Aanbiedingen

Zoeken - argos

Zoekcriteria

Zoeken:

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Adblue
  Deze Adblue wordt in het SCR systeem van vrachtwagens en tractoren toegepast om de uitstoot van stikstofoxiden uit het uitlaatsysteem te verminderen. Ad blue is geen brandstof of brandstof addief. Adblue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32. Dit is een 32,5% oplossing van ureum in gedemiliseerd water. Adblue wordt apart gebruikt in een aparte speciale brandstof tank van zware voertuigen, zodat deze voertuigen schoner rijd..
  vanaf €28,98
  Excl. BTW: €23,95
 • Antivries blauw
  Argos antivries blauw is een antivries op basis van mono-ethyleenglycol en geselecteerde inhibitoren zonder aminen, nitrieten of fosfaten. Deze antivries bied een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van koelsystemen van alle soorten motoren (benzine, diesel, lpg). Deze antivries is geschikt voor open en gesloten koelsystemen en bovendien worden afdichtingen en lakken niet aangetast. Deze antivries moet worden verdund met (ged..
  vanaf €3,03
  Excl. BTW: €2,50
 • Antivries laag fosfaat silicaatvrij
  MPM antivries laag fosfaat is een long life silicaat vrije antivries op basis van phosphated (fosfaat houdende) organische additive technology, en is met name geschikt voor Japanse en Koreaanse voertuigen. Antivries low phosphate is uitermate geschikt voor motoren vervaardigd uit aluminium, gietijzer of een combinatie van de twee metalen tevens tast het de aluminiumlegering of koperlegering in het koelsysteem niet aan. MPM antivries low..
  vanaf €4,08
  Excl. BTW: €3,37
 • Antivries longlife
  Argos antivries longlife is op basis van mono ethyleenglycol met organische corrosie inhibitoren voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Door gebruik van dit antivries wordt het kookpunt van het koelwater verhoogt en het vriespunt verlaagd. Bovendien voorkomt antivries LL kalkafzetting in het koelsysteem en worden ook motoren met aluminium onderdelen beschermd tegen corrosie. Deze antivries LL bevat geen nitriet, amines of fosfaten en d..
  vanaf €3,15
  Excl. BTW: €2,60
 • Antivries luchtdrukremmen
  Argos antivries voor de luchtdrukremmen is speciaal ontwikkeld om lucht(rem) systemen tegen bevriezing te beschermen. Door en dankzij het gebruik van hoogwaardig isopropyl alcohol worden rubbers en metalen oppervlakken niet aangetast. Daarnaast zorgen speciale componenten ervoor dat de antivries voor luchtdrukremmen niet ontvet, waardoor slijtage aan het remsysteem voorkomen wordt. Deze luchtdrukremmen antivries moet steeds gebruikt..
  vanaf €9,37
  Excl. BTW: €7,74
 • Antivries NT kleur blank
  Argos antivries NT geconcentreerd is een long life antivries op basis van propyleen glycol en geselecteerde inhibitoren zonder nitriet, amine, boraat, silicaten en fosfaten. Deze antivries NT bied een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van koelsystemen van alle soorten motoren (diesel, benzine en LPG). Bovendien kan de antivries NT zonder problemen gemengd worden met andere koelvloeistoffen op basis van propyleen of ethyleen..
  vanaf €4,49
  Excl. BTW: €3,71
 • Automatische versnellingsbak olie atf 5
  Argos volledig synthetische automatische versnellingsbakolie is speciaal voor automatische transmissies. Deze atf olie voldoet aanm vele specificaties. Door een speciale selectie van toevoegingen zijn de volgende eigenschappen ontstaan: hoge viscositeitindex, dispergerende eigenschappen (waardoor sludge beperkt blijft) en uitstekende wrijving- en anti-slijtage-eigenschappen. Deze automatische versnellingsbak olie atf 5 kan worden gebruikt in auto..
