Aanbiedingen
Meest gekocht

Boten olie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Buitenboordmotor motorolie 10w30
  Buitenboordmotor motorolie 10w30 is een 4 takt buitenboord motorolie en gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze 4takt buitenboord olie 10w30 uitermate geschikt voor het gebruik in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboord motoren zoals onder andere in Mercury motoren.&nb..
  vanaf €4,28 Excl. BTW: €3,54
 • Buitenboordmotor motorolie 10w40 EHP
  MPM buitenboordmotor olie 10w40 EHP FC-W 4 4 takt heeft een goede bescherming tegen slijtage onder zware omstandigheden en deze buitenboordmotor motorolie 10w40 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in moderne 4 takt watergekoelde binnenboord motoren en buitenboord motoren. Deze motorolie 10w40 voldoet aan de nieuwste eisen vastgelegd door de NMMA.  Voldoet aan de eisen van : * Buitenboordmotor motorolie 10w40 * NMMA ..
  vanaf €4,49 Excl. BTW: €3,71
 • Buitenboordmotor motorolie 25w40 4 takt fc-w
  MPM buitenboordmotor motorolie 25w40 4 takt fc-w is een motorolie gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan speciale additieven zijn toegevoegd. Door zijn uitstekende shear stability in combinatie met een zeer sterk anti corrosie, oxidatie en slijtage vermogen is deze viertakt motorolie 25w40 uitermate geschikt voor het gebruik in binnenboord motoren en in hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboord motoren zoals onder and..
  vanaf €4,49 Excl. BTW: €3,71
 • Buitenboordmotor versnellingsbakolie stern drive high performance
  MPM buitenboordmotor versnellingsbakolie high performance is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming te bieden aan z drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. De synthetische additieven bieden een uitstekende slijtage bescherming het geen resulteert in een langere levensduur van de tandwielen. De high performance versnellingsbakolie wordt aanbevolen in 'high speed en high power' units van diverse fabrikanten..
  vanaf €9,58 Excl. BTW: €7,92
 • Koelvloeistof mpg milieu vriendelijk
  MPM koelvloeistof silicaatvrije mono propylene glycol biedt een uitstekende vorstbescherming voor aluminium legeringen en metaal legeringen. De koelvloeistof is niet giftig, en is een milieuvriendelijke product. Deze koelvloeistof wordt onder andere gebruikt in boten en campers tegen bevriezing van inboord motoren, drinkwatersystemen en toiletten. Door het milieuvriendelijke karakter kan het veilig worden geloosd. De..
  vanaf €2,92 Excl. BTW: €2,41
 • Motorboot motorolie 15w40
  MPM motorboot motorolie 15w40 multigrade is een universele motorolie die speciaal geschikt voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzinemotoren en dieselmotoren in de scheepvaart al dan niet turbo opgeladen. Deze motorboot olie 15w40 is geschikt voor motoren in de scheepvaart of pleziervaart. Voldoet aan de eisen van : * 15w40 * Scheepvaart motoren * Allison C4 * API CG-4 * CAT TO-2 * Cummins * DAF *..
  vanaf €3,05 Excl. BTW: €2,52
 • Motorboot motorolie 15w40 HPE
  MPM motorboot motorolie 15w40 HPE is een multigrade diesel scheepvaart motorolie. Motorboot olie 15w40 HPE is speciaal ontwikkeld voor de smering van snellopende scheepvaartmotoren werkend onder zware omstandigheden en onder alle weerssituaties. De hoge kwaliteit basisoliën in combinatie met superieure additieven die deze motorolie biedt draagt bij aan een verlengde olieverversing intervallen. Tevens bied deze motoro..
  vanaf €3,96 Excl. BTW: €3,27
 • Motorboot motorolie SAE 30 single grade fc-w
  MPM motorboot motorolie sae 30 fc-w single grade is een minerale scheepvaart motorolie en ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden. Afhankelijk van de voorschrift van de fabrikant wordt deze scheepvaartmotorolie sae 30 gebruikt in scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Deze motorboot olie wordt ook voorgeschreven in scheepskeerkoppelingen met grotere vermogens. Voldoet aan de eisen van ..
  vanaf €2,95 Excl. BTW: €2,44
 • Motorboot motorolie SAE 40 detroit diesel
  MPM scheepvaart motorolie sae 40 detroit diesel 2 Stroke is speciaal ontwikkeld voor gebruik in 2 takt detroit scheeps dieselmotoren welke draaien onder zware omstandigheden met een sulfaatas limiet specificatie van 0,8%. Dit type motorboot olie sea 40 wordt afgeraden bij gebruik van brandstof met een hoger zwavelgehalte dan 0,5%. Deze scheepvaart motorolie wordt onder andere gebruikt in de tweetakt detroit diesel motoren van de series ..
