Aanbiedingen
Meest gekocht

EP 2 vet

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Doorsmeervet callith grease ep2
  Dit doorsmeervet callith grease ep2 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een zeer waterbestendig smeervet met uitzonderlijk goede lastdragende eigenschappen. Dit smeeervet callith grease ep2 is op basis van een zware minerale basisolie en een calcium-lithium zeepverdikker. Doorsmeervet calith grease ep2 bevat geen zwavelhoudende EP-additieven, hierdoor wordt aantasting van zachte metalen in glijlagers vermeden. Sm..
  vanaf €6,36 Excl. BTW: €5,26
 • Doorsmeervet graphite grease ep2
  Dit doorsmeervet graphite grease ep2 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een multi purpose lithiumvet met anti-corrosie, anti-oxidatie additieven en vaste smeerstoffen. Doorsmeervet graphite grease is vrij van zware metalen, de hoogwaardige basisolie bevat minder dan 3% pca's. Door de toepassing van molybdeen disulfide worden in grenssmeringssituaties een lagere wrijving en slijtage verkregen. Dit doorsmeervet gr..
  vanaf €4,89 Excl. BTW: €4,04
 • Doorsmeervet lithium calcium grease ep2
  Dit door smeerolieonline aangeboden doorsmeervet lithium calcium grease ep2 van MPM is speciaal ontwikkeld voor chassispunten en kogel- en kruiskoppelingen. Dit doorsmeervet vermindert het aantal na smeerbeurten van commerciële voertuigen, grondverzetmachines en landbouwmachines. Door de waterafstotende eigenschappen is dit smeervet uitstekend te gebruiken in vochtige en vuile omstandigheden.  Voldoet aan de eisen van: * Doorsmeervet ..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Doorsmeervet lithium complex ep 2-3
  Dit doorsmeervet lithium complex ep 2-3 blauw van kleur van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoog presterend heavy duty doorsmeervet voor een verlengde service. Het doorsmeervet is gebaseerd op hoogwaardige kwaliteit minerale basisolie in combinatie met ep additieven geeft een superieure hechting.  Dit doorsmeervet geeft een hoge weerstand tegen water en zeer goede anti-slijtage eigenschappen. De hoge stabiliteit van..
  vanaf €8,65 Excl. BTW: €7,15
 • Doorsmeervet lithium complex grease ep2
  Dit doorsmeervet lithium complex grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor mechanismen en lagers die worden onderworpen aan hoge belasting, werkend onder medium en lage snelheden in een breed temperatuur bereik. Het hoge druppelpunt van dit doorsmeervet  maakt het mogelijk om dit doorsmeervet te gebruiken bij hoge temperaturen zonder verlies van de fysische- en chemische eigenschappen. Voldoe..
  vanaf €6,88 Excl. BTW: €5,69
 • Doorsmeervet mos2 grease ep2
  Dit doorsmeervet mos2 grease ep2  van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de zwaarste belasting. Dit smeervet is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij hoge belastingen en lage omwentelingsnelheden aanwezig zijn. De toevoeging van Molybdeendisulfide in dit doorsmeervet verzekert een zeer goede smering, zelfs na het uitlekken van het doorsmeervet door buitensporige temperatuurstijging. V..
  vanaf €5,26 Excl. BTW: €4,35
 • Doorsmeervet multigrease ep2
  Dit doorsmeervet multigrease ep2 extreme druk van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een breed inzetbaar lithium EP-vet op basis van minerale olie. Door toevoeging van polymeren aan dit smeervet heeft het een uitstekende kleefkracht en waterbestendigheid verkregen. De hoogwaardige geselecteerde grondstoffen verzekeren een langere levensduur van het smeervet en te smeren onderdelen. Doorsmeervet multigrease EP-2 heeft uit..
  vanaf €5,40 Excl. BTW: €4,46
 • Doorsmeervet multipurpose grease ep-2
  Dit universeel toepasbaar doorsmeervet multipurpose grease ep-2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor de smering van lagers van voertuigen, landbouwmachines, grondverzetmaterieel, vrachtwagens en personenauto’s, die onder zware en stotende belasting dienst doen. Voldoet aan de eisen van: * Doorsmeervet * DIN 51502 * ISO 673 * ISO-L-XCC FB2 * Vetpatronen * KP2K-30 productblad voor dit doorsmeervet  ..
  vanaf €5,00 Excl. BTW: €4,13
 • Doorsmeervet ptfe grease ep2
  Dit doorsmeervet ptfe grease ep2 van MPM aangeboden door smeerolieonline is een waterafstotend teflon doorsmeervet en is ontwikkeld voor toepassingen in de scheepvaart, metaal- en papierindustrie. Dit smeervet kan worden gebruikt als smeermiddel op glijvlakken, geleidingen, kabels, lieren, katrollen en kniegewrichten. Ook is het doorsmeervet bij uitstek geschikt voor de landbouwmechanisatie en in de personenauto- en bedrijfswagensec..
  vanaf €8,98 Excl. BTW: €7,42
 • Doorsmeervet teflon ptfe grease
  Dit doorsmeervet teflon ptfe grease van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is een lithium complex vet op basis van minerale olie, voorzien van ep, aw en anti-corrosie additieven. Door toevoeging van ptfe biedt dit doorsmeervetptfe grease noodsmeringseigenschappen, zonder gebruik van zwarte vaste smeerstoffen. Dit voorkomt ontstaan van zwarte verontreinigingen. Doorsmeervet ptfe grease wordt ingezet voor de smering..
  vanaf €4,84 Excl. BTW: €4,00
 • Doorsmeervet thermo grease green
  Dit doorsmeervet thermo grease green van Argos olie is een breed inzetbaar lithium complex vet op basis van hoogwaardige minerale olie met een zorgvuldig geselecteerd additievenpakket. Hierdoor zijn de thermische- en mechanische stabiliteit uitstekend en biedt dit doorsmeervet supreme thermo grease goede roestwerende eigenschappen, oxidatiebestendigheid en extreme pressure eigenschappen. Dit doorsmeervet thermo grease green wo..
  vanaf €5,32 Excl. BTW: €4,40
 • Schroefaskokervet
  Dit schroefaskokervet van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Dit schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eise..
  vanaf €4,78 Excl. BTW: €3,95

Smeerolieonline kan u diverse soorten ep2 vetten leveren van MPM international oil company, dit varieert van multipurpose grease ep2 vet tot teflon vet.

Smeerolieonline.nl © 2018