Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Centraal doorsmeersysteem vet lithium grease ep0
  Het centraal doorsmeersysteem vet lithium grease ep0 van MPM aangeboden door smeerolieoline is speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde smeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachines, grondverzetmaterieel en vrachtwagens en voor de meeste industriële toepassingen. Voldoet aan de eisen van: * Centraal doorsmeersysteem vet * EP-0 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XC8FB0 * ..
  vanaf €5,41 Excl. BTW: €4,47
 • Centraal doorsmeersysteem vet lithium grease ep00-000
  Dit centraal doorsmeersysteem vet lithium grease ep-00/000 centraal doorsmeervet van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering in gecentraliseerde smeersystemen van zeer zwaar belaste landbouwmachines, grondverzetmaterieel en vrachtwagens en voor de meeste industriële toepassingen. Voldoet aan de eisen van: * Doorsmeervet * EP 00/000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XC8FB00 *&nbs..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Centraal doorsmeersysteem vet multigrease ep0
  Dit centraal doorsmeerssyesteem vet multigrease ep0 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een multi purpose lithium vet met extreme pressure" eigenschappen. Het doormeervet is geschikt voor de smering van zwaarbelaste wentel- en glijlagers in onder andere grondverzetmachines, tractoren, hijskranen, lieren, vrachtwagens en diverse graafwerktuigen. Dit centraal doorsmeervet multigrease ep-0 zorgt voor een uitstekende rolstabiliteit, lan..
  vanaf €4,40 Excl. BTW: €3,64
 • Centraal doorsmeersysteem vet multigrease ep00
  Dit centraal doorsmeersysteem vet multigrease ep00 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een breed inzetbaar lithium EP centraal doorsmeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit doorsmeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid. De hoogwaardige grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het centraal doorsmeersysteem smeervet en te smeren onderdelen. multi..
  vanaf €4,28 Excl. BTW: €3,54
 • Smeervet callith grease ep2
  Dit smeervet callith grease ep2 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium-lithium zeepverdikker. Doorsmeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP-additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Sm..
  vanaf €6,36 Excl. BTW: €5,26
 • Smeervet ep2 lithium calcium grease
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeervet ep2 lithium calcium grease  van MPM is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit smeervet ep2 vermindert het aantal na smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van : * S..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Smeervet graphite grease ep2
  Dit smeervet graphite grease ep2 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een multi purpose lithium smeervet met anti-corrosie, anti-oxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Smeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit smeervet grapith g..
  vanaf €4,89 Excl. BTW: €4,04
 • Smeervet heavy duty grease
  Het smeervet heavy duty grease aangeboden door smeerolieonline van MPM is een hoog presterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeervet zorgen voor een stabiele smeeroliefilm zelfs onder de..
  vanaf €7,93 Excl. BTW: €6,55
 • Smeervet lithium complex ep 2-3
  Dit smeervet lithium complex ep 2 3 blauw van kleur van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoog presterend heavy duty smeermiddel voor een verlengde service. Het smeervet is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit minerale basisolie in combinatie met ep additieven geeft een superieure hechting.  Dit smeervet geeft een hoge weerstand tegen water en zeer goede anti slijtage eigenschappen. De hoge stabiliteit van dit vet bied..
  vanaf €8,65 Excl. BTW: €7,15
 • Smeervet lithium complex grease ep2
  Dit smeervet lithium complex grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit smeermiddel  maakt het mogelijk om dit smeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Voldoet aan de ..
  vanaf €6,88 Excl. BTW: €5,69
 • Smeervet mos2 grease ep2
  Dit smeervet mos2 grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeermiddek verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het smeervet door buitensporige temperatuurstijging. Voldoe..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Smeervet multigrease ep2