  vanaf €4,30
  Excl. BTW: €3,55
 • Automatische versnellingsbak reiniger
  MPM automatische versnellingsbak reiniger wordt gebruikt voor het spoelen en reinigen van de inwendige componenten van de automatische transmissie. Deze automatische versnellingsbak reiniger heeft een zeer effectieve reinigende eigenschap: verminderd en verwijderd slibopbouw en ontstopt de oliekanalen en lamellen in de automatische transmissie. Dit product is mengbaar met alle transmissievloeistoffen.  Voldoet aan de eisen van : * Bewe..
  vanaf €8,87
  Excl. BTW: €7,33
 • Automatische versnellingsbakolie atf 4
  Argos automatische versnellingsbakolie atf 4 volledig premium synthetisch voor automatische transmissies. De automatische versnellingsbakolie atf heeft een zeer hoge viscositeitsindex en een uitstekende oxidatiestabiliteit. De automatische versnellingsbakolie heeft uitstekende wrijvings en antislijtage eigenschappen, die voldoen aan de vereisten van de meeste Amerikaanse, Japanse en Europese fabrikanten.&nb..
  vanaf €4,04
  Excl. BTW: €3,34
 • Automatische versnellingsbakolie atf 6
  Argos automatische versnellingsbakolie atf 6 volledig synthetisch heeft een zeer hoge viscositeitsindex. Tevens beschikt het over een uitstekende oxidatiestabiliteit, uitmuntende wrijvings- en anti slijtage eigenschappen. Door deze goed geselecteerde additieven resulteert het in een uitstekende brandstofbesparing, mede hierdoor voldoet deze automatische versnellingsbakolie aan de eisen van de meeste Amerikaanse,..
  vanaf €4,08
  Excl. BTW: €3,37
 • Automatische versnellingsbakolie atf 8 mercedes
  Argos automatische versnellingsbakolie atf 8 is een volledig premium synthetische transmissie vloeistof bedoeld voor de laatste Mercedes Benz 7 traps automatische transmissies NAG 2FE+. De automatische versnellingsbakolie combineert uitstekende wrijvingskarakteristieken met zeer hoge prestaties en brandstof besparing. De automatische versnellingsbakolie  ATF 8 wordt aanbevolen voor Mercedes Benz daar waar een NAG 2FE+ gev..
  vanaf €4,63
  Excl. BTW: €3,83
 • Automatische versnellingsbakolie atf 9 MB 236.17
  Argos automatische versnellingsbakolie ATF 9 is een volledig synthetische transmissie vloeistof, bedoeld voor de laatste MB 9-traps automatische transmissies (9G-Tronic). De selecte basisolie van topkwaliteit met een specifiek additievenpakket staan garant voor de beste prestaties op het gebied van schakelen en slijtage bescherming. De automatische versnellingsbakolie ATF 9 wordt aanbevolen voor Mercedes Benz 9G Tronic automatische transmiss..
  vanaf €4,86
  Excl. BTW: €4,02
 • Automatische versnellingsbakolie atf CVT
  Argos automatische versnellingsbakolie cvt is een transmissie vloeistof voor continu variabele transmissies met stalen duwbanden of kettingen. De automatische versnellingsbakolie cvt heeft een zeer hoge viscositeitsindex, uitstekende oxidatiestabiliteit, uitstekende wrijvingseigenschappen en anti slijtage eigenschappen welke zeer soepel schakelen zonder trillingen mogelijk maken. Door de veelzijdigheid van deze automatische tr..
  vanaf €5,08
  Excl. BTW: €4,20
 • Automatische versnellingsbakolie atf dexron lll
  Argos automatische versnellingsbakolie atf dexron lll half semi synthetisch met een zeer hoge viscositeitsindex is geschikt voor de meeste automatische transmissies. De verbeterde viscositeit in de automatische versnellingsbakolie bij lage temperaturen verzekert optimale prestaties onder alle omstandigheden. De automatische versnellingsbakolie heeft uitstekende wrijvingseigenschappen waardoor wij kunnen verzekeren dat er soepe..
