Aanbiedingen
Meest gekocht

Ontvetter

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ontvetter biologisch
  Deze onvetter biologisch van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een zeer actieve biologisch afbreekbare reiniger/ontvetter, toe te passen voor het reinigen van vloeren en vele andere soorten en type oppervlakken. De biologische onvetter verwijdert snel en grondig vet, olie en andere vervuilingen afkomstig van koolwaterstof producten, plantaardige oliën en synthetische oliën. Deze biologische reiniger/ontvetter kan ge..
  vanaf €3,46 Excl. BTW: €2,86
 • Ontvetter extra biologisch
  De ontvetter extra biologisch afbreekbaar van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een speciaal ontwikkelde biologische ontvetter op waterbasis. Het is een vrijwel neutrale micro –emulsie en volledig vrij van koolwaterstoffen. Deze biologisch afbreekbare ontvetter bevat geen schadelijke additieven. Het is veilig te gebruiken op aluminium, polyester, kunststof, gelakte oppervlakken en rubber. Tevens is deze biologisc..
  vanaf €3,21 Excl. BTW: €2,65
 • Ontvetter extra P-60
  Deze ontvetter extra P60 van MPM aangeboden door smeerolieonline verwijdert eenvoudig oliën, vetten, vuil en andere verontreinigingen van onderdelen, motoren en machines en deze onvetter is niet agressief en minder brandgevaarlijk door het hoge vlampunt van >60°C. Deze onvetter is uitstekend te gebruiken in een onvetterbak met kwast en pomp. productblad voor deze ontvetter p60 extra veilgheidsblad voor deze ontvetter p6..
  vanaf €2,96 Excl. BTW: €2,45
 • Terpentine
  Deze terpentine van MPM aangeboden door smeerolieonline is een verfverdunner voor synthetische lakken en olieverven. Deze terpetine is tevens uitermate geschikt als ontvetter voor metalen. ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR productblad voor deze terpetine  veiligheidsblad voor deze terpetine   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €6,22 Excl. BTW: €5,14
 • Thinner
  Deze thinner van MPM aangeboden door smeerolieonline is een reinigings- en ontvettingsmiddel en ook uitermate geschikt als een universele verfverdunner voor vele soorten (nitro-) cellulose lakken. Ook is dit ontvettingsmiddel te gebruiken voor metalen en hardboard. Deze thinner is eventueel ook te verwerken in combinatie met een verfspuit. ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR productblad voor deze thinner  veilig..
  vanaf €4,72 Excl. BTW: €3,90
 • Koud ontvetter
  Smeerolieonline bied u hier deze krachtige geconcentreerde koud ontvetter aan van Argos oil. Deze koudontvetter is uitstekend geschikt voor het efficiënt verwijderen van paraffinewas, olieachtige en vette verontreinigingen. Het product is vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen. Deze ontvetter kan zowel met lagedruk nevel-spuitinstallaties als met borstels in ontvetterinstallaties gebruikt worden. Deze koudontvetter wordt geb..
  vanaf €2,78 Excl. BTW: €2,30
 • Wasbenzine
  Deze wasbenzine van MPM  aangeboden door smeerolieonline is door zijn specifieke samenstelling uitermate geschikt als reinigings- en ontvettingsmiddel voor uiteenlopende vuile objecten. Tevens is de wasbenzine  uitermate geschikt als verdunningsmiddel in verven.  ALLEEN IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR   productblad voor deze wasbenzine veiligheidsblad voor deze wasbenzine   u kunt hier ook mo..
  vanaf €4,36 Excl. BTW: €3,60

Ontvetten 

Smeerolieonline bied u hier diverse ontvet producten aan van MPM international oil company en Argos oil. Er zijn diverse ontvetters die voor verscheidene dingen te gebruiken zijn namelijk ontvetten van machine's en motoren tot het afnemen van hout werk enzovoort. Iedere ontvetter heeft zijn specifieke eigenschappen lees dus goed de toepassing van de diverse ontvetters. Heeft u de juiste gevonden dan kunt u het in diverse verpakkingen bestellen en wij versturen het na betalingen naar u toe.

Smeerolieonline.nl © 2018