  Dit smeervet multigrease ep2 extreme druk van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een breed inzetbaar lithium ep -vet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease EP-2 heeft ui..
  vanaf €5,40 Excl. BTW: €4,46
 • Smeervet multipurpose grease ep2
  Dit universeel toepasbaar smeervet multipurpose grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Smeervet * Smeermiddel * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 productblad..
  vanaf €5,00 Excl. BTW: €4,13
 • Smeervet optifood grease alx2
  Dit smeervet optifood grease alx2 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een synthetisch vet welke ingezet kan worden bij lage en hoge temperaturen, zware belastingen, lage snelheden en waar waterbestendigheid het gebruik van conventionele vetten uitsluit. Het smeervet optifood grease alx2 heeft uitstekende water werende eigenschappen en een hoge last dragende capaciteit door de combinatie van hoogvisceuze basisolie en de alum..
  vanaf €12,93 Excl. BTW: €10,69
 • Smeervet teflon ptfe grease
  Dit smeervet teflon ptfe grease van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een lithium complex smeervet op basis van minerale olie, voorzien van ep, aw en anti-corrosie additieven. Door toevoeging van ptfe biedt dit smeervet ptfe grease noodsmerings eigenschappen, zonder gebruik van zwarte vaste smeerstoffen. Dit voorkomt ontstaan van zwarte verontreinigingen. Smeervet ptfe grease wordt ingezet voor de smering ..
  vanaf €4,84 Excl. BTW: €4,00
 • Smeervet teflon ptfe grease ep2
  Dit smeervet teflon ptfe grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een waterafstotend teflon smeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaalindustrie en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de personenauto sector e..
  vanaf €8,98 Excl. BTW: €7,42
 • Smeervet thermo grease green
  Dit smeervet thermo grease green van Argos olie is een breed inzetbaar lithium complex vet op basis van hoogwaardige minerale olie met een zorgvuldig geselecteerd additievenpakket. Hierdoor zijn de thermische- en mechanische stabiliteit uitstekend en biedt dit smeervet supreme thermo grease goede roestwerende eigenschappen, oxidatiebestendigheid en extreme pressure eigenschappen. Dit smeervet thermo grease green wordt gebruikt..
  vanaf €5,32 Excl. BTW: €4,40
 • Vetpatroon met heavy duty grease smeervet
  Het smeervet heavy duty grease in vetpatroon aangeboden door smeerolieonline van MPM in vetpatronen, is een hoogpresterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeermiddel in vetpatro..
  vanaf €8,80 Excl. BTW: €7,27
 • Vetpatroon met lithium calcium grease ep2 smeervet
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeervet lithium calcium grease ep2 in vetpatronen van MPM is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit smeervet vet vermindert het aantal na-smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van: ..
  vanaf €7,24 Excl. BTW: €5,98
 • Vetpatroon met lithium complex grease ep2 smeervet
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeervet lithium complex grease ep2 in vetpatronen van MPM is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit doorsmeervet  maakt het mogelijk om dit doorsmeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. ..
  vanaf €8,51 Excl. BTW: €7,03
 • Vetpatroon met mos2 grease ep2 smeervet
  Dit smeervet mos2 grease ep2 in vetpatroon aangeboden door smeerolieonline van MPM is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelings snelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeervet verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het doorsmeervet door buitensporige temperatuurstijging. ..
  vanaf €7,34 Excl. BTW: €6,07
 • Vetpatroon met multipurpose ep2 smeervet
  Dit universeel toepasbaar smeervet multipurpose EP2 in vetpatroon van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van : * Smeermiddel * Smeervet * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 ..
  vanaf €5,67 Excl. BTW: €4,69
 • Vetpatroon met ptfe grease ep2 smeervet
  Dit smeervet ptfe grease (teflon) in vetpatronen van MPM aangeboden door smeerolieonline is een waterafstotend teflon doorsmeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaal- en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het smeermiddel bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de personenauto- en bedri..
  vanaf €12,56 Excl. BTW: €10,38
 • Ceramic pasta 500 gram
