Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermiddelen voedsel industrie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Argos schroefkoker vetpatroon met optifood grease alx2 smeervet
  Smeervet optifood grease alx2 is een synthetisch smeervet welke ingezet kan worden bij lage en hoge temperaturen, zware belastingen, lage snelheden en waar waterbestendigheid het gebruik van conventionele vetten uitsluit. Het smeervet optifood grease alx2 heeft uitstekende water werende eigenschappen en een hoge last dragende capaciteit door de combinatie van hoogvisceuze basisolie en de aluminiumcomplex zeepstructuur. Het smeervet opti..
  vanaf €15,38 Excl. BTW: €12,71
 • Argos optifood multi purpose spray
  Deze spuitbus heeft een lage viscositeit en is een universeel smeermiddel. De optifood multi purpose spray is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen in de voeding industrie, farmaceutische- en textiel industrie. Ideaal te gebruiken als “kruipolie” voor het los krijgen van verroeste en vastzittende onderdelen, voor smering van kettingen, scharnieren, voedsel trans..
  vanaf €9,62 Excl. BTW: €7,95
 • Argos 150 food synthetisch
  Deze tandwielkast olie optifood PAO 150 is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie 150 en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine. De tandwielkast olie 150 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens: NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kl..
  vanaf €8,55 Excl. BTW: €7,07
 • Argos optifood siliconen spray
  Deze spuitbus optifood siliconen spray van Argos oil aangeboden door smeerolieonline is een universeel lage viscositeit smeermiddel op basis van siliconen voor universeel gebruik. De optifood silicon spray in spuitbus is geregistreerd volgens NSF H1. Door deze certificering is deze optifood siliconen spray geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. Tevens is deze optifood siliconen spray geschikt voor toepas..
  vanaf €9,38 Excl. BTW: €7,75
 • Argos 220 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 220  is een hoogwaardige 100% synthetische tandwielkast olie en is gefabriceerd op basis van poly alpha olefine (pao). De tandwielkast olie 220 is speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De optifood tandwielkast olie is geregistreerd volgens:  NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze olie geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast ..
  vanaf €8,68 Excl. BTW: €7,17
 • Argos 320 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 320 is hoogwaardige en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van poly alpha olefine, enis speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie is geregistreerd volgens NSF H1, waarmee deze tandwielkast olie 320 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie optifood 320 is nagenoeg geur-, kleur- en smaakloos. tandwielkast olie optifood PAO 32..
  vanaf €15,94 Excl. BTW: €13,17
 • Argos 460 food synthetisch
  Tandwielkast olie food pao 460 is hoogwaardig en een 100% synthetische tandwielkast olie, op basis van Poly Alpha Olefine, speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie. De tandwielkast olie 460 is geregistreerd volgens NSF H1, Halal en Kosher, waarmee deze tandwielkast olie pao 460 geschikt is voor incidenteel contact met levensmiddelen. De tandwielkast olie is nagenoeg geur, kleur en smaakloos. Deze..
  vanaf €9,70 Excl. BTW: €8,02

Smeermiddelen voedsel industrie

Smeerolieonline bied u hier diverse smeermiddelen aan van Argos oil voor het gebruik in de voedsel industrie. De producten zijn NSF H1 INS H1, Kosher en Halal goedgekeurd.

 

Smeerolieonline.nl © 2019