Aanbiedingen

Zoeken - mpm

Zoekcriteria

Zoeken:

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Motorolie 0w20 Volkswagen ESP-FE
  MPM motorolie 0w20 esp-fe is een volledig premium synthetische motorolie. De motorolie is voor de nieuwe Volkswagen motoren die een superieure motorolie 0w20 van topkwaliteit eisen om optimaal te kunnen blijven presteren. Deze motorolie is een officieël door de Volkswagen goedgekeurd OEM smeerproduct. Deze volledig synthetische long life olie is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generatie 2.0 TFSI 140kW ..
  vanaf €9,90
  Excl. BTW: €8,18
 • Motorolie 0w20 Volvo
  MPM motorolie 0w20 volvo is een volledig premium synthetische brandstofbesparende motorolie. Dit 0w20 smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in Volvo motoren van personenwagens waar de Volvo VCC RBS0 2AE specificatie wordt voorgeschreven. De uitgebalanceerde synthetische formulatie van deze motorolie. Motorolie 0w20 Volvo zorgt voor uitstekende koude start eigenschappen en optimale bescherming tegen slijtage. De combinatie van een h..
  vanaf €5,52
  Excl. BTW: €4,56
 • MPM 10w50 high performance racing
  Motorolie 10w50 volledig premium synthetische high performance racing van absolute top kwaliteit. De motorolie 10w50 is speciaal ontwikkeld voor motoren met een natuurlijke aanzuiging of met turbolading. Deze motorolie is speciaal geformuleerd voor high performance multi kleppenmotoren en biedt uitstekende bescherming tegen wrijving tevens zorgt deze motorolie 10w50 voor een superieure smeerfilm bij hoog toerental. Voldoet aan de eis..
  vanaf €8,77
  Excl. BTW: €7,25
 • MPM 15w50
  Motorfiets motorolie 15w50 half semi synthetisch is speciaal ontwikkeld voor optimale smering van viertakt motoren van motorfietsen. De speciale formulatie van deze motorfiets motorolie 15w50 verzekert een uitstekende reiniging en is geschikt voor de smering van versnellingsbakken met of zonder in olie gedompelde koppeling. Voldoet aan de eisen van : * Motorfiets motorolie  * Motorolie ​* 15w50 * Versnellingsbakolie * API - SL * J..
  vanaf €4,02
  Excl. BTW: €3,32
 • MPM 15w50 4 takt
  Motorfiets motorolie 15w50 4 takt volledig premium synthetisch is een speciaal ontwikkelde motorfiets motorolie 15w50 op basis van synthetische esters voor lucht of watergekoelde 4 takt wedstrijdmotoren welke moeten presteren bij zeer hoge toerentallen onder zware belasting. De uitzonderlijke anti slijtage en wrijvinging verminderende additieven in combinatie met het smerende vermogen van deze motorfiets motorolie verlaagt&nbs..
  vanaf €6,16
  Excl. BTW: €5,09
 • MPM 20w50 4 takt
  Motorfiets motorolie 20w50 4 takt is een volledig premium synthetische super twin special motorfiets motorolie en is ontwikkeld voor de smering van viertakt motorfietsen waardoor slippen, plakken en stroef schakelen van de koppeling tot het verleden behoren. Voldoet aan de eisen van : ​ * Motorfietsolie * Motorolie * 20w50 * JASO MA2 productblad voor deze motorfiets motorolie 20w50 veiligheidsblad voor deze motorfiets&n..
  vanaf €6,03
  Excl. BTW: €4,98
 • MPM 20w50 JASO ma2
  Motorfiets motorolie 20w50 jaso ma/2 is een half (semi) synthetisch viertakt tweewieler motorolie die speciaal ontwikkeld is voor luchtgekoelde en watergekoelde 4 takt motoren van motorfietsen. Deze speciale motorfiets motorolie 20w50 is het hele jaar door te gebruiken. Deze motorolie is tevens geschikt voor de smering van versnellingsbakken en in olie gedompelde koppelingen. Voldoet aan de eisen van : * Motorf..
  vanaf €4,02
  Excl. BTW: €3,32
 • MPM 4 takt motorolie 5w40 JASO ma2
  Motorfiets motorolie 4 takt 5w40 jaso ma/ma2 is volledig premium synthetisch en speciaal ontworpen voor de recente generatie wegmotoren en scooters. De uitzonderlijke anti slijtage en wrijvingings verminderende additieven in combinatie met het smerend vermogen verhoogt de prestaties en verlengt de levensduur van de motor. Deze motorfiets motorolie is volledig geschikt voor smering van versnellingsbakken met of zonder een ..
