Aanbiedingen
Meest gekocht

Werkplaats apparatuur

Werkplaats apparatuur

In deze categorie bied smeerolieonline u diverse apparatuur aan voor het verwerken van de door ons aangeboden smeerprodukten. het aanbod is zeer diverse en voor vele doeleinden.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Hevelpomp voor koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof
  Deze Hevelpomp van polypropyleen aangeboden door smeerolieonline is uitermate geschikt voor het verpompen vanuit het vat van koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. De hevelpomp is uitgerust met een non-drip uitloop en heeft een bondelringaansluiting van 2". De pomp is voorzien van een telescopische zuigbuis waardoor hij aangesloten kan worden op diverse vaten van een inhoud die kan varieren van 50 tot 210 liter. De opbrengst van de pomp i..
  vanaf €63,53 Excl. BTW: €52,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen voor kunststof vaten met een aansluiting van 51 mm tri-sure
  Deze kunststof adapter van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een 2" binnendraad maat van 51 mm meestal is dit ruitensproeiervloeistof. u kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Verloop adapter voor handbediende pompen voor kunststof vaten met een aansluiting van 61 mm binnendraad
  Deze kunststof adapter van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is er voor de handbediende hevelpompen te kunnen plaatsen op een kunstof vat met een binnendraad maat van 61 mm, meestal is dit ruitensproeiervloeistof. u kunt hier ook de ruitensproeiervloeistof kopen ..
  vanaf €17,55 Excl. BTW: €14,50
 • Bandenspanningsmeter - pomp michelin eurodainu
  Deze bandenspanningsmeter van michelin aangeboden door smeerolieonline pompt uw banden op tot het gewenste spanningsniveau van uw band tot een maximum van 15 bar mits uw compressor deze spanning kan leveren. Bijzonder van deze bandenspanningsmeter is dat er ondanks de nauwkeurige metingen geen belemmeringen van de luchtstroom naar de band is dit zorgt voor een hoge capacitiet en een snelle vulling van de autoband. Eigenschappen : Bandens..
  vanaf €85,91 Excl. BTW: €71,00
 • Kunststof Vacuümpomp
  Deze kunststof handbedinde vacuümpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is een handig afzuigapparaat voor diesel, olie koel- en remvloeistof. De vacuümpomp wordt geleverd inclusief - 3 flexibele sondes (4 en 8 mm). De vacuümpomp heeft een opslag capaciteit van 9 liter. u kunt hier ook remolie kopen ..
  vanaf €144,60 Excl. BTW: €119,50
 • Maatbeker inhoud 5 liter
  Deze maatbeker van Heres plastic's aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De maatbeker is voorzien van een inhoud's stafel tot 5 liter. De handgreep van deze maatbeker is gesloten wat voor extra stabiliteit zorgt bij het uitschenken van de maatbeker. u kunt hier ook motorolie kopen   ..
  vanaf €32,49 Excl. BTW: €26,85
 • Oil safe container inhoud 5 liter inclusief deksel
  Deze olie opslag container inclusief deksel van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is multifunctioneel. De olie opslag container heeft een wijde hals zodat deze snel te vullen is en eenvoudig schoon te maken. De container heeft een inhoud van 5 liter en is vervaardigd van transparant kunststof en voorzien van een handige schaalverdeling, Het deksel heeft een uitschenk voorziening met een grote uitstroom opening. koop hier..
  vanaf €67,76 Excl. BTW: €56,00
 • Profielmeter klok APK RT 10
  Deze banden profielmeter aangeboden door smeerolieonline is onmisbaar bij het APK keuren van de auto. De profielmeter is 100% nauwkeurig en goedgekeurd voor APK keuringen. u kunt hier ook motorolie bestellen ..
  vanaf €68,97 Excl. BTW: €57,00
 • Roterende vatpomp voor 50 tot 205 liter vaten
  Deze handbediende roterende vatpomp van Plus equipment aangeboden door smeeorlieonline heeft een gebogen uitloop, 2" verstelbare bondelaansluiting, telescopische zuigbuis en is geschikt voor 50 tot 205 liter vaten. De roterende handbediende vatpomp is te gebruiken voor motorolie en dieselolie. De opbrengst is 0,3 liter per omwenteling. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €49,01 Excl. BTW: €40,50
 • Slagmoersleutel
  Deze slagmoersleutel 9012SPC van Hazet aangeboden door smeerolieonline werkt op perslucht van een compressor. De slagmoersleutel wordt gebruikt voor het losmaken en vastzetten van wielmoeren. Het gewicht van de slagmoersleutel is maar 2,6 kilo en heeft een geisoleerde handgreep hierdoor is de slagmoersleutel zeer goed handelbaar.  voldoet aan de eisen van : * Max losmoment - 670 NM * Max aanhaalmoment - 610 NM * Aanbevolen ..
  vanaf €156,70 Excl. BTW: €129,50
 • Vatenlekbak van polyethyleen voor 1 vat
  Deze vatenlekbak van polyethyleen van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline heeft een opvang capaciteit van 55 liter. De vatenlekbak is voorzien van een verwijderbaar rooster zodat hij schoongemaakt kan worden. er zijn geen lasnaden aanwezig zodat de vatenlekbak gegarandeerd lekvrij is. voldoet aan de eisen van : * Vatenlekbak * Vloeistof dicht * Lengte 77 cm  * Breedte 77 cm * Hoogte 17 cm * Inhoud 55 liter u kunt hie..
  vanaf €133,10 Excl. BTW: €110,00
