Aanbiedingen
Meest gekocht

Spuitbussen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Anti spat spray 400 ml
  MPM anti spat spray Anti spat spray is ontwikkeld voor het reinigen en schoonhouden van de branderkop. Tevens bied deze anti spat spray bescherming van het te lassen werkstuk het beschermt namelijk  tegen spetters en vonken. productblad voor deze anti spat spray  veiligheidsblad voor deze anti spat spray u kunt hier motorolie kopen ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Anti steenslag tectyl 500 ml
  Protection anti steenslag tectyl Deze antisteenslag tectyl zit in een handige spuitbus met een inhoud van 500 ML. De kleur van de anti steenslag tectyl is zwart. vergeet niet om hier motorolie te kopen ..
  vanaf €9,95 Excl. BTW: €9,95
 • Carburateur reiniger
  Wijnn's carburateur reiniger Deze carburateur reiniger is een reinigingsproduct in handige spuitbus om vuil en neerslag in het inlaatspruitstuk en op de zichtbare carburatoronderdelen te verwijderen zonder dat de carbuarteur verwijdert dient te worden. De inhoud van de spuitbus is 500 ML. Om de carburateur te reinigen dient u het luchtfilter te verwijderen zodat er de carburatuer cleaner in de carburateur gespoten kan worden dit dfient te..
  vanaf €21,30 Excl. BTW: €17,60
 • Carburateur reiniger 400 ml
  MPM carburateur reiniger Deze carburateur reiniger is speciaal ontwikkeld om kool, gom en vernis uit de carburateur te verwijderen. De carburateur reiniger helpt tegen onrustig stationair draaien en afslaan van de motor en reinigt de automatische choke. Carburateur reiniger is bij voorkeur te gebruiken bij een draaiende motor. productblad voor deze  carburateur reiniger in spuitbus veiligheidsblad voor deze carburateur reini..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Cockpitspray 400 ml
  MPM cockpitspray Deze cockpitspray in spuitbus is van een hoge kwaliteit. De cockpitspray in spuitbus is stof afstotend, en een siliconenvrij product waardoor een optimale bescherming wordt geboden tegen vuil, statische lading, vocht en uv straling. De cockpit spray in spuitbus verlengt de levensduur van de materialen  in de cabine van de auto en heeft een aangename geur. productblad voor deze cockpitspray in s..
  vanaf €5,51 Excl. BTW: €4,55
 • Contactspray 400 ml
  MPM contactspray Deze hoogwaardige contactspray is een reiniger en beschermer op basis van minerale olie welke bescherming biedt tegen corrosie en vocht. Contactspray is ontwikkeld voor bescherming van alle elektrische contacten en bekabelingen, kabelschoenen, aansluitingen en zekeringen. productblad voor deze contactspray in spuitbus veiligheidsblad voor deze contactspray in spuitbus koop hier ook motorolie ..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Kettingspray 400 ml
  MPM kettingspray Kettingspray is een smeermiddel op basis van polyisobutyleen en biedt bescherming tegen corrosie en is bovenal koude en hitte bestendig. Deze kettingspray is te gebruiken als smeermiddel en beschermingsmiddel bij kettingen, glij en rollagers. Deze kettingspray voorkomt roestvorming en corrosievorming. Omdat deze kettingspray van een goede kwaliteit is heeft smeerolieonline.nl het opgenomen in het assor..
  vanaf €7,01 Excl. BTW: €5,79
 • Kruipolie 400 ml
  MPM kruipolie Kruipolie is een sterk penetrerende roestlosmakende vloeistof die onder de gevormde roestlaag dringt van vastgeroeste metaaldelen. Kruipolie is te gebnruiken voor het losmaken en smeren van bouten, moeren en schroeven en ook buiskoppelinge en kraankoppelingen, scharnieren, sloten, kettingen, gewrichten en glijdende onderdelen. Verhelpt piepen en knarsen. Voorkomt roestvorming en corrosievorming.  ..
  vanaf €5,54 Excl. BTW: €4,58
 • Motorreiniger 400 ml
  MPM motorreiniger Deze motor reiniger verwijdert vet, motorolie en teer van alle metaaloppervlakken van de motor. Het voordeel van deze motorreiniger is dat het de de verf en lak niet aantast. De motorreinger is toepasbaar voor motoren van automobielen, vrachtwagens, bussen,motorfietsen, scooters en diverse vaartuigen. productblad voor deze motorreiniger in spuitbussen ​veiligheidsblad voor deze motorreiniger in spuitbussen u ..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Remreiniger 500ml
  MPM remreiniger  Deze rem reiniger in spuitbus is een zeer sterke reiniger en ontvetter voor uiteenlopende doeleinden. smeerolieonline beveelt deze remmenreiniger aan omdat deze remmenereiniger uitermate geschikt voor het verwijderen van remvloeistof, vet, vuil en olie van rem onderdelen. productblad voor deze  remreiniger in spuitbus veiligheidsblad voor deze remreiniger in spuitbus  ​beste..
