Aanbiedingen
Meest gekocht

Compressor olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • MPM 46
  Compressor olie 46 is een minerale en asloze compressor olie en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie 46 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie 46 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: *..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • MPM 68
  Mineraal en asloze compressorolie 68 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressorolie 68 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze comressorolie 68 is uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal).  Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie * 68 * Radiaal..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Argos 68
  Compressor olie 68 wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressor oil 68 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 68 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit kan veelal overgegaan worden op langere verve..
  vanaf €3,17 Excl. BTW: €2,62
 • MPM 100
  Mineraal en asloze compressor olie 100 speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie * 100 * 220 graden * Zuig..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Argos 100
  Deze compressor olie 100 wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 100 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 100 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit van de compressorolie 100 kan veelal overgegaan..
  vanaf €5,84 Excl. BTW: €4,83

Compressorolie

Compressor olie van het A merk Argos oil of MPM oil in diverse viscositeiten en verpakkingen. Deze verschillende soorten compressor olie wil je afnemen bij een betrouwbare leverancier. Wij leveren de compressor olie onder strikte voorwaarden. Zodat u zeker weet dat u het gekocht heeft bij een betrouwbare leverancier. 

Smeerolieonline.nl © 2020