  vanaf €7,71
  Excl. BTW: €6,37
 • MPM 46
  Compressor olie 46 is een minerale en asloze compressor olie en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in zuiger compressoren en sommige roterende compressoren. Deze compressor olie 46 is geschikt voor compressoren werkend met een perstemperatuur tot 220 º C. Ook is deze compressor olie 46 uitermate geschikt voor de koeling of smering van schroef en centrifugaal compressoren (radiaal en axiaal). Voldoet aan de eisen van: *..
  vanaf €4,02
  Excl. BTW: €3,32
 • MPM 68 biologisch afbreekbaar
  Biologische afbreekbare kettingzaagolie 68 is speciaal ontwikkeld om de zaagketting van kettingzagen te smeren zodat deze niet vastlopen of breken. Belangrijk: Kettingzaagolie is niet geschikt voor de smering van de aandrijfmotor.   Voldoet aan de eisen van : * Kettingzaagolie * ISO-VG-68 productblad voor deze biologische kettingzaagolie veiligheidsblad voor deze biologische kettingzaagolie U kunt hier ook tw..
  vanaf €4,17
  Excl. BTW: €3,45
 • MPM absorptie korrels olie
  Deze multisorb absorptiekorrels olie zijn gefabriceerd uit speciale fossiele grondstoffen die gevormd zijn door onder andere algen, schelpdieren en dergelijke. Deze vloerkorrels absorberen zuren, logen, chemicaliën, brandstoffen, motorolie, en vele andere soorten olie, vetten, verven en lakken. De absorptiekorrels zijn snel en veilig in gebruik. productblad voor deze absorptiekorrels olie veiligheidsblad voor deze absorptieko..
  vanaf €0,63
  Excl. BTW: €0,52
 • MPM antivries G11 silicaat houdend kleur groen
  Deze silicaathoudende antivries GL11 geconcentreerd groen van kleur met de specificatie's VW TL 774C /G11 van topkwaliteit. De antivries is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Dankzij het speciale additievenpakket en de hoge kwaliteit mono ethyleenglycol behoort deze antifreeze VW TL 774C /G11 tot de hoogste kwaliteit in de markt. Deze antivries dient voor het gebruik ..
  vanaf €3,97
  Excl. BTW: €3,28
 • MPM antivries G12 ++ rood
  De premium longlife OAT antivries G12 ++ geconcentreerd rood van kleur is silicaathoudend. De antivries is op basis van organische acid technology welke onder andere voldoet aan de laatste eisen van de volkswagen groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774G en wordt toegepast in alle volkswagen modellen vanaf 2007. Deze premium longlife antivries G12++ dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. ..
  vanaf €3,90
  Excl. BTW: €3,22
 • MPM antivries G12+ silicaat vrij rood
  Longlife OAT silicaatvrije antivries G12 plus geconcentreerd rood van kleur heeft een hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. De antivries G12+ dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97B44D * GM/Opel 1940656/6277M * MAN 248 & 324 SNF ..
  vanaf €3,74
  Excl. BTW: €3,09
 • MPM antivries G12+ silicaat vrij transparant
  Transparante longlife OAT antivries G12+ blank van kleur en silicaatvrij is een antivries van zeer hoge kwaliteit. De antivries is speciaal ontwikkeld voor bescherming van non ferro metalen zoals aluminium en magnesium. De antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * G12 plus * Silicaatvrij * Ford ESE-M97B49-4/44C * Ford WSS-M97B44D * G..
  vanaf €3,87
  Excl. BTW: €3,20
 • MPM antivries G13
  Premium longlife (Lobrid technology) silicaathoudende antivries G13 geconcentreerd op basis van Organische Additive Technology (OAT) welke voldoet aan de laatste eisen van de VAG groep volgens de nieuwe standaard VW TL 774J en wordt toegepast in VAG modellen vanaf juni 2011. De Premium longlife antivries G13 dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. De antivries is te gebruiken waar een G13 ant..
