Aanbiedingen
Meest gekocht

Kettingzaag olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Kettingzaag olie
  Argos kettingzaagolie is een zeer goed hechtende olie op minerale basis met een adhesieverbeteringsmiddel. Deze kettingzaag olie is speciaal ontworpen voor de smering van kettingen in kettingzagen, waarbij hoge eisen worden gesteld. ​Waarschuwing: gebruik dit smeermiddel nooit in de motor van de kettingzaag de kettingzaagolie wordt voornamelijk gebruikt voor de smering van kettingzagen. De kettingzaag olie verlaagd de wrijving en ..
  vanaf €2,69 Excl. BTW: €2,22
 • Kettingzaag olie 68 biologisch afbreekbaar
  Argos plantaardige kettingzaag olie 68 biologisch bevat toxicologisch neutrale bestanddelen. Kettingzaagolie wordt bij aanraking met het milieu snel door micro organismen opgenomen en afgebroken. Deze kettingzaag olie vertegenwoordigt een buitengewone viscositeit, temperatuurverhouding met een zeer goede stabiliteit bij lage temperaturen, en een sterk hechtend vermogen voor dit type product. Waarschuwing: gebruik de ke..
  vanaf €3,58 Excl. BTW: €2,96
 • Kettingzaagolie 68 biologisch afbreekbaar
  MPM biologische afbreekbare kettingzaagolie 68 is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van kettingzagen te smeren zodat deze niet vastlopen of breken. Belangrijk: Kettingzaagolie is niet geschikt voor de smering van de aandrijfmotor. Voldoet aan de eisen van : * Kettingzaagolie * ISO-VG-68 Productblad voor deze biologische kettingzaagolie Veiligheidsblad voor deze biologische kettingzaagolie U kunt hier ook tweeta..
  vanaf €4,17 Excl. BTW: €3,45
 • Kettingzaagolie 100
  MPM kettingzaagolie 100 is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van kettingzagen te smeren zodat deze niet vastlopen of breken. Belangrijk: Kettingzaagolie is niet geschikt voor de smering van de aandrijfmotor. Voldoet aan de eisen van: * Kettingzaagolie * ISO-VG-100 Productblad voor deze kettingzaagolie Veiligheidsblad voor deze kettingzaagolie U kunt hier ook tweetakt olie kopen ..
  vanaf €3,12 Excl. BTW: €2,58

Kettingzaag olie 

Smeerolieonline bied u hier kettingzaagolie aan van MPM international oil company en Argos oil

Deze aangeboden kettingzaag olie is voor particulieren en bedrijven uitermate geschikt. De kettingzaagolie is van hoge kwaliteit en in allerlei soorten verpakkingen te verkrijgen tegen super scherpe prijzen. Kettingzaag olie zorgt er voor dat de zaagketting niet vastloopt of breekt. Door je kettingzaag regelmatig te smeren heb je een langere levensduur. Wij leveren deze kettingzaagolie van Argos olie en MPM international oil company omdat wij uit ervaring weten dat deze 2 fabrikanten een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden. 

Smeerolieonline.nl © 2021