Aanbiedingen
Meest gekocht

Spuitbussen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Carburateur cleaner
  Deze carburateur cleaner (reiniger) van Wijnn's aangeboden door smeerolieonline is een reinigingsproduct in handige spuitbus om vuil en neerslag in het inlaatspruitstuk en op de zichtbare carburatoronderdelen te verwijderen zonder dat de carbuarteur verwijdert dient te worden. De inhoud van de spuitbus is 500 ML. Om de carburateur te reinigen dient u het luchtfilter te verwijderen zodat er de carburatuer cleaner in de carburateur gespoten kan wor..
  vanaf €21,30 Excl. BTW: €17,60
 • Carburateur reiniger 400 ml
  Deze carburateur reiniger van MPM  aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld om kool, gom en vernis uit de carburateur te verwijderen. Deze carburateur reiniger helpt tegen onrustig stationair draaien en afslaan van de motor en reinigt de automatische choke. De carburateur reiniger is bij voorkeur te gebruiken bij een draaiende motor. productblad voor deze  carburateur reiniger in spuitbus veilighe..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Rem reiniger 500ml
  Deze rem reiniger in spuitbus van MPM aangeboden door smeerolieonline is een zeer sterke reiniger en ontvetter voor uiteenlopende doeleinden. smeerolieonline beveelt deze remmenreiniger aan omdat deze remmenereiniger uitermate geschikt voor het verwijderen van remvloeistof, vet, vuil en olie van rem onderdelen.   productblad voor deze  rem reiniger in spuitbus veiligheidsblad voor deze rem reiniger in spu..
  vanaf €3,28 Excl. BTW: €2,71
 • Svitol mulitpurpose 400 ml
  Deze door smeerolieonline aangeboden svitol multipurpose spuitbus smeert en voorkomt wrijving tevens maakt het roestdeeltjes losmaakt. Svitol multipurpose dringt diep door, gaat door kalk en roest heen en werkt daar waar mechanismen geblokkeerd zijn. Deze svitol kruipolie werkt anti oxiderend het verwijdert roest is deoxydant en een geconcentreerd middel. De nieuwe spuitkop is ontworpen gedrukt en samengesteld en tevens getest in..
  vanaf €10,83 Excl. BTW: €8,95
 • Anti spatter spray 400 ml
    MPM anti spatter spray   Anti spatter spray is ontwikkeld voor het reinigen en schoonhouden van de branderkop. Tevens bied deze antispatterspray bescherming van het te lassen werkstuk tegen spetters en vonken.   productblad voor deze anti spatter spray  veiligheidsblad voor deze anti spatter spray u kunt hier motorolie kopen ..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Anti steenslag tectyl 500 ml
  Deze antisteenslag tectyl van protection aangeboden door smeerolieonline zit in een handige spuitbus met een inhoud van 500 ML. De kleur van de anti steenslag tectyl is zwart. vergeet niet om hier motorolie te kopen ..
  vanaf €9,95 Excl. BTW: €9,95
 • Cockpitspray 400 ml
  Deze door smeerolieonline aangeboden cockpitspray van MPM in spuitbus is van een hoge kwaliteit. Deze cockpitspray in spuitbus is stof afstotend, en een siliconenvrij product waardoor een optimale bescherming wordt geboden tegen vuil, statische lading, vocht en uv straling. De cockpit spray in spuitbus verlengt de levensduur van de materialen  in de cabine van de auto en heeft een aangename geur. productblad voor ..
  vanaf €5,00 Excl. BTW: €4,13
 • Contactspray 400 ml
  Deze hoogwaardige contactspray die smeerolieonline u aanbied van MPM is een reiniger en beschermer op basis van minerale olie welke bescherming biedt tegen corrosie en vocht.  De contactspray is ontwikkeld voor bescherming van alle elektrische contacten, o.a. bekabelingen, kabelschoenen, aansluitingen en zekeringen.   productblad voor deze contactspray in spuitbus veiligheidsblad voor deze contactspray in spui..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Kettingspray 400 ml
  Deze kettingspray van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een smeermiddel op basis van polyisobutyleen en biedt bescherming tegen corrosie en is bovenal koude en hitte bestendig. Deze kettingspray is te gebruiken als smeer- en beschermingsmiddel bij kettingen, glij en rollagers. Deze kettingspray voorkomt roestvorming en corrosievorming. Omdat deze kettingspray van een goede kwaliteit is heeft smeerolieonline.nl ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Kruipolie 400 ml
  Deze door smeerolieonline aangeboden kruipolie van MPM is een sterk penetrerende, roestlosmakende vloeistof, die onder de gevormde roestlaag dringt van vastgeroeste metaaldelen. Geschikt voor bouten, moeren en schroeven en ook buis- en kraankoppelingen, scharnieren, sloten, kettingen, gewrichten en glijdende onderdelen. Verhelpt piepen en knarsen. Voorkomt roest- en corrosievorming.   productblad van deze kruipolie in spuitbu..
