Aanbiedingen
Meest gekocht

Industrie olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Boorolie extra
  MPM boorolie extra is een universeel emulgeerbare metaalbewerkingsolie (1 deel boorolie op 9 delen water). Deze boorolie is speciaal ontwikkeld als koelsmeermiddel bij het boren en kan ook gebruikt worden bij het draaien en zagen van normale staalsoorten. Voldoet aan de eisen van: * Boorolie * Koelsmeermiddel * Herbert Corrosietest * IP 125 (10%): 0/0-0\ Productblad voor deze boorolie Veiligheidsblad voor deze boorolie ..
  vanaf €5,36 Excl. BTW: €4,43
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Gedemineraliseerd water
  MPM gedemineraliseerd water aangeboden door smeerolieonline is vrij van alle minerale zouten waaronder onder andere kalk. Ook is het demi water chloor vrij. Gedemineraliseerd water is daarom uitstekend toepasbaar voor de bijvulling van accu's. Demi water kunt u ook gebruiken voor stoomstrijkijzers en kamerbevochtigers.   Productblad voor dit gedemineraliseerd water Veiligheidsblad voor dit gedemineraliseerd water..
  vanaf €0,50 Excl. BTW: €0,41
 • Pneumatische olie 32
  Argos pneumatische olie 32 is geschikt als nevelsmeringsolie voor pneumatische werktuigen zoals sloophamers, boormachines, luchthamers, pneumatische heiblokken en andere gereedschappen die worden aangedreven door perslucht. Deze pneumatische olie biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie van ferro- en non-ferrometalen. Daarnaast biedt deze olie een goede weerstand tegen hoge druk en schokbelasting en beschermt rubber en kunststof onde..
  vanaf €3,13 Excl. BTW: €2,59
 • Pneumatische olie 32
  MPM pneumatische olie 32 is een specifiek ontwikkelde olie voor smering van perslucht aangedreven werktuigen. De speciale additieven welke zijn toegevoegd zorgen voor een goede bescherming tegen corrosie van ferro metalen en non ferro metalen. Deze olie voorkomt afzettingen in pneumatische systemen, tast geen rubberonderdelen en/of kunststofonderdelen aan en heeft uitstekende vernevelingseigenschappen. Deze pneumatische olie 3..
  vanaf €4,04 Excl. BTW: €3,34
 • Leibaanolie 68
  MPM minerale leibaanolie 68 is speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie olie 68 is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Leibaanolie 68 * Cincinnatti Milaceon P-47 * ISO 6714-13 GA * ISO 6743- HG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,881 kg/l * Kinematische viscositeit bij 40°C 68 mm²/s * Kinematische v..
  vanaf €3,71 Excl. BTW: €3,07
 • Leibaan olie S 68
  Argos leibaan olie S 68 is een universeel smeermiddel dat geschikt is als smering van de leibanen van bewerkingsmachines. Door de speciaal toegevoegde additieven worden de adhesieve en smerende eigenschappen verhoogd en worden schokken (stick-slip) voorkomen. Deze leibaan olie is met name geschikt voor horizontale leibanen van bewerkingsmachines, kettingen, reducties en de algemene smering wanneer opspattende olie moet worden voorkomen. Voldoe..
  vanaf €3,00 Excl. BTW: €2,48
 • Leibaanolie 150
  MPM minerale leibaanolie 150 speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie 150 is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Leibaanolie 150 * Cincinnatti Milaceon P-47 * ISO 6714-13 GA * ISO 6743- HG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,889 kg/l * Kinematische viscositeit bij 40°C 150 mm²/s * Kinematische visco..
  vanaf €3,92 Excl. BTW: €3,24
 • Leibaan olie S 150
  Argos leibaan olie S 150 is een universeel smeermiddel dat geschikt is als smering van de leibanen van bewerkingsmachines. Door de speciaal toegevoegde additieven worden de adhesieve en smerende eigenschappen verhoogd en worden schokken (stick-slip) voorkomen. Deze leibaan olie is met name geschikt voor leibanen van bewerkingsmachines, kettingen, reducties en de algemene smering wanneer opspattende olie moet worden voorkomen. Voldoet aan ..
  vanaf €3,45 Excl. BTW: €2,85
 • Leibaanolie 220
  MPM minerale leibaanolie 220 speciaal ontwikkeld voor het smeren van geleidingen en leibanen. Deze leibaanolie is uitstekend in staat om het zogenaamde 'Stick-Slip' verschijnsel te voorkomen. Voldoet aan de eisen van : * Leibaanolie 220 * Cincinnatti Milaceon P-47 * ISO 6714-13 GA * ISO 6743- HG Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,894 kg/l * Kinematische viscositeit bij 40°C 220 mm²/s * Kinematische..
