Nieuw
Aanbiedingen
Meest gekocht

Auto reinigen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 3M ruitenreiniger in spuitbus
  Deze raamreiniger is ideaal voor het schoomaken van de autoruiten tevens is het te gebruiken voor het reinigen van vinyl bekleding en spiegels. Doordat de ruitenreiniger in een spuitbus zit is het handig in gebruik. U kunt hier ook ruitensproeiervloeistof kopen..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Autoshampoo
  MPM autoshampoo is sterk geconcentreerde met een grote reinigingskracht. De autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger. Productblad voor deze auto shampoo  Veiligheidsblad voor deze auto shampoo U kunt hier ook de motorolie kopen  ..
  vanaf €2,14 Excl. BTW: €1,77
 • Brilliant wash
  Kenotek brilliant wash autoshampoo van Kenotek is een kwalitatieve diep glans shampoo.   Door het zelfdrogend effect is het een tijdbesparende shampoo.  Deze autoshampoo is zeer zacht voor de handen en en heeft een aangenaam parfum. Deze brilliant wash is een gebruiksklaar product. Gebruiksaanwijzing: Doseer 2 dopjes in een emmer lauw water. Was de gehele auto, spoel na en droog af. ..
  vanaf €5,06 Excl. BTW: €4,18
 • Car foam shampoo
  Kentotek PH neutrale shampoo is voor handmatig gebruik maar kan ook gebruikt worden in auto wasstraat. De car foam autoshampoo heeft een hoog schuimende werking en heeft een frisse geur van limoen. U dient de car foam autoshampoo vorstvrij te bewaren. De dosering voor de carwash is 10 tot 20 mililiter per te wassen auto. ..
  vanaf €3,39 Excl. BTW: €2,80
 • Carwash shampoo 4000
  Kenotek carwash shampoo is voor in de automatische wasstraat. Keno 4000 heeft een goede schuimende werking en spoelt eenvoudig en gemakkelijk van de auto af. De shampoo is conform VDA klasse A. Keno 4000 laat een aangename geur van limoen na en keno 4000 shampoo is vrij van silicaten en fosfaten. Het product is niet geschikt om handmatig een auto te wassen Dosering voor de Carwash 1-2 % ..
  vanaf €4,26 Excl. BTW: €3,52
 • Crystal shampoo
  Kenotek crystal shampoo is een schuimende glansshampoo die nano deeltjes bevat die de glans en de lak beschermen. Crystal shampoo moet altijd goed afgespoeld worden voor een beter droogresultaat op het gewassen voertuig. De dosering is 10 tot 20 millilter per auto dit hangt van de grote van de auto af. U dient de crystal shampoo vorstvrij te bewaren. Crystal shampoo is een uitstekend product voor in de wasstraat. koop hier ook uw auto poe..
  vanaf €6,98 Excl. BTW: €5,77
 • Glas cleaner
  Kenotek glas cleaner reinigt zonder strepen niet alleen glas maar is ook te gebruiken voor het reinigen van vensters, spiegels, gladde kunststoffen en chroom. Glas cleaner verwijdert efficiënt nicotine aanslag. De glas cleaner vernevelen op het te reinigen oppervlak en schoon wrijven met een pluisvrije doek of poetspapier. ..
  vanaf €3,29 Excl. BTW: €2,72
 • Hoogglans beschermer
  Kenotek hoogglans beschermer is zeer geconcentreerd. De hoogglans beschermer biedt een langdurige bescherming van al uw koetswerk en kunststoffen. Door de hoge conserveringsgraad werkt de protector lak vernieuwend en biedt het een langdurige bescherming tegen strooizout, insectenresten, vogelpoep en UV-straling.  Gebruik: De Kenotek hoogglans beschermer aanbrengen door middel van een schuim dosator, waxboog of manue..
  vanaf €21,96 Excl. BTW: €18,15
 • Interieur reiniger multi D
  Kenotek interieur reiniger multi D is krachtig en universeel toepasbaar. Het verwijdert moeiteloos nicotine aanslag, inktvlekken, olievlekken en andere vieze vlekken. De multi d reinigt snel, streeploos en geeft de gereinigde oppervlakken een mooie glans. De interieurreinger laat na het reinigen een aangename geur achter van pompelmoes parfum. Let op de interieur reiniger mag niet gebruikt worden op warme oppervlakken. Multi d kan worden ..
  vanaf €2,93 Excl. BTW: €2,42
 • Platinum wax kenolon
  Kenotek platinum wax is sterk geconcentreerd en beschermd dus de lak van de auto extra goed door het beschermende schild dat het vormt zodat vuil en UV-straling minder invloed heeft op de lak. Het zorgt tevens voor een diepe langdurige glans. Platinum wax is vrij van minerale oliën. Dit product dient u vorstvrij te bewaren. Volg voor gebruik de instructie's die op de verpakking staat. Dosering wasstraat 7 - 15 ml per auto ..
  vanaf €12,55 Excl. BTW: €10,37
 • Roterende luchtspuit voor interieur reiniging
  Met deze roterende luchtspuit maakt u eenvoudig de bekleding van uw auto of boot schoon. Deze roterende luchtspuit blaast ook het stof uit de naden van de bekleding. U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €168,19 Excl. BTW: €139,00
 • Tectyl bodysafe wax
  Valvolie tectyl bodysafe wax is een onderhoudsproduct met wax. Deze tectyl body safe wax is zeer geschikt voor de bescherming van de onderkant van uw auto. De wax beschermt tegen roest en corrosie. Bodysafe wax houdt zout en sterk corrosieve stoffen tegen en biedt zo een duurzame bescherming voor de onderkant van uw auto. Bodysafe wax is gemakkelijk in gebruik. Spray het product op een droge en schone ondergrond. Laat het 120 min..