  vanaf €3,55
  Excl. BTW: €2,93
 • Automatische versnellingsbakolie atf DSG
  Argos automatische versnellingsbakolie volledig premium synthetisch dsg is voor dubbele koppeling transmissie. De automatische versnellingsbakolie matic DSG heeft een zeer hoge viscositeitsindex, uitstekende oxidatiestabiliteit en uitstekende wrijvings en anti slijtage eigenschappen. Deze automatische versnellingsbakolie matic DSG kan worden gebruikt in voornamelijk de direct shift gearbox van de VAG groep met uitzondering van..
  vanaf €4,19
  Excl. BTW: €3,46
 • Automatische versnellingsbakolie atf G ford
  Argos automatische versnellingsbakolie atf G ford voor gebruik in automatische ford transmissies. De automatische versnellingsbakolie atf G wordt gekenmerkt door zijn zeer hoge viscositeitsindex en een laag stolpunt, waardoor optimale prestaties in een breed temperatuurbereik worden verzekerd. Deze automatische versnellingsbakolie (atf) type F/G is met name bestemd voor gebruik in automatische versnellingsbakken van ford ..
  vanaf €5,38
  Excl. BTW: €4,45
 • Automatische versnellingsbakolie atf LV
  MPM automatische versnellingsbakolie atf olie LV volledig premium synthetisch heeft een zeer goede thermische en oxidatie stabiliteit. De hoogwaardige basisoliën van deze automatische versnellingsbakolie lv in combinatie met een uitgebalanceerd additievenpakket zorgen voor verminderde wrijvingseigenschappen en optimale schakelprestaties. Deze automatische transmissieolie biedt een uitstekende brandstofbesparing en dus ook goed voor..
  vanaf €8,89
  Excl. BTW: €7,35
 • Benzine systeem reiniger
  MPM benzine systeem reiniger reinigt het complete brandstofsysteem van de benzine motor. Dit betekent dat ook de brandstofinjectoren, carburateur(s) en kleppen gereinigd worden. Deze benzine systeem reiniger is toepasbaar voor alle benzine motoren met injectoren of carburateur(s) draaiend op loodhoudende benzine of loodvrije benzine. Tevens is de benzine systeem reiniger geschikt voor gebruik in voertuigen uitgerust met katalysator.  ..
  vanaf €6,74
  Excl. BTW: €5,57
 • Budget motorolie 10w40
  Argos budget motorolie 10w40 is gebaseerd op hoogwaardige solvent geraffineerde minerale en synthetische basisoliën die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de acea a3 b4 08 en de euro 4 normen. De budget motorolie 10w40 is ontworpen voor de smering van viertakt benzine en dieselmotoren. Ook is de budget motorolie 10w40 uitstekend toe te passen bij dieselmotoren met directe inspuiting zoals common rail, hdi, cdi, enz. ..
  vanaf €2,78
  Excl. BTW: €2,30
 • Budget motorolie 5w30 C3
  Argos budget motorolie 5w30 C3 is een volledig premium synthetisch high performance motorolie. Budget 5w30 C3 is samengesteld op basis van de nieuwste technologie voor mid saps motoroliën en geschikt voor katalysatoren, dpf filters en nabehandelingssystemen. De speciale samenstelling van deze budget motorolie 5w30 C3 zorgt voor een optimaal brandstofverbruik en een langere levensduur. Deze dexos 2 tm goedgekeurde motorolie is vereist voor al..
  vanaf €3,33
  Excl. BTW: €2,75
 • Budget motorolie 5w30 LL
  Argos budget motorolie 5w30 LL volledig premium synthetische high performance kan gebruikt worden in benzine en dieselmotoren waar een acea C3 budget motorolie 5w30 LL wordt geadviseerd, zoals bijvoorbeeld alle voertuigen van de VAG Group zoals Volkswagen, Audi, Seat, Skoda. Deze budget motorolie 5w30 overtreft alle eerdere VW specificaties (502.00, 503.00, 503.01, 505.00, 505.01 en 506.00). Deze budget motorolie 50w30 heeft een aditievenpakket w..