  vanaf €3,92 Excl. BTW: €3,24
 • Leibaan olie S 220
  Argos leibaan olie S 220 is een universeel smeermiddel dat geschikt is als smering van de leibanen van bewerkingsmachines. Door de speciaal toegevoegde additieven worden de adhesieve en smerende eigenschappen verhoogd en worden schokken (stick-slip) voorkomen. Deze leibaan olie is met name geschikt voor verticale leibanen van bewerkingsmachines, kettingen, reducties en de algemene smering wanneer opspattende olie moet worden voorkomen. Vo..
  vanaf €3,30 Excl. BTW: €2,73
 • Vacuumpomp olie 46
  Argos vacuumpomp olie 46 is verreikt met topkwaliteit ep additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpompolie 46 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpomp olie 46 zorgen voor een hoge belastbaarheid. De vacuumpump olie 46 is samengesteld voor de cir..
  vanaf €8,45 Excl. BTW: €6,98
 • Vacuumpomp olie 68
  Argos vacuumpomp olie 68 is verreikt met ep additieven voor een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpomp olie 68 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpomp olie 68 zorgen voor een hoge belastbaarheid. De vacuumpumpolie 68 is samengesteld voor de ..
  vanaf €3,05 Excl. BTW: €2,52
 • Vacuümpomp olie 100
  Argos vacuumpomp olie 100 is verreikt met topkwaliteit EP additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpomp olie 100 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpompolie 100 zorgen voor een hoge belastbaarheid. De vacuumpomp olie 100 is samen..
  vanaf €2,61 Excl. BTW: €2,16
 • Vacuumpomp olie 100
  MPM minerale vacuumpomp olie 100 olie welke additieven bevat tegen slijtage, corrosie, oxidatie en schuimen. Deze vacuumpomp olie 100 is uitermate geschikt voor het gebruik in vacuum pompen, gereedschapswerktuigen en andere hydraulische uitrustingen waar een vacuumpomp olie met ISO VG 100 wordt verlangd. Het wordt aanbevolen door merken als Vickers, Gerotor, Gresen, HPM, Denison, Cessna, Hydreco, Worthinghton enz. Voldoet aan de eisen van : ..
  vanaf €4,02 Excl. BTW: €3,32
 • Vacuumpomp olie 220
  Argos vacuumpomp olie 220 is verreikt met topkwaliteit EP additieven met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze vacuumpomp olie 220 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie, uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde EP additieven van deze vacuumpompolie 220 zorgen voor een hoge belastbaarheid. De vacuumpomp olie 220 is samen..
  vanaf €2,77 Excl. BTW: €2,29
 • Ontkistingsolie beton
  Argos ontkistingsolie voor beton is een universele beton ontkisting olie voor toepassing in wandbekisting, kolombekisting, tunnelbekisting (tot 100˚C) en systeembekisting op bouwplaatsen. Door de lage lage viscositeit van de ontkistingsolie zorgt dit voor een glad betonoppervlak en een schone mal bij zowel traditionele beton, zelf verdichtende beton, koude gietbouw als voor hoge sterkte beton. Deze beton ontkistingso..
  vanaf €3,87 Excl. BTW: €3,20
 • Warmte overdracht olie
  Argos thermo oil oftewel warmte overdracht olie is een warmte overdragende olie op basis van een specifiek geraffineerde minerale olie met een zeer hoge oxidatiestabiliteit en zeer hoge weerstand tegen thermische afbraak. Deze warmte overdracht olie wordt aanbevolen voor warmte overdracht systemen, uitgerust met een expansievat en een juiste circulatiesnelheid, waarbij de maximale olie temperatuur niet hoger wordt dan 315 °C. De maximale fil..
  vanaf €2,64 Excl. BTW: €2,18
 • Krik olie
  MPM krik olie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulische manuele en elektrische krikken die onder hoge druk en of een groot temperatuurbereik moeten werken. Voldoet aan de eisen van : * Krikolie * DIN 51524 part 3 * ISO 6743-4 HV Productblad voor deze krikolie hvi 68  Veiligheidsblad voor deze krikolie hvi 68 U kunt hier ook motorolie kopen. ..
  vanaf €9,66 Excl. BTW: €7,98

Industrie olie 

Smeerolieonline heeft diverse smeermiddelen voor gebruik in de industrie van MPM intenational oil company en Argos oil. Wij kunnen u onder andere compressorolie, leibaanolie, boorolie, vacuumpomp olie en pneumatische olie leveren. De diverse producten kunnen wij leveren in verschillende viscositeiten en verpakkingen. Tegen scherper prijzen en betaling per factuur via achteraf betalen.

Smeerolieonline.nl © 2021