  vanaf €17,16 Excl. BTW: €14,18
 • Tyre dressing
  Kenotek tyre dressing of ook wel genoemd banden verzorgingsmiddel verfraait het aanzicht van de band. Het geeft de band zijn zwarte kleur terug. Tyre dressing zorgt ook ervoor dat de band water en vuil afstotend wordt. Tyre dressing kan niet alleen gebruikt worden voor banden maar ook voor andere kunststof onderdelen van de auto. Tyre dressing mag niet gebruikt worden voor het stuur, pedalen en loopvlakken van de band. Tyre dressing ..
  vanaf €8,98 Excl. BTW: €7,42
 • Velgenreiniger met ABF zuur
  Kenotek velgenreiniger met abf zuur is een reinigingsmiddel voor de velgen. De velgenreiniger met zuur is op basis van ABF zuur en geeft geen hinderlijke geur af bij gebruik. Vernevel de velgenreiniger met zuur op het te reinigen oppervlak en spoel het gereinigde oppervlak goed af met water of een hoge drukspuit. Bij gebruik van deze velgenreiniger met zuur wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen. ..
  vanaf €3,24 Excl. BTW: €2,68
 • Velgenreiniger met HF zuur
  Kenotek velgenreiniger is een zuur reinigingsmiddel het verwijdert aanslag en vervuiling op velgen en aluminium. Velgenreiniger met HF zuur geeft de glans terug van de velg. Alu 5000 velgenreiniger is op van basis van HF zuur en is licht schuimend bij verwerking. U verdunt de velgenreiniger en nevelt het te reinigen object in van onder naar boven, enige tijd het zuur laten inwerken en daarna afspuiten onder hoge druk. De do..
  vanaf €3,87 Excl. BTW: €3,20
 • Velgenreiniger ultra
  Kenotek velgenreiniger is ph neutraal en is een van de krachtigste in zijn soort. De wheel cleaner ultra verwijdert zwarte aanslag, straatvuil en vliegroest van elke bedenkbare velg. Test de velgenreiniger eerst op een klein oppervlak voordat de hele velg ingespoten wordt. De velgenreiniger innevelen op de velg, even laten intrekken daarna goed afspoelen met een spons met veel water of af spuiten met een hoge druk reiniger. Laat de..
  vanaf €21,11 Excl. BTW: €17,45
 • Velgenreiniger zuurvrij
  Kenotek velgenreiniger zuurvrij is een sterk geconcentreerde alkalische zuurvrije velgenreiniger. De velgenreiniger dient vernevelt te worden op het te reinigen oppervlak daarna kort in te laten weken en afspoelen met bij voorkeur een hoge druk reiniger. Bij het manueel reinigen met deze velgenreiniger zuurvrij wordt sterk aangeraden om vloeistof dichte handschoenen te dragen. U kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €96,20 Excl. BTW: €79,50
 • Vliegroest verwijderen en velgenreiniger
  Kenotek wheelcleaner en vliegroest reiniger ultra is een ph neutraal dus veilig in het gebruik. Met deze velgenreiniger kunt u ook eenvoudig de aanwezige vliegroest op de lak van de auto verwijderen zonder schade aan de lak. De velgenreiniger is gebruiks klaar en hoeft dus niet verdund te worden. Test de velgenreiniger eerst op een klein onopvallend oppervlak alvorens te gebruiken op grotere oppervlakken van de velg of de lak van de auto. ..
  vanaf €11,19 Excl. BTW: €9,25
 • Vrachtwagen shampoo
  MPM vrachtwagen shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vrachtwagens, trucks en andere zware voertuigen. De vrachtwagen shampoo is ook toepasbaar voor het reinigen van dekzeilen en kunststof. Ook is deze truckshampoo geschikt voor gebruik in borstel wasmachines. Eigenschappen : * Weekt olie los * Weekt vet los * Weekt roet los * Verwijdert wegenvuil en wegenzout los Dosering: 0..
  vanaf €3,15 Excl. BTW: €2,60
 • Interieur reiniger auto
  MPM interieurreiniger is universeel toepasbaar op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz. Deze interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer. Deze interieurreiniger is ook zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten. Productblad voor deze interieurreiniger  Veiligheidsblad voor deze interieurreiniger Koop hier online ook uw motorolie ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Textile cleaner
  Kenotek textile cleaner is een geconcentreerd product voor een diepe reiniging van auto bekleding en meubelen. Textiel cleaner kunt u gebruiken voor het reinigen van kleurvaste bekleding, tapijt, textiel, kunstof, leder en andere oppervlakte met zeer hardnekkige vlekken. De textiel reiniger kunt u eventueel aanbrengen door verneveling. Laat het product 15 min. inwerken en daarna kunt u het oppervlakte eventueel droog deppen met een abso..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35

Auto verzorging

De door smeerolieonline aangeboden autopoetsmiddelen van MPM international oil company, Autoglym en Kenotek bestaat uit poetsmiddelen, schoonmaakmiddelen, autoshampoo en gereedschappen om deze producten te kunnen verwerken. 

 

 

Smeerolieonline.nl © 2020