 • Vatenlekbak van polyethyleen voor 4 vaten
  Deze vatenlekbak van polyethyleen van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline heeft een opvang capaciteit van 240 liter. De vatenlekbak is voorzien van een verwijderbaar rooster zodat hij schoongemaakt kan worden. er zijn geen lasnaden aanwezig zodat de vatenlekbak gegarandeerd lekvrij is. voldoet aan de eisen van : * Vatenlekbak * Vloeistof dicht * Lengte 140 cm * Breedte 140 cm * Hoogte 27 cm * Inhoud 240 liter ..
  vanaf €435,60 Excl. BTW: €360,00
 • Vetspuit een hand bedienbaar met starre rechte uitloop
  Deze eenhandigbedienbare vetspuit van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor vetpatronen en los vet. De vetspuit heeft een starre rechte uitloop en is voorzien van een aanzetstuk met 4 klauwtjes. De slangaansluitng is 1/8" bsp binnendraad, tevens is de vetspuit voorzien van een ontluchtingsnippel en een aansluiting voor een vulnippel om de vetspuit te vullen met los vet. u kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €42,35 Excl. BTW: €35,00
 • Vetspuit handbediend
  Deze handbediende schaarvetspuit aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor 400 gram patronen. Deze handbediende schaarvetspuit heeft een schroefdraad 1/8 NPT. u kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €37,81 Excl. BTW: €31,25
 • Vetspuit vul apparaat handbediend
  Deze handbediende vetspuitvulapparaat van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor vetemmers met een gewicht van 20 tot 25 kilo. De handbiedende pop wordt geleverd inclusief een dekesel en een volgplaat. specificatie's : * deksel inwendig 310mm rond * volgplaat 290mm rond u kunt hier ook koelvloeistof kopen   ..
  vanaf €77,44 Excl. BTW: €64,00
 • Drumdolly voor 100-200 liter vaten
  Deze handige drumdolly van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is voorzien van 3 zwenkwielen een handige kleminrichting om de vaten vast te zetten en een reminrichting. De drumdolly is te gebruiken voor het handig verrollen van 100-200 liter vaten. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €169,40 Excl. BTW: €140,00
 • Handbediende pomp geschikt voor olie tot SAE 240
  Deze handbediende pomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van het merk Ecodora en heeft een dubbel werkende functie. De handbediende pomp is voorzien van een telescopische zuigbuis en een slang met gebogen uitloop en afsluiter. De handbediende pomp is te gebruiken voor olie tot sae240 en te gerbuiken voor het vullen van versnellingsbakken en cardans. De opbrengst van deze pomp is 100-220 gram per slag en geschikt voor 50 t..
  vanaf €102,85 Excl. BTW: €85,00
 • Handvetspuit 1 handig bedienbaar
  Deze handige vetspuit van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is met 1 hand te bedienen zodat u met de andere hand de slang op de vetnippel kunt houden. De vetspuit is geschikt voor vetpatronen met een inhoud van 480cc en kan tevens gevult worden met los vet. De vetspuit is voorzien van een flexibele slang, een aanzetstuk met 3 klauwtjes en een aansluiting voor een vulnippel. u kunt hier ook vetpatronen kopen ..
  vanaf €78,05 Excl. BTW: €64,50
 • Handvetspuit werkend op 14,4 volt
  Deze handvetspuit werkend op stroom doormidel van een accu is van Plus equipment en aangeboden door smeerolieonline, de handvetspuit is geschikt voor vetpatronen met een inhoud van 480cc en heeft twee standen om het vet af te geven een stand voor groot volume of een stand voor hoge druk. Op de handvetspuit zit een cyclus indicator voor de vetafgifte. De grootste afgifte die de handvetspuit kan geven is 240 gram per minuut De handvetspu..
  vanaf €502,15 Excl. BTW: €415,00
 • Startbooster 12-24V 3000AMP
  Deze start booster aangeboden door smeerolieonline kunt u gebruiken voor 12 en 24 volt accu's. koop hier ook koelvloeistof ..
  vanaf €422,29 Excl. BTW: €349,00
 • Startkabel set
  Deze startkabelset aangeboden door smeerolieonline zit in een handige opbergtas. Ideaal voor het starten van lichte tot middel zware personen auto's. Lenget van deze startkabels 3,5 meter dikte 35mm en te gebruiken voor 12 volt en 24 volt. koop hier ook uw motorolie  ..
  vanaf €78,83 Excl. BTW: €65,15
 • Verrijdbaar doorsmeerapparaat compleet
  Dit verrijdbare doorsmeerapparaat van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is voorzien van een handpomp, slang met afsluitkraan, en uitloop met 4 klauws aanzetstuk, deksel en vetvolgplaat. De buitenmaat die gebruikt kan worden van het vetblik is tuusen de rond 270 mm en 330 mm. De drumdolly is voorzien van 2 vaste wielen. u kunr hier ook doorsmeervet kopen ..
  vanaf €266,20 Excl. BTW: €220,00
 • Brandstof afzuig apparaat
  Dit brandstof afzuig apparaat van plus equipment aangeboden door smeerolieonline is uitgevoerd in roestvrij staal en is geschikt voor het afzuigen en opslaan van diesel en benzine. Het afzuig apparaat is voorzien van 2 grote wielen, diverse slangen en afzuigzondes. U kunt hiermee brandstof afzuigen tot 40 liter en na de onderhoudswerkzaamheden aan de brandstoftank deze weer vullen met de diesel of benzine. Er komen hierhij geen schadelijke dampen..
  vanaf €913,55 Excl. BTW: €755,00
Smeerolieonline.nl © 2017