Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto reinigings producten

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Autoshampoo
  MPM autoshampoo Deze autoshampoo is sterk geconcentreerde met een grote reinigingskracht. De autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger. productblad voor deze auto shampoo  veiligheidsblad voor deze auto shampoo u kunt hier ook de motorolie kopen  ..
  vanaf €2,09 Excl. BTW: €1,73
 • Crystal shampoo
  Kenotek crystal shampoo De crystal shampoo is een schuimende glansshampoo die nano deeltjes bevat die de glans en de lak beschermen. Crystal shampoo moet altijd goed afgespoeld worden voor een beter droogresultaat op het gewassen voertuig. De dosering is 10 tot 20 millilter per auto dit hangt van de grote van de auto af. U dient de crystal shampoo vorstvrij te bewaren. Crystal shampoo is een uitstekend product voor in de wasstraat. ..
  vanaf €6,98 Excl. BTW: €5,77
 • Interieurreiniger auto
  MPM interieurreinger auto De interieurreiniger is universeel toepasbaar op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz. deze interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer deze interieurreiniger is zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten. productblad voor deze interieurreiniger  veiligheidsblad voor deze interieurreiniger koop hi..
  vanaf €5,89 Excl. BTW: €4,87
 • Kenotek car foam shampoo
  Kenotek car foam shampoo Deze PH neutrale shampoo is voor handmatig gebruik maar kan ook gebruikt worden in auto wasstraat. De car foam autoshampoo heeft een hoog schuimende werking en heeft een frisse geur van limoen. U dient de car foam autoshampoo vorstvrij te bewaren. De dosering voor de carwash is 10 tot 20 mililiter per te wassen auto. ..
  vanaf €3,39 Excl. BTW: €2,80
 • Kenotek keno 4000 carwash shampoo
  Kenotek keno 4000 carwash shampoo Deze shampoo voor in de automatische wasstraat. Keno 4000 heeft een goede schuimende werking en spoelt eenvoudig en gemakkelijk van de auto af. De shampoo is conform VDA klasse A. Keno 4000 laat een aangename geur van limoen na en kenoo 4000 shampoo is vrij van silicaten en fosfaten. Het product is niet geschikt om handmatig een auto te wassen Dosering voor de Carwash 1-2 % ..
  vanaf €4,26 Excl. BTW: €3,52
 • Platinum wax kenolon
  Kenotek platinum wax Deze platnum wax heeft is sterk geconcentreerd en beschermd dus de lak van de auto extra goed door het beschermende schild dat het vormt zodat vuil en uv straling minder invloed heeft op de lak. Het zorgt tevens voor een diepe langdurige glans. Platinum wax is vrij van minerale oliën. Dit product dient u vorstvrij te bewaren, volg voor gebruik de instructie's op die op de verpakking staat. Dosering wasstraat 7..
  vanaf €12,55 Excl. BTW: €10,37
 • Raamreiniger in spuitbus 500 ml
  3M raamreiniger Deze raamreiniger is ideaal voor het schoomaken van de autoruiten tevens is het te gebruiken voor het reinigen van vinyl bekleding en spiegels. u kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen   ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Kenotek roterende luchtspuit Met deze roterende luchtspuit maakt u envoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €168,19 Excl. BTW: €139,00
 • Top wax 80
  Kenotek top wax 80 Top wax 80 is een glansversterkende drooghulp voor gebruik in wasstraten. De top wax 80 is ideaal als het voertuig net is gewassen en daarna beneveld word met topwax 80. Als het voertuig behandeld is met topwax 80 zullen de volgende wasbeurten eenvoudiger zijn omdat vuil minder goed hecht aan het lakwerk. De verdunning van topwax 80 staat aangegeven op het etiket. Deze top wax is voor professioneel gebrui..
  vanaf €5,13 Excl. BTW: €4,24
 • Velgenreiniger met zuur
  Kenotek velgenreiniger met zuur Velgenreiniger met zuur is een reinigingsmiddel voor de velgen. De velgenreiniger met zuur is op basis van ABF zuur en geeft geen hinderlijke geur af bij gebruik. Vernevel het velgenreiniger zuur op het te reinigen oppervlak en spoel het gereinigde oppervlak goed af met water of een hoge drukspuit, Bij gebruik van deze velgenreiniger met zuur wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen..
  vanaf €95,59 Excl. BTW: €79,00
 • Velgenreiniger zuurvrij
  Kentotek velgenreiniger zuurvrij De velgenreiniger zuurvrij is een sterk geconcentreerde alkalische zuurvrije velgenreiniger. De velgenreiniger dient vernevelt te worden op het te reinigen oppervlak daarna kort in te laten weken en afspoelen met bij voorkeur een hoge druk reiniger. Bij het manueel reinigen met deze velgenreiniger zuurvrij wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen. u kunt hier ook ..
  vanaf €96,20 Excl. BTW: €79,50
 • Vrachtwagen shampoo
  MPM vrachtwagen shampoo Deze vrachtwagen shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens, trucks en andere zware voertuigen. De vrachtwagen shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof. Ook is deze truckshampoo geschikt voor gebruik in borstelwasmachines. Eigenshappen : * Weekt olie los * Weekt vet los * Weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en we..
  vanaf €3,09 Excl. BTW: €2,55

De door smeerolieonline aangeboden autopoetsmiddelen van MPM international oil company, Autoglym en Kenotek bestaat uit poetsmiddelen schoonmaakmiddelen, autoshampoo, en gereedschappen om deze producten te kunnen verwerken. 

Smeerolieonline.nl © 2019