Aanbiedingen

Zoeken - argos

Zoekcriteria

Zoeken:

Producten die aan uw zoekcriteria voldoen

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Argos 68 mineraal
  Tandwielkast olie 68 met een topkwaliteit aan ep additieven en met een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze tandwielkastolie 68 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie en heeft uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde ep additieven van deze tandwielkast olie 68 zorgen niet alleen voor een hoge belastbaarheid, maar zijn ontwo..
  vanaf €2,82
  Excl. BTW: €2,33
 • Argos antivries longlife
  Antivries longlife is een antivries op basis van mono ethyleenglycol met organische corrosie inhibitoren voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Door gebruik van dit antivries wordt het kookpunt van het koelwater verhoogt en het vriespunt verlaagd. Bovendien voorkomt antivries LL kalkafzetting in het koelsysteem en worden ook motoren met aluminium onderdelen beschermd tegen corrosie. Deze antivries LL bevat geen nitriet, amines of fosfa..
  vanaf €3,29
  Excl. BTW: €2,72
 • Argos hydraulische olie 15 optifood INS H1
  Hydraulische olie optifood aw-p 15 is een synthetische hydraulische olie op basis van een mix van polyalpha olefinen in combinatie met de laatst mogelijke additieven technologie voor extreme pressure en anti slijtage. Deze hydraulische olie 15 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelen industrie en farmaceutische industrie. De hydraulische olie 15 is geregistreerd volgens INS H1 waarmee deze olie geschikt is voor incide..
  vanaf €13,25
  Excl. BTW: €10,95
 • Argos hydraulische olie 22 optifood halal, kosher en NSF H1
  Hydraulische olie 22 optifood is een hoogwaardige hydraulische olië op basis van een White Oil, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De hydraulische olie is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee het geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De hydraulische olie 22 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. De hydraulische olie 22 optifood is speciaal samengesteld voor hydraulisc..
  vanaf €6,78
  Excl. BTW: €5,60
 • Argos koelvloeistof -38 Peugeot / Citroën blauw
  Koelvloeistof LL Peugeot / Citroen -38 graden blauw van kleur is een nieuwe generatie koelvloeistof met geheel organische additieven technologie zonder amine, silicaten, nitrieten en fosfaten. Het biedt een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie voor de koelsystemen van zowel benzine- als dieselmotoren. Koelvloeistof LL PSA -38 graden voldoet aan de eisen van alle belangrijke constructeurs en wordt aanbevolen voor moder..
  vanaf €2,61
  Excl. BTW: €2,16
 • Argos koelvloeistof -38 geel Volvo
  Long life koelvloeistof op basis van een mono ethyleen glycol met geheel organische additieven. Koelvloeistof -38 gaden voldoet met name aan de eisen voor moderne motoren van Volvo waar de bescherming van aluminiumlegeringen  en ijzerlegeringen bij hoge temperaturen zeer belangrijk is. Daarnaast verlengt deze koelvloeistof de levensduur van de waterpomp, radiator en thermostaat en zorgt het voor een zeer goede motorkoeling. Koelvoeistof&..
  vanaf €2,46
  Excl. BTW: €2,03
 • Argos koudontvetter
  Krachtige geconcentreerde koudontvetter is uitstekend geschikt voor het efficiënt verwijderen van paraffinewas, olieachtige en vette verontreinigingen. Het product is vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen. Deze ontvetter kan zowel met lagedruk nevel-spuitinstallaties als met borstels in ontvetterinstallaties gebruikt worden. Deze koudontvetter wordt gebruikt om onder andere machine onderdelen te reinigen, het is geschikt voor la..
  vanaf €3,51
  Excl. BTW: €2,90
 • Argos ruitensproeier antivries kant en klaar -20C
  Deze krachtige ruitensproeier antivries kant en klaar -20C is kant en klaar voor gebruik. De ruitensproeier vloeistof is onschadelijk voor autolakken en polycarbonaten.  Voldoet aan de eisen van : * Uitstekende reinigende werking * Betrouwbare vorstbescherming * Aangename geur * Biologische grondstoffen * Op basis van ethanol Typische standaard analyse : * Dichtheid bij 15 °C  kg/m3 - 963-967 * Kleur..
