Nieuw
Aanbiedingen
Meest gekocht

Compressor olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Compressor olie 46
  MPM compressor olie 46 is een minerale en asloze compressor olie en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie 46 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie 46 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: ..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Compressor olie 68
  MPM mineraal en asloze compressorolie 68 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressorolie 68 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressorolie 68 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal).  Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie * 68 * ..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Compressor olie 68
  Argos compressor olie 68 wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressor oil 68 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 68 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit kan veelal overgegaan worden op langere..
  vanaf €3,11 Excl. BTW: €2,57
 • Compressor olie 100
  MPM mineraal en asloze compressor olie 100 speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie * 100 * 220 graden * ..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Compressor olie 100
  Argos compressor olie 100 wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 100 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 100 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit van de compressorolie 100 kan veelal overgegaa..
  vanaf €5,24 Excl. BTW: €4,33
 • Compressor olie 150
  Argos compressor olie 150 is een olie op basis van hoogwaardig geraffineerde basisolien en additieven voor het voorkomen van oxidatie, corrosie en schuimvorming. Deze compressor olie wordt aanbevolen voor de smering van zuiger, schotten en schroef luchtcompressoren met hoge temperaturen. Deze compressor olie 150 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik wordt geminimalis..
  vanaf €3,21 Excl. BTW: €2,65

Compressorolie

Compressor olie van de A merken Argos oil of MPM oil in diverse viscositeiten en verpakkingen. Deze verschillende soorten compressor olie zijn speciaal; ontwikkeld voor zuiger of roterende compressoren. Wij leveren de compressor olie onder strikte voorwaarden. Zodat u zeker weet dat u het gekocht heeft bij een betrouwbare leverancier. 

Smeerolieonline.nl © 2020