  vanaf €3,57
  Excl. BTW: €2,95
 • Budget motorolie 5w40
  Argos budget motorolie 5w40 is een moderne en universele brandstofbesparende volledig premium synthetsiche motorolie. De budget motorolie 5w40 kan gebruikt worden in benzine en dieselmotoren van auto’s die de hoogste prestaties vereisen. Deze volledig synthetische budget motorolie 5w40 is toepasbaar bij personenauto’s die een turbo hebben en of directe brandstofinspuiting. Budget motorolie 5w40 maakt lange verversingsintervallen mogelijk. De budg..
  vanaf €2,90
  Excl. BTW: €2,40
 • Budget motorolie 5w40 C3
  Argos budget motorolie 5w40 C3 volledig premium synthetische high performance voldoet door zijn speciale samenstelling van additieven aan de strenge eisen van vele oem's specificaties. Deze budget motorolie 5w40 C3 is een Mid SAPS motorolie die beantwoordt aan de Euro 4 en Euro 5 normen. De budget motorolie 5w40 C3 biedt betrouwbare bescherming van nabehandelingssystemen en roetfilters. Met name wordt deze budget motorolie 5w40 C3 aanbevolen voor..
  vanaf €3,45
  Excl. BTW: €2,85
 • Ceramic engine protector
  MPM ceramic engine protector is een superieur multifunctioneel motorolie additief. De ceramic engine protector is ontwikkeld om te presteren onder de meest extreme omstandigheden. De hoge mate van hechting in de ceramic engine protector resulteert in een ongeëvenaarde keramische coating laag op de meest kritische en slijtage gevoelige onderdelen van de motor zoals klepstoters lagerschalen en zuigerveren. De ceramic engine protector levert ni..
  vanaf €24,89
  Excl. BTW: €20,57
 • Ceramic montagepasta
  MPM ceramic montage pasta aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige universele toepasbare montagepasta. Deze montage pasta wordt geleverd in een pressure pack met een uniek dubbel zuigersysteem direct gereed voor gebruik. Door de speciale samenstelling van deze montage pasta is deze te gebruiken tot een temperatuur van 1400°C. De ceramic montage pasta biedt een goede corrosiebescherming en is vrij van metaaldeeltjes zodat het de pe..
  vanaf €20,52
  Excl. BTW: €16,96
 • Citrus cleaner
  Motip citrus reiniger is speciaal voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, etiketten, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal. Tevens is deze citrus cleaner toepasbaar bij hout, steen en diverse soorten kunststof. Citrus reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Deze citrus reiniger heeft een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelhei..
  vanaf €16,88
  Excl. BTW: €13,95
 • Compressor olie DE 100
  Argos compressor olie DE 100 is een synthetische compressor olie die kan gebruikt worden voor de smering van zuiger-, schotten- en schroefluchtcompressoren met extreem hoge drukken en zeer uiteenlopende temperaturen (-15C tot +210C) en vacuumpompen (10-3 mbar bij 100°C). Doordat er hoogwaardige additieven zijn toegevoegd aan deze compressor olie heeft deze olie uitstekend reinigende eigenschappen een een sterk waterafscheidend vermogen. Door de t..
  vanaf €6,87
  Excl. BTW: €5,68
 • Compressor olie DE 150
  Argos compressor olie DE 150 is een synthetische compressor olie die kan gebruikt worden voor de smering van zuiger-, schotten- en schroefluchtcompressoren met extreem hoge drukken en zeer uiteenlopende temperaturen (-15C tot +210C) en vacuumpompen (10-3 mbar bij 100°C). Doordat er hoogwaardige additieven zijn toegevoegd aan deze compressor olie heeft deze olie uitstekend reinigende eigenschappen een een sterk waterafscheidend vermogen. Door de t..
