Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto reinigen en verzorging

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 3M ruitenreiniger in spuitbus
  Deze raamreiniger is ideaal voor het schoomaken van de autoruiten tevens is het te gebruiken voor het reinigen van vinyl bekleding en spiegels. Doordat de ruitenreiniger in een spuitbus zit is het handig in gebruik. U kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen. ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Alu duivel speciaal gel knijp flacon met 1000 ml
  Alu-Teufel reinigt probleemloos alle aluminium velgen. Alu duivel legt op de velg een moleculaire beschermlaag aan . Bij regelmatig gebruik wordt er een beschermlaag opbouwd die sterke vervuiling verhindert. Alu duivel is de speciaal reiniger voor nieuwe of hoogglans velgen die verchroomd, gepolijst of geanodiseerd zijn! ..
  vanaf €21,18 Excl. BTW: €17,50
 • Autoshampoo
  MPM autoshampoo is sterk geconcentreerde met een grote reinigingskracht. De autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger. Productblad voor deze auto shampoo  Veiligheidsblad voor deze auto shampoo U kunt hier ook de motorolie kopen. ..
  vanaf €2,14 Excl. BTW: €1,77
 • Badstof poetsdoeken 10 kilo
  Badstof poetsdoeken zijn uitermate geschikt voor het poetsen van de auto, boot en motorfiets. Tevens kunt u de poetsdoeken gebruiken om diverse onderdelen van de auto, boot of motorfiets schoon te maken. U kunt hier ook autoshampoo kopen. ..
  vanaf €29,95 Excl. BTW: €24,75
 • Bumper en trim gel
  Autoglym bumper en trim gel is voor het poetsen van de kunststoffen delen aan de buitenkant van de auto. Het is uitstekend te gebruiken voor het poetsen van plastic, rubber en vinyl. De bumper en trim gel wordt geleverd in een fles van 325 ML. Toepasbaar op : * Gegoten kunststof bumpers * Grilles * Behuizingen van spiegels * Lijsten * Bekleding van de wielkuip * Portiergrepen * Vinyl daken * Rubberen bumpers * Spoilers * Spatl..
  vanaf €19,97 Excl. BTW: €16,50
 • Glassfoam novatio spuitbus 500ML
  Glass Foam is een universele doeltreffende schuimspray voor ontvetten en reinigen. Deze ruitenreiniger is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken. Glass Foam bevat géén schuurmiddelen en heeft een aangename geur. Het laat geen krassen, vlekken of strepen na op oppervlakken. ..
  vanaf €14,22 Excl. BTW: €11,75
 • Vrachtwagen shampoo
  MPM vrachtwagen shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens, trucks en andere zware voertuigen. De vrachtwagen shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof. Ook is deze truckshampoo geschikt voor gebruik in borstel wasmachines. Eigenschappen : * Weekt olie los * Weekt vet los * Weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en wegenzout los Dosering: 0..
  vanaf €3,15 Excl. BTW: €2,60
 • Auto interieur reiniger in spuitbus
  MPM interieurreiniger is universeel toepasbaar op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz. Deze interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer. Deze interieurreiniger is ook zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten. Productblad voor deze interieurreiniger  Veiligheidsblad voor deze interieurreiniger Koop hier online ook uw motorolie..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28

Auto verzorging

De door smeerolieonline aangeboden autopoetsmiddelen van MPM international oil company en Autoglym bestaat uit poetsmiddelen, schoonmaakmiddelen, autoshampoo en gereedschappen om deze producten te kunnen verwerken. 

Smeerolieonline.nl © 2021