  vanaf €5,06 Excl. BTW: €4,18
 • Motorreiniger 400 ml
  Deze motorreiniger van MPM aangeboden door smeerolieonline verwijdert vet, motorolie en teer van alle metaaloppervlakken van de motor. Het voordeel van deze motorreiniger is dat het de de verf en lak niet aantast. De motorreinger is toepasbaar voor motoren van automobielen, vrachtwagens, bussen,motorfietsen, scooters en diverse vaartuigen.   productblad voor deze motorreiniger in spuitbussen veiligheidsblad voor de..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Ptfe spray spuitbus 400 ml (teflon)
  De door smeerolieonline aangeboden PTFE-spray van MPM is een waterafstotend smeer- en beschermingsmiddel op basis van teflon en  voor toepassingen in bijna alle industriële sectoren, met een temperatuurbestendigheid van -50ºC tot +210ºC.  PTFE Spray kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, draden, snijgereedschappen, katrollen, transportbanden, tandwielen, gewrichten en pallen. Tevens kan deze PTFE..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Siliconen spray spuitbus 400 ml
  Deze siliconenspray in spuitbuis van MPM  aangeboden door smeerolieonline is een kleur- en reukloos beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht, met goede smeereigenschappen. Deze siliconenspray in spuitbus  is zeer geschikt als smeermiddel voor bewegende delen die in direct contact met vocht komen. Tevens is deze siliconenspray in spuitbus  zeer geschikt als beschermingsmiddel tegen bevriezing van o.a. sloten, sch..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Universele vetspray white grease spuitbus 400 ml
  Deze universele vetspray aangeboden door smeerolieonline van MPM  is een smeer- en beschermingsproduct met een langdurige werking op basis van minerale olie en organische oplosmiddelen die roest- en corrosievorming verhindert en temperatuur-bestendig is van -40ºC tot +180ºC. Deze universele vetspray is te gebruiken in de industrie, automotive en de scheepsbouw.  Deze universele vetspray is ook uitermate geschikt voor het ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • V-Snaar spray spuitbus 500 ML
  Deze hoogwaardige V-snaar spray van Motip aangeboden door smeerolieonline is uitstekend voor het beschermen van V-snaren. De V-snaar spray verhelpt  en voorkomt het slippen van de v-snaar. De V-snaar spray heeft een uitstekende hechting voor het beschermen van V-snaren. De V-snaar spray is gebruiksvriendelijk en geeft een langdurige bescherming. Deze V-Snaar spray vertraagt de slijtage en onderhoud&nbs..
  vanaf €16,34 Excl. BTW: €13,50
 • Vochtbeschermende spray spuitbus 400 ml
  Deze vochtbeschermende spray van MPM aangeboden door smeerlieonline is een product op lakbasis en ontwikkeld om kabels, kabelaansluitingen en bougies immuun te maken voor vocht. Deze vochtbeschermende spray vormt een transparante beschermlaag en houdt het elektrische systeem droog.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus ..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Vochtverdrijvende spray spuitbus 400 ml
  Deze vochtverdrijvende spray van MPM aangeboden door smeeroieonline is een product op oliebasis en ontwikkeld om universeel te gebruiken bij vocht problemen. Deze vocht beschermende spray verhelpt startproblemen van de motor die veroorzaakt wordt door vocht en biedt bescherming tegen roest.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray i..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • WD 40 spuitbus
  De WD-40 aangeboden door smeerolieone heeft een multifunctionel toepassing. WD-40 heeft onder andere als eigenschap dat het metaal bescherming bied tegen roest en corrosie. WD-40 stopt tevens het piepen kraken van scharnieren door de smerende werking. Deze wd-40 in spuitbus wordt ook aanbevolen voor het losmaken van vast zittende bouten, moeren, schroeven enz. WD 40 verdringt vocht en heeft een uitgebreid toepassings gebied in het huishouden, ond..
  vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95

Spuitbussen

Smeerolieonline heeft een uigebreid pakket aan diverse soorten spuitbussen van MPM, Arexons, wd40 en Motip. De spuitbussen hebben een reinigende, smerende of beschermende werking. De spuitbussen zijn verkrijgbaar per stuk, 2 bussen of per doos.

Smeerolieonline.nl © 2018