  vanaf €8,08
  Excl. BTW: €6,68
 • Compressor olie VR 46
  Argos compressor olie VR 46 is een compressorolie speciaal ontwikkeld voor de smering van schroef- en schottenluchtsompressoren. Deze compressor olie is gebaseerd op geraffineerde minerale olie van hoge kwaliteit en versterkt met een gestabiliseerd additieven pakket. Compressor olie VR 46 heeft zeer goede anit-slijtage eigenschappen, uitstekende oxidatiestabiliteit en een goed smeervermogen. Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie ..
  vanaf €2,58
  Excl. BTW: €2,13
 • Compressor olie VR 68
  Argos compressor olie VR 68 is een compressorolie speciaal ontwikkeld voor de smering van schroef- en schottenluchtsompressoren. Deze compressor olie is gebaseerd op geraffineerde minerale olie van hoge kwaliteit en versterkt met een gestabiliseerd additieven pakket. Compressor olie VR 68 heeft zeer goede anit-slijtage eigenschappen, uitstekende oxidatiestabiliteit en een goed smeervermogen. Voldoet aan de eisen van: * Compressor olie * Sc..
  vanaf €3,05
  Excl. BTW: €2,52
 • Diesel detox professional
  MPM diesel detox is een multifunctioneel reinigende en prestatie verhogend product voor dieselmotoren. Diesel detox professional zorgt voor een multifunctioneel zeer effectieve reinigende behandeling. Deze unieke formule richt zich niet alleen op de meest gangbare vervuilingsproblemen welke plaats vinden in de moderne dieselmotoren maar zorgt ook voor een cetaanboost, bescherming tegen corrosie en het smeert de brandstofpomp. Diesel det..
  vanaf €19,88
  Excl. BTW: €16,43
 • Diesel injector reiniger
  Wijnn's diesel injector reiniger verbetert en optimaliseerd de verbranding van diesel motoren. Gebruik Wijnn's diesel injector cleaner als de motor slecht start of als er overmatige diesel rook is. Ook toe te passen om de brandstofpomp en verstuivers te reinigen. Veiligheidsblad voor deze diesel reiniger U kunt hier ook motorolie kopen. ..
  vanaf €17,85
  Excl. BTW: €14,75
 • Diesel roetfilter reiniger
  Pm diesel roetfilter reiniger voor alle moderne auto’s met een dieselmotor met een roetfilter. Dit filter vangt alle roet uit de motor op. Na verloop van tijd raakt het filter vol. Door te regeneren (de motor zorgt ervoor dat dit roet tijdens het rijden of zware belasting van de motor verbrand wordt).  Veel auto’s rijden echter veel korte ritjes waardoor de motoren nauwelijks worden gebruikt. Hierdoor komt de motor vaak niet aan regener..
  vanaf €22,39
  Excl. BTW: €18,50
 • Diesel systeem reiniger
  MPM diesel systeem reiniger reinigt het volledige brandstofsysteem inclusief de injectoren. Behandeling met deze diesel systeem reiniger voegt tevens een cetaanbooster en additieven toe voor het smeren van de dieselbrandstofpomp. Deze diesel systeem reiniger is te gebruiken bij alle dieselmotoren inclusief common-rail motoren al dan niet voorzien van een turbo, draaiend op normaal of laagzwavelige dieselbrandstof.  De diese..
  vanaf €6,82
  Excl. BTW: €5,64
 • Dubbel clutch versnellingsbakolie audi quatro & porsche
  MPM dubbel clutch tranmissie vloeistof is een speciale versnellingsbakolie die exclusief is ontwikkeld voor Porsche en de S-Tronic Clutch gedeelte van de Audi Quattro modellen. Voldoet aan de eisen van : * VW G 052 529 productblad voor deze dct olie veiligheidsblad voor deze dct olie ..