  vanaf €1,55
  Excl. BTW: €1,28
 • Argos schroefkoker vetpatroon met multigrease ep2 smeervet
  Smeervet multigrease ep2 extreme druk is een breed inzetbaar lithium ep 2 smeervet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease ep2 heeft uitstekende ep eigenschappen en last dragende capaciteit, is corros..
  vanaf €5,42
  Excl. BTW: €4,48
 • Argos stuurbekrachtiging olie synthetisch
  Stuurbekrachtiging olie met een zeer hoge viscositeitsindex en een buitengewoon goede oxidatiestabiliteit, tevens heeft deze stuurbekrachtiging olie eigenschappen die roestvorming en schuimvorming tegen gaan. De olie is voorzien van een uniek wrijving verlagend additief die de slijtage verminderd en de geluidsproductie van de hydraulische pomp verlaagd. Tevens heeft deze vloeistof uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen. is geschikt voor ..
  vanaf €6,76
  Excl. BTW: €5,59
 • Argos tandwielkast olie 150 food synthetisch
  Deze tandwielkast olie optifood PAO 150 is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie 150 en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine. De tandwielkast olie 150 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens: NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kl..
  vanaf €8,55
  Excl. BTW: €7,07
 • Argos tandwielkast olie 220 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 220  is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine (pao). De tandwielkast olie 220 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens:  NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast ..
  vanaf €8,68
  Excl. BTW: €7,17
 • Argos tandwielkast olie 320 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 320 is hoogwaardige en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van poly alpha olefine, enis speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze tandwielkast olie 320 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie optifood 320 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. tandwielkast olie optifood PAO 32..
  vanaf €15,94
  Excl. BTW: €13,17
 • Argos tandwielkast olie 460 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 460 is hoogwaardig en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van Poly Alpha Olefine, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie 460 is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze tandwielkast olie pao 460 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kleur en smaakloos. Deze..
  vanaf €9,70
  Excl. BTW: €8,02
 • Argos vetpatroon met calith grease ep2 smeervet
  Smeervet callith grease ep2 is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium lithium zeepverdikker. Smeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Smeervet callith grease ep2 is ontwikkeld voor applicaties die onderhevig zijn aan..
  vanaf €4,34
  Excl. BTW: €3,59
 • Motorolie 0w20 Volvo
  Argos motorolie viscositeit 0w20 is volledig synthetische en high performance. De 0w20 Volvo is een geavanceerd smeermiddel voor de motor van de auto en is uitermate brandstofbesparend. Deze motorolie 0w20 beschikt over uitstekende koude start eigenschappen en biedt een zeer betrouwbare werking. Dankzij de uitzonderlijk lage viscositeit en hoge viscositeit index kan de olie gedurende het hele jaar worden gebruikt. Di..
  vanaf €6,10
  Excl. BTW: €5,04
 • Remvloeistof dot 4
  Remvloeistof dot 4 is bestemd voor hydraulische remsystemen. De samenstelling van de remolie biedt een hoge chemische stabiliteit, een uitstekende weerstand tegen residuvorming, een zeer goede oxidatiestabiliteit, en is compatibel met alle materialen binnen het remcircuit. Deze remvloeistof dot 4 is geschikt voor alle hydraulische remcircuits, voor zowel trommelremmen als schijfremmen, waarbij de fabrikant een remvlo..
  vanaf €4,28
  Excl. BTW: €3,54
 • Argos 100 mineraal
  Tandwielkast olie 100 met ep additieven geeft een uitstekende thermische stabiliteit en een hoog belasting vermogen. De samenstelling van deze tandwielkastolie 100 zorgt voor een uitstekende bescherming tegen corrosie en heeft uitstekende antischuim eigenschappen en oxidatieweerstand. De geavanceerde ep additieven van deze tandwielkast olie 100 zorgen niet alleen voor een hoge belastbaarheid, maar zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen mic..
