Aanbiedingen
Meest gekocht

Koelvloeistof

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Koelvloeistof -26 blauw
  MPM koelvoeistof -26 graden blauw Koelvloeistof -26 graden blauw van kleur is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en heeft een vorstbeveiliging tot -26C Voldoet aan de eisen van : * Koelvloeistof -26 graden * Koelvloeistof * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * ..
  vanaf €1,40 Excl. BTW: €1,16
 • Koelvloeistof -26 blauw
  Argos koelvloeistof -26 blauw Koelvloeistof -26 blauw biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van de koelsystemen van diesel- en benzinemotoren. De koelvloeistof heeft zeer goede thermische karakteristieken waardoor een effectieve motorkoeling zonder koken wordt gewaarborgd. Bovendien voorkomt deze koelvloeistof -26 graden roestvorming aan stalen, gietijzeren, messing, koperen en aluminium onderde..
  vanaf €1,90 Excl. BTW: €1,57
 • Koelvloeistof -38 G12 blank
  Argos koelvloeistof -38 G12 blank Koelvloeistof -38 G12 blank is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven. De koelvloeistof biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzine als dieselmotoren. Koelvloeistof -38 graden G12 + blank voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt met name aanbevolen voor moderne motoren waar de besch..
  vanaf €2,15 Excl. BTW: €1,78
 • Koelvloeistof -38C G11 groen
  MPM Koelvloeistof -38C G11 groen Koelvloeistof -38C G11 silicaathoudend met de VW TL 774C G11 specificatie's is een hoge kwaliteit koelvloeistof die gedurende het gehele jaar te gebruiken is in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Dankzij het speciale additieven pakket en de hoge kwaliteit mono ethyleenglycol behoort deze koelvloeistof -38C VW TL 774C /G-11 tot de hoogste kwaliteit in de markt. Deze koelvloe..
  vanaf €2,08 Excl. BTW: €1,72
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koelvloeistof -38C G12+ long life
  Argos koelvloeistof -38 G12+ Koelvloeistof -38C G12+ long life met geheel organische additieven biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor koelsystemen van zowel benzinemotoren als dieselmotoren. Deze long life koelvloeistof -38C G12+ wordt met name aanbevolen voor moderne motoren waar de bescherming van aluminium bij hoge temperaturen cruciaal is. Daarnaast verlengt deze long life koelvloeistof..
  vanaf €2,15 Excl. BTW: €1,78
 • Koelvloeistof -38C long life
  Argos koelvloeistof -38C  Koelvloeistof -38 graden long life is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven met silicaat. De koelvloeistof -38C biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzinemotoren als dieselmotoren. Koelvloeistof -38C graden voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt met name aanbevolen voor m..
  vanaf €2,52 Excl. BTW: €2,08
 • Koelvloeistof -40C blauw silicaat vrij voor o.a. citroën en peugeot
  MPM koelvloeistof -40C blauw voor o.a. citroën en peugeot Koelvloeistof -40 graden blauw van kleur en silicaatvrij met longlife lobrid technology voor met name citroën en Peugeot. De koelvloeistof -40C is van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Citroën en Peugeot benzinemotoren en diesel motoren. Deze koelvloeistof is op basis van longlife lobrid technology en silicaatvr..
  vanaf €2,53 Excl. BTW: €2,09
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koelvloeistof -40C G12+ blank silicaatvrij
  MPM koelvloeistof -40C G12+ blank silicaatvrij Koelvloeistof -40 graden longlife OAT blank van kleur en silicaatvrij ​G12+ is van zeer hoge kwaliteit, en speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. De koelvloeistof is kant en klaar voor gebruik. Voldoet aan de eisen van : * Koelvloeistof -40C  * g12 plus * Transparant * Blank * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97..
  vanaf €2,02 Excl. BTW: €1,67
 • Koelvloeistof -40C G12+ rood silicaatvrij
  MPM koelvloeistof -40C G12+ silicaatvrij rood van kleur Koelvloeistof -40 graden G12+ silicaatvrij rood van kleur is van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. De koelvloeistof is kant en klaar voor gebruik. Voldoet aan de eisen van : * Koelvloeistof * -40 graden * Silicaatvrij * g12+ * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97B44D * GM/Opel 1940656/..
  vanaf €1,77 Excl. BTW: €1,46
 • Koelvloeistof -40C G13 rood silicaat houdend
  MPM koelvloeistof -40C G13 rood Koelvloeistof -40 graden rood van kleur en silicaat houdend tevens premium longlife (Lobrid technology). Deze koelvloeistof is op basis van organische additive technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de Volkswagen groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG modellen vanaf juni 2011. Deze koelvloeistof G13 is kant en klaar voor gebruik. Deze koelvloei..
  vanaf €2,27 Excl. BTW: €1,88
 • Koelvloeistof -40C geel voor o.a. renault en nissan
  MPM koelvloeistof -40C geel voor o.a. renault en nissan Koelvloeistof -40C geel van kleur op basis van organische additive technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de Volkswagen groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J. De koelvloeistof wordt toegepast in VAG-modellen vanaf juni 2011. Deze Premium longlife koelvloeistof G13 is kant en klaar voor gebruik. Deze koelvloeistof is te gebruiken waar een G12++ wordt ..
  vanaf €2,47 Excl. BTW: €2,04
 • Koelvloeistof -40C rood G12++ silicaat houdend
  MPM koelvloeistof -40C G12++ Koelvloeistof -40 graden G12++ silicaat houdend is een koelvloeistof op basis van organische acid technology welke onder andere voldoet aan de laatste eisen van de VAG groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774G en wordt toegepast in alle VAG modellen vanaf 2007. Deze premium longlife koelvloeistof G12++ silicaat houdend is kant en klaar voor gebruik. Voldoet aan de eisen van : * Koe..
  vanaf €2,27 Excl. BTW: €1,88
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Koelvloeistof groen
  MPM koelvloeistof -36C groen Koelvloeistof -36C groen van kleur is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Deze koelvloeistof groen dient onverdund te worden gebruikt en heeft een vorstbeveiliging tot -36 graden. Voldoet aan de eisen van : * Koelvloeistof * -36 Graden * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * SAE J 103..
  vanaf €1,71 Excl. BTW: €1,41
 • Koelvloeistof mpg voor toilet en drinkwater systemen van de boot of camper
  MPM Koelvloeistof mpg voor toilet en drinkwater systemen van de boot of camper Deze silicaatvrije mono propylene glycol koelvloeistof biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminiumlegeringen en metaallegeringen. De koelvloeistof is niet giftig, en is een milieuvriendelijke product. De koelvloeistof wordt onder andere gebruikt in boten en campers tegen bevriezing van inboord motoren, drinkwatersystemen ..
  vanaf €2,92 Excl. BTW: €2,41
 • Radiateur stop
  MPM Radiateur stop lek Om de radiateur lekkage te stoppen gebruikt radiateur stop lek ook voor het voorkomen en / of herstellen van lekkages in de radiateur, waterpomp en cilinderkop. Radiateur stop is geschikt voor koelsystemen van alle benzine, diesel en LPG motoren met radiators gemaakt van aluminium, kunststof en staal. De radiateur stop lek is mengbaar met water, koelvloeistoffen en conventionele antivri..
  vanaf €7,77 Excl. BTW: €6,42
 • Hevelpomp voor koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof
  Plus equipment hevelpomp voor koelvloeistof Deze hevelpomp van polypropyleen is uitermate geschikt voor het verpompen vanuit het vat van koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. De hevelpomp is uitgerust met een non-drip uitloop en heeft een bondelringaansluiting van 2". De pomp is voorzien van een telescopische zuigbuis waardoor hij aangesloten kan worden op diverse vaten van een inhoud die kan varieren van 60 tot 205 liter. De opb..
  vanaf €63,53 Excl. BTW: €52,50

