Aanbiedingen
Meest gekocht

Motorolie Toebehoren

Motorolie Toebehoren

Smeerolieonline heeft ook diverse artikelen die u kunt gebruiken om onze producten eenvoudiger te kunnen gebruiken.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Handbediende hevelpomp geschikt voor motorolie en dieselolie
  Deze handbediende hevelpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van metaal en heeft een gebogen uitloop die draaibaar is tegen het lekken na het pompen. De hevelpomp heeft een opbrengst van 0,45 liter per volledige slag. De hevelpomp is eenvoudig aan te sluiten met een 2" bondelring en voorzien van een telscopische zuigbuis die te gebruiken is voor vaten met een inhoud van 50 tot en met 205 liter.  u kunt hier ook v..
  vanaf €25,41 Excl. BTW: €21,00
 • 100 plastic vatkranen 3/4 inch voor 60 en 205 liter vaten
  Deze vatkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van PVC en heeft een  3/4" (buitendraad) aansluiting. Deze vatkraan is te gebruiken  voor 60 en 205 liter vaten, is geschikt voor nagenoeg alle vloeistoffen.  voldoet aan de eisen van :  * Vatkraan * PVC *Aansluiting 3/4"   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €242,00 Excl. BTW: €200,00
 • Carterplug Assortiment
  Dit assortiment aan carterpluggen en carterplug ringen van FA1 aangeboden door smeerolieonline bestaat uit 48 carterplugen en carterplug ringen van de volgende maten : 2x m10,6 x m12, 12 x m14, 12 x m16, 4 x m8, 8x m22, 2 x m24, 2 x m26. En zijn te gebruiken bij onder andere de volgende merken : * Opel * Ford * Daewoo  * Daimler chrysler * Fiat * BMW * Peugeot * Citroen * Volvo ..
  vanaf €127,05 Excl. BTW: €105,00
 • Handschoen Pu-flex zwart pp maat 8
  Deze handschoenen van M-safe aangeboden door smeerolieonline zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij je geiriteerde handen zou kunnen krijgen van veten en vloeistfoffen als dit met blote handen gedaan zou worden. DE handschoen is maat 8 dit is voor kleinere handen. De handschoen isflexibel en voorzien van een PU coating verder bestaat de handschoen uit nylon en is daardoor zeer flexibel. de handschoen voldoet aan de vorm EN38..
  vanaf €3,57 Excl. BTW: €2,95
 • Jerrycan 5 liter zwart
  Smeerolieonline bied u deze kunstof jerrycan van 5 liter aan. De jerrycan is voorzien van een handige afneembare schenktuit in de kleur geel. In deze jerrycan kunt u diverse vloeistoffen bewaren zoals brandstof, motorolie, koelvloeistof enzovoort. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €8,47 Excl. BTW: €7,00
 • Kunststof Vacuümpomp
  Deze kunststof handbedinde vacuümpomp van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is een handig afzuigapparaat voor diesel, olie koel- en remvloeistof. De vacuümpomp wordt geleverd inclusief - 3 flexibele sondes (4 en 8 mm). De vacuümpomp heeft een opslag capaciteit van 9 liter. u kunt hier ook remolie kopen ..
  vanaf €144,60 Excl. BTW: €119,50
 • Multi sleutel voor het open en dichtdraaien van jerrycans en olievaten
  Deze handige mulitsleutel van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van stevig plastic. De multisleutel is te gebruiken voor het open en dicht draaien van doppen van olievaten en jerrycans. De dopmaten voor jerrycans's is 51 mm en 61 mm. De dopmaten voor vaten is 3/4"en 2".  voldoet aan de eisen van : * DIN 51 * DIN61 u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €18,76 Excl. BTW: €15,50
 • Oil safe container inhoud 5 liter inclusief deksel
  Deze olie opslag container inclusief deksel van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is multifunctioneel. De olie opslag container heeft een wijde hals zodat deze snel te vullen is en eenvoudig schoon te maken. De container heeft een inhoud van 5 liter en is vervaardigd van transparant kunststof en voorzien van een handige schaalverdeling, Het deksel heeft een uitschenk voorziening met een grote uitstroom opening. koop hier..
  vanaf €67,76 Excl. BTW: €56,00
 • Olie opvangbak met schenktuit
  Deze handige opvangbak voor motorolie van Heresplastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 6 liter. De olieopvangbak is voorzien van een handige schenktuit zodat u gheel gemakkelijk de olie in het afgwerkte olie vat kan schenken.   u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €25,95 Excl. BTW: €21,45
 • Olie schenkkan 5 liter inhoud
  Deze olie schenkkan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 5 liter. De olieschenkkan heeft een afluitbaar deksel aan de bovenkant waardoor er geen vuil; in de olie schenkkan komt als u deze niet gebruikt. De olie schenkkan is tevens uitgerust met een handige schenktuit. De olieschenkan kunt u onder andere gebruiken voor motorolie , versnellingsbakolie en koelvloeistof * Olie schenk..