  vanaf €3,90
  Excl. BTW: €3,22
 • MPM antivries laag fosfaat silicaatvrij
  Antivries laag fosfaat is een long life silicaat vrije antivries op basis van phosphated (fosfaat houdende) organische additive technology, en is met name geschikt voor Japanse en Koreaanse voertuigen. Antivries low phosphate is uitermate geschikt voor motoren vervaardigd uit aluminium, gietijzer of een combinatie van de twee metalen tevens tast het de aluminiumlegering of koperlegering in het koelsysteem niet aan. MPM antivries low pho..
  vanaf €4,08
  Excl. BTW: €3,37
 • MPM antivries MPG
  Silicaatvrije antivries MPG (Mono Propylene Glycol) biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminiumlegeringen en metaallegeringen. Het niet giftige milieuvriendelijke product wordt onder andere gebruikt in boten en campers tegen bevriezing motoren (inboord), drinkwatersystemen en toiletten.  Door het milieuvriendelijke karakter kan het veilig worden geloosd.  De MPG kan ook worden toegepast in de voedingsmi..
  vanaf €4,61
  Excl. BTW: €3,81
 • MPM antivries silicaat vrij kleur blauw
  Longlife (Lobrid Technology) silicaatvrije antivries geconcentreerd blauw van kleur voor o.a. citroën en peugeot. Deze antivries is van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie Citroën en Peugeot benzinemotoren en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * Geconcentreerd..
  vanaf €4,55
  Excl. BTW: €3,76
 • MPM antivries silicaat vrij kleur geel
  Longlife OAT silicaatvrije antivries geconcentreerd geel van kleur voor onder andere renault en nissan motoren. Deze antivries is van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de laatste generatie renault en nissan benzinemotoren en dieselmotoren. Deze antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen hoeveelheid. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * Renault * Nissan  * ..
  vanaf €4,42
  Excl. BTW: €3,65
 • MPM antivries standaard
  Standaard antivries geconcentreerd blauw van kleur is het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. De antivries dient voor het gebruik nog te worden verdund met water in de aanbevolen verhouding. Voldoet aan de eisen van : * Antivries * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * SAE J 1034 Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 20°C - 1,13 kg/l * Kleur - ..
  vanaf €2,92
  Excl. BTW: €2,41
 • MPM atf 4+ olie chrysler en jeep
  Automatische versnellingsbakolie atf 4 olie volledig synthetisch voor chrysler en jeep. Deze atf olie is ontwikkeld voor automatische versnellingsbakken voor Chrysler en Jeep personenauto's en andere merken automobielen waarvoor constructeurs een automatische versnellingsbakolie MS 9602 (ATF +4) voorschrijven. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie * ATF olie * Atf 4+ chrysler jeep * Chrysler MS..
  vanaf €6,07
  Excl. BTW: €5,02
 • MPM atf olie dexron 6
  Automatische versnellingsbakolie dexron 6 volledig premium synthetisch is voor automatische transmissies, stuurbekrachtigingen en andere toepassingen waarvoor constructeurs een ATF Dexron VI olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie * Atf olie * Dexron VI * GM Dexron VI Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15°C 0,847 kg/l * Kleur rood * Kinematische viscositeit b..
  vanaf €6,17
  Excl. BTW: €5,10
 • MPM atf olie dexron llD
  Automatische versnellingsbakolie atf dexron IID mineraal voor automatische versnellingsbakken, stuurbekrachtigingen, koppelomvormers en andere toepassingen waarvoor constructeurs een versnellingsbakolie ATF Dexron IID voorschrijven. Voldoet aan de eisen van : * Atf Dexron llD * Atf olie * Automatische versnellingsbakolie * Chrysler MS-6704A * Ford ESP-M2C 138CJ, 166H * Ford Mercon / M2C924-4 * GM Dexron IID * MAN 339 Type Z..
  vanaf €3,85
  Excl. BTW: €3,18
 • MPM atf olie dexron lll F/G
  Automatische versnellingsbakolie atf olie dexron III FG volledig premium synthetisch is voor automatische transmissies, stuurbekrachtigingen, koppelomvormers en andere toepassingen waarvoor constructeurs een ATF Dexron IIIF/G olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie * Atf olie * Dexron ll FG * Ford M2C-138CJ, 166H, 186A * GM Dexron III F/G * MAN 339 TYPE F * MERCON-N2C-194A ..
  vanaf €4,74
  Excl. BTW: €3,92
 • MPM atf olie fm+
  Automatische versnellingsbakolie atf fm+ met toegevoegde friction modifier volledig premium synthetisch is onder andere voor alle Audi, VW, BMW, Jaguar en Porsche modellen met een tiptronic automatische versnellingsbakken. De Atf FM+ is een hoogwaardige kwaliteit versnellingsbakolie. Voldoet aan de eisen van : * Versnellingsbakolie * Atf olie FM+ * BMW ETL-7045E / LT 71141 * Ford WSS-M2C202-B * Jaguar ATF L..
