Aanbiedingen
Meest gekocht

Vetpatronen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Vetpatroon met heavy duty grease smeervet
  MPM vetpatroon met heavy duty grease smeervet Smeervet heavy duty grease in vetpatroon is een hoog presterend lithium calcium NLGI 2 smeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en ep additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit smeermiddel in vetpatronen zorgen..
  vanaf €9,55 Excl. BTW: €7,89
 • Vetpatroon met lithium calcium grease ep2 smeervet
  MPM vetpatroon lithium calcium grease ep2 Smeervet lithium calcium grease ep2 in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit smeervet vet vermindert het aantal na-smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen va..
  vanaf €7,83 Excl. BTW: €6,47
 • Vetpatroon met lithium complex grease ep2 smeervet
  MPM vetpatroon litium complex grease Smeervet lithium complex grease ep2 in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit doorsmeervet  maakt het mogelijk om dit doorsmeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Vold..
  vanaf €8,51 Excl. BTW: €7,03
 • Vetpatroon met mos2 grease ep2 smeervet
  MPM vetaptroon mos 2 grease ep2 Smeervet mos2 grease ep2 in vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelings snelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeervet verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het doorsmeervet door buitensporige temperatuurstijging. Vol..
  vanaf €7,99 Excl. BTW: €6,60
 • Vetpatroon met multipurpose ep2 smeervet
  MPM vetpatroon multipurpose ep2 Multipurpose EP2 smeervet in vetpatroon is een universeel toepasbaar smeervet en speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van : * Smeermiddel * Smeervet * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP..
  vanaf €6,17 Excl. BTW: €5,10
 • Vetpatroon met ptfe grease ep2 smeervet
  MPM vetpatroon ptfe grease (teflon smeervet) Smeervet ptfe grease (teflon) in vetpatronen is een waterafstotend teflon doorsmeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaalindustrie en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het smeermiddel bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de ..
  vanaf €13,66 Excl. BTW: €11,29
 • Vetpatroon met schroefaskokervet
  MPM Vetpatroon met schroefaskokervet Schroefaskokervet in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Het vet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Vetpatronen met schroefaskokervet zijn ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. ..
  vanaf €6,61 Excl. BTW: €5,46

Smeervet in vetpatroon

Smeerolieonline bied u diverse soorten smeermiddelen aan in vetpatronen van MPM international oil company. De vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een vetspuit die u ook bij ons kunt kopen onder de categorie smeermiddelen toebehoren.

Smeerolieonline.nl © 2018