Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen voor de remmen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Boschs superfit montage pasta
  Deze montage pasta wordt gebruikt bij het herstellen van trommelremmen of schijfremmen en wordt ook als gewoon smeermiddel gebruikt. Er zijn verschillende vergelijkbare producten te verkrijgen waarvan Super fit montage pasta van Bosch er een is die zich van de andere onderscheid. Bosch superfit montage pasta is een metaalvrij smeermiddel met een lange levensduur. Voldoet aan de eisen : * Montagepasta * Metaalvrij ..
  vanaf €36,54 Excl. BTW: €30,20
 • MPM montagepasta
  De ceramic montage pasta van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige universele toepasbare montagepasta. Deze montage pasta wordt geleverd in een pressure pack met een uniek dubbel zuigersysteem direct gereed voor gebruik. Door de speciale samenstelling van deze montage pasta is deze te gebruiken tot een temperatuur van 1400°C. De ceramic montage pasta biedt een goede corrosiebescherming en is vrij van metaaldeeltjes zodat het de ..
  vanaf €25,66 Excl. BTW: €21,21
 • PM ceramic pasta
  Deze ceramic pasta van PM aangeboden door smeerolieonline is een ceramic pasta welke ideaal is om te gebruiken bij het monteren en demonteren van schroefdraad verbindingen. De toepassingen voor dit ceramic pasta zijn eindeloos maar kan onder andere gebruikt worden voor remdelen, spruitstukken, flenzen fittingen en dergelijke. Deze ceramic pasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar wrijv..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • PM keramische montage pasta
  Deze keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad verbindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voor het monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. Voldoet aan de eisen van * PM * Keramische montage pasta * Me..
  vanaf €23,60 Excl. BTW: €19,50

Rem smeermiddelen

Smeerolieonline bied u ook diverse andere smeermiddelen aan van Bosch en PM die het monteren en onderhouden van het remsysteem van motorvoertuigen vereenvoudigd en soepel laat lopen.

Smeerolieonline.nl © 2020