  vanaf €6,95
  Excl. BTW: €5,74
 • MPM atf olie ford
  Automatische versnellingsbakolie atf olie ford is voor automatische transmissies, stuurbekrachtigingen, koppelomvormers en andere toepassingen waarvoor constructeurs een type atf olie Ford voorschrijven. Voldoet aan de eisen van : * Atf olie * Automatische versnellingsbakolie ford * BMW M2C33-F * Daihatsu M2C33-F / M2C33-G * Ford M2C33-F / M2C33-G * Mazda M2C33-F / M2C33-G * Morgan M2C33-F / M2C33-G * Rover M2C33-F / M2C33-G * ..
  vanaf €5,07
  Excl. BTW: €4,19
 • MPM atf olie hfm
  Automatische versnellingsbakolie atf olie hfm volledig premium synthetisch voor onder andere alle Audi, VW, Porsche, Volvo, Toyota, Lexus en Saab modellen die zijn uitgerust met een Aisin Warner automatische versnellingsbak en atf hfm voorgeschreven krijgen. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie atf hfm  * Atf olie * Automatische versnellingsbakolie  * Alfa Romeo, Fiat 9.55550-AV2 * ..
  vanaf €7,21
  Excl. BTW: €5,96
 • MPM atf olie high torque
  Automatische versnellingsbakolie atf olie high torque voor de moderne aisin warner met een AW-1 aanbeveling en in jatco transmissies. Dankzij het goed uitgebalanceerde additievenpakket heeft de atf olie uitstekende wrijvingseigenschappen en schakelprestaties. De automatische versnellingsbakolie bezit tevens duurzame antishudder eigenschappen. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie high torq * Automatische versne..
  vanaf €8,77
  Excl. BTW: €7,25
 • MPM atf olie LV
  Automatische versnellingsbakolie atf olie LV volledig premium synthetisch heeft een zeer goede thermische en oxidatie stabiliteit. De hoogwaardige basisoliën van deze automatische versnellingsbakolie lv in combinatie met een uitgebalanceerd additievenpakket zorgen voor verminderde wrijvingseigenschappen en optimale schakelprestaties. Deze automatische transmissieolie biedt een uitstekende brandstofbesparing en dus ook goed voor de ..
  vanaf €8,77
  Excl. BTW: €7,25
 • MPM atf olie mercedes 7 speed
  Automatische versnellingsbakolie atf olie mercedes benz 7 speed volledig premium synthetisch voor de nieuwste generatie brandstofbesparende 7 speed automatische versnellingsbakken (NAG2FE+).  Voor alle Mercedes Benz NAG2FE+ transmissies wordt een MB Approval 236.15 dwingend voorgeschreven. Dit product kan niet worden gebruikt waar een MB Approval 236.10, 236.12 of 236.14 wordt voorgeschreven. Voldoet aan de eisen van : * Auto..
  vanaf €8,02
  Excl. BTW: €6,63
 • MPM atf olie mercedes mb 9
  Automatische versnellingsbakolie atf olie MB9 volledig premium synthetisch voor de nieuwste generatie 9 speed automatische versnellingsbakken van Mercedes waar MB approval 236.17 wordt voorgeschreven. Deze hoogwaardige automatische versnellingsbakolie bezit een zeer hoge stabiele viscositeitsindex, biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en schuimvorming en biedt vanwege het zeer lage vloeipunt zeer goede smering b..
  vanaf €11,60
  Excl. BTW: €9,59
 • MPM atf olie suffix a
  Automatische versnellingsbakolie atf olie suffix A mineraal voor semi automatische versnellingsbakken, hydraulische systemen, stuurbekrachtigingen, koppelomvormers, werktuigmachines etc. en andere toepassingen waarvoor constructeurs een type atf suffix a olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie * Atf olie * GM * Type A Suffix A * MB-Approval 236.2 Typische standaard analyse : ..
