Aanbiedingen
Meest gekocht

Oldtimer olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 20w50 high zink multigrade klassiek
  Deze minerale motorolie 20w50 high zink van MPM aageboden door smeerolieonline is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal geformuleerd met een hoge mate van zink-dialkyldithiofosfaat (ZDDP) en fosfor. De sterke smeerfilm van deze motorolie 20w50 classic garandeert een hoog smeervermogen en zorgt voor extra bescherming van bijvoorbeeld de vlakke klepstoter, een technologie die veelvuldig wordt gebruikt in kla..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorolie 20w50 multigrade classic
  Deze minerale motorolie 20w50 voor klassiekers van Argos olie is speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren die onder normale tot warme omstandigheden worden gebruikt. Deze motorolie wordt aanbevolen voor de smering van alle benzine motoren en diesel motoren met natuurlijke aanzuiging van personenauto’s en lichte bestelwagens vanaf 1980. Deze motor olie 20w50 is dus speciaal ontwikkeld voor smering van oudere motoren ..
  vanaf €3,35 Excl. BTW: €2,77
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek
  Deze minerale motorolie 20w50 multigrade klassiek van MPM aangeboden door smeerolieonline is bestemd voor motorvoertuigen met klassieke motoren. De motorolie 20w50 is speciaal ontwikkled voor auto's met een bouwjaar voor 1980. Deze motorolie 20w50 classic voldoet aan alle eisen waar een motorolie 20w50 classic wordt voorgeschreven.  Voldoet aan de eisen van: * Motorolie * Klassiek * Classic * 20w50 * A..
  vanaf €2,77 Excl. BTW: €2,29
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorolie SAE 30 super singel grade classic
  Deze minerale motorolie sae 30 super single grade classic van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden en uitermate geschikt voor stationaire motoren, voor industriële transmissies en voor hydraulische systemen. Voldoet aan de eisen van: * Motorolie * Super singel grade  * Classic * Sae30 * API SF/CC * CCMC G2/D1 productblad voor deze super singel grade classic motorolie sae 3..
  vanaf €2,83 Excl. BTW: €2,34
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Versnellingsbakolie 90w GL4 classic
  Deze minerale single grade verrsnellingsbakolie 90W gl4 classic van MPM aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor versnellingsbakken en zwaarder belaste kroon en pignon wielen van klassieke voertuigen die een EP 90 versnellingsbakolie volgens API GL4 specificatie voorschrijven. Door het additieven pakket is deze minerale versnellingsbakolie geschikt voor klassieke transmissies omdat het koperlegeringen zoals brons en messing, alsmede d..
  vanaf €3,65 Excl. BTW: €3,02
 • Olie lek dicht
  Deze olie lekdicht van Wijnn's aangeboden door smeerolieonline voorkomt en stopt lekkage van de motorolie zonder demontage van onderdelen en is toepasbaar op alle motoren. De olie lekdicht is mengbaar met alle soorten motorolie, tast de werking van de catalysator niet aan. 1 bus olie lek dicht met een inhoud van 325 ml is voldoende voor maximaal 6 liter motorolie. u kunt hier ook nieuwe motorolie bestellen ..
  vanaf €19,82 Excl. BTW: €16,38
 • Loodvervanger 2 x 250 ml
  De Wynn’s loodvervanger aangeboden door smeerolieonline is een benzine toevoeging dat de klepzittingen beschermt en de slijtage van de klepzitting vermindert bij gebruik van loodvrije benzine. De mengverghouding is 1 ml loodvervanger per 1 liter benzine. De wijnn's loodvervanger fles is handig uitgerust met een doseer funtie boven in de hals van de fles. Eigenschappen : * Verhindert de afbraak van de brandstof in de tank als de motor versch..
  vanaf €12,37 Excl. BTW: €10,22

Motorolie of versnellingsbakolie voor uw oldtimer | smeerolieonline

Oldtimers hebben speciale smeermiddelen nodig die uit de tijd zijn dat deze voertuigen zijn gefrabiceerd. Smeerolieonline bied u hier een geselecteerd aantal producten speciaal voor deze oldtimer motorvoertuigen. Waaronder motorolie 20w50 klassiek en sae90 classic versnellingsbakolie. Deze producten voldoen aan de eisen van de fabriklanten van toen en zijn zeer aantrekkelijk in prijs.

 

Smeerolieonline.nl © 2018