  vanaf €4,09 Excl. BTW: €3,38
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Motorboot stuur olie
  MPM motorboot stuur olie is een paraffinische olie met een hoge viscositeitsindex voor een optimaal functioneren van hydraulische systemen bij sterk wisselende temperaturen. Deze stuur olie biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, heeft een goede filtratie en snelle ontluchting waardoor er minder kans op schuimvorming ontstaat. De steering oil is volledig compatibel met afdichtende materialen zoals nitril, siliconen..
  vanaf €3,05 Excl. BTW: €2,52
 • Motorboot trim en stuur olie
  MPM motorboot trim en stuurolie is een premium hydraulische vloeistof welke uitermate geschikt is voor trim en stuursystemen. Deze scheepvaart trim en stuurolie biedt een uitstekende bescherming tegen veroudering, corrosie en de kans op schuimvorming. Het is volledig mengbaar met alle hydraulische vloeistoffen van dit type en beschermt tevens de slangen en afdichtingen. Productblad voor deze hydraulische trim en s..
  vanaf €7,25 Excl. BTW: €5,99
 • Motorboot versnellingsbakolie reverse clutch
  MPM motorboot versnellingsbakolie revers clutch is een minerale versnellingsbakolie welke uitermate geschikt is voor het gebruik in keerkoppelingen en stuursystemen in de pleziervaart waarvoor constructeurs een type ATF Dexron IID-olie voorschrijven. Voldoet aan de eisen van: * Caterpillar TO-2 * Allison c3/c4 * Dexron II-D * ZF TE-ML 02F, 04D, 09A, 09B,14A, 17C Productblad voor deze versnellingsbakolie reverse clutch  ..
  vanaf €4,28 Excl. BTW: €3,54
 • Schroefaskokervet
  MPM schroefaskokervet is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Zoals het smeren van de schroefassen en als doorsmeervet voor de glij- en kogellagers aan boord. Dit schroefaskokervet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Schroefaskokervet is ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waa..
  vanaf €5,30 Excl. BTW: €4,38
 • Staartstukolie
  MPM staartstukolie is een minerale tandwielolie met EP 'extreme pressure' eigenschappen welke een optimale bescherming van de tandflanken biedt. Deze scheepvaart staartstuk olie is speciaal bestemd voor in tandwielkast overbrengingen van mechanische koppelingen en haakse overbrengingen zoals bijvoorbeeld in het staartstuk van een buitenboordmotor. Bekijk hier hoe u de staartstukolie vervangt. Voldoet aan de eisen van : * Sae90 * ..
  vanaf €4,62 Excl. BTW: €3,82
 • Vetpatroon met schroefaskokervet smeervet
  MPM schroefaskokervet in vetpatronen is speciaal ontwikkeld voor toepassingen aan boord van schepen. Het vet heeft een zeer grote weerstand tegen de wegwassende werking van water en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik in schroefaskokers. Vetpatronen met schroefaskokervet zijn ook geschikt voor het smeren van roeren, kaapstanders, ankerspillen en daar waar de vochtige omgeving een rol speelt. Voldoet aan de eisen van :​ * Sme..
  vanaf €6,61 Excl. BTW: €5,46
 • Buitenboordmotor 2 takt olie TC-W3 biologisch afbreekbaar
  MPM buitenboordmotor 2 takt olie TC-W3 biologisch afbreekbaar volledig synthetisch. De 2 takt olie is voor watergekoelde buitenboord motoren van onder andere jetski's en waterscooters en evinrude e-tec motoren. Deze thermisch stabiele 2 takt buitenboordmotor olie draagt zorg voor een uitstekende zuiger reinheid en bescherming tegen roest. De biologisch afbreekbare buitenboordmotor 2 takt olie is gemakkelijk meng..
  vanaf €10,78 Excl. BTW: €8,91
 • Buitenboordmotor 2 takt olie tc-w3 DFI
  MPM buitenboordmotor 2 takt olie TC-W3 dfi is speciaal onwikkeld voor watergekoelde buitenboordmotoren, waterscooters en jetski’s, zelfmengend of met olie injectie systemen. De mengverhouding van deze 2 takt olie bedraagt, afhankelijk van de fabrieksvoorschrift, meestal 1:50 of 1:100. Voldoet aan de eisen van : * 2 takt olie * Tweetakt olie * API TC+ * NMMA TC-W3 * Artikelnummer 45000 Typische standaard analyse : * Dichtheid ..
  vanaf €4,49 Excl. BTW: €3,71
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).

Motorboot motorolie

Smeerolieonline biedt u een assortiment smeermiddelen aan van MPM international oil voor de pleziervaart en beroepsscheepvaart. In deze categorie vind u een groot aantal verschillende soorten smeermiddelen zoals motorolie, 2 takt olie en schroefaskoker smeervet. De producten voor de pleziervaart en beroepsscheepvaart voldoen aan de eisen van diverse fabrikanten van scheepsmotoren.

Smeerolieonline.nl © 2020