Aanbiedingen
Meest gekocht

Industrie olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Boorolie extra
  Deze boorolie extra van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een universeel emulgeerbare metaalbewerkingsolie (1 deel op 9 delen water). Deze boorolieis speciaal ontwikkeld als koelsmeermiddel bij het boren en kan ok gebruikt worden bij het draaien en zagen van normale handelstaalsoorten.   Voldoet aan de eisen van:   * Boorolie * Koelsmeermiddel * Herbert Corrosietest * IP 125 (10%): 0/0-0\ productblad..
  vanaf €5,05 Excl. BTW: €4,17
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Compressor olie 100
  Deze minerale asloze compressor olie 100 van MPM  aangeboden door smeerolieonlineis speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef- en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: ..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Compressor olie 100
  Deze compressoro lie 100 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 100 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressor olie 100 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit v..
  vanaf €3,52 Excl. BTW: €2,91
 • Compressor olie 46
  Deze minerale asloze compressor olie 46 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze comressor olie 46 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze comressor olie 46 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eise..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Compressor olie 68
  Deze minerale asloze compressorolie 68 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressorolie 68 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze comressorolie 68 is uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eis..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Compressorolie 68
  Deze compressorolie 68 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline wordt aanbevolen voor de smering van zuigercompressoren tevens kunt u deze compressorolie 68 uitstekend gebruiken voor de druppelsmering van schotten compressoren. Deze compressorolie 68 heeft een geringe neiging tot koolvorming, waardoor de vorming van afzettingen in de uitloop bij het temperatuurbereik van de compressor wordt geminimaliseerd. Door de hoge kwaliteit van de comp..
  vanaf €3,52 Excl. BTW: €2,91
 • Gedemineraliseerd water
  Het gedemineraliseerd water van MPM aangeboden door smeerolieonline is vrij van alle minerale zouten waaronder onder andere kalk. ook is het demi water chloor vrij. Gedemineraliseerd water is daarom uitstekend toepasbaar voor de bijvulling van accu's. Demi water kunt u ook gebruiken voor stoom strijkijzers en kamer bevochtigers.   productblad voor dit gedemineralisserd water veiligheidsblad voor dit gedemieraliseerd w..
  vanaf €0,61 Excl. BTW: €0,50
 • Krik olie
  Deze krik olie van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulische manuele en elektriche krikken die onder hoge druk en of een groot temperatuurbereik moeten werken. Voldoet aan de eisen van : * Krikolie * DIN 51524 part 3 * ISO 6743-4 HV productblad voor deze krikolie hvi 68  veiligheidsblad voor deze krikolie hvi 68 u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €9,14 Excl. BTW: €7,55
 • Leibaanolie 150
  Deze minerale leibaanolie 150 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie 150 is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Leibaanolie 150 * Cincinnatti Milaceon P-47 * ISO 6714-13 GA * ISO 6743- HG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,889 kg/l * Kinematische viscos..
  vanaf €3,65 Excl. BTW: €3,02
 • Leibaanolie 220
  Deze minerale leibaanolie 220 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Leibaanolie 220 * Cincinnatti Milaceon P-47 * ISO 6714-13 GA * ISO 6743- HG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,894 kg/l * Kinematische visco..
  vanaf €3,65 Excl. BTW: €3,02
 • Leibaanolie 68
  Deze minerale leibaanolie 68 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie olie 68 is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Leibaanolie 68 * Cincinnatti Milaceon P-47 * ISO 6714-13 GA * ISO 6743- HG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,881 kg/l * Kinematische visc..
  vanaf €3,46 Excl. BTW: €2,86
 • Ontkistingsolie beton
  Deze ontkistingsolie voor beton van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een universele beton ontkisting olie voor toepassing in wand- en kolombekisting, tunnelbekisting (tot 100˚C) en systeembekisting op bouwplaatsen. Door de lage lage viscositeit van de ontkistingsolie zorgt dit voor een glad betonoppervlak en een schone mal bij zowel traditionele beton, zelf verdichtende beton, koude gietbouw als voor..
  vanaf €3,11 Excl. BTW: €2,57
 • Pneumatische olie
  De pneumatische olie 32 van MPM aangeboden door smeerolieonline  is een specifieke olie voor smering van perslucht aangedreven werktuigen. De speciale additieven welke zijn toegevoegd zorgen voor een goede bescherming tegen corrosie van ferro- en non- ferro metalen. Deze olie voorkomt afzettingen in pneumatische systemen, tast geen rubber- en/of kunststofonderdelen aan en heeft uitstekende vernevelingseigenschappen. Deze pne..
  vanaf €3,85 Excl. BTW: €3,18
 • Vacumpompolie 220
  Deze vacuumpompolie 220 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is verreikt met topkwaliteit ep additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpompolie 220 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde ep additieven van deze vacuumpompolie 220 zorgen voor een hoge belastbaa..
  vanaf €8,54 Excl. BTW: €7,06
 • Vacuumpomp olie 100
  De door smeerolieonline aangeboden vacuumpomp olie 100 van MPM is een minerale olie welke additieven bevat tegen slijtage, corrosie, oxidatie en schuimen. Deze vacuumpomp olie is uitermate geschikt voor het gebruik in vacuum pompen, gereedschapswerktuigen en andere hydraulische uitrustingen waar een vacuumpomp olie met ISO VG 100 wordt verlangd. Het wordt aanbevolen door merken als Vickers, Gerotor, Gresen, HPM, Denison, Cessna, Hydreco, Worthi..
  vanaf €3,79 Excl. BTW: €3,13
 • Vacuumpomp olie 46
  Deze vacuumpomp olie 46 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is verreikt met topkwaliteit EP additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpomp olie 46 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpomp olie 46 zorgen voor een hoge belastbaarheid. De vacuu..
  vanaf €8,59 Excl. BTW: €7,10
 • Vacuumpomp olie 68
  Deze vacuumpomp olie 68 van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is verreikt met topkwaliteit EP additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpomp olie 68 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpomp olie 68 zorgen voor een hoge belastbaarheid. De ..
  vanaf €2,88 Excl. BTW: €2,38
 • Warmteoverdracht olie
  Deze warmteoverdracht olie (thermo oil) van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een warmte overdragende olie op basis van een specifiek geraffineerde minerale olie met een zeer hoge oxidatiestabiliteit en zeer hoge weerstand tegen thermische afbraak. Deze warm,teoverdrachtolie wordt aanbevolen voor warmteoverdrachtsystemen, uitgerust met een expansievat en een juiste circulatiesnelheid, waarbij de maximale olietemperatuur niet hoger..
  vanaf €3,78 Excl. BTW: €3,12

industrie olie | smeerolieonline

Smeerolieonline heeft diverse smeermiddelen voor gebruik in de industrie van MPM intenational oil company en Argos oil. Wij kunnen u onder andere compressorolie, leibaanolie, boorolie, vacuumpompolie en pneumatischeolie leveren. De diverse producten kunnen wij leveren in verschillende viscositeiten en verpakkingen. Tegen scherper prijzen en betaling per factuur via achteraf betalen.

 

 

Smeerolieonline.nl © 2018