  vanaf €4,40
  Excl. BTW: €3,64
 • MPM atf olie zf 6 special
  Automatische versnellingsbakolie atf olie ZF 6 special volledig premium synthetisch voor gebruik in geselecteerde 6 speeds automatische versnellingsbakken van onder andere bmw en rolls royce. Voldoet aan de eisen van : * Automatische versnellingsbakolie * Atf olie * Atf dexron zf6s special fluid * BMW 83 22 2 152 426 * Rolls-Royce Ghost 83 22 2 152 426 * VW G 060 162 A1 / A2 / A6 Typische standaard analyse :  * Dichth..
  vanaf €10,29
  Excl. BTW: €8,50
 • MPM atf olie zf 6 speed
  Automatische versnellingsbakolie atf olie zf 6 speed volledig premium synthetisch voor alle 6 speeds ZF automatische versnellingsbakken van o.a. bmw. De atf olie kan ook voor andere toepassingen worden gebruikt als de constructeurs een automatische versnellingbakolie met de M.1375-4 specificatie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van: * Automatische versnellingsbakolie * Atf olie zf6 speed * Aston Martin ATF M-1375.4 ..
  vanaf €8,42
  Excl. BTW: €6,96
 • MPM autoshampoo
  Deze autoshampoo is sterk geconcentreerde met een grote reinigingskracht. De autoshampoo lost snel vuil op, reinigt grondig en tast lak rubber en kunstof niet aan. Deze autoshampoo is ook te gebruiken in hogedrukreiniger. productblad voor deze auto shampoo  veiligheidsblad voor deze auto shampoo U kunt hier ook de motorolie kopen  ..
  vanaf €2,14
  Excl. BTW: €1,77
 • MPM benzine systeem reiniger
  Benzine systeem reiniger reinigt het complete brandstofsysteem van de benzine motor. Dit betekent dat ook de brandstofinjectoren, carburateur(s) en kleppen gereinigd worden. Deze benzine systeem reiniger is toepasbaar voor alle benzine motoren met injectoren of carburateur(s) draaiend op loodhoudende benzine of loodvrije benzine. Tevens is de benzine systeem reiniger geschikt voor gebruik in voertuigen uitgerust met katalysator.  Dez..
  vanaf €8,43
  Excl. BTW: €6,97
 • MPM biologisch afbreekbaar extra
  Deze biologisch afbreekbare ontvetter is op waterbasis. Het is een vrijwel neutrale micro –emulsie en volledig vrij van koolwaterstoffen. Deze biologisch afbreekbare ontvetter bevat geen schadelijke additieven. Het is veilig te gebruiken op aluminium, polyester, kunststof, gelakte oppervlakken en rubber. Tevens is deze biologisch afbreekbare ontvetter uitermate geschikt voor het reinigen van interieur, sanitair, verschillende ..
  vanaf €3,18
  Excl. BTW: €2,63
 • MPM boorolie extra
  Boorolie extra is een universeel emulgeerbare metaalbewerkingsolie (1 deel boorolie op 9 delen water). Deze boorolie is speciaal ontwikkeld als koelsmeermiddel bij het boren en kan ook gebruikt worden bij het draaien en zagen van normale staalsoorten. Voldoet aan de eisen van: * Boorolie * Koelsmeermiddel * Herbert Corrosietest * IP 125 (10%): 0/0-0\ productblad voor deze boorolie veiligheidsblad voor deze boorolie U ku..
  vanaf €5,36
  Excl. BTW: €4,43
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • MPM classic red
  Garagezeep classic red is een krachtige pasteuze handzeep voor het verwijderen van industriële vervuiling. Bij uitstek geschikt voor het verwijderen van smeermiddelen en vet (mineraal en op aardoliebasis). Deze garagezeep heeft een aangename frisse geur. De zeep classic red reinigt, verzorgt en is dermatologisch getest. Deze handzeep is pH neutraal en biologisch afbreekbaar. * Dermatologisch getest * Handzee..
  vanaf €5,66
  Excl. BTW: €4,68
 • MPM constant variable transmission olie
  Automatische versnellingsbakolie CVT olie multitronic volldig premium synthetisch wordt toegepast in diverse CVT automatische versnellingsbakken die gebruik maken van een duwband of stalen ketting. De cvt olie is speciaal ontwikkeld voor onder andere Mercedes A en B klasse en multitronic transmissies van de Volkswagen groep. Voldoet aan de eisen van : * Cvt olie * Multitronic * Ford M2C928-A * MB-Approv..