  vanaf €7,31
  Excl. BTW: €6,04
 • E10 benzine protector 6 x 250 milliliter
  MPM E10 benzine protector zorgt er voor dat het benzine syseem beschermt wordt, dit omdat ethanol een product is welke geen smeereigenschappen heeft en een corrosieve werking op metalen oppervlakken heeft tevens bestaat de mogelijk dat de rubbers kunnen uitdrogen. Het verhogen van het percentage ethanol in de benzine kan op de langere termijn een negatief effect hebben op de levensduur van de benzine systeem componenten. ..
  vanaf €63,67
  Excl. BTW: €52,62
 • EGR reiniger
  MPM professionele egr reiniger is een uniek hoogwaardig product voor het reinigen en verwijderen van verontreinigingen en neerslag welke zich bevinden in de luchtinlaat, EGR systeem en turbo. Oliën, harsen, lakafzetting en koolafzetting worden met een minimale inspanning snel opgelost. Deze egr reiniger is geschikt voor alle benzine, diesel en LPG motoren al dan niet voorzien van een turbo.  Gebruiksaanwijzing : Volg de instructie..
  vanaf €13,66
  Excl. BTW: €11,29
 • Electro hydraulische bedieningsolie
  MPM electro hydraulische bedieningsolie (shift control fluid) volledig synthetisch is voor de electro hydraulische bediening van versnellingsbakken. Dit type bediening is bij de Fiat groep bekend onder de naam Selespeed en wordt tevens toegepast bij diverse fabrikanten waaronder Aston Martin, Citroën, Peugeot en Opel. Voldoet aan de eisen van : * Sele speed olie * Electro hydraulische bedieningsolie * Shift control fluid *..
  vanaf €7,37
  Excl. BTW: €6,09
 • Handzeep classic
  Dreumex handzeep classic is een handreinigingsmiddel dat microkorrels bevat om zwaar vervuilde handen effectief te reinigen. In tegenstelling tot andere garagezepen bevat deze handzeep oplosmiddelen om het reinigen van de handen eenvoudiger te maken geadviseerd wordt om na het gebruik van deze garagezeep uw handen in te smeren met een huidverzorgend middel. Voldoet aan de eisen van :  * Dreumex * Garagezeep * Handzeep * Mi..
  vanaf €49,31
  Excl. BTW: €40,75
 • Handzeep plus
  Dreumex garagezeep plus heeft een extra sterke reinigende kracht. Deze handzeep is huidvriendelijk en heeft een extra krachtige werking door de actieve citrus ingrediënten Voldoet aan de eisen van : * Dreumex * Handzeep * Garagezeep * Huidvriendelijk * Citrus extracten veiligheidsblad voor deze garagezeep U kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €35,70
  Excl. BTW: €29,50
 • Handzeep special
  Dreumex special is een oplosmiddel vrije handreinigingspasta. Deze handzeep special is extra reinigend door de huidvriendelijke microkorrels. Deze garagezeep special dient gebruikt te worden op natte handen. Voldoet aan de eisen van : * Dreumex * Garagezeep * Handzeep * Oplosmiddelvrij * Gebruik op natte handen veiligheidsblad voor deze handzeep U kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €29,04
  Excl. BTW: €24,00
 • Inwendige motorblok reiniger
  MPM inwendige motorblok reinigert, reinigt het motorblok van binnen. Dit is een olie detergerende (schoonmakend) formulatie en zorgt voor het verwijderen van slib en vuil opbouw alsmede het bevorderen van minder olieverbruik. De engine flush helpt bij het herstellen van brandstofverbruik, het verhogen van het rendement en verminderen van uitstoot van benzine- en dieselmotoren. Deze engine flush is geschikt voor alle benzine, diesel..
  vanaf €6,39
  Excl. BTW: €5,28
 • Kettingzaag olie
  Argos kettingzaagolie is een zeer goed hechtende olie op minerale basis met een adhesieverbeteringsmiddel. Deze kettingzaag olie is speciaal ontworpen voor de smering van kettingen in kettingzagen, waarbij hoge eisen worden gesteld. ​Waarschuwing: gebruik dit smeermiddel nooit in de motor van de kettingzaag de kettingzaagolie wordt voornamelijk gebruikt voor de smering van kettingzagen. De kettingzaag olie verlaagd de wrijving en ..
