Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto reinigen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 3M ruitenreiniger in spuitbus
  Deze raamreiniger is ideaal voor het schoomaken van de autoruiten tevens is het te gebruiken voor het reinigen van vinyl bekleding en spiegels. Doordat de ruitenreiniger in een spuitbus zit is het handig in gebruik. U kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Autoshampoo
  MPM autoshampoo is sterk geconcentreerde met een grote reinigingskracht. De autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger. Productblad voor deze auto shampoo  Veiligheidsblad voor deze auto shampoo U kunt hier ook de motorolie kopen  ..
  vanaf €2,14 Excl. BTW: €1,77
 • Badstof poetsdoeken 10 kilo
  Badstof poetsdoeken zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. U kunt hier ook autoshampoo kopen. ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Bumper en trim gel
  Autoglym bumper en trim gel is voor het poetsen van de kunststoffen delen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubber en vinyl. De bumper en trim gel wordt geleverd in een fles van 325 ML. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekleding van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatl..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Tectyl bodysafe wax
  Valvolie tectyl bodysafe wax is een onderhoudsproduct met wax. Deze tectyl body safe wax is zeer geschikt voor de bescherming van de onderkant van uw auto. De wax beschermt tegen roest en corrosie. Bodysafe wax houdt zout en sterk corrosieve stoffen tegen en biedt zo een duurzame bescherming voor de onderkant van uw auto. Bodysafe wax is gemakkelijk in gebruik. Spray het product op een droge en schone ondergrond. Laat het 120 min..
  vanaf €17,16 Excl. BTW: €14,18
 • Vrachtwagen shampoo
  MPM vrachtwagen shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens, trucks en andere zware voertuigen. De vrachtwagen shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof. Ook is deze truckshampoo geschikt voor gebruik in borstel wasmachines. Eigenschappen : * Weekt olie los * Weekt vet los * Weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en wegenzout los Dosering: 0..
  vanaf €3,15 Excl. BTW: €2,60
 • Interieur reiniger auto
  MPM interieurreiniger is universeel toepasbaar op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz. Deze interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer. Deze interieurreiniger is ook zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten. Productblad voor deze interieurreiniger  Veiligheidsblad voor deze interieurreiniger Koop hier online ook uw motorolie ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28

Auto verzorging

De door smeerolieonline aangeboden autopoetsmiddelen van MPM international oil company, Autoglym en Kenotek bestaat uit poetsmiddelen, schoonmaakmiddelen, autoshampoo en gereedschappen om deze producten te kunnen verwerken. 

Smeerolieonline.nl © 2020