  vanaf €3,11
  Excl. BTW: €2,57
 • Argos 22 zinkvrij
  Hydraulische olie S22 zinkvrij is gebaseerd op speciaal geselecteerde solvent geraffineerde basisoliën met een natuurlijke viscositeitindex en een zorgvuldig geselecteerde asloze additief systeem om te voldoen aan en overtreffen van de strengste prestatie eisen. Deze hydraulische olie S22 is geschikt voor hydraulische installaties waarbij een zeer goede fijn filtreerbaarheid wordt vereist, voor licht belaste tandwieloverbrengingen, lagers en..
  vanaf €2,86
  Excl. BTW: €2,36
 • Argos 2T special
  Semi synthetische 2 takt olie 2T is special bestemd voor de smering van lucht gekoelde 2 takt benzine motoren. Deze 2 takt olie combineert een hoog smerend vermogen met een hoge thermische stabiliteit. Deze 2 takt olie is probleemloos mengbaar met benzine en efficiënte bescherming tegen afzettingen. De 2 takt olie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van moderne luchtgekoelde 2 takt motoren met een hoog specifiek vermogen. De 2 ta..
  vanaf €3,85
  Excl. BTW: €3,18
 • Argos 2T special sport
  Volledig synthetisch 2 takt olie 2T special sport is het ultime smeermiddel voor luchtgekoelde tweetakt benzinemotoren. De 2 takt olie is speciaal ontwikkeld voor tweetakt motoren van bromfietsen en motorfietsen met mengsmering of afzonderlijke smering. 2 Takt olie waarborgt een uitstekende reiniging van de motor, heeft een hoge dunvloeibaarheid en een hoge thermische stabiliteit. Tevens voorkomt deze tweetakt olie voor een groot d..
  vanaf €7,31
  Excl. BTW: €6,04
 • Argos 75w
  Versnellingsbakolie 75w volledig premium synthetisch is een transmissieolie 75w gebaseerd op hoogwaardige synthetische basisoliën met een lage viscositeit. De versnellingsbakolie 75w heeft een goede anti slijtage bescherming en een uitstekende thermische en oxidatie stabiliteit. Deze eigenschappen van de versnellingsbakolie 75w zorgen voor soepel schakel en een lange levensduur van de transmissie. De versnellingsbakolie 7..
  vanaf €6,49
  Excl. BTW: €5,36
 • Argos 75w140 limited slip GL5
  Versnellingsbakolie 75w140 limited slip gl5 Half semi synthetisch high performance is toepasbaar voor alle differentiëlen, inclusief differentiëlen die zijn uitgerust met een "limited slip" mechanisme. De versnellingsbakolie 75w140 LS wordt gekenmerkt door een uitermate hoge viscositeits stabiliteit bij uiteenlopende temperaturen en zeer hoge dunvloeibaarheid bij lage temperatuur. Deze versnellingsbakolie 75w140 is s..
  vanaf €6,13
  Excl. BTW: €5,07
 • Argos 75w80
  Versnellingsbakolie 75w80 volledig premium synthetisch is universele transmissie olie en gebaseerd op hoogwaardige synthetische basisoliën met een laag stolpunt, waaraan moderne speciale ep additives zijn toegevoegd. Dit maakt van deze versnellingsbakolie 75w80 een product dat zeer breed inzetbaar is vanwege de speciale ap additives sterke antislijtage eigenschappen anticorrosie en antischuim vermogen en ee..
  vanaf €5,14
  Excl. BTW: €4,25
 • Argos 75w80 LD
  Versnellingsbakolie 75w80 LD volledig premium synthetisch is voor handgeschakelde synchromesh versnellingsbakken en verdeelbakken. Deze versnellingsbakolie 75w80 LD heeft een erg hoge synchromesh compatibiliteit, thermische stabiliteit en schakelcomfort. De versnellingsbakolie is met name geschikt voor voertuigen en autobussen met handgeschakelde zf versnellingsbakken en of een zf intarder. Deze versnellingsbakolie 75w80 voldoet aa..
  vanaf €5,26
  Excl. BTW: €4,35
 • Argos 75w90
  Versnellingsbakolie 75w90 volledig premium synthetisch is voor alle onderdelen van mechanische transmissies zoals versnellingsbakken, tussenbakken, differentiëlen, enz. voor vrachtwagens en terreinwagens. Deze versnellingsbakolie 75w90 is uitstekend geschikt voor gesynchroniseerde versnellingsbakken en zwaarbelaste differentiëlen. Door de zeer hoge temperatuurstabiliteit, het brede viscositeitsgebied en de uitstekende wri..
