Aanbiedingen
Meest gekocht

Vetpatronen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Smeermiddel heavy duty grease
  Het heavy smeermiddel heavy duty grease aangeboden door smeerolieonline van MPM in vetpatronen, is een hoogpresterend Lithium-Calcium NLGI 2 doorsmeervet. De hoge kwaliteit minerale basisolie van dit smeervet in combinatie met speciale polymeren en EP additieven voorkomen metaal op metaal contact en verminderen de wrijving en slijtage onder extreme omstandigheden. De klevende eigenschappen van dit doorsmeervet in vetpatronen zorgen voor een stabi..
  vanaf €8,80 Excl. BTW: €7,27
 • Smeermiddel lithium calcium grease ep2
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeermiddel lithium calcium grease ep2 in vetpatronen van MPM is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit doorsmeervet vet vermindert het aantal na-smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van: ..
  vanaf €7,24 Excl. BTW: €5,98
 • Smeermiddel lithium complex grease ep2
  Dit door smeerolieonline aangeboden smeermiddel lithium complex grease ep2 in vetpatronen van MPM is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit doorsmeervet  maakt het mogelijk om dit doorsmeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. ..
  vanaf €8,51 Excl. BTW: €7,03
 • Smeermiddel mos2 grease ep2
  Dit smeermiddel mos2 grease ep2 in vetpatronen aangeboden door smeerolieonline van MPM is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelings snelheden aanwezig zijn. De toevoeging van molybdeendisulfide in dit smeervet verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het doorsmeervet door buitensporige temperatuurstijging..
  vanaf €7,34 Excl. BTW: €6,07
 • Smeermiddel multipurpose ep2
  Dit universeel toepasbaar smeermiddel multipurpose EP2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Doorsmeervet * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 productblad voor dit doorsmeervet  vei..
  vanaf €5,67 Excl. BTW: €4,69
 • Smeermiddel ptfe grease ep2
  Dit smeermiddel ptfe grease (teflon) in vetpatronen van MPM aangeboden door smeerolieonline is een waterafstotend teflon doorsmeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaal- en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de personenauto- en bedrij..
  vanaf €12,56 Excl. BTW: €10,38

Smeerolieonline bied u diverse soorten doorsmeervet aan in vetpatronen van MPM international oil company. De vetpatroon is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een vetspuit.

Smeerolieonline.nl © 2018