  vanaf €2,69
  Excl. BTW: €2,22
 • Kettingzaag olie 68 biologisch afbreekbaar
  Argos plantaardige kettingzaag olie 68 biologisch bevat toxicologisch neutrale bestanddelen. Kettingzaagolie wordt bij aanraking met het milieu snel door micro organismen opgenomen en afgebroken. Deze kettingzaag olie vertegenwoordigt een buitengewone viscositeit, temperatuurverhouding met een zeer goede stabiliteit bij lage temperaturen, en een sterk hechtend vermogen voor dit type product. Waarschuwing: gebruik de ke..
  vanaf €3,58
  Excl. BTW: €2,96
 • Koelvloeistof -26C blauw
  Argos koelvloeistof -26 blauw biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van de koelsystemen van diesel- en benzinemotoren. De koelvloeistof heeft zeer goede thermische karakteristieken waardoor een effectieve motorkoeling zonder koken wordt gewaarborgd. Bovendien voorkomt deze koelvloeistof -26 graden roestvorming aan stalen, gietijzeren, messing, koperen en aluminium onderdelen. Deze koelvloeistof -26C&nbs..
  vanaf €2,08
  Excl. BTW: €1,72
 • Koelvloeistof -36C blauw
  MPM koelvloeistof -36C blauw van kleur is gedurende het gehele jaar te gebruiken in de koelsystemen van benzinemotoren en dieselmotoren. Deze koelvloeistof blauw dient onverdund te worden gebruikt en heeft een vorstbeveiliging tot -36 graden. Voldoet aan de eisen van : * Koelvloeistof * -36 Graden * AFNOR NF R 15-601 * ASTM D 4985 * ASTM D3306 * BS 6580 * SAE J 1034 * Artikelnumm..
  vanaf €1,71
  Excl. BTW: €1,41
 • Koelvloeistof -37C blauw laag fosfaat silicaatvrij
  MPM long life silicaatvrije koelvloeistof -37 graden met een laag fosfaat gehalte is op basis van fosfaat houdende organische additive technology. Deze koelvloeistof -37C is met name geschikt voor Japanse en Koreaanse voertuigen. De koelvloeistof is uitermate geschikt voor motoren vervaardigd uit aluminium, gietijzer of een combinatie van de twee metalen tevens tast het de aluminiumlegering of koperlegering in het koelsysteem niet aan. ..
  vanaf €2,13
  Excl. BTW: €1,76
 • Koelvloeistof -38 geel Volvo
  Argos long life koelvloeistof op basis van een mono ethyleen glycol met geheel organische additieven. Koelvloeistof -38 gaden voldoet met name aan de eisen voor moderne motoren van Volvo waar de bescherming van aluminiumlegeringen  en ijzerlegeringen bij hoge temperaturen zeer belangrijk is. Daarnaast verlengt deze koelvloeistof de levensduur van de waterpomp, radiator en thermostaat en zorgt het voor een zeer goede motorkoeling. Koelvoe..
  vanaf €2,60
  Excl. BTW: €2,15
 • Koelvloeistof -38 Peugeot / Citroën blauw
  Argos koelvloeistof LL Peugeot / Citroen -38 graden blauw van kleur is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven technologie zonder amine, silicaten, nitrieten en fosfaten. Het biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzine- als dieselmotoren. Koelvloeistof LL PSA -38 graden voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt aanbevolen voo..
  vanaf €2,66
  Excl. BTW: €2,20
 • Koelvloeistof -38C G12 blank
  Argos koelvloeistof -38 G12 blank is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven. De koelvloeistof biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzine als dieselmotoren. Koelvloeistof -38 graden G12 + blank voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt met name aanbevolen voor moderne motoren waar de bescherming van aluminium bij hoge temper..
  vanaf €2,34
  Excl. BTW: €1,93
Smeerolieonline.nl © 2021