Aanbiedingen
Meest gekocht

Smeermidelen voor de remmen

Smeermidelen voor de remmen

Smeerolieonline bied u ook diverse andere smeermiddelen aan van Bosch en PM die het monteren en onderhouden van het remsysteem van motorvoertuigen vereenvoudigd en soepel laat lopen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ceramic pasta 500 gram
  Dit smeermiddel van PM aangeboden door smeerolieonline is een ceramic pasta wat ideaal is om te gebruiken bij het monteren en demonteren van schroefdraad verbindingen. De toepassingen voor dit ceramic pasta zijn eindeloos maar kan onder andere gebruikt worden voor remdelen, spruitstukken, flenzen fittingen en dergelijke. Deze ceramic pasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slajtage op plaatsen waar wrijving is. * ce..
  vanaf €30,25 Excl. BTW: €25,00
 • Keramische montage pasta 200 ML
  Smeerolieonline bied u deze keramische montage pasta van PM aan. Deze keramische montagepasta is uitermate geschikt voor het smeren van schroefdraad vebindingen, remdelen van het abs remsysteem, spruitstukken, flenzen en fittingen. Breng de keramische pasta aan voorhet monteren en het zal het demonteren vereenvoudigen. De keramische montagepasta is geheel vrij van metaal en vermindert daardoor de slijtage op plaatsen waar veel wrijving is. ..
  vanaf €22,39 Excl. BTW: €18,50
 • Montage pasta 0,2 liter pressure pack
  De ceramic montage pasta van MPM aangeboden door smeerolieonline is een hoogwaardige universele toepasbare montagepasta. De montage pasta wordt geleverd in een pressure pack met een uniek dubbel zuigersysteem direct gereed voor gebruik. Door de speciale samenstelling van deze montage pasta is deze te gebruiken tot een temperatuur van 1400°C. De ceramic montage pasta biedt een goede corrosiebescherming en is vrij van ..
  vanaf €21,94 Excl. BTW: €18,13
 • Rem smeermiddel superfit montage pasta 200 ml
  Smeerolieonline bied u deze super fit montage kit van Bosch aan deze montage kit wordt gebruikt bij het herstellen van trommelremmen of schijfremmen en wordt ook als gewoon smeermiddel gebruikt. Er zijn er verschillende vergeklijkbare producten te verkrijgen waarvan Super fit montagekit van Bosch er een is die zich van de andere onderscheid. Bosch superfit montage kit is een metaalvrij smeermiddel met een lange levensduur. Voldoet aa..
  vanaf €36,54 Excl. BTW: €30,20
Smeerolieonline.nl © 2017