  vanaf €1,75 Excl. BTW: €1,45
 • Siliconenspray spuitbus 400 ml
  MPM siliconenspray Siliconenspray in spuitbuis is een kleurloos en reukloos beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht, met goede smeereigenschappen. Deze siliconenspray in spuitbus  is zeer geschikt als smeermiddel voor bewegende delen die in direct contact met vocht komen. Tevens is deze siliconenspray in spuitbus  zeer geschikt als beschermingsmiddel tegen bevriezing van o.a. sloten, scharnieren en port..
  vanaf €5,38 Excl. BTW: €4,45
 • Svitol mulitpurpose 400 ml
  Svitol multipurpose Svitol multipurpose smeert en voorkomt wrijving tevens maakt het roestdeeltjes losmaakt. Svitol multipurpose dringt diep door, gaat door kalk en roest heen en werkt daar waar mechanismen geblokkeerd zijn. Deze svitol kruipolie werkt anti oxiderend het verwijdert roest is deoxydant en een geconcentreerd middel. De nieuwe spuitkop is ontworpen gedrukt en samengesteld en tevens getest in Italië en bied een opt..
  vanaf €9,66 Excl. BTW: €7,98
 • Teflon spray spuitbus 400 ml
  MPM teflon spray De teflon spray ook wel ptfe spray genoemd is een waterafstotend smeermiddel en beschermingsmiddel op basis van teflon en voor toepassingen in bijna alle industriële sectoren, met een temperatuurbestendigheid van -50ºC tot +210ºC. Ptfe spray kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, draden, snijgereedschappen, katrollen, transportbanden, tandwielen, gewrichten en pallen. Tevens kan deze&nb..
  vanaf €7,01 Excl. BTW: €5,79
 • V snaar spray spuitbus 500 ML
  Motip V snaar spray Hoogwaardige V snaar spray is uitstekend voor het beschermen van v snaren. De v snaar spray verhelpt  en voorkomt het slippen van de v-snaar. V snaar spray heeft een uitstekende hechting voor het beschermen van v snaren. De v snaar spray is gebruiksvriendelijk en geeft een langdurige bescherming. Deze v snaar spray vertraagt de slijtage en onderhoud  vsnaren, V snaar spray is bestand tegen weersinvloeden en verzor..
  vanaf €16,34 Excl. BTW: €13,50
 • Vochtbeschermende spray spuitbus 400 ml
  MPM vochtbeschermende spray Vochtbeschermende spray is een product op lakbasis en ontwikkeld om kabels, kabelaansluitingen en bougies immuun te maken voor vocht. Deze vochtbeschermende spray vormt een transparante beschermlaag en houdt het elektrische systeem droog.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus   u kunt hier o..
  vanaf €5,83 Excl. BTW: €4,82
 • Vochtverdrijvende spray spuitbus 400 ml
  MPM vochtverdrijvende spray Deze vochtverdrijvende spray is een product op oliebasis en ontwikkeld om universeel te gebruiken bij vocht problemen. Deze vocht beschermende spray verhelpt startproblemen van de motor die veroorzaakt wordt door vocht en biedt bescherming tegen roest.   productblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus veiligheidsblad voor deze vochtbeschermende spray in spuitbus &nbs..
  vanaf €6,39 Excl. BTW: €5,28
 • Vets pray white grease spuitbus 400 ml
  MPM vet spray Deze vet spray is een universeel smeermiddel en beschermingsproduct met een langdurige werking op basis van minerale olie en organische oplosmiddelen die roest- en corrosievorming verhindert en temperatuur-bestendig is van -40ºC tot +180ºC. Deze universele vet spray is te gebruiken in de industrie, automotive en de scheepsbouw.  Deze universele vet spray is ook uitermate geschikt voor het smeren van tandwielen..
  vanaf €7,01 Excl. BTW: €5,79
 • WD 40 spuitbus
  WD40 De wd40 een multifunctionel toepassing. wd40 heeft onder andere als eigenschap dat het metaal bescherming bied tegen roest en corrosie. wd40 stopt tevens het piepen kraken van scharnieren door de smerende werking. Deze wd40 in spuitbus wordt ook aanbevolen voor het losmaken van vast zittende bouten, moeren, schroeven enz. wd40 verdringt vocht en heeft een uitgebreid toepassings gebied in het huishouden, onderhoud van machine's en div..
  vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95

Spuitbussen

Smeerolieonline heeft een uigebreid pakket aan diverse soorten spuitbussen van MPM, Arexons, wd40 en Motip. De spuitbussen hebben een reinigende, smerende of beschermende werking. De spuitbussen zijn verkrijgbaar per stuk, 2 bussen of per doos.

Smeerolieonline.nl © 2018