Nieuw
Aanbiedingen
Meest gekocht

Werkplaats Werkbanken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Keen space werkplaats werkbank
  Werkplaats werkbank met een werkblad van 1,5 meter breed en heeft een diepte van 70 centimeter. De werkbank is uitgevoerd in metaal 20/10 en is gepoedercaot. Het werkblad heeft een toplaag van 3 milimeter en is krasbestendig. De werkbank is  voorzien van 2 open schappen en uitgevoerd met een gesloten achterkant en zijkant. De werkbank is voorzien van ophang openingen. De werkbank is in hoogte v..
  vanaf €1.476,20 Excl. BTW: €1.220,00
 • Keen space werkplaats werkbank met 2 boven kastjes
  Werkplaats werkbank met een werkblad van 2 meter breed en een diepte van 70 centimeter Het geheel is uitgevoerd in metaal 20/10 en poedergecaot. Het werkblad heeft een toplaag in 3 mm en is krasbestendig. Er zij  2 centraal af te sluiten ladeblokken van 1 meter met 4 lades gemonteerd. De werkplaats werkbank heeft een gesloten achterkant en zijkant en is voorzien van ophangopeningen. De werkbank is voorzien van een geperforeerde..
  vanaf €5.336,10 Excl. BTW: €4.410,00
 • Keen space werkplaats werkbank met achterwand
  Werkplaats werkbank met een werkblad van 2 meter breed. De werkplaats werkbank is uitgevoerd van metaal en gepoedercoat. Het werkblad is 70 cm diep en heeft een krasbestendige toplaag. Er is een centraal ladeblok die af te sluiten is van 1 meter met 4 lades en 2 open schappen. De achterkant en zijkanten zijn gesloten en voorzien van ophangopeningen. De werkbank heeft een geperforeerde achterwand met 1 afsluitbare..
  vanaf €4.990,04 Excl. BTW: €4.124,00

Keen space werkbanken zijn robuust en gemaakt van materialen die lang meegaan. ze zijn er in diverse vormen en maten. De keen space werkbanken zijn zo ontworpen dat ze uitstekend passen in de werkplaats. U kunt er ook stalen kasten van kopen zodat de werkplaats en kantoor een uitstraling heeft. Staat bij ons een uitvoering niet op de site neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Smeerolieonline.nl © 2020