Aanbiedingen
Meest gekocht

Compressor olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Compressor olie 100
  MPM compressor olie 100 Mineraal en asloze compressor olie 100 speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie ..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Compressor olie 100
  Argos compressor olie 100 Deze compressor olie 100 wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 100 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 100 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit van de compressoro..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83
 • Compressor olie 46
  MPM compressor olie 46 Compressor olie 46 is een minerale en asloze compressor olie en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie 46 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie 46 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Vold..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Compressor olie 68
  MPM compressor olie 68 Mineraal en asloze compressorolie 68 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressorolie 68 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze comressorolie 68 is uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal).  Voldoet aan de eisen van: * Compre..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Compressorolie 68
  Argos compressor olie 68 Compressor olie 68 wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressor oil 68 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 68 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit kan veelal overge..
  vanaf €3,17 Excl. BTW: €2,62

Compressorolie

Compressor olie van het A merk Argos oil of MPM oil in diverse viscositeiten en verpakkingen wil je afnemen bij een betrouwbare leverancier die zich houd aan de richtlijnen voor de verkoop via internet. Wij leveren de compressor olie onder deze strikte voorwaarden. 

Smeerolieonline.nl © 2019