  Deze ceramic pasta van PM aangeboden door smeerolieonline is een ceramic pasta wat ideaal is om te gebruiken bij het monteren en demonteren van schroefdraad verbindingen. De toepassingen voor dit ceramic pasta zijn eindeloos maar kan onder andere gebruikt worden voor remdelen, spruitstukken, flenzen fittingen en dergelijke. Deze ceramic pasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slajtage op plaatsen waar wrijving is...
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Contactspray 400 ml
  Deze hoogwaardige contactspray die smeerolieonline u aanbied van MPM is een reiniger en beschermer op basis van minerale olie welke bescherming biedt tegen corrosie en vocht.  De contactspray is ontwikkeld voor bescherming van alle elektrische contacten, o.a. bekabelingen, kabelschoenen, aansluitingen en zekeringen.   productblad voor deze contactspray in spuitbus veiligheidsblad voor deze contactspray in spui..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Keramische montage pasta 200 ML
  Smeerolieonline bied u deze keramische montage pasta van PM aan. Deze keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad vebindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voorhet monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. vol..
  vanaf €22,39 Excl. BTW: €18,50
 • Kettingspray 400 ml
  Deze kettingspray van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een smeermiddel op basis van polyisobutyleen en biedt bescherming tegen corrosie en is bovenal koude en hitte bestendig. Deze kettingspray is te gebruiken als smeer- en beschermingsmiddel bij kettingen, glij en rollagers. Deze kettingspray voorkomt roestvorming en corrosievorming. Omdat deze kettingspray van een goede kwaliteit is heeft smeerolieonline.nl ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Ptfe spray spuitbus 400 ml (teflon)
  De door smeerolieonline aangeboden PTFE-spray van MPM is een waterafstotend smeer- en beschermingsmiddel op basis van teflon en  voor toepassingen in bijna alle industriële sectoren, met een temperatuurbestendigheid van -50ºC tot +210ºC.  PTFE Spray kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, draden, snijgereedschappen, katrollen, transportbanden, tandwielen, gewrichten en pallen. Tevens kan deze PTFE..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Schroefaskokervet
  Dit schroefaskokervet MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Dit schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eis..
  vanaf €4,78 Excl. BTW: €3,95
 • Superfit montage pasta 200 ml
  Smeerolieonline bied u deze super fit montage kit van Bosch aan deze montage kit wordt gebruikt bij het herstellen van trommelremmen of schijfremmen en wordt ook als gewoon smeermiddel gebruikt. Er zijn er verschillende vergeklijkbare producten te verkrijgen waarvan Super fit montagekit van Bosch er een is die zich van de andere onderscheid. Bosch superfit montage kit is een metaalvrij smeermiddel met een lange levensduur. Voldoet aa..
  vanaf €36,54 Excl. BTW: €30,20
 • Vaseline acid free
  Deze zuurvrije industriële vaseline van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering en bescherming van gereedschappen en mechanische onderdelen zoals draadstangen, mantels, kogellagers, tandwerk en kettingen. Deze vaseline is uitermate geschikt voor schuifdakgeleiders, motorkap-, koffer- en deursloten, schanieren, accupolen en beweegbare mechanische onderdelen.  Deze vaseline is niet geschikt voor medische ..
  vanaf €13,02 Excl. BTW: €10,76

smeermiddelen | smeermiddelen nodig ? Smeerolieonline

Bij smeerolieonline kunt u een uitgebreid assortiment aan diverse soorten smeermiddelen kopen van onder andere  MPM international oil company en Argos olie. Deze categorie smeermiddelen bevat onder andere  ep2 smeermiddelen op basis van lithium, lithium calcium, lithium complex en teflon smeermiddel. Verder kunnen wij u smeermiddelen voor het centraal doorsmeersysteem leveren. Onze smeermiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn volledig samengesteld naar de verplichte eisen die diverse fabrikanten stellen aan het smeermiddel. Wij leveren diverse producten om het smeermiddel aan te brengen.

smeermiddelen kopen bij smeerolieonline :

U koopt uw smeermiddelen bij smeerolieonline omdat wij zeer snel leveren waarbij wij ook nog eens geen verzendkosten rekenen en u kunt bij ons afnemen op rekening via after pay. Tevens leveren wij het grootste assortiment aan smeermiddelen van diverse bekende merken, in alle soorten verpakkingen van vetpatronen tot smeermiddelen in blik.

Smeerolieonline.nl © 2018