Aanbiedingen
Meest gekocht

Ruitensproeier vloeistof

Ruitensproeier vloeistof

Smeerolieonline heeft diverse ruitensproeiervloeistofen  in het assortiment van MPM international oil company en Argos oil. Tevens hebben wij spuitflacons om de ruit te ontdooien.

Gebruik ruitensproeiervloeistof :

Ruitensproeiervloeistof voor de zomer is roze van kleur en verkrijgbaar voor direct gebruik u kunt de can direct in het ruitensproeiervloeistof reservoir van de auto ledigen. Deze ruitensproeier vloeistof voor de zomer is ook geconcenteerd verkrijgbaar dit dient u eerst te mengen met water voor u het in het ruitensproeiervloeistof reservoir doet.
Ruitensproeier voor de winter bevat vorstbeveiligende toevoegingen en is blauw van kleur hier geld tevens dat de ruitensproiervloeistof die voor direct gebruik is gelijk in het ruitensproeiervloeistof reservoir geledigd kan worden.
Deze ruitensproeiervloeistof voor de winter is ook gecontreerd verkrijgbaar en dient tevens eerst gemenge te worden met water.
Voor de juiste mengverhoudingen van de ruitensproeiervloeistof geconcentreerd raadpleegt u de verpakking.

 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ruitensproeiervloeistof kant en klaar -22ºC
  Deze milieuvriendelijke kant & klare ruitensproeiervloeistof van MPM  aangeboden door smeerolieonline voorkomt bevriezing tot -22°C.  Deze ruitensproeiervloeistof voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter.  Deze ruitensproeiervloeistof kant en klaar voor gebruik tot -22°C is veilig voor poly-carbo..
  vanaf €0,93 Excl. BTW: €0,77
 • Ruitensproeiervloeistof geconcentreerd ( winter )
  Deze  milieuvriendelijke ruitensproeiervloeistof van MPM aangeboden door smeerolieonline voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. Deze ruitensproeiervloeistof geconcentreerd is veilig voor poly-carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is deze ruitensproeiervloeistof niet corros..
  vanaf €1,61 Excl. BTW: €1,33
 • Ruitensproeier vloeistof kant en klaar -20 graden
  Deze krachtige ruitensproeier vloeistof van Argos aangeboden door smeerolieonline is vorstbeveiligd tot -20 graden en kant en klaar voor gebruik. De ruitensproeier vloeistof is onschadelijk voor autolakken en polycarbonaten.  voldoet aan de eisen van : * Uitstekende reinigende werking * Betrouwbare vorstbescherming * Aangename geur * Biologische grondstoffen en op basis van ethanol standaard analyse : * Dichtheid bij 15 °..
  vanaf €2,07 Excl. BTW: €1,71
 • Ruitensproeiervloeistof geconcentreerd zomer
  Deze geconcentreerde ruitensproeiervloeistof van MPM aangeboden doorsmeerolieonline dient verdund te worden. Deze ruitensproeier vloeistof is de optimale vulling voor het ruitensproeierreservoir in de lente, zomer en herfst.  Deze ruitensproeiervloeistof concentrate verwijdert aanslag en insecten van de voorruit en zorgt voor beter zicht.   Deze ruitensproeiervloeistof dient voor gebruik verdund te worden  met..
  vanaf €1,27 Excl. BTW: €1,05
 • Ruitensproeiervloeistof geconcentreerd ( winter )
  Deze geconcentreerde  ruitensproeiervloeistof van Argos aangeboden door smeerolieonline is opgebouwd met een speciale formulering van antivries. De ruitensproeiervloeistof voorkomt bevriezing van het volledige ruitensproeiersysteem. De ruitensproeiervloeistof is tevens een zeer effectief reinigingsmiddel voor ruiten en autolampen en verwijdert vet en vuil. voldoet aan de eisen van : * Uitstekende reinigende werking *..
  vanaf €2,38 Excl. BTW: €1,97
 • Ruitensproeiervloeistof kant en klaar voor de zomer
  Deze ruitensproeiervloeistof van MPM aangeboden door smeerolieonline is direct klaar voor gebruik.  Deze ruitensproeiervloeistof is de optimale vulling voor het ruitensproeiervloeistof reservoir in de lente, zomer en herfst. Deze ruitensproeiervloeistof  verwijdert aanslag en insecten van de voorruit en zorgt voor beter zicht. Let op deze ruitensproeiervloeistof is niet geschikt voor gebruik tijdens vorst. &n..
  vanaf €0,83 Excl. BTW: €0,69
 • Ruitontdooier (spuitflacon 650 ml)
  De ruitontdooier in handige spuitflacon van MPM aangeboden door smeerolieonline helpt bevroren ramen snel te ontdooien en voorkomt opnieuw opvriezen. Gebruiksaanwijzing: Gelijkmatig aanbrengen en even laten inwerken tot het ijs verdwenen is. Ter voorkoming van opnieuw aanvriezen, de ruitontdooier pas verwijderen als de auto op temperatuur is. productblad voor deze ruitontdooier   u kunt hier ook ruitensp..
  vanaf €4,68 Excl. BTW: €3,87
 • Ruitensproeiervloeistof ready to use -12ºC budget (4 x 5 liter)
  Deze milieuvriendelijke kant & klare ruitensproeierantivries -12°C van  MPM aangeboden door smeerolieonline voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten en laat een frisse citroengeur achter. MPM Screenwash Ready to Use -12°C is veilig voor poly-carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is het product niet corrosief, niet s..
  vanaf €1,78 Excl. BTW: €1,47
Smeerolieonline.nl © 2017