Motip

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Citrus cleaner
  Deze citrus reiniger van Motip aangeboden door smeerolieonline is speciaal voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, etiketten, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal. Tevens is deze citrus cleaner toepasbaar bij hout, steen en diverse soorten kunststof. Citrus reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Deze citrus reiniger heeft een langdurig oplossend verm..
  €16,88
  Excl. BTW: €13,95
 • Rvs reiniger
  Deze rvs reiniger van Motip aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de speciale samenstelling van deze rvs reiniger, wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Rvs reiniger is corrosieerend en herstelt en intensiveert de glans. De rvs reiniger is gebruiksvriendelijk, geeft een langdur..
  €15,43
  Excl. BTW: €12,75
 • Universele reiniger
  Deze universele reiniger van Motip aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en ontvetten van onderdelen die bestaan uit behandeld en onbehandeld metaal. Tevens is deze universele reiniger te gebruiken bij diverse soorten kunststof. Dit product in spuitbus heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Deze universele reiniger is niet corrosief en niet geleidend. De universele reiniger in spuitbu..
  €11,50
  Excl. BTW: €9,50
 • V snaar spray spuitbus 500 ML
  Motip V snaar spray Hoogwaardige V snaar spray is uitstekend voor het beschermen van v snaren. De V-snaar spray verhelpt en voorkomt het slippen van de v-snaar. V snaar spray heeft een uitstekende hechting voor het beschermen van v snaren. De v snaar spray is gebruiksvriendelijk en geeft een langdurige bescherming. Deze v snaar spray vertraagt de slijtage en onderhoud vsnaren, V snaar spray is bestand tegen weersinvloeden en verzorgt..
  €16,34
  Excl. BTW: €13,50
 • Snelstart voor benzine en diesel motoren
  Deze handige spuitbus snelstart van motip is een ideaal hulpmiddel bij start problemen van benzine en diesel motoren. Voor het gebruik van deze snel start spray dient de spuitbus op kamer temperatuur te zijn en goed geschud te worden. De snelstart enkele seconde voor het starten inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter Voldoet aan de eisen van :  * Snelstart * Kleur transparant * Op basis van diethylether en minerale olie..
  €13,88
  Excl. BTW: €11,47
Smeerolieonline.nl © 2020