeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaalindustrie en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het smeermiddel bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie, in de personenauto sector en bedrijfswagen sect..
  vanaf €11,14 Excl. BTW: €9,21
 • Vetpatroon met schroefaskokervet smeervet
  MPM schroefaskokervet in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Het vet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Vetpatronen met schroefaskokervet zijn ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eisen van :​ * Sme..
  vanaf €6,61 Excl. BTW: €5,46
 • Wiellagervet vkg 1/1 1 kilo
  SKF LGMT 2 is een vet dat met lithiumzeep is verdikt. Het skf vet is op basis van een minerale olie.  Dit SKF lgmt 2 vet kenmerkt zich door een uitstekende thermische stabiliteit binnen zijn bedrijfstemperatuurbereik.  Dit universeel vet van hoge kwaliteit is geschikt voor tal van toepassingen in de industrie en de automobielsector. Het LGMT 2 vet heeft een goede oxidatie stabiliteit, is bestand tegen water en heeft corrosiewerende e..
  vanaf €37,81 Excl. BTW: €31,25
 • Ceramic pasta
  PM ceramic pasta is ideaal is om te gebruiken bij het monteren en demonteren van schroefdraad verbindingen. De toepassingen voor dit ceramic pasta zijn eindeloos maar kan onder andere gebruikt worden voor remdelen, spruitstukken, flenzen fittingen en dergelijke. Deze ceramic pasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar wrijving is. Voldoet aan de eisen: * Ceramic pasta * Rem smeermiddel * R..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Keramische montage pasta
  PM keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad verbindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voor het monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. Voldoet aan de eisen van * PM * Keramische montage pasta * Meta..
  vanaf €23,60 Excl. BTW: €19,50
 • Smeervet multigrease ep0
  Argos vet voor centrale smering multigrease ep0 is een multi purpose lithium vet met extreme pressure" eigenschappen. Het smeervet is geschikt voor de smering van zwaarbelaste wentellagers en glijlagers in onder andere grondverzetmachines, tractoren, hijskranen, lieren, vrachtwagens en diverse graafwerktuigen. Dit centraal smeervet multigrease ep0 zorgt voor een uitstekende rolstabiliteit, lange intervallen tussen smeerbeurten. De ..
  vanaf €4,40 Excl. BTW: €3,64
 • Smeervet multigrease ep00
  Argos vet multigrease ep00 voor centrale smeersystemen is een breed inzetbaar lithium EP centraal doorsmeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit doorsmeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid. De hoogwaardige grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het centraal doorsmeersysteem smeervet en te smeren onderdelen. multigrease ep-00 is goed verpompbaar in centrale sme..
  vanaf €4,28 Excl. BTW: €3,54
 • Vetpatroon met grapith grease smeervet
  Argos smeervet graphite grease ep2 is een multi purpose lithium smeervet met anticorrosie, antioxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Smeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit smeervet grapith grease ep2 wordt toegepast in het transport voor chassissmering en ..
  vanaf €5,01 Excl. BTW: €4,14
 • Vetpatroon met teflon ptfe grease smeervet
  Argos smeervet teflon ptfe grease is een lithium complex smeervet op basis van minerale olie, voorzien van ep, aw en anti corrosie additieven. Door toevoeging van ptfe biedt dit smeervet ptfe grease noodsmerings eigenschappen, zonder gebruik van zwarte vaste smeerstoffen. Dit voorkomt ontstaan van zwarte verontreinigingen. Smeervet ptfe grease wordt ingezet voor de smering van glijlagers en wentellagers met een maximum piek temperatuur van 220°C...
  vanaf €5,41 Excl. BTW: €4,47
 • Vetpatroon met thermo grease green smeervet
  Argos smeervet thermo grease green is een breed inzetbaar lithium complex vet op basis van hoogwaardige minerale olie met een zorgvuldig geselecteerd additievenpakket. Hierdoor zijn de thermische- en mechanische stabiliteit uitstekend en biedt dit smeervet supreme thermo grease goede roestwerende eigenschappen, oxidatiebestendigheid en extreme pressure eigenschappen. Dit smeervet thermo grease green wordt gebruikt voor de smering van wentellagers..
  vanaf €5,90 Excl. BTW: €4,88

Smeervetten 

Bij smeerolieonline kunt u een uitgebreid assortiment aan diverse soorten smeermiddelen kopen van onder andere  MPM international oil company en Argos olie. Deze categorie smeermiddelen bevat onder andere ep2 smeermiddelen op basis van lithium, lithium calcium, lithium complex en teflon smeermiddel. Verder kunnen wij u smeermiddelen voor het centraal doorsmeersysteem leveren. Onze smeermiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn volledig samengesteld naar de verplichte eisen die diverse fabrikanten stellen aan het smeermiddel. Wij leveren diverse producten om het smeermiddel aan te brengen.

Smeervetten kopen bij smeerolieonline :

U koopt uw smeermiddelen bij smeerolieonline omdat wij zeer snel leveren waarbij wij ook nog eens geen verzendkosten rekenen en u kunt bij ons afnemen op rekening via after pay. Tevens leveren wij het grootste assortiment aan smeermiddelen van diverse bekende merken, in alle soorten verpakkingen van vetpatronen tot smeermiddelen in blik.

Smeerolieonline.nl © 2021