  vanaf €5,74
  Excl. BTW: €4,74
 • Argos 75w90 extra
  Versnellingsbakolie 75w90 extra volledig premium synthetisch voorkomt door de speciaal geselecteerde samenstelling geluiden en kraken van de tandwielen van de versnellingsbak. Tevens verlengt deze versnellingsbakolie 75w90 de levensduur van de transmissie. Door het brede temperatuur bereik van deze versnellinsgbakolie 75w90 geeft dit een beduidende verbetering van het schakelen bij lage temperaturen en verzekert gemakkeli..
  vanaf €6,27
  Excl. BTW: €5,18
 • Argos 75w90 LS
  Versnellingsbakolie 75w90 limited slip (ls) half semi synthetische high performance is samengesteld uit diverse additieven op basis van zwavel fosfor voor alle differentiëlen, inclusief differentiëlen die zijn uitgerust met een limited-slip mechanisme. De versnellingsbakolie 75w90 LS wordt gekenmerkt door een uitermate hoge viscositeitsstabiliteit bij uiteenlopende temperaturen en zeer hoge dunvloeibaarheid bij lage temperatuu..
  vanaf €5,58
  Excl. BTW: €4,61
 • Argos 80w90
  Versnellingsbakolie 80w90 half semi synthetisch is een brandstof besparend en universele transmissieolie 80w90 welke speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in mechanische versnellingsbakken, assen en eindaandrijvingen. Versnellingsbakolie 80w90 is speciaal geformuleerd om te voldoen aan de extreme pressure test, vereist voor zwaar belaste hypoïd tandwieloverbrengingen en de duurzaamheid van de synchronisatiewerking, vereist voor de hed..
  vanaf €4,26
  Excl. BTW: €3,52
 • Argos 85w140 ZF
  Versnellingsbakolie 85w140 zf is een hogedruk versnellingsbakolie voor het gebruik in zwaarbelaste hypoid overbrengingen in versnellingsbakken. Tevens kan deze versnellingsbakolie 85w140 toegepast worden in differentiëlen, cardans en conische overbrengingen met helicoïdale vertanding. Deze versnellingsbakolie 85w140 wordt ook aanbevolen voor hypoïde overbrengingen, conische wielen met spiraalvertanding, wormwielen en..
  vanaf €3,32
  Excl. BTW: €2,74
 • Argos 85w90 GL5 ab-ep
  Versnellingsbakolie 85w90 gl5 ab-ep mineraaal bestaat uit paraffinische basisoliën en geselecteerde additieven op basis van zwavel fosfor met het speciaal wrijvingsadditief voor limited slip toepassingen. Deze versnellingsbakolie 85w90 ab-ep is speciaal ontwikkeld voor het smeren van zogenoemde limited slip en zelfblokkerende hypoïd aandrijvingen van off road machines, personenwagens en bedrijfswagens. De goede limited sl..
  vanaf €4,14
  Excl. BTW: €3,42
 • Argos 85w90 GL5 zf
  Versnellingsbakolie 85w90 gl5 zf is een hogedruk versnellingsbakolie en wordt gebruikt in handgeschakelde versnellingsbakken tevens is deze olie toepasbaar bij zwaarbelaste hypoid overbrengingen in differentiëlen, cardans en conische overbrengingen met helicoïdale vertanding. De versnellingsbakolie wordt ook aanbevolen voor hypoïde overbrengingen, conische wielen met spiraalvertanding, wormwielen en allerlei andere overbr..
  vanaf €3,24
  Excl. BTW: €2,68
 • Argos antivries luchtdrukremmen
  Antivries voor de luchtdrukremmen is speciaal ontwikkeld om lucht(rem) systemen tegen bevriezing te beschermen. Door en dankzij het gebruik van hoogwaardig isopropyl alcohol worden rubbers en metalen oppervlakken niet aangetast. Daarnaast zorgen speciale componenten ervoor dat de antivries voor luchtdrukremmen niet ontvet, waardoor slijtage aan het remsysteem voorkomen wordt. Deze luchtdrukremmen antivries moet steeds gebruikt worde..