Koelvloeistof voor elke auto

Bij smeerolieonline kunt u koelvloeistof kopen, wij bieden u een breed assortiment koelvloeistof aan van de merken MPM international oil company en Argos oil. De koelvloeistof kunt u kopen voor alle merken automobielen, tractoren, vaartuigen en grondverzet materiaal. De koelvloeistoffen hebben de goedkeuringen van diverse fabrikanten. Wij bieden u de koelvloeistof aan in diverse verpakkingen. 

Functie van koelvloeistof :

Wist u dat koelvloeistof zorgt dat de warmte van motoren afgevoerd wordt. De koelvloeistof zorgt voor een juiste temperatuur van de motor, mede doordat de koelvloeistof zorgt voor een optimale temperatuur van de motor zal deze ook beter functioneren. Tevens heeft de koelvloeistof de functie van bescherming tegen vorst de motor mag namelijk niet bevriezen. Het is noodzakelijk dat u het koelvloeistof peil regelmatig controleert, het koelvloeistofpeil mag niet onder het minimum staan bij een koude motor. Bij een warme motor mag de koelvloeistof niet boven het maximum peil uitkomen. Het is aan te raden als u het koelsysteem vult met een andere koelvloeistof als er in zit het koelsysteem geheel leeg te maken en te spoelen met water. Tevens is het aan te bevelen om de koelvloeistof elke 5 jaar te verversen.

Soorten koelvloeistof :

Er zijn diverse soorten koelvloeistof het veschilt naar de aantal graden vorst beveiliging en het soort motorblok wat u heeft een alluminium motorblok of een gietijzeren motorblok. Daarnaast is er nog een verschil in kwaliteit zoals een G11, G12, G12+, G12++ en G13 koelvloeistof. Er kan ook nog gekozen worden tussen silicaat houdende koelvloeistof wat het koelsysteem beschermt tegen corrosie en cavitatie afzetting met een bescherming tussen de 2 en 3 jaar en cilicaat vrije koelvloeistf met de zelfde beschermende eigenschappen alleen dan voor een periode van 5 jaar.  Ook verkopen wij koelvloeistof met een goedkeuring van diverse auto fabrikanten zoals o.a. Renault, Nissan en Volkswagen.

Koelvloeistof in uw auto meenemen :

Wij adviseren u om een liter koelvloeistof en een liter motorolie als reserve mee te nemen in bijvoorbeeld de kofferbak van uw auto, let hierbij wel op dat u de juiste koopt dit kunt u checken via onze kenteken checker.  Mocht u een melding krijgen op uw dashboard dat er een van beide onder niveau is kunt u onderweg altijd wat bijvullen. Is het een ernstig tekort is het verstandig om naar een dichts bijzijnde garage te rijden. Daarom verkopen wij deze producten in losse liter verpakkingen tegen scherpe prijzen.

 

Smeerolieonline.nl © 2019