  vanaf €8,12
  Excl. BTW: €6,71
 • MPM diesel detox professional
  Diesel detox is een multifunctioneel reinigende en prestatie verhogend product voor dieselmotoren. Diesel detox professional zorgt voor een multifunctioneel zeer effectieve reinigende behandeling. Deze unieke formule richt zich niet alleen op de meest gangbare vervuilingsproblemen welke plaats vinden in de moderne dieselmotoren maar zorgt ook voor een cetaanboost, bescherming tegen corrosie en het smeert de brandstofpomp. Diesel detox p..
  vanaf €19,88
  Excl. BTW: €16,43
 • MPM diesel systeem reiniger
  Diesel systeem reiniger reinigt het volledige brandstofsysteem inclusief de injectoren. Behandeling met deze diesel systeem reiniger voegt tevens een cetaanbooster en additieven toe voor het smeren van de dieselbrandstofpomp. Deze diesel systeem reiniger is te gebruiken bij alle dieselmotoren inclusief common-rail motoren al dan niet voorzien van een turbo, draaiend op normaal of laagzwavelige dieselbrandstof.  De diesel sy..
  vanaf €8,54
  Excl. BTW: €7,06
 • MPM direct shift olie (dsg olie)
  Direct shift olie of tewel dsg olie is een speciale versnellingsbakolie die exclusief voor de doppel stang getriebe versnellingsbakken van de nieuwe Audi's en Volkswagens is ontwikkeld. De DSG olie voldoet aan de extreem hoge eisen die door de ‘high tech’ direct shift gearbox wordt gesteld. Voldoet aan de eisen van: * DSG olie * Direct shift olie * Ford WSS-M2C936-A * Volvo 1161838 * VW TL 521 82 (G 052 182 A2/A6) typi..
  vanaf €7,47
  Excl. BTW: €6,17
 • MPM dop kraan voor 20 liter jerrycan
  De dop kraan is van PVC en geschikt voor 20 liter jerrycans. Deze dopkraan is te gebruiken voor motorolie en nagenoeg alle andere soorten olie en vloeistoffen. De aansluitmaat van deze dopkraan is 2" Voldoet aan de eisen van : * Dop kraan * 2" * Pvc uitvoering * 20 liter jerrycan * Artikelnummer E9004 klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €5,74
  Excl. BTW: €4,74
 • Mpm dubbel clutch versnellingsbakolie audi quatro & porsche
  Deze dubbel clutch tranmissie vloeistof is een speciale versnellingsbakolie die exclusief is ontwikkeld voor Porsche en de S-Tronic Clutch gedeelte van de Audi Quattro modellen. Voldoet aan de eisen van : * VW G 052 529 productblad voor deze dct olie veiligheidsblad voor deze dct olie ..
  vanaf €7,31
  Excl. BTW: €6,04
 • MPM electro hydraulische bedienings olie
  Electro hydraulische bedienings olie (shift control fluid) volledig synthetisch is voor de electro hydraulische bediening van versnellingsbakken. Dit type bediening is bij de Fiat groep bekend onder de naam Selespeed en wordt tevens toegepast bij diverse fabrikanten waaronder Aston Martin, Citroën, Peugeot en Opel. Voldoet aan de eisen van : * Sele speed olie * Electro hydraulische bedienings olie * Shift control fluid *&n..
  vanaf €7,37
  Excl. BTW: €6,09
 • MPM ep2 mos2 grease
  Smeervet ep2 mos2 grease is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeermiddel verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het smeervet door buitensporige temperatuurstijging. Voldoet aan de eisen van : ​ * Smeervet * Smeermiddel * ..
  vanaf €5,84
  Excl. BTW: €4,83
 • MPM ep2 multipurpose grease
  Smeervet Ep2 multipurpose grease is universeel toepasbaar en speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Smeervet * Smeermiddel * Artikelnummer 60000 * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 Typische standaard analyse : * Basisolie - m..
  vanaf €5,54
  Excl. BTW: €4,58
 • MPM extra P-60
  Ontvetter extra P-60 verwijdert eenvoudig oliën, vetten, vuil en andere verontreinigingen van onderdelen, motoren en machines en deze onvetter is niet agressief en minder brandgevaarlijk door het hoge vlampunt van >60°C. Deze onvetter is uitstekend te gebruiken in een onvetterbak met kwast en pomp. Ontvetter P60 mag niet verdund worden met water. Let op dit product is gemaakt van kerosine (aardolie). Bij gebruik in niet geventile..
  vanaf €2,99
  Excl. BTW: €2,47
Smeerolieonline.nl © 2020