  vanaf €9,10
  Excl. BTW: €7,52
 • Argos antivries NT kleur blank
  Antivries NT geconcentreerd is een long life antivries op basis van propyleen glycol en geselecteerde inhibitoren zonder nitriet, amine, boraat, silicaten en fosfaten. Deze antivries NT bied een langdurige bescherming tegen bevriezing en corrosie van koelsystemen van alle soorten motoren (diesel, benzine en LPG). Bovendien kan de antivries NT zonder problemen gemengd worden met andere koelvloeistoffen op basis van propyleen of ethyleen glyco..
  vanaf €4,31
  Excl. BTW: €3,56
 • Argos atf olie 4
  Automatische versnellingsbakolie atf 4 volledig premium synthetisch voor automatische transmissies. De automatische versnellingsbakolie atf heeft een zeer hoge viscositeitsindex en een uitstekende oxidatiestabiliteit. De automatische versnellingsbakolie heeft uitstekende wrijvings en antislijtage eigenschappen, die voldoen aan de vereisten van de meeste Amerikaanse, Japanse en Europese fabrikanten. De ..
  vanaf €4,17
  Excl. BTW: €3,45
 • Argos atf olie 6
  Automatische versnellingsbakolie atf 6 volledig synthetisch heeft een zeer hoge viscositeitsindex. Tevens beschikt het over een uitstekende oxidatiestabiliteit, uitmuntende wrijvings- en anti slijtage eigenschappen. Door deze goed geselecteerde additieven resulteert het in een uitstekende brandstofbesparing, mede hierdoor voldoet deze automatische versnellingsbakolie aan de eisen van de meeste Amerikaanse, Japan..
  vanaf €4,33
  Excl. BTW: €3,58
 • Argos atf olie 8 mercedes
  Automatische versnellingsbakolie atf 8 is een volledig premium synthetische transmissie vloeistof bedoeld voor de laatste Mercedes Benz 7 traps automatische transmissies NAG 2FE+. De automatische versnellingsbakolie combineert uitstekende wrijvingskarakteristieken met zeer hoge prestaties en brandstof besparing. De automatische versnellingsbakolie  ATF 8 wordt aanbevolen voor Mercedes Benz daar waar een NAG 2FE+ gevraagd ..
  vanaf €4,90
  Excl. BTW: €4,05
 • Argos atf olie 9 MB 236.17
  Automatische versnellingabkolie ATF 9 is een volledig synthetische transmissie vloeistof, bedoeld voor de laatste MB 9-traps automatische transmissies (9G-Tronic). De selecte basisolie van topkwaliteit met een specifiek additievenpakket staan garant voor de beste prestaties op het gebied van schakelen en slijtage bescherming. De automatische versnellingsbakolie ATF 9 wordt aanbevolen voor Mercedes Benz 9G Tronic automatische transmissie van ..
  vanaf €4,74
  Excl. BTW: €3,92
 • Argos atf olie CVT
  Automatische versnellinsgbakolie cvt is een transmissie vloeistof voor continu variabele transmissies met stalen duwbanden of kettingen. De automatische versnellingsbakolie cvt heeft een zeer hoge viscositeitsindex, uitstekende oxidatiestabiliteit, uitstekende wrijvingseigenschappen en anti slijtage eigenschappen welke zeer soepel schakelen zonder trillingen mogelijk maken. Door de veelzijdigheid van deze automatische transmis..
  vanaf €5,81
  Excl. BTW: €4,80
 • Argos atf olie dexron lll
  Automatische versnellingsbakolie atf dexron lll half semi synthetisch met een zeer hoge viscositeitsindex is geschikt voor de meeste automatische transmissies. De verbeterde viscositeit in de automatische versnellingsbakolie bij lage temperaturen verzekert optimale prestaties onder alle omstandigheden. De automatische versnellingsbakolie heeft uitstekende wrijvingseigenschappen waardoor wij kunnen verzekeren dat er soepel gesc..
