Aanbiedingen
Meest gekocht

Ontvetter

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ontvetter biologisch afbreekbaar
  Argos ontvetter biologisch afbreekbaar Zeer actieve biologisch afbreekbare reiniger/ontvetter, toe te passen voor het reinigen van vloeren en vele andere soorten en type oppervlakken. De biologische onvetter verwijdert snel en grondig vet, olie en andere vervuilingen afkomstig van koolwaterstof producten, plantaardige oliën en synthetische oliën. Deze biologische reiniger/ontvetter kan gebruikt worden in hogedruk reinigers, innevel appara..
  vanaf €3,46 Excl. BTW: €2,86
 • Ontvetter extra biologisch afbreekbaar
  MPM ontvetter extra biologisch afbreekbaar Biologisch afbreekbaar is een speciaal ontwikkelde biologische ontvetter op waterbasis. Het is een vrijwel neutrale micro –emulsie en volledig vrij van koolwaterstoffen. Deze biologisch afbreekbare ontvetter bevat geen schadelijke additieven. Het is veilig te gebruiken op aluminium, polyester, kunststof, gelakte oppervlakken en rubber. Tevens is deze biologisch afbreekbare ontvette..
  vanaf €3,12 Excl. BTW: €2,58
 • Ontvetter extra P-60
  MPM ontvetter extra P-60 Ontvetter extra P-60 verwijdert eenvoudig oliën, vetten, vuil en andere verontreinigingen van onderdelen, motoren en machines en deze onvetter is niet agressief en minder brandgevaarlijk door het hoge vlampunt van >60°C. Deze onvetter is uitstekend te gebruiken in een onvetterbak met kwast en pomp. productblad voor deze ontvetter p60 extra veilgheidsblad voor deze ontvetter p60 extra u kunt hier ook ..
  vanaf €2,93 Excl. BTW: €2,42
 • Terpentine
  MPM terpentine Terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken en olieverven. Deze terpetine is tevens uitermate geschikt als ontvetter voor metalen. ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR productblad voor deze terpetine  veiligheidsblad voor deze terpetine   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €6,66 Excl. BTW: €5,50
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Thinner
  MPM Thinner Deze thinner is een reinigingsmiddel en ontvettingsmiddel en ook uitermate geschikt als een universele verfverdunner voor vele soorten (nitro-) cellulose lakken. Ook is de thinner of tewel ontvettingsmiddel te gebruiken voor metalen en hardboard. De thinner is eventueel ook te verwerken in combinatie met een verfspuit. ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR productblad voor deze thinner  veiligheidsblad vo..
  vanaf €4,37 Excl. BTW: €3,61
 • Wasbenzine
  MPM wasbenzine Deze wasbenzine is door zijn specifieke samenstelling uitermate geschikt als reinigingsmiddel en ontvettingsmiddel voor uiteenlopende vuile objecten. Tevens is wasbenzine uitermate geschikt als verdunningsmiddel in verven.  ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR   productblad voor deze wasbenzine veiligheidsblad voor deze wasbenzine   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €3,44 Excl. BTW: €2,84
 • Koudontvetter
  Argos koudontvetter Krachtige geconcentreerde koudontvetter is uitstekend geschikt voor het efficiënt verwijderen van paraffinewas, olieachtige en vette verontreinigingen. Het product is vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen. Deze ontvetter kan zowel met lagedruk nevel-spuitinstallaties als met borstels in ontvetterinstallaties gebruikt worden. Deze koudontvetter wordt gebruikt om onder andere machine onderdelen te reini..
  vanaf €2,78 Excl. BTW: €2,30

De beste ontvetter te koop | smeerolieonline voor ontvetter

Smeerolieonline bied u hier diverse ontvetters aan van MPM international oil company en Argos oil. Er zijn diverse ontvetters die voor verscheidene dingen te gebruiken zijn namelijk ontvetten van machine's en motoren tot het afnemen van hout werk enzovoort. Iedere ontvetter heeft zijn specifieke eigenschappen lees dus goed de toepassing van de diverse ontvetters. Heeft u de juiste gevonden dan kunt u het in diverse verpakkingen bestellen en wij versturen het na betalingen naar u toe.

Soorten ontvetters:

Er zijn verschillende soorten ontvetter namelijk koud ontvetter, biologisch afbreekbare ontvetter en daarnaast nog terpentine en wasbenzine. 

Waarom ontvetter kopen bij smeerolieonline :

Bij ons download u bij de ontvetter die u bestelt gelijk de veiligheidsbladen die dient u in uw bezit te hebben aangezien ontvetters gevaarlijke stoffen zijn. Wij leveren de ontvetter gratis ongeacht de bestelde hoeveelheid of bedrag gratis bij u af en hanteren zeer scherpe prijzen.

 

Smeerolieonline.nl © 2018