Aanbiedingen
Meest gekocht

Oldtimer olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek
  MPM motorolie 20w50 multigrade klassiek Minerale motorolie 20w50 multigrade klassiek is bestemd voor motorvoertuigen met oldtimer motoren. De motorolie 20w50 is speciaal ontwikkeld voor auto's met een bouwjaar voor 1980. Deze motorolie 20w50 klassiek voldoet aan alle eisen waar een motorolie 20w50 voor oldtimers wordt voorgeschreven.  Voldoet aan de eisen van : * Motorolie * Klassiek * Oldtimer motorolie 20w50 ..
  vanaf €2,86 Excl. BTW: €2,36
  Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek
  Argos motorolie 20w50 multigrade klassiek Motorolie 20w50 mineraal voor klassieke auto's oftewel old timers is speciaal ontwikkeld voor smering van oudere oldtimer motoren die onder normale tot warme omstandigheden worden gebruikt. Deze motorolie 20w50 wordt aanbevolen voor de smering van alle benzine motoren en diesel motoren met natuurlijke aanzuiging van personenauto’s en lichte bestelwagens vanaf 1980. De motorolie..
  vanaf €3,01 Excl. BTW: €2,49
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorolie 20w50 multigrade klassiek high zink
  MPM 20w50 motorolie mulltigrade klassiek high zink Minerale motorolie 20w50 high zink is van zeer hoge kwaliteit en is speciaal geformuleerd met een hoge mate van zink-dialkyldithiofosfaat (ZDDP) en fosfor. De sterke smeerfilm van deze motorolie garandeert een hoog smeervermogen en zorgt voor extra bescherming van bijvoorbeeld de vlakke klepstoter, een technologie die veelvuldig wordt gebruikt in kl..
  vanaf €3,96 Excl. BTW: €3,27
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorolie SAE 30 super singel grade classic
  MPM motorolie SAE 30 Classic Minerale motorolie sae 30 classic super single grade is speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden en uitermate geschikt voor stationaire motoren, industriële transmissies en voor hydraulische systemen. Voldoet aan de eisen van: * Motorolie * Super singel grade  * Classic * Sae30 * API SF/CC * CCMC G2/D1 productblad voor deze super singel grade classic motorolie sae 30 veili..
  vanaf €2,93 Excl. BTW: €2,42
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Olie lek dicht
  Wijnn's olie lek dicht Deze olie lekdicht voorkomt en stopt lekkage van de motorolie zonder demontage van onderdelen en is toepasbaar op alle motoren. De olie lekdicht is mengbaar met alle soorten motorolie, tast de werking van de catalysator niet aan. 1 bus olie lek dicht met een inhoud van 325 ml is voldoende voor maximaal 6 liter motorolie. U kunt hier ook nieuwe motorolie bestellen ..
  vanaf €19,82 Excl. BTW: €16,38
 • Snelstart voor benzine en diesel motoren spuitbus 500 ML
  Motip snelstart Deze handige spuitbus snelstart is een ideaal hulpmiddel bij start problemen van benzine en diesel motoren. Voor het gebruik van deze snel start spray dient de spuitbus op kamer temeratuur te zijn en goed geschud te worden. De snelstart enkele seconde voor het starten inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter Voldoet aan de eisen van :  * Snelstart * Kleur transparant * Op basis van diethylether en miner..
  vanaf €13,88 Excl. BTW: €11,47
 • Uitlaat reparatie tape
  Romax uitlaat reparatie tape Het uitlaat reparatie tape is geschikt voor de reparatie van uitlaten van auto's, motoren, scooters enzovoort. Tevens kan het gebruikt worden voor andere hitte bestendige en waterdicht reparatie's. De unieke formule van de reparatie tape zorgt voor een ijzersterke, gasdichte en blijvende reparatie van de uitlaat. De reparatie tape wordt net zo hard als staal, hecht op alle metalen en is asbest vrij De set bestaa..
  vanaf €25,59 Excl. BTW: €21,15
 • Versnellingsbakolie sae 90w GL4 classic
  MPM versnellingsbakolie sea 90 w GL4 classic Minerale single grade versnellingsbakolie sae 90 W gl4 classic is uitermate geschikt voor versnellingsbakken en zwaarder belaste kroon en pignon wielen van klassieke voertuigen die een EP 90 versnellingsbakolie volgens API GL4 specificatie voorschrijven. Door het additieven pakket is deze minerale versnellingsbakolie geschikt voor klassieke transmissies omdat het koperlegeringen zoals bron..
  vanaf €3,80 Excl. BTW: €3,14
 • Vloeibare pakking zwart
  MPM vloeibare pakking De vloeibare pakking zwart is ontworpen voor het maken van een vloeibare vervangende pakking op o.a. motoronderdelen zoals kleppendeksel, waterpomp, transmissie, thermostaathuis en oliecarter. De vloeibare pakking is een duurzame hittebestendige 1 component siliconenkit met een temperatuurs bestendigheid tot 300 °C. Door de uitstekend hechtende eigenschap kan het op vele ondergronden zoals geanodiseerd aluminium..
  vanaf €17,56 Excl. BTW: €14,51
 • Loodvervanger benzine
  Wynn's Loodvervanger Loodvervanger benzine is een benzine toevoeging dat de klepzittingen beschermt en de slijtage van de klepzitting vermindert bij gebruik van loodvrije benzine. De mengverghouding is 1 ml loodvervanger per 1 liter benzine. De wijnn's loodvervanger fles is handig uitgerust met een doseer funtie boven in de hals van de fles.  Eigenschappen : * Verhindert de afbraak van de brandstof in de tank als de motor verschille..
  vanaf €12,37 Excl. BTW: €10,22

Motorolie of versnellingsbakolie voor uw oldtimer | smeerolieonline

Oldtimers hebben speciale smeermiddelen nodig die uit de tijd zijn dat deze voertuigen zijn gefrabiceerd. Smeerolieonline bied u hier een geselecteerd aantal producten speciaal voor deze oldtimer motorvoertuigen. Waaronder motorolie 20w50 klassiek en versnellingsbakolie sae90 classic .
Wij hebben hier nog diverse handige andere producten aan toegevoegd buiten de olie om zoals onder ander vloeibarepakking en loodvervanger. Al d
eze producten voldoen aan de eisen van de fabrikanten van toen en zijn zeer aantrekkelijk in prijs. 
 

​​Welk merk olie voor de oldtimer :

Oldtimer olie oftewel olie voor klassieke auto's kunt u bij onze kopen van de A merken Argos oil en MPM intenational oil company deze fabrikanten voegen de juiste additieven van de tijd dat de oldtimer geproduceerd is toe aan de motorolie en versnellingbakolie.
 

Handige andere producten voor de oldtimer

Door ons uitgebreide assortiment voor de oldtimer bieden wij u diverse andere producten aan die gebruikt kunnen worden voor het onderhoud van de klassieke auto. U hoeft dus niet meerdere webshops af te gaan maar kan alles bij smeerolieonline bestellen hoe handig is dit wel niet, van motorolie 20w50 tot olie lek dicht en loodvervanger. 

Oldtimer olie bestellen :

U zoekt via onze data base of in deze categorie wat u nodig heeft en besteld de producten in een veilige omgeving, rekent af met ideal of achteraf betalen ook heel handig en wij versturen de producten naar het adres wat u wilt.
Smeerolieonline heeft het webshop keurmerk en is hierdoor een betrouwbare partner.

 

 

 

 

 

 

Smeerolieonline.nl © 2019