Aanbiedingen
Meest gekocht

Remolie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Remolie dot 3
  Deze remolie dot 3 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende rem- en koppelingsystemen voorzien van trommelremmen of schijfremmen en waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type dot 3 voorschrijven. U kunt deze remvloeistof ook gebruiken voor motorfietsen en gewone fietsen als daar remolie van toepasing is op de remmen. Voldoet aan de eisen van: * Remolie * ..
  vanaf €3,71 Excl. BTW: €3,07
 • Remolie dot 4
  Deze remolie dot 4 van MPM aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende rem- en koppelingsystemen voorzien van trommel- of schijfremmen en waarvoor constructeurs een remolie van type DOT-4 voorschrijven.  Voldoet aan de eisen van :  * Remolie * Remvloeistof * FMVSS DOT-4 * ISO 4925 * SAE J 1703 productblad voor deze remolie veiligheidsblad voor deze remolie u kunt ..
  vanaf €3,91 Excl. BTW: €3,23
 • Remolie dot 4
  Deze remolie dot 4 van Argos olie aangeboden door smeerolieonline is bestemd voor hydraulische remsystemen. De samenstelling van de remolie biedt een hoge chemische stabiliteit, een uitstekende weerstand tegen residuvorming, een zeer goede oxidatiestabiliteit, en is compatibel met alle materialen binnen het circuit. Deze remolie dot 4 is geschikt voor alle hydraulische remcircuits, voor zowel trommelremmen als schijfremmen, waarbij..
  vanaf €4,37 Excl. BTW: €3,61
 • Remolie low viscosity dot 4+ LV
  Deze synthetische remolie dot 4 LV van MPM aangeboden door smeerolieonline  is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type DOT 4+ Low Viscosity voorschrijven. Deze remolie is uitermate geschikt voor remsystemen met ESP- en ABS-systemen. Voldoet aan de eisen van: * Remvloeistof * dot 4 LV * FMVSS 116 * ISO 4925 Class 6 productblad voor..
  vanaf €5,13 Excl. BTW: €4,24
 • Remolie dot 4 LV
  Deze remolie dot 4 LV van Argos oie aangeboden door smeerolieonline is een speciale hoogwaardige remvloeistof van het hoogste dot 4 niveau. De prestaties van deze remolie met extreem lage viscositeit is uitstekend voor gebruik bij lage temperaturen. De remolie heeft superieure geavanceerde technologieën voor het gebruik bij een remcombinatie in lijn met een extreem lage viscositeit de basisolie van het systeem g..
  vanaf €7,02 Excl. BTW: €5,80
 • Remolie dot4
  Deze remvloeistof dot 4 van Bosch aangeboden door smeerolieonline is geschikt voor recente voertuigen. Bosch remolie biedt een hoog kookpunt wat resulteerd in een betere veiligheid. Tevens is deze remolie mengbaar met  andere remvloeistoffen na sae J 1703 alsmede FMVSS 571.116. Deze remolie van Bosch voldoet aan alle voorschriften van constructeurs van remmen en bied zelfs nog een smerende en corrosie beschermende werking. Voldoet aa..
  vanaf €9,44 Excl. BTW: €7,80
 • Remolie dot 5.1
  Deze synthetische remolie dot 5.1 van MPM  aangeboden door smeerolieonline is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende remsystemen waarvoor constructeurs een remvloeistof van het type DOT-5.1 voorschrijven. Deze remolie is uitermate geschikt voor remsystemen met ESP- en ABS-systemen. Voldoet aan de eisen van: * Remolie * Remvloeistof * Dot 5.1 * FMVSS DOT-5.1 * ISO 4925 Class 6 productblad v..
  vanaf €4,96 Excl. BTW: €4,10

Remolie

De remolie aangeboden door smeerolieonline van MPM international oil company, Argos oil en Bosh is speciaal ontwikkeld voor gebruik in alle hydraulisch bediende rem- en koppelingsystemen voorzien van trommel- of schijfremmen.

de functie van remolie

Remolie is een hydraulische remvloeistof die wordt toegepast in remsystemen en/of  koppelingen van motorvoertuigen alsmede voor diverse fietsen en motorfietsen. De kracht die gezet wordt op het rem of koppelingspedaal wordt via de remolie of aan de remmen of koppeling doorgegeven. Dit kan zo werken omdat remolie niet samendrukbaar is. Een remvloeistof is niet samendrukbaar omdat er geen ruimte tussen de moleculen van de remolie zit. Wat voor samendrukkende kracht er ook is wordt daardoor niet doorgegeven.

 

Smeerolieonline.nl © 2018