Aanbiedingen
Meest gekocht

Brandstof benodigdheden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Brandstofslang industrie uitvoering 1" lengte 5 meter
  Deze brandstofslang industrie uitvoering is zwart van kleur. De brandstofslang kan een werkdruk tot maximaal 10 bar aan. De afmetingen van de slang zijn 25-35 milimeter en een lengte van 5 meter. De brandstofslang wordt geheel gratis en netjes opgerold bij u thuis afgeleverd. ..
  vanaf €46,89 Excl. BTW: €38,75
 • Brandstofslang industrie uitvoering 3/4" lengte 5 meter
  Deze brandstofslang in industrie uitvoering is zwart van kleur. De brandstofslang kan een werkdruk tot maximaal 10 bar aan. De afmetingen van de slang zijn 19-28 milimeter en een lengte van 5 meter. De brandstof slang wordt geheel gratis en netjes opgerold bij u thuis afgeleverd. ..
  vanaf €39,33 Excl. BTW: €32,50
 • Hevelpomp handbediend
  Deze hevelpomp handbediend is van metaal en heeft een gebogen uitloop die draaibaar is tegen het lekken na het pompen. De hevelpomp heeft een opbrengst van 0,45 liter per volledige slag. De hevelpomp is eenvoudig aan te sluiten met een 2" bondelring en voorzien van een telescopische zuigbuis die te gebruiken is voor vaten met een inhoud van 50 tot en met 205 liter.    ..
  vanaf €25,41 Excl. BTW: €21,00
 • Hevelpomp handmatig
  Deze hevelpomp handmatig voor 60 tot en met 210 liter stalen vaten is uitgerust met 2 inch BSP aansluiting. De vatpomp is voorzien van telescopische aanzuigbuis. De hevelpomp geeft 0,33 liter per slag en circa 20 liter per minuut. De hevelpomp is vervaardigd van versterkt polypropeen en roestvrij staal de diverse afdichtingen van FKM (Viton). ​ De hevelpomp is geschikt voor o.a.: AdBlue, diesel, antivries, olie, water. ..
  vanaf €43,56 Excl. BTW: €36,00
 • Piusi brandstofpistool max 70 ltr/min automatisch afslaand
  Dit brandstofpistool met een maximale doorstroom capaciteit van 70 liter per minuut is automatisch afslaand zodra de brandstof bij het uiteinde van de pistoolkraan komt. De handel is vergendelbaar maar blijf altijd aanwezig bij het tanken. Deze pistoolkraan van piusi is uitgevoerd met een draaikoppeling met een aansluiting van 1" binnendraad waar de slangtule ingedraaid kan worden om de brandstofslang te monteren.  ..
  vanaf €83,49 Excl. BTW: €69,00
 • Piusi brandstofpistool max 90 ltr/min automatisch afslaand
  Dit brandstofpistool met een maximale doorstroom capaciteit van 90 liter per minuut is automatisch afslaand zodra de brandstof bij het uiteinde van de pistoolkraan komt. De handle is vergendelbaar maar blijf altijd aanwezig bij het tanken. Deze pistoolkraan van piusi is uitgevoerd met een draaikoppeling met een aansluiting van 1" binnendraad waar de slangtule ingedraaid kan worden om de brandstofslangte monteren.  ..
  vanaf €117,37 Excl. BTW: €97,00
 • Roterende vatpomp voor 50 tot 205 liter vaten
  Deze handbediende roterende vatpomp heeft een gebogen uitloop, 2" verstelbare bondelaansluiting, telescopische zuigbuis en is geschikt voor 50 tot 205 liter vaten. De roterende handbediende vatpomp is te gebruiken voor motorolie en dieselolie. De opbrengst is 0,3 liter per omwenteling. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €49,01 Excl. BTW: €40,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen 51 mm
  Deze kunststof adapter is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een 2" binnendraad maat van 51 mm, meestal is dit een vat ruitensproeiervloeistof. U kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen 61 mm binnendraad
  Deze kunststof adapter is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een binnendraad maat van 61 mm (din61), meestal is dit een vat met ruitensproeiervloeistof. U kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50

Plus equipment

Smeerolieonline bied u hier diverse artikelen van Plus equipment aan voor het op en overslaan cq tanken van brandstoffen.

 
Smeerolieonline.nl © 2020