Aanbiedingen
Meest gekocht

Kettingzaagolie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • MPM 68 biologisch afbreekbaar
  Biologische afbreekbare kettingzaagolie 68 is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van kettingzagen te smeren zodat deze niet vastlopen of breken. Belangrijk: Kettingzaagolie is niet geschikt voor de smering van de aandrijfmotor.   Voldoet aan de eisen van : * Kettingzaagolie * ISO-VG-68 productblad voor deze biologische kettingzaagolie veiligheidsblad voor deze biologische kettingzaagolie U kunt hier ook tw..
  vanaf €4,17 Excl. BTW: €3,45
 • MPM kettingzaagolie 100
  ​Deze kettingzaagolie 100 is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van kettingzagen te smeren zodat deze niet vastlopen of breken. Belangrijk: Kettingzaagolie is niet geschikt voor de smering van de aandrijfmotor.   Voldoet aan de eisen van: * Kettingzaagolie * ISO-VG-100 productblad voor deze kettingzaagolie veiligheidsblad voor deze kettingzaagolie U kunt hier ook tweetakt olie kopen   ..
  vanaf €3,12 Excl. BTW: €2,58
 • Argos kettingzaag olie
  Kettingzaagolie is een zeer goed hechtende olie op minerale basis met een adhesieverbeteringsmiddel. De kettingzaagolie is speciaal ontworpen voor de smering van kettingen in kettingzagen, waarbij hoge eisen worden gesteld. ​Waarschuwing: gebruik dit smeermiddel nooit in de motor van de kettingzaag de kettingzaagolie wordt voornamelijk gebruikt voor de smering van kettingzagen. De kettingzaagolie verlaagd de wrijving en het opwarm..
  vanaf €2,83 Excl. BTW: €2,34
 • Argos 68 biologisch afbreekbaar
  Deze plantaardige kettingzaagolie 68 biologisch bevat toxicologisch neutrale bestanddelen. Kettingzaagolie wordt bij aanraking met het milieu snel door micro organismen opgenomen en afgebroken. Deze kettingzaagolie vertegenwoordigt een buitengewone viscositeit, temperatuurverhouding met een zeer goede stabiliteit bij lage temperaturen, en een sterk hechtend vermogen voor dit type product. Waarschuwing: gebruik de kettingzaa..
  vanaf €3,42 Excl. BTW: €2,83

Kettingzaagolie :

Smeerolieonline bied u hier kettingzaagolie aan van MPM international oil company en Argos oil

Deze aangeboden kettingzaagolie is voor particulieren en bedrijven uitemate geschikt. De kettingzaagolie is van hoge kwaliteit en in allerlei soorten verpakkingen te verkrijgen tegen super scherpe prijzen. Wij leveren deze kettingzaagolie van Argos olie en MPM international oil company omdat wij uit ervaring weten dat deze 2 fabrikanten een uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden. 

Smeerolieonline.nl © 2020