Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen voor de remmen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Montage pasta 0,2 liter pressure pack
  MPM Ceramic montage pasta De ceramic montage pasta van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige universele toepasbare montagepasta. De montage pasta wordt geleverd in een pressure pack met een uniek dubbel zuigersysteem direct gereed voor gebruik. Door de speciale samenstelling van deze montage pasta is deze te gebruiken tot een temperatuur van 1400°C. De ceramic montage pasta biedt een goede corrosiebescherming en is vrij van m..
  vanaf €25,66 Excl. BTW: €21,21
 • Superfit montage pasta 200 ml
  Bosch super fit montage pasta Deze montage pasta wordt gebruikt bij het herstellen van trommelremmen of schijfremmen en wordt ook als gewoon smeermiddel gebruikt. Er zijn verschillende vergelijkbare producten te verkrijgen waarvan Super fit montage pasta van Bosch er een is die zich van de andere onderscheid. Bosch superfit montage pasta is een metaalvrij smeermiddel met een lange levensduur. Voldoet aan de eisen : ..
  vanaf €36,54 Excl. BTW: €30,20
 • Ceramic pasta 500 gram
  PM Ceramic Pasta Deze ceramic pasta van PM aangeboden door smeerolieonline is een ceramic pasta wat ideaal is om te gebruiken bij het monteren en demonteren van schroefdraad verbindingen. De toepassingen voor dit ceramic pasta zijn eindeloos maar kan onder andere gebruikt worden voor remdelen, spruitstukken, flenzen fittingen en dergelijke. Deze ceramic pasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaats..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Keramische montage pasta
  PM keramische montage pasta Deze keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad verbindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voor het monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. Voldoet aan de eisen van * PM *..
  vanaf €23,60 Excl. BTW: €19,50

Smeerolieonline bied u ook diverse andere smeermiddelen aan van Bosch en PM die het monteren en onderhouden van het remsysteem van motorvoertuigen vereenvoudigd en soepel laat lopen.

Smeerolieonline.nl © 2019