Aanbiedingen

Zoeken - valvoline

Zoekcriteria

Zoeken:

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Valvoline 10w40 all climate
  Motorolie 10w40 all climate is voor personenauto's, licht bedrijfswagens en 4WD voertuigen met een diesel, benzine of lpg motor waar een ACEA motorolie A3 / B4 of API SL / CF SAE 10W40 motorolie wordt aanbevolen. All climate motorolie 10w40 is geformuleerd om het jaar rond de beste prestaties te leveren. Door het gebruik van detergente additieven wordt de motor in goede staat gehouden. De formule van de motorlie is van hoge kwali..
  vanaf €4,49
  Excl. BTW: €3,71
 • Valvoline 5w20 C5 Ford
  Motorolie synpower fe 5w20 c5 is peciaal ontwikkeld voor benzine, diesel LPG-motoren waar een SAE 5W-20 - ACEA C5 specificatie is vereist. Deze motorolie 520 wordt speciaal aanbevolen voor Ford benzine motoren die een Ford WSS-M2C948-B, WSS-M2C913-B & C en WSS-M2C925-B vereisen. De motorolie is de juiste olie voor andere personenauto's en bestelwagens die op een mengsels van diesel en biobrandstof rijden. Synpower 5w20 motorolie..
  vanaf €6,66
  Excl. BTW: €5,50
 • Valvoline 5w30 C2
  Motorolie 5w30 C2 biedt ultieme bescherming. Synpower motorolie is geformuleerd met basisoliën van de hoogste kwaliteit en de nieuwste additieven voor prestaties onder alle bedrijfsomstandigheden. Valvoline 5w30 C2 is ontworpen om te voldoen aan de nieuwste normen van toonaangevende motorfabrikanten. Deze motorolie is geoptimaliseerd voor emissiecontrolesystemen. En is specifiek ontworpen voor gebruik met emissie besturingssystemen zoal..
  vanaf €5,20
  Excl. BTW: €4,30
 • Valvoline 5w30 XL-lll C3 VW
  Motorolie 5w30 XL-lll C3 is geschikt voor VW Euro 4 en 5 motoren met DPF-technologie (roetfilter). Deze motorolie vervangt vrijwel alle VW specificaties en is geschikt voor motoren met WIV-systeem (Wartungs Intervall Verlängerungs) voor extra lange verversingsintervallen tot 30.000 Km. of 2 jaar. Kan worden gebruikt in moderne VW, AUDI, Seat en Skoda benzine- en dieselmotoren. SynPower motorolie 5w30 is geformuleerd met de bas..
  vanaf €6,93
  Excl. BTW: €5,73
 • Valvoline atf olie
  Deze volsynthetische automatische transmissie vloeistof (atf olie) isvoor personenauto's en bestelwagens. De atf olie is geschikt voor nieuwe automatische transmissies en automatische transmissies met een hoge kilometerstand. De automatische versnellingsbakolie bevat unieke sealconditioners. Valvoline atf olie biedt uitstekende bescherming en smering van de automatische versnellingsbak met een breed temperatuurbereik. Het wordt aanbevo..
  vanaf €5,78
  Excl. BTW: €4,78
 • Valvoline dot 4
  Remvloeistof DOT 4 is geschikt voor alle schijfremsystemen en trommelremsysteem en kan worden  gebruikt in personenauto's, vrachtwagens en andere voertuigen waar een DOT 4 prestatieniveau wordt vereist. Bij deze remvloeistof wordt het condensatie water geabsorbeerd waardoor het kookpunt langzaam daalt. Remvloeistof moet om de twee jaar of 40.000 kilometer worden vervangen.  Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor details. Deze ..
  vanaf €8,18
  Excl. BTW: €6,76
 • Valvoline koelvloeistof -37C
  Deze universele koelvloeistof -37C is voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen en geschikt voor alle soorten motoren en materialen. Door zijn hybride technologie mengt deze koelvloeistof zich veilig met alle soorten antivries. Valvoline koelvloeistof -37C is geschikt voor moderne, aluminiummotoren evenals oudere gietijzeren motoren. De formulering bevat extra anti-scaling en anti-corrosie inhibitoren om afzettingen te ..
  vanaf €3,03
  Excl. BTW: €2,50
 • Valvoline 5w40
  Motorolie 5w40 biedt de ultieme bescherming en prestaties. Valvoline synpower motorolie 5w40 is geformuleerd met de beste basisoliën en de nieuwste additieven om ultieme bescherming te garanderen en prestaties onder alle bedrijfsomstandigheden. Deze motorolie is ontworpen om te voldoen aan de nieuwste normen van toonaangevende motorfabrikanten. De motorolie 5w40 levert een langdurige prestatie en is geschikt voor lange verversingsi..
  vanaf €4,46
  Excl. BTW: €3,69
 • Valvoline 5w40 C3 all climate
  Motorolie 5w40 C3 all climate is geformuleerd om het jaar rond de beste prestaties te leveren.  Door gebruik van detergente additieven wordt de motor schoongehouden en blijft hij in goede staat. Deze motorolie 5w40 C3 is geschikt voor een brede voertuig toepassing. Het voorkomt vorming van slib en andere schadelijke afzettingen in de motor. De thermische en oxidatie bestendige oliefilm biedt bescherming tegen slijtage onder alle bedrij..
  vanaf €4,56
  Excl. BTW: €3,77
Smeerolieonline.nl © 2019