  vanaf €31,46 Excl. BTW: €26,00
 • Olievuldop 40 mm gemaakt van kunststof
  Deze kunststof olievuldop an Blau aangeboden door smeerolieonline heeft een afmeting van 40 mm en is zwart van kleur. De olievuldop kan gebruikt worden voor onder andere de volgende merken :  * Audi * BMW * Daewoo * Ford * Honda * Landrover * Mercedes * Opel * Porsche * Rover * Range-Rover * Seat * Skoda * Smart * Volkswagen * Volvo * W..
  vanaf €17,85 Excl. BTW: €14,75
 • Roterende vatpomp voor 50 tot 205 liter vaten
  Deze handbediende roterende vatpomp van Plus equipment aangeboden door smeeorlieonline heeft een gebogen uitloop, 2" verstelbare bondelaansluiting, telescopische zuigbuis en is geschikt voor 50 tot 205 liter vaten. De roterende handbediende vatpomp is te gebruiken voor motorolie en dieselolie. De opbrengst is 0,3 liter per omwenteling. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €49,01 Excl. BTW: €40,50
 • Tapkraan met drukknop aansluitng 51 mm (2 stuks)
  Tapkraan met een druk knop van Here's plastics aangeboden door smeerolieonline. Deze tapkraan met druk knop om de schenk opening te openen is geschikt voor jerry can's met een aansluiting van 51 mm. u kunt hier ook jerrycans kopen ..
  vanaf €27,77 Excl. BTW: €22,95
 • Trechter vierkant inhoud 4 liter
  Deze vierkante trechter van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een inhoud van 4 liter, De afmetingen van deze trechter is 28 cm bij 19 cm breed 17 cm hoog en de lengte van de tuit is 13 cm, het uiteinde van de tuit heeft een diameter van 3 cm rond. Voor de tuit kunt u het meegleverde filterte plaatsen. De trechter is bestand tegen olieën, koelvloeistof, zuren en brandstoffen. De trechter is van zwar..
  vanaf €26,50 Excl. BTW: €21,90
 • Vat kraan met een schroefdraad aansluiting 3/4" voor 60 en 200 liter vaten.
  Deze vatkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline is van PVC en heeft een  3/4" (buitendraad) aansluiting. Deze vatkraan is te gebruiken  voor 60 en 205 liter vaten, is geschikt voor nagenoeg alle vloeistoffen.  voldoet aan de eisen van :  * Vatkraan * PVC *Aansluiting 3/4"   u kunt hier ook motorolie kopen     ..
  vanaf €4,05 Excl. BTW: €3,35
 • Vatkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch BSP schroefdraad
  Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een BSP fijne schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Vatkraan voor 60 en 200 liter vaten 2 inch tri sure schroefdraad
  Deze tapkraan van Heres plastics aangeboden door smeerolieonline heeft een tri sure grofe schroefdraad van 2 inch. u kunt hier ook motorolie kopen ..
  vanaf €7,56 Excl. BTW: €6,25
 • Dopkraan voor motorolie en andere vloeistoffen in 20 liter verpakkingen
  Deze dopkraan van MPM international oil company aangeboden door smeerolieonline is van PVC en geschikt voor 20 liter jerrycans.  Deze dopkraan is tegebruiken voor motorolie en nagenoeg alle andere soorten olie en vloeistoffen. De aansluitmaat van deze vatkraan is 2" Dopkraan 2" Pvc uitvoering 20 liter jerrycans klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing u kunt hierook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €5,99 Excl. BTW: €4,95
 • Drumdolly voor 100-200 liter vaten
  Deze handige drumdolly van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is voorzien van 3 zwenkwielen een handige kleminrichting om de vaten vast te zetten en een reminrichting. De drumdolly is te gebruiken voor het handig verrollen van 100-200 liter vaten. u kunt hier ook koelvloeistof kopen ..
  vanaf €169,40 Excl. BTW: €140,00
 • Papieren olietrechters 250 stuks
  Deze papieren olietrechters van MPM aangeboden door smeerolieonline zijn gemakkelijk om te gebruiken bij het bijvullen van alle vloeistoffen waaronder motorolie en koelvloeistof. De papieren olietrechters zijn opvouwbaar en dus handig te bewaren in de kofferbak van uw automobiel. Als u onderweg bijvoorbeeld uw motorolie wilt bijvullen kunt u deze paieren olietrechter gebruiken zodat u niet morst op het motoroblok. De papieren olietrecht..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Vatenbok voor 3 x 60 liter vat
  Deze vatenbok voor 3 60 liter vaten van Plus equipment aangeboden door smeerolieonline is van gegalvaniseerd ijzer. De vatenbok is tevens stapelbaar en geschikt voor het liggend plaatsen van 60 liter drums of vaten op een vatenlekbak. De afmetingen van de vatenbok zijn 450 mm hoog en 1180 mm breed. u kunt hier ook vaten koelvloeistof kopen ..
  vanaf €169,40 Excl. BTW: €140,00
Smeerolieonline.nl © 2017