Aanbiedingen
Meest gekocht

Spuitbussen met smeermiddel

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Anti spat spray lassen
  MPM anti spat spray lassen Anti spat spray lassen is ontwikkeld voor het reinigen en schoonhouden van de branderkop. Tevens bied deze anti spat spray bescherming van het te lassen werkstuk het beschermt namelijk tegen spetters en vonken. Deze anti spat spray lassen zit in een handige spuitbus met een inhoud van 400 ml.  productblad voor deze anti spat spray lassen veiligheidsblad voor deze anti spat lasspray U kunt hier ..
  vanaf €6,95 Excl. BTW: €5,74
 • Cockpitspray
  MPM cockpitspray Deze cockpitspray in spuitbus is van een hoge kwaliteit. De cockpitspray in spuitbus is stof afstotend, en een siliconenvrij product waardoor een optimale bescherming wordt geboden tegen vuil, statische lading, vocht en uv straling. De cockpit spray verlengt de levensduur van de materialen in de cabine van de auto en heeft een aangename geur. productblad voor deze cockpitspray in spuitbus ..
  vanaf €5,99 Excl. BTW: €4,95
 • Interieur reiniger auto
  MPM interieurreinger auto De interieurreiniger is universeel toepasbaar op schuimbasis voor optimale reiniging van het interieur van een auto, huishouden, boot, enz. Deze interieurreiniger verwijdert eenvoudig vet, olie en teer. Deze interieurreiniger is ook zeer geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde autoruiten. productblad voor deze interieurreiniger  veiligheidsblad voor deze interieurreiniger Koop hi..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Kettingspray
  MPM kettingspray Kettingspray is een smeermiddel op basis van polyisobutyleen en biedt bescherming tegen corrosie en is bovenal koude en hitte bestendig. Deze kettingspray is te gebruiken als smeermiddel en beschermingsmiddel bij kettingen, glij en rollagers. Deze kettingspray voorkomt roestvorming en corrosievorming. Omdat deze kettingspray van een goede kwaliteit is heeft smeerolieonline.nl het opgenomen in het assor..
  vanaf €7,61 Excl. BTW: €6,29
 • Kruipolie
  MPM kruipolie Kruipolie is een sterk penetrerende roest losmakende vloeistof die onder de gevormde roestlaag dringt van vastgeroeste metaaldelen. Kruipolie is te gebruiken voor het losmaken en smeren van bouten, moeren, schroeven en ook buiskoppelinge en kraankoppelingen, scharnieren, sloten, kettingen, gewrichten en glijdende onderdelen. Verhelpt piepen en knarsen. Voorkomt roestvorming en corrosievorming. &nb..
  vanaf €6,00 Excl. BTW: €4,96
 • Siliconenspray spuitbus 400 ml
  MPM siliconenspray Siliconenspray in spuitbuis is een kleurloos en reukloos beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht, met goede smeereigenschappen. Deze siliconenspray in spuitbus is zeer geschikt als smeermiddel voor bewegende delen die in direct contact met vocht komen. Tevens is deze siliconenspray in spuitbus zeer geschikt als beschermingsmiddel tegen bevriezing van o.a. sloten, scharnieren en portierrubb..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Svitol multipurpose 400 ml
  Svitol multipurpose Svitol multipurpose smeert en voorkomt wrijving tevens maakt het roestdeeltjes los. Svitol multipurpose dringt diep door, gaat door kalk en roest heen en werkt daar waar mechanismen geblokkeerd zijn. Deze svitol kruipolie werkt anti oxiderend het verwijdert roest is deoxydant en een geconcentreerd middel. De nieuwe spuitkop is ontworpen gedrukt en samengesteld en tevens getest in Italië en bied een optimaal s..
  vanaf €9,66 Excl. BTW: €7,98
 • Teflon spray spuitbus 400 ml
  MPM teflon spray De teflon spray ook wel ptfe spray genoemd is een waterafstotend smeermiddel en beschermingsmiddel op basis van teflon en voor toepassingen in bijna alle industriële sectoren, met een temperatuurbestendigheid van -50ºC tot +210ºC. Ptfe spray kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, draden, snijgereedschappen, katrollen, transportbanden, tandwielen, gewrichten en pallen. Tevens kan deze&nb..
  vanaf €7,61 Excl. BTW: €6,29
 • Vochtbeschermende spray spuitbus 400 ml
  MPM vochtbeschermende spray Vochtbeschermende spray is een product op lakbasis en ontwikkeld om kabels, kabelaansluitingen en bougies immuun te maken voor vocht. Deze vochtbeschermende spray vormt een transparante beschermlaag en houdt het elektrische systeem droog.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus   U kunt hier ook mot..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Vochtverdrijvende spray spuitbus 400 ml
  MPM vochtverdrijvende spray Deze vochtverdrijvende spray is een product op oliebasis en ontwikkeld om universeel te gebruiken bij vocht problemen. Deze vocht beschermende spray verhelpt startproblemen van de motor die veroorzaakt wordt door vocht en biedt bescherming tegen roest. productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus U kunt hier oo..
  vanaf €6,95 Excl. BTW: €5,74
 • WD 40 spuitbus
  WD40 De wd40 een multifunctionel toepassing. WD40 heeft onder andere als eigenschap dat het metaal bescherming bied tegen roest en corrosie. wd40 multispray stopt tevens het piepen kraken van scharnieren door de smerende werking. Deze wd40 in spuitbus wordt ook aanbevolen voor het losmaken van vast zittende bouten, moeren, schroeven enz. WD40 verdringt vocht en heeft een uitgebreid toepassings gebied in het huishouden, onderhoud van machi..
  vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95
 • Vet spray white grease spuitbus 400 ml
  MPM vet spray white grease Deze vet spray white grease is een universeel smeermiddel en beschermingsproduct met een langdurige werking op basis van minerale olie en organische oplosmiddelen die roest- en corrosievorming verhindert en temperatuur-bestendig is van -40ºC tot +180ºC. Deze universele vet spray is te gebruiken in de industrie, automotive en de scheepsbouw.  Deze universele vet spray is ook uitermate geschikt voor het ..
  vanaf €7,61 Excl. BTW: €6,29

Smeermiddelen in spuitbus 

In deze categorie bieden wij u smeermiddelen en reinigingsmiddelen is spuitbussen aan van mpm oil en wd40.

Smeerolieonline.nl © 2019