  vanaf €3,56
  Excl. BTW: €2,94
 • Argos atf olie DSG
  Automatische versnellingsbakolie volledig premium synthetisch dsg is voor dubbele koppeling transmissie. De automatische versnellingsbakolie matic DSG heeft een zeer hoge viscositeitsindex, uitstekende oxidatiestabiliteit en uitstekende wrijvings en anti slijtage eigenschappen. Deze automatische versnellingsbakolie matic DSG kan worden gebruikt in voornamelijk de direct shift gearbox van de VAG groep met uitzondering van het&n..
  vanaf €4,51
  Excl. BTW: €3,73
 • Argos atf olie G ford
  Automatische versnellingsbakolie atf G ford voor gebruik in automatische ford transmissies. De automatische versnellingsbakolie atf G wordt gekenmerkt door zijn zeer hoge viscositeitsindex en een laag stolpunt, waardoor optimale prestaties in een breed temperatuurbereik worden verzekerd. Deze automatische versnellingsbakolie (atf) type F/G is met name bestemd voor gebruik in automatische versnellingsbakken van ford person..
  vanaf €5,77
  Excl. BTW: €4,77
 • Argos Biologisch afbreekbaar
  Zeer actieve biologisch afbreekbare reiniger/ontvetter, toe te passen voor het reinigen van vloeren en vele andere soorten en type oppervlakken. De biologische onvetter verwijdert snel en grondig vet, olie en andere vervuilingen afkomstig van koolwaterstof producten, plantaardige oliën en synthetische oliën. Deze biologische reiniger/ontvetter kan gebruikt worden in hogedruk reinigers, innevel apparatuur of eventueel handmatig, zowel met kou..
  vanaf €3,46
  Excl. BTW: €2,86
 • Argos callith grease ep2
  Smeervet callith grease ep2 is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium lithium zeepverdikker. Smeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP-additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Smeervet callith grease ep2 is ontwikkeld voor applicaties die..
  vanaf €5,15
  Excl. BTW: €4,26
 • Argos graphite grease ep2
  Smeervet graphite grease ep2 is een multi purpose lithium smeervet met anticorrosie, antioxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Smeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit smeervet grapith grease ep2 wordt toegepast in het transport voor chassissmering..
  vanaf €5,15
  Excl. BTW: €4,26
 • Argos hvd 100
  Hydraulische olie HVD 100 is een hydraulische vloeistof op basis van minerale olie met een viscositeitsindex van 100. De hydraulsiche olie 100 bevat oxidatie- en corrosie-inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit van de hydraulische olie hvd 100 tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydraulische olie vert..
  vanaf €3,25
  Excl. BTW: €2,69
 • Argos hvd 15
  Hydraulische olie HVD 15 is speciaal samengesteld op basis van minerale olieën met een viscositeitsindex (VI) hoger dan 15. De hydraulische olie hvd 15 bevat oxidatie en corrosie inhibitoren die slijtage en schuimvorming tot een minimum beperken. De zorgvuldige selectie in de hydraulische olie hvd 15 van afschuivingsstabiele VI-verbeteraars zorgt ervoor dat de viscositeit tijdens bedrijf gehandhaafd blijft. Deze hydraulie..
  vanaf €2,88
  Excl. BTW: €2,38
 • Argos hvd 22
  Hydraulische olie hvd 22 is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge druk en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydrauliek olie hvd 22 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliek olie * HVD 22 * ISO 11158 HV, 6743-4 HV ​ * HVL..
  vanaf €2,81
  Excl. BTW: €2,32
 • Argos hvd 32
  Hoogwaardige hydraulische olie hvd 32 is uitstekend geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydrauliek olie hvd 32 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * Hydrauliekolie * HVD 32 * ISO 11158 HV, 674..
  vanaf €2,54
  Excl. BTW: €2,10
 • Argos hvd 46
  Hydraulische olie hvd 46 is uitermate geschikt voor zwaar belaste hydraulische systemen van grondverzetmachines en van vaste installaties, die onder hoge drukken en een groot temperatuurbereik moeten werken. Deze hydrauliek olie hvd 46 kan niet gebruikt worden in systemen waarin verzilverde onderdelen voorkomen.  Voldoet aan de eisen van : * Hydraulische olie * HVD 46 * ISO 11158 HV, 6743-4 HV ​ * HVLP volgens DIN 51524 pa..
  vanaf €2,55
  Excl. BTW: €2,11
Smeerolieonline.nl © 2020